R16: Njemačka - Slovačka / Italija - Španija
Moderatori/ce: ribery,insider,rio_Ferdy88
Re: R16: Njemačka - Slovačka / Italija - Španija
Samo da se upisem.Inace 2:0 za Italiju 

[youtube][/youtube]
Jest' da je iz 2014, ali vecina ih i danas igra
Jest' da je iz 2014, ali vecina ih i danas igra

- NYKnicks Fan
- Kontakt:
espanja non pasaran 

- SlevinKelevra
- Kontakt:
Kaze Marca 'vako..

Spanjolci prolaze 

Ko god da prođe nadam se da izbacuje šugave Švabe.
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
- Nail for Real
- Kontakt:
Vrijeme je da spanska odbrana bude na vrhuncu. Ako ponovo Ramos bude kasnio na igraca a Pique kasno palio motor mrka kapa. Opasni su Italijani iz kontri.
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.
Ocekuje se rapsodija Inieste danas. Njegove utakmice.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
- JackTheStripper
- Kontakt:
Forza Italia.
Tvrd je Bošnjak, voćka čudnovata,
ne slomi ga, al zube polomi.
ne slomi ga, al zube polomi.
Isti sastav izabrao Brko kao i prethodne tri tekme.
Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
Bice ovo epsko meljanje lopte.
SlevinKelevra je napisao/la:Kaze Marca 'vako..
Koliko su samo slabiji u napadu Spanci nego 2008 i 2012. Ono su ipak bile klase u formi. Imam neki yeben osjecaj da Italija ovo prolazi. Nadam se da se varam.
EDIT: Yebo mu Fabregas nenu brkatu vise. Daj stavi Kokea vise, covjek je u ubitacnoj formi ima 2 godine.
27.10.2020
- BavaracZenica
- Kontakt:
Čuj šugave njemce. Pa ako je neko sugav i cigan po mentalnom sklopu to su sugavi spanci..
1-0 za talijane u 90 min .. Taman mogu nastavit radit ondje gdje je Messi stao poslije poraza.. Ciaoo
1-0 za talijane u 90 min .. Taman mogu nastavit radit ondje gdje je Messi stao poslije poraza.. Ciaoo
FC Bayern !!!!!
Forza Azzuri!
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
[youtube][/youtube]
Da se podsjetimo kakav je igrac XAVI bio. Kakva dodavanja u prostor
Iker takodjer u punom sjaju.
Da se podsjetimo kakav je igrac XAVI bio. Kakva dodavanja u prostor

27.10.2020
Low, Muller, Neuer, Ozil, Gotze, Podolski, Svajni.. Sve odvratne pojaveBavaracZenica je napisao/la:Čuj šugave njemce. Pa ako je neko sugav i cigan po mentalnom sklopu to su sugavi spanci..

"Last time they count me out, what I do Game 6?"
- SlevinKelevra
- Kontakt:
Sugav po mentalnom sklopu? Elaboriraj ovu naucnu tezu, molim te.BavaracZenica je napisao/la:Pa ako je neko sugav i cigan po mentalnom sklopu to su sugavi spanci..
Ima sugu po mentalnom sklopu koja izjeda i trosi resurse iste.SlevinKelevra je napisao/la:Sugav po mentalnom sklopu? Elaboriraj ovu naucnu tezu, molim te.BavaracZenica je napisao/la:Pa ako je neko sugav i cigan po mentalnom sklopu to su sugavi spanci..
Zasto ? Pa po meni Nijemci opet igraju najbolje i najdirektnije. Prelijepo , okomito na gol. Nema tu bunkera koji ce njih zaustavit, dok Spanci motaju u krug, popuse kontru i adios.SlevinKelevra je napisao/la:Sugav po mentalnom sklopu? Elaboriraj ovu naucnu tezu, molim te.BavaracZenica je napisao/la:Pa ako je neko sugav i cigan po mentalnom sklopu to su sugavi spanci..
Ja stvarno nisam ljubitelj Njemacke repke, ali ljudi su najbolji, trenutno su najvise i pokazali opet i kako bude odmicalo vrijeme mogu se samo vise dizati i bolje igrati.
Ako Nijemci ovako nastave lijepo igrati , direktno na gol , na duple pasove atraktivno, ja nemam nista protiv da osvoje Euro, sigurno su to dosad najvise i zasluzili

PS: Ovo sve je bilo @Lillardu upuceno, pogresan quote.
27.10.2020
- hule_barca
- Kontakt:
Kad vidim sastave, momentalno prednost dajem Italiji. Očekivao sam da će Brko pokušati ponoviti formulu sa prošlog EP, ali izgleda da je od Brazila i on posenilio. Ovdje je morao ići sa Fabregasom kao lažnom devetkom i Kokeom u sredini kao jednim balansom između napada i odbrane. Sa Fabregasom, Iniestom i Busquetsom, već se u Barci vidjelo da to ne ide, a vidjelo se i u ove tri utakmice da to nije to protiv reprezentacije koja je dobra u sredini (Hrvatska, kasnije uvođenje Bruna koji je trebao dati balans veznom redu, tj. igra sa 2 pivota). Ovako mislim da ih Italijani uzimaju u sredini glatko, čime će Morata biti odsječen, a i ne vjerujem da bi se uopće Alvaro i naigrao protiv ovog trojca u odbrani. Vidjećemo na šta će ovo ispasti, ali veće šanse dajem Italijanima.
Mes Que Un Club
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.