Sviđa mi se Tomićeva izjava na sc.sport-u, nema predaje

Nismo crveni. Ozbiljno ti kazem. Vidi sa Ultras Vinkulja, to su vasi, ne? Poljaci prejaki. Vrhunski.ultra gitano je napisao/la:Koji ste vi baUltrasNotRed je napisao/la:Nadam se da ugostite njihove Ultrase, oni su nasi.ako su vaši eto vam ih
E daje bogdom BirkirkaraBosna_BabyBoy je napisao/la:Želim vam kao i svim našim predstavnicima u Evorpi od srca puno uspjeha protiv Birkirkare i nadam se da će te našu državu, kakva god ona bila, u najboljem svijetlu predstaviti i što dalje dogurati..
Pozdrav iz TZ
Al se sjebatuzlak1987 je napisao/la:E daje bogdom BirkirkaraBosna_BabyBoy je napisao/la:Želim vam kao i svim našim predstavnicima u Evorpi od srca puno uspjeha protiv Birkirkare i nadam se da će te našu državu, kakva god ona bila, u najboljem svijetlu predstaviti i što dalje dogurati..
Pozdrav iz TZ
E zahvaljujem se i također želim Slobodi uspješnu izraelsku berbuBosna_BabyBoy je napisao/la:Želim vam kao i svim našim predstavnicima u Evorpi od srca puno uspjeha protiv Legie i nadam se da će te našu državu, kakva god ona bila, u najboljem svijetlu predstaviti i što dalje dogurati..
Pozdrav iz TZ
haha mogli su stavit i u 15:00.. pa bit će 40 stupnjeva u ta dobaPiazzaGrande je napisao/la:Zrinjski-Legia 12.07.2016. (utorak) u 18:30...
Istina je da fali nešto luxa, mislio sam da će se to srediti do utakmice ali izgleda ništa od toga...KingJamesMVP je napisao/la:Pa Zrinja nema dobru rasvjetu, pa ne smije igrati noćne utakmice na svome stadionu, jedino su i mogli uzeti ovaj termin
Nova pravila ili? Reflektori su radili i protiv Shiraka i protiv Maribora prije dvije godineKingJamesMVP je napisao/la:Pa Zrinja nema dobru rasvjetu, pa ne smije igrati noćne utakmice na svome stadionu, jedino su i mogli uzeti ovaj termin
fali im luxaAndroid je napisao/la:Nova pravila ili? Reflektori su radili i protiv Shiraka i protiv Maribora prije dvije godineKingJamesMVP je napisao/la:Pa Zrinja nema dobru rasvjetu, pa ne smije igrati noćne utakmice na svome stadionu, jedino su i mogli uzeti ovaj termin
Arenasport 4paulus je napisao/la:Pa imal igdje utakmica , sretno Zrinski stvarno nam treba da arem neko kotak napravi i nadat se sa ovom ligom 12 nee odma al kroz par sezona konacbo iz u e grupe neko udje
Pauluse bit ce ti link na youtube od utakmkice ovdje.Dodji samo malo pred utakmicu.Kucaj na youtube ZrinjskiTv oni to rade.paulus je napisao/la:Mozel mi neko nes ojasnit u, ja nisam bas comp greak , nisam ni noob totalni al molim vas objasnite mi so ima ovoliko vih lazmij činkova na youtube ono odbrojavanje i sranje , sta imaju ljudi od tog?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.