Grand Slam
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Re: Grand Slam
ja mislim da se ana zajebava bolje nego ikad, neka nje, ona je cool
I Ana i Jelena su tenis prestale igrat kad su ga pocele primat - Bora Corba.
Jest, sigurno ga je Ana pocela primati u 24. 
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
Ne znam kad ga je počela primat ali je prestala igrat tenis ozbiljno sa 20, imala sa 19 i 20 godina bljesak 2 sezone i to je to.bodi123 je napisao/la:Jest, sigurno ga je Ana pocela primati u 24.
2012. 1/4 finale, poraz od Kerber 3:6, 7:6, 5:7akisarajevo92 je napisao/la:Ne znam u cemu je stvar, ali ovu Lisicki samo na Wimbledonu "registrujem". Imam osjecaj kao da ne igra na drugim turnirima.
2013. finale, poraz od Bartoli 1:6, 4:6 (jos mi nije jasno kako tako lagano
2014. 1/4 finale, poraz od Halep 4:6, 0:6.
2015. 3. kolo poraz od Bacsinszky 3:6, 2:6
Sve u svemu nisu toliko losi rezultati na Wimbledonu. Poraz od Kerber u tri napeta seta, i onda poraz od Halep. Eto jedino prosle godine zakazala malo
Iduce kolo igra protiv Stosur i ako to prodje, mislim da bi mogla do 1/8 finala i onda protiv Muguruze, naravno ako ne bude nekih iznenadenja. Ako se ne varam, jel ona oborila neki rekord u broju asova prije koju godinu, bas na travi? Mozda se i varam, ali mislim da se radi o njoj
Btw, Halep nije neka na travi? Vidim prosle godine ispala u 1. kolu, 2014. polufinale, 2013. ispala u 2. kolu, 2012. opet ispala u 1. kolu
Moze li ona sto uciniti na travi ?
Edit. nije bio Wimbledon, ali je ipak trava u pitanju:
BIRMINGHAM, England - Sabine Lisicki put on a dazzling serving display at the Aegon Classic Birmingham, blasting 27 aces - a new WTA record for most in a single match - to win her opener.
Fakat ne znam sta je s njom. Ovo danas je bilo previse, pa 200 mjesta je razlika izmedju nje i ove od koje izgubi?bodi123 je napisao/la:Ana Ivanovic bi trebala razmisliti o povlacenju iz tenisa. Nije ovo nazalost vise za nju. Nek se ufati Bastija i braka.
Sta joj je? Je li motivacija, nerad ili sta? Izgleda nejako nekako.
Ona je prejaka serverka. Drzi rekord u zenskoj konkurenciji za najbrzi servis i odservirala ga je bas protiv Ane. Radi te serve je zovu "boom boom Lisicki"!akisarajevo92 je napisao/la:Ne znam u cemu je stvar, ali ovu Lisicki samo na Wimbledonu "registrujem". Imam osjecaj kao da ne igra na drugim turnirima.
Coronados de gloria vivamos,
O juremos con gloria morir!
Roger je bas grohnuo. Servis ne postoji, a backhand je ocajan ako ne igra slajs. Forehand tu i tamo i radi. Ako pod hitno ne digne igru Novak bi ga mogao pomesti ako uopste dodje do SF.
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
https://www.theguardian.com/sport/live/ ... y-one-live
http://www.telegraph.co.uk/tennis/2016/ ... us-willis/
http://www.telegraph.co.uk/tennis/2016/ ... us-willis/
The Briton was also in debt before winning prize money in the lead up to the Wimbledon main draw – as a result of the finish, he is guaranteed a minimum £30,000 payout. But he insists he is not in it for the money, but the love of the game. ‘It’s financially great. I can pay off a couple of credit cards now that I used to finance my tennis. That is great but I’m not here for the money. I love tennis and competing.”
Uuii evo gadure kiše. hoće li prestati danas? čekam berdiha za fine pare
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
+1DANTES je napisao/la:Uuii evo gadure kiše. hoće li prestati danas? čekam berdiha za fine pare
Zukanović, kralj cijena za PL BiH na TM!
Prilep. Mada mi ime i prezime sugerišu da je naše gore list. Nije ni mlada toliko, a već se opraštala od tenisa.DANTES je napisao/la:amra sadiković lutkica i potencijal veliki. odakle je?
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
ma naša. sad bila na SK. priča ko da je iz Čajniča.Pogba je napisao/la:Prilep. Mada mi ime i prezime sugerišu da je naše gore list. Nije ni mlada toliko, a već se opraštala od tenisa.DANTES je napisao/la:amra sadiković lutkica i potencijal veliki. odakle je?
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
Meč dana!
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
- Liverpool. YNWA
- Kontakt:
Kakav RG, nemaju krova, nemaju reflektora, nek se ugledaju na Wimbledon.
Ne moze se protiv kise ljudi moji ako nemas makar 3 krova, ovaj krovcic na glavnom Wimbledona nije od nikakve koristi.
Ne moze se protiv kise ljudi moji ako nemas makar 3 krova, ovaj krovcic na glavnom Wimbledona nije od nikakve koristi.
Jel' za sutra sve prolongirano?
Edit: Ipak se vraćaju na teren.
Edit: Ipak se vraćaju na teren.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
- Liverpool. YNWA
- Kontakt:
Vidicemo hoce li uspjeti bar ovaj mec proci bez bar 2 Tie Breaka. Federer poznatiji kao RFT, iliti ga Roger Federer Tiebregdzija!
Respect za ovog Willisa, gledajte kako covjek trci ne bil dobio mec da moze da otplati kredu!
Hebe ga se jel preko mrezice RFT ili neki veci levat od njega. Motivacija nemoze biti veca!
Respect za ovog Willisa, gledajte kako covjek trci ne bil dobio mec da moze da otplati kredu!
Hebe ga se jel preko mrezice RFT ili neki veci levat od njega. Motivacija nemoze biti veca!
Zadnja izmjena: Effenberg, dana/u 29 jun 2016, 18:13, ukupno mijenjano 1 put.
Coronados de gloria vivamos,
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.