Mlade selekcije BiH - Kosarka
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
Re: Mlade selekcije BiH - Kosarka
Je li ovo konacan spisak 12 igraca? Vidio sam na drugoj slici u civilu i Memica, pa pretpostavljam da ce i on upasti u 12. Ko je ovaj Saric i sta je sa Djedovicem, Gacicem?
"Ja samo želim da učinim dobro koliko mogu, a uspjeh moj zavisi od Allaha, u Njega se uzdam i Njemu se obraćam."
-
- Kontakt:
Mislim da je miljan saric..kobe24 je napisao/la:Je li ovo konacan spisak 12 igraca? Vidio sam na drugoj slici u civilu i Memica, pa pretpostavljam da ce i on upasti u 12. Ko je ovaj Saric i sta je sa Djedovicem, Gacicem?
Ah da, vjerovatno je on, totalno sam zaboravio na njega. To je onaj niski playmaker, znaci nije neko pojacanje.edinjo-bih je napisao/la:Mislim da je miljan saric..kobe24 je napisao/la:Je li ovo konacan spisak 12 igraca? Vidio sam na drugoj slici u civilu i Memica, pa pretpostavljam da ce i on upasti u 12. Ko je ovaj Saric i sta je sa Djedovicem, Gacicem?

"Ja samo želim da učinim dobro koliko mogu, a uspjeh moj zavisi od Allaha, u Njega se uzdam i Njemu se obraćam."
Konacno prava himna. 
Sent from my iPhone using Tapatalk

Sent from my iPhone using Tapatalk
Imal kakvih novosti u vezi u18 barem insajderskih
.Trebali smo se vec okupiti ili barem sljedece sedmice,a jos ni spiska nema 

1. Jula okupljanje U-18! Mogli bi biti nekih novih igraca a i cuo sam da ce ovi neki U-17 igrati.
Re: Odg: RE: Re: Mlade selekcije BiH - Kosarka
A trenirao ih ja obojicu 4 godine .... Faruk ima drskost ali je lijen pravo dok Tariku samo fale muda da bude NBA igrac !!!SoooE7 je napisao/la:Otac mu je iz Novog Pazara, a Tarik i mladji njegov brat Faruk su rodjeni zenicani.Bassha je napisao/la:Biberovic rodjen u Novom Pazaru ?
"Postoje dva načina povratka iz bitke: s glavom neprijatelja ili bez svoje!" - Paolo di Canio
Re: Odg: RE: Re: Mlade selekcije BiH - Kosarka
Buza da je imao muda bio bi NBA igrac. A Tarik ima sve za dobrog igraca, sada da li za NBA ne znam, ali sigurno je dobar prospekt.MrHc je napisao/la:A trenirao ih ja obojicu 4 godine .... Faruk ima drskost ali je lijen pravo dok Tariku samo fale muda da bude NBA igrac !!!SoooE7 je napisao/la:Otac mu je iz Novog Pazara, a Tarik i mladji njegov brat Faruk su rodjeni zenicani.Bassha je napisao/la:Biberovic rodjen u Novom Pazaru ?
Znaci Musa sigurno ne igra za U18 na ovom prvenstvu, steta :/
Nek' se zna, da crveno-bijel naš je grad!
Citam danas u avazu da ce Enes Numanovic vodit U18 jer je Marko Trbic odusto zbog zdravstvenih problema.Spominje se i da ce nekoliko ovih sa U17 se prikljuciti U18 ..plus jedna lijepa vijest da ce Nikola Maric Trebinjac koji igra u Huventudu igrati za nas na ovom u18 prvenstvu.Tako da cemo biti jaci na cetvorci sto nam je i falilo u ovoj generaciji gdje samo Antunovic moze tu poziciju kvalitetno pokriti ovako imamo Marica i Mutica tu,a Antunovic ce moci onda i na peticu 

Kako mi je zao ovog momka, dva puta prolazi pripreme i ne vodi ga..
"Sretan sam i ponosan što sam upravo ja prvi MVP Mirzinog kampa. Trudit ću se da u budućnosti opravdam povjerenje koje su mi treneri dali", kazao je 17-godišnji Burko, koji je inače visok 213 centimetara.
"Burko je veoma inteligentan igrač i za svoju visinu jako spretan i okretan. Snalažljiv je u reketu, hrabar u duelima i za svoje godinu i visinu izuzetno pokretan. Izuzetno je perspektivan igrač i svojim talentom i znanjem, koje treba nadograđivati, pred njim je blistava karijera", riječi su kolegija trenera, koji je mladog Zeničanina proglasio najboljim na MT3 Campu.
"Sretan sam i ponosan što sam upravo ja prvi MVP Mirzinog kampa. Trudit ću se da u budućnosti opravdam povjerenje koje su mi treneri dali", kazao je 17-godišnji Burko, koji je inače visok 213 centimetara.
"Burko je veoma inteligentan igrač i za svoju visinu jako spretan i okretan. Snalažljiv je u reketu, hrabar u duelima i za svoje godinu i visinu izuzetno pokretan. Izuzetno je perspektivan igrač i svojim talentom i znanjem, koje treba nadograđivati, pred njim je blistava karijera", riječi su kolegija trenera, koji je mladog Zeničanina proglasio najboljim na MT3 Campu.
Željeznicar za život cijeli !
Pisel konkretno kad je okupljanje posto za mjesec pocinje prvenstvo.Ocito da kasnimo,a Numanovic je u Spaniji nece valjda cekat da se vrati pa da nam ostane 15 dana za pripreme.Lotus je napisao/la:Citam danas u avazu da ce Enes Numanovic vodit U18 jer je Marko Trbic odusto zbog zdravstvenih problema.Spominje se i da ce nekoliko ovih sa U17 se prikljuciti U18 ..plus jedna lijepa vijest da ce Nikola Maric Trebinjac koji igra u Huventudu igrati za nas na ovom u18 prvenstvu.Tako da cemo biti jaci na cetvorci sto nam je i falilo u ovoj generaciji gdje samo Antunovic moze tu poziciju kvalitetno pokriti ovako imamo Marica i Mutica tu,a Antunovic ce moci onda i na peticu
Milenko Frganja nije medju 20 u16 Srbije.Postojil mogucnost da igra za nas ovaj u16 turnir posto je ranije bio na nekim nezvanicnim kampovima po Srbiji.Bio bi od velike koristi.
Ljudi moja kakva jeovo glupst Enes Numanovič da vodi U18guillermo je napisao/la:Lotus je napisao/la:Citam danas u avazu da ce Enes Numanovic vodit U18 jer je Marko Trbic odusto zbog zdravstvenih problema.Spominje se i da ce nekoliko ovih sa U17 se prikljuciti U18 ..plus jedna lijepa vijest da ce Nikola Maric Trebinjac koji igra u Huventudu igrati za nas na ovom u18 prvenstvu.Tako da cemo biti jaci na cetvorci sto nam je i falilo u ovoj generaciji gdje samo Antunovic moze tu poziciju kvalitetno pokriti ovako imamo Marica i Mutica tu,a Antunovic ce moci onda i na peticu

Re: Odg: Mlade selekcije BiH - Kosarka
Kadetski reprezentativac Drago Cvitanovic prelazi u KK Split.
Forever and ever, we’ll follow the boys, of Man United, The Busby Babes.
#MFFL
Som-Hi Barça
#MFFL
Som-Hi Barça
Trbic nije napustio ovu repku zbog zdravstvenih problema.... to je laz koju nasi pokusavaju presutiti... problem je u ljudima oko saveza koji rade nesto sto ne bi trebalo a sto Trbic kao jak autoritet nece da trpi...
Dinamo je udruga građana.Prema ZAKONU o udrugama njeno djelovanje temelji se na načelu DEMOKRATSKOG ustroja,članovi "upravljaju" po principu 1ČLAN=1GLAS.Klub je danas PRCIJA krimosa Mamica!
43 M € UKRADENIH iz Dinama and still counting...
Pa de nam objasni sta rade?
U18 će za 2 sedmice igrati prijateljsku sa slovenijom, tako da pripreme moraju prije početi
U18 će za 2 sedmice igrati prijateljsku sa slovenijom, tako da pripreme moraju prije početi
Mijesaju mu se u sastav koji treba pozvati... svaka strana ima svojih igraca koje zele ubaciti... to isto rade i micicu ali njega boli tuki za to... on je tu da uzme pinku...
Dinamo je udruga građana.Prema ZAKONU o udrugama njeno djelovanje temelji se na načelu DEMOKRATSKOG ustroja,članovi "upravljaju" po principu 1ČLAN=1GLAS.Klub je danas PRCIJA krimosa Mamica!
Pa jasno kao dan da Predsjednik i Potpredsjednik Upravnog odbora KS BiH rade ovo što rade od saveza sramota govorili na Haruna sve i svašta a oni su gori milion putaPeace je napisao/la:Trbic nije napustio ovu repku zbog zdravstvenih problema.... to je laz koju nasi pokusavaju presutiti... problem je u ljudima oko saveza koji rade nesto sto ne bi trebalo a sto Trbic kao jak autoritet nece da trpi...

Ne sumnjam da postoji lobij za pojedine igrace,ali ne u tolikoj mjeri da covjek odbije trenersku poziciju(opet je moguce).Unaprijed svi znaju nosiocie u18 i u16 ostali su tu da popune prazninu.Nece sigurno tamo neki lobij izbaciti Gegica,Antunovica...ili Biberovica,Mehica,Djakovica itd. tako da ta je prica pomalo smijesna.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 16 gostiju.