Grande Pipita

Moderatori/ce: ribery,insider,rio_Ferdy88
Mozda i prodju Poljake upravu si, ali Belgiju sigurno ne. Ovo se opasno navlaci finale Belgiji i Francuskoj i to ce vrlo vjerovatno i biti.leorey je napisao/la:Ne znam hoce li ih izbaciti Poljska, ali osvojiti prvenstvo nece sigurno. Mozda cak udju u finale preko Belgije , ali osvojiti pored Njemacke, Spanije/Italije i Francuske nece sigurno. Njemacka ce ih dobiti 3 razlike, bilo koju taktiku da postave. 4 komada su dobili u Brazilu, dobit ce i u finalu ako udju.Effenberg je napisao/la:Znaci vec u cetvrtak poslije Poljske?leorey je napisao/la: Kad Portugal ispadne s prvenstva onda se opet ocekuje navala Messi vs Ronaldo![]()
Kakav luzerMozambik je napisao/la:
Grande Pipita![]()
![]()
![]()
Točnije Bielsa prije njega na što se Sampaoli nastavio i unaprijedioRajaz je napisao/la:Jorge Sampaoli.http://www.goal.com/en-us/news/82/south ... es-playersmuamerc je napisao/la:Ne znam je li ovo uveo Pici, ali ova igra Cilea ima podlogu u Pepunovoj filozofiji. Nisam ih puno pratio, ali kad sam vidio da igraju na posjed, presingom i posjedom se brane, iznenadio sam se. Imaju i glavu i rep. Znaju kako i sta hoce i na kraju zasluzenobi uzese.
Objasniolet3 je napisao/la:Opet kažem da je Chile bolja selekcija od Argentine gledajuci u globalu. Ljudi nisu slucajno dva puta zaredom prvaci Cope. Ne zaboravimo da su mlatnuli i špance na SP, a kasnije ispali nesretno na penale od domacina Brazila. Možda nemaju bolje igrace na papiru, ali yebeš papir i imena - kad imaju bolje trenere, uigraniji su, bolje presinguju, bolje kombinuju, bolje brane prostor (i zonski i markacijom), bolje napadaju, bolje trce (tacnije više) od argentinaca i tako te nebitne sitnice...ovo sam pisao i prije finala.U Chileu i Vargas (inace sasvim prosjecan igrac u klupskom smislu) izgleda kao neki svjetski napadac, dok u Argentini Higuain maši zicere.Ljudi imaju sistem, imaju muda da se nadigravaju sa svima, svi ginu za svoju selekciju i moraju biti razultati.Ovo je vjerovatno najbolja generacija Chilea ikad
i to je jedan od razloga zašto Argentina popupšila dva vezana finale Cope od njih.
Ako bi se radilo o kakvoj bitnoj utakmici ne bi.Preveliki choker i neopisivo odvratna pojava je ta spodoba.Koliko je samo koštao Argentinu kad se odlučivalo o nečemu,koliko je Real koštao,koliko je Napoli koštao pretprošle sezone kad su se za LP borili pa i ove kad se prelamalo onim ispadima na terenu...te stvari jednostavno nisu slučajne i sviđa mi se onaj pojam mentalni patuljak što je netko jučer na temi Eura spomenuo.SlevinKelevra je napisao/la:Ovo bi za Napoli bilo u raslje. Bas choke...
Samo sto taj klub sljedeće sezone neće imati takvih utakmica.Zabrinjavajuce je ako Banega nije taj koji moze pomoc u probijanju bunkera jer će upravo za to biti zadužen čitave iduće godine u Serie A.Ne samo da će biti zadužen nego bi praktički trebao biti glavna (pa gotovo i jedina) poluga u tome.ASD je napisao/la:Nisam na to aludirao, aludirao sam samo na Banegu, neki su govorili kako je jedan od jacih igraca Argentine, a ja sam rekao kako on nema iskustva u igranju protiv defanzivnih klubova jer uglavnom u velikim utakmicama igra u klubovima koji igraju defanzivno, i sljedece sezone je u jednom.
Ima jedan dečko u Italiji koji je najmlađi Argentinac koji je došao do 50 ligaških golova u Europi.Uz to blago rečeno ima muda do poda i apsolutno nikada ne zakazuje u bitnim trenucima.Iako zapravo za njega ni ne postoje bitni i manje bitni trenuci jer kao što sam kaže svaka utakmica mu je ista i sve odrađuje maksimalno profesionalno jer za njega nogomet i je samo posao pošto ga u slobodno vrijeme uopće ne zanima ova igramessilla je napisao/la:Sve to fino izgleda na papiru. U stvarnosti Higuain ne može da zabije mrtvi zicer, Aguero ne izgleda ništa bolje od amatera...
Otprilike je tako. Samo je ovaj poraz još više dodao ulja na vatru.BoixosNois1899 je napisao/la:Higuain, Aguero, Messi, Di Maria, Lavezzi...
Raspade se Argentina k'o Jugoslavija. Navodno se nešto desilo između igrača i saveza pa su svi donijeli ovakve odluke. Podsjeti me ovo na onu situaciju kod nas od prije 10-ak godina.
Ma kod juznoamerikanaca je velika korupcija u savezima, puno veca nego kod nas, vece pare se peru i uzimaju, samo sto se o tom uglavnom suti jer su velike nogometne sile koje uvijek do kraja skoro doguraju pa nema vremena za takvu kritiku. U Brazilu u savezu je stvar jos gora nego kod Argentine vjeruj mi.messilla je napisao/la:Otprilike je tako. Samo je ovaj poraz još više dodao ulje na vatru.BoixosNois1899 je napisao/la:Higuain, Aguero, Messi, Di Maria, Lavezzi...
Raspade se Argentina k'o Jugoslavija. Navodno se nešto desilo između igrača i saveza pa su svi donijeli ovakve odluke. Podsjeti me ovo na onu situaciju kod nas od prije 10-ak godina.
Čudi me da je onda sve mirno u Brazilu iako ih nema nigdje zadnje vrijeme. Debakl na SP, zadnjih nekoliko Copi isto tako, ovaj put nisu ni grupu prošli... Ali nadam se ipak povratku Lea pred SP i da onda konačno i to osvoji.leorey je napisao/la:Ma kod juznoamerikanaca je velika korupcija u savezima, puno veca nego kod nas, vece pare se peru i uzimaju, samo sto se o tom uglavnom suti jer su velike nogometne sile koje uvijek do kraja skoro doguraju pa nema vremena za takvu kritiku. U Brazilu u savezu je stvar jos gora nego kod Argentine vjeruj mi.messilla je napisao/la:Otprilike je tako. Samo je ovaj poraz još više dodao ulje na vatru.BoixosNois1899 je napisao/la:Higuain, Aguero, Messi, Di Maria, Lavezzi...
Kad već spominješ Knock-out fazu:Epidaurus je napisao/la:Citav svijet je 2014. vidio da je Messi bio 0 (iliti slovima na nasem nula, na engleskom zero, na njemackom Null) u 3 odlucujuce utakmice SP (Belgija, Holandija, Njemacka) te je u finalu promasio jos vecu priliku nego Pipita, al naravno da separatisti to vrlo lako zaboravljaju.Rajaz je napisao/la:Ili se osjećaš išamarano već nakon prve replike s moje strane nakon što sam slikovito pobio svu blasfemiju koju od jutros izbacuješ ovdje.Epidaurus je napisao/la:I evo naravno Kante sa svojim glupostima koje samo njemu mogu realne bit. Daj majke ti, osjecam da mi IQ strahovito opada kad citam gluposti koje mozes natrabunjat.
Da, 3 zlatne lopte su dokaz da je Ronaldo ipak sjajan playmaker. Iz posta u post oduševljavaš argumentima.Epidaurus je napisao/la:Fakat ono, covjek koji ima 3 zlatne lopte (a vrlo brzo i 4) da nema IQ ili sposobnosti za nestu u fudbalu. Kako nekome takva glupost moze uopce napamet past. Horor, strava i uzas.
Gledaš li ti utakmice uopšte ?Epidaurus je napisao/la:Covjek je rekorder LP po asistima, stvarno je nula playmakerska, da je meni tako los razigravac bit. Jos jedan pokazatelj koliku si glupost izvalio.
Epidaurus je napisao/la:Bojim se da ne postoji fudbaler u historiji nogometa aka fudbala koji za sebe moze izjaviti da je neuporedivo dominantniji od jedinog covjeka u historiji koji vec 6 sezona trpa preko 50 golova po sezoni.
Kao što rekoh, nakon 2013. me ništa više ne može iznenaditi. Ako i bude, ovaj put barem neće biti na ZERO trofeja i prolongiranje glasovanja.Epidaurus je napisao/la:Kako god, cujemo se pocetkom slijedece godine kada nedovoljno talentovati i inteligentni Cristiano Ronaldo pokupi 4. zlatnu loptu i odradi jos jednu sezonu sa preko 50 golova.
I Mascherano je najavio povlacenje.BoixosNois1899 je napisao/la:Higuain, Aguero, Messi, Di Maria, Lavezzi...
Meni je jace to da ima bolju statistiku iz slobodnih od Payeta.Donnie Darko je napisao/la:Neko stvarno vjeruje da Messi ima vise suteva iz slobodnih udaraca od Ronalda?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.