FC Bayern München - Arhiva postova

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers

Da li podržavate transfer Havertza po cijeni od 80+ miliona?

1) Da
18
31%
2) Ne
41
69%

Ukupno glasova: 59

FRANK RIBERY
Kontakt:

Re: F.C. Bayern

Post Postao/la FRANK RIBERY » 26 jun 2010, 12:17

Izgleda da je transfer Coentrão pri kraju realizacije.Španski AS je objavio da smo postigli dogovor sa Benficom.Transfer će se realizovati po završetku SP-a.Interes je pokazivao Real i jedan klub iz Italije (Juventus), ali je stvar izgleda završena.

http://www.as.com/futbol/articulo/benfi ... ftb_25/Tes
Felix Magath: "Bayern je trenutno najbolji tim u Evropi. Barcelona je imala svoj dan, ali protiv Bayerna nemaju nikakve šanse. Bayern se ne boji Barcelone,".

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 26 jun 2010, 12:33

Benfica prihvatila ponudu Bayerna za Coentraoa
Portugalski klub prihvatio je ponudu njemačkog prvaka Bayerna iz Münchena za svog obrambenog igrača i portugalskog reprezentativca Fabia Coentraoa.
Fabio Coentrao impresionirao je u dresu Portugala u dosadašnjem dijelu Svjetskog prvenstva u Južnoj Africi, te je 22-godišnjak postao meta brojnih velikih europskih klubova. Prema izvještajima španjolskog AS-a, Bayern je ostvario startnu prednost za potpis Conetraoa nad drugim interesentima kao što su Real i Juventus nakon što je Benfica prihvatila ponudu kluba iz Münchena od 18 milijuna € za svog braniča.

Bayernu još preostaje dogovoriti detalje ugovora s portugalskim braničem, a problem bi mogla stvarati želja Conetraoa da karijeru nastavi u Serie A ili španjolskoj Primeri. Nakon neodlučenog ishoda utakmice Portugala i Brazila, Conetrao u izjavama nije želio komentirati događanja na klupskom planu:

- Trenutno mislim samo na Portugal i na to kako najbolje odigrati ovo Svjetsko prvenstvo - prekinuo je tako Conetrao sva govorkanja o transferu dok ne završi put Portugala na mundijalu u Južnoj Africi.
1974---1975---1976---2001---2013---2020

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 26 jun 2010, 12:34

FRANK RIBERY je napisao/la:Izgleda da je transfer Coentrão pri kraju realizacije.Španski AS je objavio da smo postigli dogovor sa Benficom.Transfer će se realizovati po završetku SP-a.Interes je pokazivao Real i jedan klub iz Italije (Juventus), ali je stvar izgleda završena.

http://www.as.com/futbol/articulo/benfi ... ftb_25/Tes
Ostaje jos samo dogovor sa igracem. Nadam se da to nece biti problem. ;)
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

geronimo
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la geronimo » 26 jun 2010, 13:12

Koliko ima istine u tome da je Bayern poslao ponudu za Vidica (22 mio)? :?
Vom Jäger zum Gejagten

FRANK RIBERY
Kontakt:

Post Postao/la FRANK RIBERY » 26 jun 2010, 13:22

geronimo je napisao/la:Koliko ima istine u tome da je Bayern poslao ponudu za Vidica (22 mio)? :?
Ja sam čitao da je Man Utd spreman prodati Vidića Bayernu, ako uspije dovesti Kjaera.Međutim sobzirom da je Wolfsburg naozbiljniji kandidat za dovođenje Kjaera teško da će se transfer realizovati.Real je odustao od Vidića tako da smo jedino mi ostali interesanti.
Felix Magath: "Bayern je trenutno najbolji tim u Evropi. Barcelona je imala svoj dan, ali protiv Bayerna nemaju nikakve šanse. Bayern se ne boji Barcelone,".

dr.adnan
Kontakt:

Post Postao/la dr.adnan » 26 jun 2010, 13:57

Bivši nam igrač i budući/stari protivnik se vratio u BL. Ballack potpisao za Bayer za naredne 2 godine. Baš me zanima kako će ga u Minkenu dočekati 8-)
Sent from my Philips Smart TV.

BAVARAC DO GROBA
Kontakt:

Post Postao/la BAVARAC DO GROBA » 26 jun 2010, 14:31

dobro je to za bundesligu da dolaze velika imena,i ne samo u bayern :D

coentrao ce biti odlicno pojacanje ako dodje a izgleda da hoce ;)

za vidica nisam cuo jos nista

ali zamislite tu odbranu

lahm vidic badstuber coentrao

za napad i sredinu da ne govorim :D

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 26 jun 2010, 14:42

uzeli ste vjerovatno jednog od najboljih bekova u buducnosti...

momak me odusevio......jos jednog stopera da uzmete i jednog kvalitetnog centralnog veznog mozda....i beton ekipa
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI

★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

HuX
Kontakt:

Post Postao/la HuX » 26 jun 2010, 14:44

BAVARAC DO GROBA je napisao/la:dobro je to za bundesligu da dolaze velika imena,i ne samo u bayern :D

coentrao ce biti odlicno pojacanje ako dodje a izgleda da hoce ;)

za vidica nisam cuo jos nista

ali zamislite tu odbranu

lahm vidic badstuber coentrao

za napad i sredinu da ne govorim :D
necu ni da zamisljam, bude mi zao drugih ekipa kad to zamislim :mrgreen: :mrgreen:
Dok nam je predsjednik bio bravar,sva su nam vrata bila otvorena!
Bayern & Željo & Hajduk

Nasa najveca mana je sto smo muslimani!

FC BAYERN
Kontakt:

Post Postao/la FC BAYERN » 26 jun 2010, 14:54

Ovaj Portugalac je strasan igrac, gledo sam sve tri tekme sto je odigrao s Portugalom odusevio me pogotovo juce na utakmnici s Brazilom.Ako ga dovedemo bice nam strasno pojacanje u buducnosti.

moustapha
Kontakt:

Post Postao/la moustapha » 26 jun 2010, 14:59

Oj, ako ovo oko Coentraa bude sve OK, bice super. I vise nego dobra vijest, taman da mi popravi dan.

Lahm Buyten Badstuber Coentrao

Meni je super i ovako, jer ne vjerujem da su velike sanse da se realizuje transfer Vidica. No, ako se to desi, jos bolje. 8-)
#divovi

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 26 jun 2010, 17:18

Ofenzivno dobar, no defenzivno ne znam još...Nadam se da ćemo ga ako Bog da dovesti. A u vezi stopera, želim jednoga jakoga, dobroga, koji igra srcem kao što je Lucio.

HuX
Kontakt:

Post Postao/la HuX » 26 jun 2010, 18:16

Neutral je napisao/la:Ofenzivno dobar, no defenzivno ne znam još...Nadam se da ćemo ga ako Bog da dovesti. A u vezi stopera, želim jednoga jakoga, dobroga, koji igra srcem kao što je Lucio.
ako je ovo u vezi contraa, ako si gledo juce utakmicu, vidjet ces da se ni alves ni maicon na toj strani nisu naigrali.ja sam prezadovoljan ako nam on dodje, bio sam skeptik u pocetku, al me momak razuvjerio :)
Bayern & Željo & Hajduk

Edvin_Mg
Kontakt:

Post Postao/la Edvin_Mg » 26 jun 2010, 18:18

ja bih licno vise volio Belhadja.... bolji mi je nego ovaj malii....

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 26 jun 2010, 18:26

Edvin_Mg je napisao/la:ja bih licno vise volio Belhadja.... bolji mi je nego ovaj malii....
BAyern gleda na duze staze,Belhadj vec ima 28 godina+Belhadju je prirodna pozicija desna strana,dok mali Coentrao je mladji,bice bolji igrac od njega,jeste da je malo skuplji ali vec sam rekao polako izrasta u jednog od najboljih levih bekova.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

BAVARAC DO GROBA
Kontakt:

Post Postao/la BAVARAC DO GROBA » 26 jun 2010, 19:26

Butt

Lahm Van Buyten?? Badstuber Coentrao

ko ce sad u sredinu pitanje je

van Bommel schweini
robben ribery

ili

schweini kroos
robben ribery

ili

van Bommel Schweini

robben kroos ribery

olic/muller

ova mi se nekako najvise svidja :D

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 26 jun 2010, 23:56

HuX je napisao/la:
Neutral je napisao/la:Ofenzivno dobar, no defenzivno ne znam još...Nadam se da ćemo ga ako Bog da dovesti. A u vezi stopera, želim jednoga jakoga, dobroga, koji igra srcem kao što je Lucio.
ako je ovo u vezi contraa, ako si gledo juce utakmicu, vidjet ces da se ni alves ni maicon na toj strani nisu naigrali.ja sam prezadovoljan ako nam on dodje, bio sam skeptik u pocetku, al me momak razuvjerio :)

Jedna utakmica, to je samo bila jedna utakmica. Gledao sam prvo od Portugala kada su igrali sa Slonovima, i prošli su ga par par puta.

geronimo
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la geronimo » 27 jun 2010, 01:58

Malac je dobar, istina da je vise ofanzivno nastrojen, zbog cega se mozda Cris i druzba neckaju oko njegovog dovodjenja. Protiv Brazila je imao par netacnih dodavanja, neki su bili bespotrebni i opasni po gol vlastite ekipe. Isto tako je dopustao Alvesu i Maiconu da slobodno centriraju u par navrata.
Tesko je suditi nakon nekoliko pogledanih utakmica, valjda to ovi bolje znaju i njegovim angazmanom nece pogrijesiti.
Vom Jäger zum Gejagten

HuX
Kontakt:

Post Postao/la HuX » 27 jun 2010, 02:20

Neutral je napisao/la:
HuX je napisao/la:

Jedna utakmica, to je samo bila jedna utakmica. Gledao sam prvo od Portugala kada su igrali sa Slonovima, i prošli su ga par par puta.
pa dobro ja nisma bo zadovoljan njegovom izvedbom protiv obale, al protiv brazila je odigrao jako dobro, bez obzira na neke propuste, to je desava i lahmu, tako da ne brigam puno za to.
momak je jako mlad, i ima jako jako opuno mjesta za napredak, tako da mi je jako drago da dolezi, jer smo dobili buduceg TOP3 lijevih bekova svijeta, siguran sam u to.
Sad jos rijesit pitanje stopera, kad bi doso vidic, sjeo bi nam ko budali samar.samo nek ne zale na stoperu, da ne ostanemo sa ovom dvojicom cupera.
Bayern & Željo & Hajduk

geronimo
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la geronimo » 27 jun 2010, 02:29

HuX je napisao/la:
pa dobro ja nisma bo zadovoljan njegovom izvedbom protiv obale
BN - Bo...ili?
Vom Jäger zum Gejagten

Zaključano

Natrag na “FC Bayern München”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.