Reprezentacija Italije
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
- UrbyEmanuelson
- Kontakt:
Re: Reprezentacija Italije
Dobro ovo izgleda,iznenadjujuce dobro.
Valjda rijese ovo u nastavku u svom stilu.
Valjda rijese ovo u nastavku u svom stilu.
- 10DelPiero
- Kontakt:
Pogba je napisao/la:Ako bi gledali papir samo, bolje da ne izlaze na teren.

Alessandro Del Piero !
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Ovaj Pogba stvarno nista specijalno ne zna o fudbalu. 

37 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
"Every morning when I wake up I see the sun, even if there is the rain." Max Allegri
"Every morning when I wake up I see the sun, even if there is the rain." Max Allegri
Papir trpi sve.10DelPiero je napisao/la:Pogba je napisao/la:Ako bi gledali papir samo, bolje da ne izlaze na teren.

Pogba ništa specijalno.Gefufna je napisao/la:Ovaj Pogba stvarno nista specijalno ne zna o fudbalu.

Zadnja izmjena: Pogba, dana/u 27 jun 2016, 18:58, ukupno mijenjano 2 puta.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
Spanija, Belgija, Svedska: 2 i po' utakmice - 2 suta u okvir Italije.
Pa genijalni su

Pa genijalni su

Prekompaktni su u sredini, Đakerini, DDR i Parolo jednostavno igraju kao WC, za odbranu smo znali da je sila a napad će svakako nešto zabiti bitno je da su pokretljivi.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Talijani su beton armirani 

Dominiraju momciasr_pd je napisao/la:Spanija, Belgija, Svedska: 2 i po' utakmice - 2 suta u okvir Italije.![]()
Pa genijalni su
Pogba na aparatima

Horde Zla ; Curva Sud Roma ; Los Borrachos Del Tablon
Este sentimiento nadie lo comprende
Lose sudjenje.
Obično kad veće hejtove bacam bude obratno.Manuel je napisao/la: Pogba na aparatima

Sve u svemu, haman se potrefilo sve, nikad očajnija repka fakat, čak i na klupi ima boljih igrača od nekih koji igraju, ali kada ide-ide, šteta što npr. ovakvu situaciju nikada nemaju italijanski klubovi u Evropi, tamo sve krene na drugu stranu i obično kvalitet više timova iz ostalih jačih liga prevlada.
Hejt se nastavlja protiv Njemačke, mada mi je teško ne željeti dobro Gigiu i trojki nazad.

Pelle

░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
Conte
Komplet ekipa
P.S. Prvi sam ih ja pljuvao al ovo je

Komplet ekipa

P.S. Prvi sam ih ja pljuvao al ovo je

Ognuno ha la propria storia, noi abbiamo la nostra e ne siamo orgogliosi.
- UrbyEmanuelson
- Kontakt:
Toooooo
Joj giganata
Joj giganata
Nema toliko kvalitete al zato ginu jedan za drugog i zato vjerujem da mogu i preko Njemacke pa cak i do kraja.Pogba je napisao/la:Obično kad veće hejtove bacam bude obratno.Manuel je napisao/la: Pogba na aparatima![]()
Sve u svemu, haman se potrefilo sve, nikad očajnija repka fakat, čak i na klupi ima boljih igrača od nekih koji igraju, ali kada ide-ide, šteta što npr. ovakvu situaciju nikada nemaju italijanski klubovi u Evropi, tamo sve krene na drugu stranu i obično kvalitet više timova iz ostalih jačih liga prevlada.
Hejt se nastavlja protiv Njemačke, mada mi je teško ne željeti dobro Gigiu i trojki nazad.
Pelle
Conteu su mnogi srali sto je izostavio mnoge igrace al danas je objasnio i usutio mnoge.
Ide se do kraja.
Kakva ekipa i kakva pozrtvovanost

Horde Zla ; Curva Sud Roma ; Los Borrachos Del Tablon
Šteta što se u 1/4 sastaju Italija i Njemačka, možda dvije najkvalitetnije selekcije na prvenstvu.
embrace the chaos
Re: RE: Re: Reprezentacija Italije
Op,op.SiamoNoi je napisao/la:Italija uzima prvo mjesto ispred Belgije,a nakon grupne fazi trenutni žestoki kritičari se majmunišu po forumu pričama o velikoj Italiji koju se nikad ne smije otpisati.
Dr. sci. Antonio Conte. Najbolji italijanski stručnjak uz Don Carla i hladno u top 5 evropskih trenera.
Čovjek bukvalno pravi pitu od g0vana, nikad slabiju repku vodi do kraja EP-a. Šteta što idu na Nijemce u polufinalu, ali gledajući historiju susreta ova dva tima, možda to i nije tako loše.
I da, Conte jednostavno mora dati šansu Insigneu u prvoj postavi, kako frajer izbaci čini mi se Ramosa.
Čovjek bukvalno pravi pitu od g0vana, nikad slabiju repku vodi do kraja EP-a. Šteta što idu na Nijemce u polufinalu, ali gledajući historiju susreta ova dva tima, možda to i nije tako loše.

I da, Conte jednostavno mora dati šansu Insigneu u prvoj postavi, kako frajer izbaci čini mi se Ramosa.

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.