Dobio sam zabranu da joj pišem, nisam lijep al' znam da volim.MocMahale444 je napisao/la:Sto se taj reklamira na svetoj temi? Koga libo za njimnije napisao jedan post ovdje.
PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: PL prepucavanja
Zukanović, kralj cijena za PL BiH na TM!
- MocMahale444
Selam Samke, sto to? Je li poruka bila jasna.samirr je napisao/la:Dobio sam zabranu da joj pišem, nisam lijep al' znam da volim.MocMahale444 je napisao/la:Sto se taj reklamira na svetoj temi? Koga libo za njimnije napisao jedan post ovdje.
Nego sta to ima veze sa majkl džeksonom
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
Mala je ujedinila manijake, pitare i fukare. Skidam joj kapu.MocMahale444 je napisao/la:Selam Samke, sto to? Je li poruka bila jasna.samirr je napisao/la:Dobio sam zabranu da joj pišem, nisam lijep al' znam da volim.MocMahale444 je napisao/la:Sto se taj reklamira na svetoj temi? Koga libo za njimnije napisao jedan post ovdje.
Nego sta to ima veze sa majkl džeksonom
Otišao je Majkl, ostala je tuga.
- MocMahale444
Nijesamirr je napisao/la: Mala je ujedinila manijake, pitare i fukare. Skidam joj kapu.
Otišao je Majkl, ostala je tuga.
Stvarno radije cu citati kako solinas pita jel neka kafana jos tu pa objasnjava gdje se nalazila
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
Jedan je Majkl.MocMahale444 je napisao/la:Nijesamirr je napisao/la: Mala je ujedinila manijake, pitare i fukare. Skidam joj kapu.
Otišao je Majkl, ostala je tuga.to samo moze dragi Bog ujediniti.Ona je mala maca.
Stvarno radije cu citati kako solinas pita jel neka kafana jos tu pa objasnjava gdje se nalazilanego o tom majklu. Izgleda gotivite ga zestoko.
Sreca, ne daj Boze da ih je vise!samirr je napisao/la:Jedan je Majkl.MocMahale444 je napisao/la:Nijesamirr je napisao/la: Mala je ujedinila manijake, pitare i fukare. Skidam joj kapu.
Otišao je Majkl, ostala je tuga.to samo moze dragi Bog ujediniti.Ona je mala maca.
Stvarno radije cu citati kako solinas pita jel neka kafana jos tu pa objasnjava gdje se nalazilanego o tom majklu. Izgleda gotivite ga zestoko.
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946

Grupa Tuzlaka u Gradskom parku kroz čađava stakla gleda pomračenje sunca, 1960.godina
Ja volim FK Tuzla City
joker90 je napisao/la:Sreca, ne daj Boze da ih je vise!samirr je napisao/la:
Jedan je Majkl.
- MocMahale444
Azmire pokupi se i idi !
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Liga Jugoslavije - ★
polufinale 1984/1985.
Apsolutna podrska Aci koji se iz dana u dan bori protiv trolova na pdf zeljkana! Trolovi koji stalno napadaju postene i realne clanove amazon i samoplavi! Pokusavaju napraviti jednoumlje na pdf kao sto je i na drugom forumu **!
Pitate se sta je to ** forum? Pa ljudi to je Sjeverna Koreja gdje su par clanova uprave zeljkana odveli sve forumase sa ovog foruma nakon sto ih je Aco provalio i tamo trenutno drze sve clanove kao taoce gdje nemaju pravo na licno misljenje vec samo klimaju glavom da je sve uredualeksandar_veliki je napisao/la:Bojkotujes lafo jer ti je neko rekao da trebas bojkotovati, visis ovdje, prijavljujes se svaki treci dan s drugog maila i kada te pustim da se ukljucis u diskusiju prvim postom pokazes da si tu po zadatku. Nemojte brate mili, ja sam supak najveci, neprijatelj kao oni 92.. To smo apsolvirali i ne znam cemu potreba da se dolazi i objasnjava kako sam ja supak. Nije se rodio ko ce osim administracije uredjivati forum i hajde da i to apsolviramo.
- AzaKamikaza
- Kontakt:
Dobijamo 50 KM (citaj pedeset maraka) mjesečno,što ne bi branili upravu?
Boli nas ku.rac @kenjara
Boli nas ku.rac @kenjara
Željezničar iz metropole!
Sarajevska jalija,za svog Želju navija!
Sarajevska jalija,za svog Želju navija!
-
narodniheroj
- Kontakt:
Karakterna ništinca pod nickom memara koji se kleo da će se banovati sa foruma ako njegove insajderske ne budu tačne
piše o drugim forumašima i daje si za pravo da komentariše o njihovim karakternim osobinama
Razguli i ne vračaj se ako imaš gram obraza

Razguli i ne vračaj se ako imaš gram obraza
Mentalita fukara
kenjara ili ti ga ljudski isprdak bez grama karaktera i dalje piše nakon obećanja da će pobjeći sa foruma ako njegova "insajderska"
ne bude tačna. šta reći nego ljudski otpad. đon obraz se nađe pričati o nečemu, a takvog kakav je ga vole samo starci, i to pred gostima.
Memara je napisao/la:Tako je, sinoc saznao da nam ipak ne dolazi.zlo87 je napisao/la:Memara je rekao da ce se sam banovat ako ne dosje Cvijanovic il je neko drugi to rekao![]()
![]()
Nabijem sve moje insajdere, medije i upravu na qurac!
Vozdra raja!
ako te ne prozivam, onda te gotivim
Meni su ljudi halali
Pricate o obrazu a sve vam novi nickovi, lafo strajkac a sam ne zna ni zasto je napustio
Pricate o obrazu a sve vam novi nickovi, lafo strajkac a sam ne zna ni zasto je napustio
Želi li Hazmir navijače u Zenici?
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Liga Jugoslavije - ★
polufinale 1984/1985.
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Liga Jugoslavije - ★
polufinale 1984/1985.
Znam da su samo pripremne ali..
fkz 0-1 Olimpic
fkz 0-1 Mladost dk

fkz 0-1 Olimpic
fkz 0-1 Mladost dk
Isprdak bez karaktera - Memara 
kome smetaju navijači koji ginu za slobodu? zašto azmir ne želi navijače u zenici?

kome smetaju navijači koji ginu za slobodu? zašto azmir ne želi navijače u zenici?

ako te ne prozivam, onda te gotivim
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.