ne racunam tu cavse, clippe, okc i sl. kojima jos veci skok sc-a ne bi pomogao nego ove ostale timove koji se vrte oko/ispod trenutno sc-a
NBA chat/svastara/prepucavanja
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha
- JoseeMourinho
- Kontakt:
Re: Svaštara
ali ako imas prostora nekog u SC + kad dodas ovo povecanje moze se lahko dovesti all-star igrac, cak iako nemas prostora u SC tolikog ne mroas se toliko rjesavati ugovora da bi oslobodio jer ovim povecanjem dobijas dobar dio plate tog all-star igraca na tebi je da jos malo to oslobodis
ne racunam tu cavse, clippe, okc i sl. kojima jos veci skok sc-a ne bi pomogao nego ove ostale timove koji se vrte oko/ispod trenutno sc-a
Nemam pojma je li bilo vec
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
Zvijezda talijanskog prvaka Emporio Milana i važan igrač talijanske reprezentacije, Alessandro Gentile, izrazio je želju za priključivanjem Houston Rocketsima naredne sezone.
Gentile je izabran kao 53. izbor drafta 2014. godine od strane Minnesota Timberwolvesa, ali prava na njegove usluge sada imaju Rocketsi. Novopridošli trener Mike D’Antoni koji je i sam porijeklom Talijan, navodno ne bi imao ništa protiv dovođenja mlade euroligaške zvijezde.
Gentile igra pozicije beka šutera i niskog krila te bi u Houstonu bio dobra napadačka alternativa dok se odmara James Harden. Ono što ide u prilog Talijanu je povećanje salary capa te bi mogao isposlovati više novca za sebe nego u Europi.
„Moj san je da igram u Houstonu pod Mikeom D’Antonijem, ako to nije moguće i dalje želim sljedeće sezone igrati u NBA-u.“, odgovorio je na pitanje o svojoj budućnosti.
Ove sezone je bilježio 13,7 koševa, 3,1 asistencija i 2,9 skokova u prosjeku u svim natjecanjima, a dolaskom u NBA bi postao 4. aktivni igrač iz Italije u najjačoj ligi svijeta.
Gentile je izabran kao 53. izbor drafta 2014. godine od strane Minnesota Timberwolvesa, ali prava na njegove usluge sada imaju Rocketsi. Novopridošli trener Mike D’Antoni koji je i sam porijeklom Talijan, navodno ne bi imao ništa protiv dovođenja mlade euroligaške zvijezde.
Gentile igra pozicije beka šutera i niskog krila te bi u Houstonu bio dobra napadačka alternativa dok se odmara James Harden. Ono što ide u prilog Talijanu je povećanje salary capa te bi mogao isposlovati više novca za sebe nego u Europi.
„Moj san je da igram u Houstonu pod Mikeom D’Antonijem, ako to nije moguće i dalje želim sljedeće sezone igrati u NBA-u.“, odgovorio je na pitanje o svojoj budućnosti.
Ove sezone je bilježio 13,7 koševa, 3,1 asistencija i 2,9 skokova u prosjeku u svim natjecanjima, a dolaskom u NBA bi postao 4. aktivni igrač iz Italije u najjačoj ligi svijeta.
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
[youtube][/youtube]

Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
- BernardBarnjak
- Kontakt:

Bernard Barnjak, igrac Sarajeva koji je presao u Hajduk kasnih 80-tih, a u FK Sarajevu bio pravo popularan, ljubimac navijaca.
Strasna ekipa opet, cak mislim da ce bolje to izgledat u ovom sastavu nego u najacem.
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
previse bekova šutera i krila imaju za sad,a samo jednog playa
Irving je isto siguran u rosteru. A nema ga na ovoj tabli.
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
Cudi me sto ce KD igrati..
plešu vještice trče vukovi
puške pucaju lete duhovi
svira tambura plešu vragovi
munje sijevaju cvatu makovi
puške pucaju lete duhovi
svira tambura plešu vragovi
munje sijevaju cvatu makovi
je li drexler u 5 najboljih SG svih vremena?
filip13 je napisao/la:je li drexler u 5 najboljih SG svih vremena?
M.J ,Kobe,West,Wade,Clyde
- BernardBarnjak
- Kontakt:

Bernard Barnjak, igrac Sarajeva koji je presao u Hajduk kasnih 80-tih, a u FK Sarajevu bio pravo popularan, ljubimac navijaca.
Sa 3 lopte ce morati igrati.
Bas me zanima izbor prve petorke.
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
Kyrie, Butler, PG, KD, Boogie.
Irving, Butler, Durant, Green, Rođobodi123 je napisao/la:Sa 3 lopte ce morati igrati.![]()
1992, 2006, 2009, 2011, 2015
Mislim da ce jedan od dvojke iz Warriorsa biti sigurno u petorci, ako to bude Draymond onda bi PG ispao iz petorke, ukoliko bude Klay onda Butler otpada, Kyrie, KD i Boogie si sigurni slazem se.Belmin6 je napisao/la:Kyrie, Butler, PG, KD, Boogie.
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
Mislim da će i Klay i Dray biti u 5. Irving da se brine za loptu, plus Green, Klay da šuta kad mu dođe, Durant slično tako i PG da radi sve. Ne vidim potrebu za nekim klasičnim centrom u 5.
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.