Pappy je napisao/la:Je ko Amar Konjhodžić. Liči li na fudbalera ?
FK Radnički Lukavac
Re: FK Radnički Lukavac
Gledao sam ga malo ovu probnu tekmu, probaci je par puta kroz noge. A vidi se na njemu da je spreman. Šta igra ? Pretpostavljam nekog zadnjeg veznog ?studeni je napisao/la:Pappy je napisao/la:Je ko Amar Konjhodžić. Liči li na fudbalera ?dobar igrac,ratnik. ako nista drugo,znaj da nece stat 90min.
Kod nas je startao kao bek. po potrebi pokriva momak sve pozicije nazad. mislim da je i u Gorazdu igrao bocnogPappy je napisao/la:Gledao sam ga malo ovu probnu tekmu, probaci je par puta kroz noge. A vidi se na njemu da je spreman. Šta igra ? Pretpostavljam nekog zadnjeg veznog ?studeni je napisao/la:Pappy je napisao/la:Je ko Amar Konjhodžić. Liči li na fudbalera ?dobar igrac,ratnik. ako nista drugo,znaj da nece stat 90min.
Ovdje nije, pa zato pitam. A vidim na transfermarktu da može desnog beka igrati. Hvala. 
Ma zadnji vezni, ostavlja srce na terenu, a inače gdje je to na probi ?
Niko kao Radnički Soda!!!!!!
U Slaviji bio na probi. Prošao je i bio je na prozivci juče. Potpisaće.Iraola je napisao/la:Ma zadnji vezni, ostavlja srce na terenu, a inače gdje je to na probi ?
Amar je vrhunski igrac i odlican momak. Taj ne prica puno, ali radi za trojicu. U Radnickom je zbog deficita na pozicijama igrao stopera i desnog bocnog. Tek u utakmici Kupa u Travniku odigrao je prvi put na svojoj prirodnoj poziciji - zadnji vezni i od tada je zacementirao svoje mjesto na tom dijelu terena.
To sto je dosao spreman na probu je plod individualnog rada. Ne hoda puno, u kafane ne zalazi nikako a tokom cijele godine angazuje licnog kondicionog trenera.
Jos jednom - odlican fudbaler i odlican covjek.
Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
To sto je dosao spreman na probu je plod individualnog rada. Ne hoda puno, u kafane ne zalazi nikako a tokom cijele godine angazuje licnog kondicionog trenera.
Jos jednom - odlican fudbaler i odlican covjek.
Sunce, behar, trešnje, kraj Neretve hlad
Slušam Mostar Sevdah, igram tavle sad
A u mojoj duši gori isti žar, za Rođene moje i Velež Mostar
Trza li ljudi sta....daj bilo ko kakvu informaciju...pripreme,dosao,otisao...ajde ljubim vas zivnite malo kakvim komentarom....daj barem Zoom brate iz tudjine kaku informaciju,znas ti to garant....
Kao što sam i pretpostavljao Nusret Muslimović je preuzeo Bratstvo tako da je Džindo slobodan trener i sad sam siguran da će nas vodit, možda je čak sve i dogovoreno.
Još sam siguran da će nas "pojačati" Mirnes Selamović svojim povratkom iz Goražda. Nije toliko sigurno kao ovo o Džindi ali ima određenu težinu, jedino još može završit u Simin Hanu ali pred nama je..
Još sam siguran da će nas "pojačati" Mirnes Selamović svojim povratkom iz Goražda. Nije toliko sigurno kao ovo o Džindi ali ima određenu težinu, jedino još može završit u Simin Hanu ali pred nama je..
Vjeruj da ne znam nista.Sportimo je napisao/la:Trza li ljudi sta....daj bilo ko kakvu informaciju...pripreme,dosao,otisao...ajde ljubim vas zivnite malo kakvim komentarom....daj barem Zoom brate iz tudjine kaku informaciju,znas ti to garant....
Navodno dolaze nam 3 iskusna igrača iz obližnjih nam klubova,čitaj komšija,da li se radi (ako Bog da) o igračima koji su već bili kod nas,ne znam,ali čim je navodno ja to križam,nema od toga ništa,ili dovode ili ne...ako je još neko načuo takve informacije,super onda..
-
Manijakdolopate
- Kontakt:
Nemojte misliti da pravim pritisak.Stanje u klubu od kako ja znam za sebe nije bilo ovako lose.Ljudi u klubu totalno nezainteresovani,pričao sam sa jednim clanom skupstine da nema skoro nikakvih ambicija.Klub je totalno neorganizovan krenuvši od terena pa do odnosa prema igračima.Što se igrača tiče gledat će se da prođu što jeftinije ali opstanak u ovoj ligi je skoro nemoguc klubu koji je oslanja na juniore i neprovjerene igrače.Stizale su im ponude nekih igrača iz inostranstva ali pretežno istrošenih.Sumnjam da bih se neki igrač(kvalitetan) upustio u pregovore s klubom koji je 4 kola prije kraja "otjerao" ni manje ni više čovjeka koji je bio među top 5 strijelaca lige i jos njih 8.Nadam se da će se probuditi grad ili navijači makar da traze promjenu od korijena u klubu ako ne mislimo gledat RADNICKI po nekim livadama.
Nažalost Radnicki bi mogao biti samo prolazna stanica a vjerovatno i vjeciti klub babinih sinova koje treba utrpati samo negdje da igraju
Nažalost Radnicki bi mogao biti samo prolazna stanica a vjerovatno i vjeciti klub babinih sinova koje treba utrpati samo negdje da igraju
Prozivka u petak 01.07. uskoro i zvanično - biće zanimljivih imena a bogami i prezimena.
Sodjani ,sta ima novo na Josiku ?
Strucni stab cine:
- Irfan Dzindic (sirim masama poznat kao Dzindo) - sef strucnog staba
- Zlatko Marsalek, pomocnik
- Dragan Mandalinic, pomocnik
Sir Irfan Dzindo is back , againZoom088 je napisao/la:Strucni stab cine:
Sta ima veze. Nas je.
Ma nikakve, naravno, samo ocekujem seriju od 20 utakmica bez poraza ove sezoneZoom088 je napisao/la:Sta ima veze. Nas je.
Dzeno Mujagic izgleda u Zvijezdu otisao.
Sramota..I Šile i Moranjkić su otišli a izgleda i Dženo. Neizvjesno je da li će Kuduz i Halilagić ostat. Tu su se trenutno priključili neki igrači s kantona pa će u sljedećih nekoliko dana stići nekoliko provjerenih igrača. Kako li su oni provjereni ako ne možeš Dženu zadržat gdje ćeš dalje ? Treba yebat mayku svima od istog momenta dok se još uvijek nije sve raspalo..
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.