FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

Sabinho
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Sabinho » 27 jun 2016, 23:44

Pantelija je napisao/la:sabinjo, je li po tebi zdravo,, logicno, normalno i "legalno" da se dovodi igrac kojeg niko nije pratio nikada?
to je amaterizam i taldžisjko-menadzerski sistem tipa "imam ja igraca messi samo nije imao srece.... bla bla"
plata mu je 8 al eto kod vas bi igrao za 6 meni 2 njemu 4 a mozete se i vi ugraditi ... i sl. sheme... nema od nas ozbiljnog kluba dok igrace ne budemo pratili barem pola sezone... cuj ukrajinska liga 15. na svijetu ... i sta? tamo nema krampi? hebeni kramar je bio u getafeu (istina u drugoj ekipi ali ...) baric igrao u belgijskoj ligi :O
Taldzijski igraci su oni tipa Ikandea, koji sa 25 godina ima 20 utakmica u nogama. Ovaj ima 100, u ligama jacim od izraelske. Ja ne mogu reci je li njega neko gledao ili nije jer ne znam i necu da pricam o necem sto ne znam ali kako mi ti prije rece da se osobe zaduzene za dovodjenje uvezu sa menadzerskom agencijama i crpe igrace? Sta vrijedi sad Hurticu ode gledati Dinamo Bukurest-Voluntari i dodje nazad i napise spisak igraca koje je zapazio? Igraci dolaze na preporuke, ne moze Novakovic u istu recenicu sa Kramarom jer ima preko 100 utakmica u HNL i Rumuniji a Kramar? Da mu je agencija u talu sa klubom u Rumuniji valjda bi imali jos bar dva igraca u toj ekipi. Paralelno sa Novakovicem, i Steaua je dovela pojacanje iz Voluntarija i to platila obestecenje. Kostic koji je po tebi bolji je sa 25 godina koliko ima Novakovic igrao u FK Dolina Padina, nizeligaski klub u Srbiji. Prije cu vjerovati ipak igracu iz 10x jace lige.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

BitiSrcemVezan
Kontakt:

Post Postao/la BitiSrcemVezan » 27 jun 2016, 23:47

joker90 je napisao/la:Nasa raja je razocarana sada zbog obecanja koja su nam data. Obecaju ti grupne faze, ponadas se, a ono prangija te Sloboda na Kosevu onako kako jedna Borusija nije uspjela. Iz istog tog razloga raja nece ni dati sansu Novakovicu, Crnkicu, vec ce ih popljuvati zato sto nisu Sharbini, Cvijanovic itd. Prije skupstine ti puste vijesti o Sharbiniju, a onda poslije ti dođe Cetkovic npr. za kojeg niko cuo nije. I naravno jedina greska Marka Cetkovica je sto nije Anas Sharbini. Moze on biti sasvim dobro pojacanje, ali raja nije spremna da mu pruzi sansu i docekuju sve na noz, upravo radi toga sto su ocekivali vise. To su opet krivi **** u nasoj administraciji i njihovo mazanje ociju navijacima! ;)
:thumbup:

Iako sam lično zadovoljan prelaznim rokom, to ne znači da nema prostora za kritiku. Itekako ima, ali ne na način na koji se to trenutno radi, ismijavanje svakoga samo zato što su ga doveli neki koji nam se ne sviđaju ili što se ne zovu Anas Sharbini odnosno što nemaju slike sa Ronaldinhom sa treninga kao Ikande. Recimo, ako vidimo da smo toliko moćniji od Slobode da joj uzmemo 2 od 3 ili 4 najbolja igrača, a uopšte nismo osjetno jači od nje. O omjeru sa plavim da ne i govorim, ali za to su već krivlji neki prijašnji prelazni rokovi. Dakle kažem, itekako ima prostora za kritiku i ovog prelaznog roka, ali ne na način na koji se to ovde radi. I ne samo ovde, da ne bude zabune. Ista je situacija i na ostalim okupljalištima naših navijača.
1946

isko1807
Kontakt:

Post Postao/la isko1807 » 27 jun 2016, 23:48

Pantelija je napisao/la:
isko1807 je napisao/la:
Pantelija je napisao/la:sabinjo, je li po tebi zdravo,, logicno, normalno i "legalno" da se dovodi igrac kojeg niko nije pratio nikada?
to je amaterizam i taldžisjko-menadzerski sistem tipa "imam ja igraca messi samo nije imao srece.... bla bla"
plata mu je 8 al eto kod vas bi igrao za 6 meni 2 njemu 4 a mozete se i vi ugraditi ... i sl. sheme... nema od nas ozbiljnog kluba dok igrace ne budemo pratili barem pola sezone... cuj ukrajinska liga 15. na svijetu ... i sta? tamo nema krampi? hebeni kramar je bio u getafeu (istina u drugoj ekipi ali ...) baric igrao u belgijskoj ligi :O
Drug jesil ti svjestan da ni jedan dobar igrac dobrovoljno nece u nasu ligu ??
Mozes samo dovoditi polovne igrace, isluzena imena i molit boga da upale, ni jedan normalan igrac nece u nasu ligu,
prvo ne moras dovoditi isluzene, imas u ligi jako dobrih igraca.. hoce da nabrajam?

drugo, dolaze ovdje jako dobri igraci ako ti nije bitnije dovesti mednazerskog :)
imas benku, imao si jajala, imao si delaca, imao si krstu v., imas u drugim ekipama isto tako jako dobrih igraca... stvar je sto nasi ili nece ili ne znaju.... ali su strucnjaci da iskopaju svaki prelazuni rok par "kramara" i nako pola godine raskinu ugovor i hebu klubu mamu finansijski :)
Vidi svaki dobar igrac u nasoj ligi gleda da ode u inostranstvo samim time problem ga je dovest, koliko je Benko dobio na ruke samo on zna, pa evo i ona u 32 zeli da ide, Jajalo i Delac su bili posudeni igraci tj. nisu nikad ni bili nasi, Krste dosao iz Makedonske lige i niko ga nije poznavao itd.
Slazem se da se previse para baca na raskide ugovora i za to ce uprava da polaze racune ne nama navijacima vec vecinskom vlasniku kluba.
Ja mislim da ce ova ekipa pozitivno iznenaditi ove sezone, samo treba malo momke istrpiti i podrzati, a ne na svaku izgubljenu loptu spominjati najmilije.

fucku
Kontakt:

Post Postao/la fucku » 27 jun 2016, 23:59

Svako ko kaze da se nema para za dobrog igraca nek progugla koliko je igraca proslo kroz klub u zadnje tri godine.
Svaki od njih je dobijao platu i vecini njih su isplacena obestecenja za prekid ugovora .

PitarBordo
Kontakt:

Post Postao/la PitarBordo » 28 jun 2016, 00:03

socrates je napisao/la:Pitaru... :thumbup: :salut: Ahh,merakaa :kafa:
Samo me nemoj prozivati po mahali. Ionako me proglasi lik idiotom, a ja ništa uradio nisam. :kafa:
Samo Saraj'vo.

esprit24
Kontakt:

Post Postao/la esprit24 » 28 jun 2016, 00:04

Mi smo vecinom pogadjali sa ovom hrvatima:
Delac, Jajalo, Baric, Tadejevic svaki od njih je ginuo na terenu i pokazivao odredjeno znanje :kafa:
Biti srcem vezan, u tome leži snaga..

zagorski
Kontakt:

Post Postao/la zagorski » 28 jun 2016, 00:06

MartinSco je napisao/la:Samo da pitam spada li neko od dovedenih igraca u Hurticevih 7 vrhunskih igraca, koje trebamo imati do pocetka sezone?
Ili prava pojacanja tek trebaju da dodju?
I mene to zanima,a vjerujem i druge navijace. Kontam ima jos vremena i nadam se da ce ipak doci par klasnih igraca,vidjecemo.
Edit: Hurtic je ovo jasno i javno rekao i sada kada se mi pitamo dokle je dosla realizacija tog obecanja i hoce li se uopste odrzati neko moze okarakterisati kao 'pljuvanje','nestrpljenje' ili pak 'da imamo nerealne apetite',a sef strucnog staba to jasno kazao i najavio,kao sto su se najavile i grupne faze,izdizanje nad ostatkom lige,evropsko sarajevo itd. Ali nejse,da ne pokrecemo opet ponovo neke stare teme...
Ja sam opet nekakav umjereni optimista.
EKIPI PODRSKA,ADMINISTRACIJA NAPOLJE!

19FKS46
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Sarajevo

Post Postao/la 19FKS46 » 28 jun 2016, 00:07

esprit24 je napisao/la:Mi smo vecinom pogadjali sa ovom hrvatima:
Delac, Jajalo, Baric, Tadejevic svaki od njih je ginuo na terenu i pokazivao odredjeno znanje :kafa:
A Robert Jarni? :D

MartinSco
Kontakt:

Post Postao/la MartinSco » 28 jun 2016, 00:11

joker90 je napisao/la:
MartinSco je napisao/la:Samo da pitam spada li neko od dovedenih igraca u Hurticevih 7 vrhunskih igraca, koje trebamo imati do pocetka sezone?
Ja cekam da se zavrsi prelazni rok i da kompletiramo ekipu, pa onda da pokrenem tu diskusiju. Imaju jos vremena, cekamo! ;)
Ma ja sve nesto kontam da ce nas iznenadit' s nekim vrhunskim igracima, ustvari nadam se.. :hmmmmm:
IDEMO PONOVO!

pasica
Kontakt:

Post Postao/la pasica » 28 jun 2016, 00:13

Samo se vi nadajte.
slika
Dvorac u polju il' naziv zanata, više se voli grad od sindikata.
Mjesto gdje živiš, mjesto rođenja više se voli od zaposlenja.

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 28 jun 2016, 00:16

MartinSco je napisao/la:
joker90 je napisao/la:
Ja cekam da se zavrsi prelazni rok i da kompletiramo ekipu, pa onda da pokrenem tu diskusiju. Imaju jos vremena, cekamo! ;)
Ma ja sve nesto kontam da ce nas iznenadit' s nekim vrhunskim igracima, ustvari nadam se.. :hmmmmm:
Od 7 klasnih igraca mislim da nema nista, ali sacekat cemo cisto da ispostujemo ove pozitivce. I naravno opet cu biti ja kriv sto pitam gdje su ti igraci, a nece biti Hurtic sto je izjavio to. :zviz:
Bahati, bahati Željkan!
1946

KarlMarx
Kontakt:

Post Postao/la KarlMarx » 28 jun 2016, 00:21

Je li neko zna da li su raskinuli ugovor sa Haad-om, ko će praviti dresove iduće sezone i hoće biti neko ozbiljno predstavljanje ili će odugovlačiti još do prve utakmice tako? :kralj:

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 28 jun 2016, 00:30

Onaj ko gleda negativno stvari on uvijek nadje razlog . Husejnovic dosao kaze hoce da zamazu oci a da nije dosao rekli bi da su nesposobni. Ako opet karte budu skupe reci ce tjeraju navijace s stadiona ako budu jeftinije reci ce losa ekipa nema rezultata sad im trebaju navijaci.

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 28 jun 2016, 00:32

bordobijeli je napisao/la:Onaj ko gleda negativno stvari on uvijek nadje razlog . Husejnovic dosao kaze hoce da zamazu oci a da nije dosao rekli bi da su nesposobni. Ako opet karte budu skupe reci ce tjeraju navijace s stadiona ako budu jeftinije reci ce losa ekipa nema rezultata sad im trebaju navijaci.
Ne znam da se iko zalio ikad ovdje na jeftine cijene karata! :mrgreen:
Bahati, bahati Željkan!
1946

AdiFKS
Kontakt:

Post Postao/la AdiFKS » 28 jun 2016, 00:35

KarlMarx je napisao/la:Je li neko zna da li su raskinuli ugovor sa Haad-om, ko će praviti dresove iduće sezone i hoće biti neko ozbiljno predstavljanje ili će odugovlačiti još do prve utakmice tako? :kralj:

Ugovor sa njima traje jos ovaj mjesec. Znaci jos par dana. Od slijedeceg mjeseca ide Nike.
Ko krene na nas, u startu se zajeb'o. - 1987 -

"Uvijek trava, nekad bijelo, nikad zuto, nikad Zeljo"

bordoakapitar

Re: RE: Re: FK Sarajevo

Post Postao/la bordoakapitar » 28 jun 2016, 00:37

KarlMarx je napisao/la:Je li neko zna da li su raskinuli ugovor sa Haad-om, ko će praviti dresove iduće sezone i hoće biti neko ozbiljno predstavljanje ili će odugovlačiti još do prve utakmice tako? :kralj:
Reci cu ti ono sto sam cuo a to je da od 01.07.2016. pocinje cetverogodisnji ugovor sa NIKE-om. Vjerovatno ce biti i neko predstavljanje...

Sent from my LG-D855 using Tapatalk

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 28 jun 2016, 00:43

bordobijeli je napisao/la:Onaj ko gleda negativno stvari on uvijek nadje razlog . Husejnovic dosao kaze hoce da zamazu oci a da nije dosao rekli bi da su nesposobni. Ako opet karte budu skupe reci ce tjeraju navijace s stadiona ako budu jeftinije reci ce losa ekipa nema rezultata sad im trebaju navijaci.
Karte su preskupe i seru sa cijenama! :damn: :puke:

pasica
Kontakt:

Post Postao/la pasica » 28 jun 2016, 00:44

joker90 je napisao/la: Od 7 klasnih igraca mislim da nema nista, ali sacekat cemo cisto da ispostujemo ove pozitivce. I naravno opet cu biti ja kriv sto pitam gdje su ti igraci, a nece biti Hurtic sto je izjavio to. :zviz:
Normalno da ces biti kriv. Pa lik izjavi da nema pojma sta mu se desava sa ekipom (drugim rijecima da ne zna sta radi, sta mu je posao), i ovi uspiju nekakve "negativce i pljuvace" okriviti za to.

Ja se samo nadam da koliko smo god losi, da su ostali losiji, mada Zrinjski izgleda ozbiljan.
Dvorac u polju il' naziv zanata, više se voli grad od sindikata.
Mjesto gdje živiš, mjesto rođenja više se voli od zaposlenja.

BosnianKingdom
Kontakt:

Post Postao/la BosnianKingdom » 28 jun 2016, 00:46

Hoće li Dzemica u akademiju?
Sabrine mi moje!

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 28 jun 2016, 00:51

BosnianKingdom je napisao/la:Hoće li Dzemica u akademiju?
Raskinut je ugovor. Hvala mu za sve :D :D

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Aduka87, Burberry46, Google [Bot], Google Adsense [Bot] i 31 gost.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []