recite mi da ovo nije istina
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha

filip13 je napisao/la:
recite mi da ovo nije istina
Kawhi je napisao/la:Mislim da će i Klay i Dray biti u 5. Irving da se brine za loptu, plus Green, Klay da šuta kad mu dođe, Durant slično tako i PG da radi sve. Ne vidim potrebu za nekim klasičnim centrom u 5.
Koliko ja znam igra samo jedan Gasol brat, a to može Draymond odradit. Za Reyesa, Hernangomeza ili ko već bude igrao dosta je Durant/George.filip13 je napisao/la:Kawhi je napisao/la:Mislim da će i Klay i Dray biti u 5. Irving da se brine za loptu, plus Green, Klay da šuta kad mu dođe, Durant slično tako i PG da radi sve. Ne vidim potrebu za nekim klasičnim centrom u 5.
protiv španaca ce im vjerovatno trebati centar
Prosli put ga nije bilo, davno obecao da ce biti na slijedecem okupljanju.Sarmelino je napisao/la:Cudi me sto ce KD igrati..

Zasluzila je apsolutno sve sto joj se desava. To zna vjerovatno i Curry jer je dao saljivu izjavu da bi trebao ukinuti wifi kuciBuffonGigi je napisao/la:Pratil ko ovaj cirkus na twitteru s Curryevom zenom?![]()
Malo su pretjerali, al svakako je urnebesno sta joj rade nakon onih u najmanju ruku glupih tweetova oko finala.
TravisBickle je napisao/la:[youtube][/youtube]
![]()

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.