samo_lijevo je napisao/la:[youtube][/youtube]
Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
- alan_kardec
- Kontakt:
Re: Chat
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
- samo_lijevo
- Kontakt:
alan_kardec je napisao/la:
![]()
Jetzt lass mal die Kirche im Dorf
Nur gucken, nicht anfassen
Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo
Nur gucken, nicht anfassen
Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo
[youtube][/youtube]
Ova venerabilna veduta pjeva u Sarajevu, 8. 3. 2017.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Jel u Faceu pjevaHigh je napisao/la:[youtube][/youtube]
I had an appointment with you tonight… in Samarra.
Zetra.Dex je napisao/la:Jel u Faceu pjevaHigh je napisao/la:[youtube][/youtube]
Ova venerabilna veduta pjeva u Sarajevu, 8. 3. 2017.il u Zetri
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Dođi sam pred giljotinu.Maticar je napisao/la:placipicka
Razočarao si me Fatmire. Jedino te može oprati ako plaćaš ulaz za koncert ovakve plačipičke sa ciljem da iskoristiš emotivnu rastrešenost mnogih mladih djeva koje će biti tu. To je već nešto 
ako te ne prozivam, onda te gotivim
Posljednji trubadur je Sergej.Maticar je napisao/la:Razočarao si me Fatmire. Jedino te može oprati ako plaćaš ulaz za koncert ovakve plačipičke sa ciljem da iskoristiš emotivnu rastrešenost mnogih mladih djeva koje će biti tu. To je već nešto

Re: RE: Re: Chat
Maticar je napisao/la:Razočarao si me Fatmire. Jedino te može oprati ako plaćaš ulaz za koncert ovakve plačipičke sa ciljem da iskoristiš emotivnu rastrešenost mnogih mladih djeva koje će biti tu. To je već nešto
FORZA MARŠAL !!!
Zna li ko sta konkretno u bhtelecomu od 1.7. je jeftinije?
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
https://www.bhtelecom.ba/portalnovost+M50c33c09a3f.htmlJoseTreci je napisao/la:Zna li ko sta konkretno u bhtelecomu od 1.7. je jeftinije?
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
Eto gdje radi 
I ja sam tehnicar telekomunikacija. Ima li sta za mene
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
I ja sam tehnicar telekomunikacija. Ima li sta za mene
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
Referent za kafe i sokove 
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
- legenda reala
- Kontakt:
ooo Matičaru imal ti đe Političara
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
evo galegenda reala je napisao/la:ooo Matičaru imal ti đe Političara
ako te ne prozivam, onda te gotivim
Kakva smradina!Alen Albinović
2 hrs ·
Hvala Vam na hiljadama poruka podrške koje ste mi poslali na moj Facebook profil, stranicu, Twitter, e-mail, mobilni telefon i Viber tokom prethodna tri dana pakla.
Pravi ljudi znaju 'rastaviti istinu od neistine'.
Ono što ću s Vama podijeliti, jeste da će moj advokat do kraja sedmice predati tužbu za klevetu protiv gospođe Lejle Zvizdić čiji je post nahuškao medije i javnost, te samim tim izazvao duševnu bol mojoj porodici i meni, doveo u opasnost mene kao građanina i sabotirao moj, ali i rad fondacije. Šteta je ogromna. Također, spisak medija protiv kojih ću podići tužbu će biti objavljen u petak.
Neka svako piše šta hoće, ali neće do kad hoće. Za svaku neistinu će platiti visoku cijenu. Svu odštetu koju dobijem za duševnu bol ću donirati dječijem domu 'Bjelave'.
Volim vas i ljubim.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.