KK_Bosna je napisao/la:Ethel je napisao/la:nerminh74 je napisao/la:
Ne kazem ja da jesi, samo ti onako govorim sta te briga, nema potrebe da se oko toga nerviras i opterecujes. Svako ima svoje, a htjeli mi to ili ne, moramo ga gledati na klupi reprezentacije. Puno gorih je bilo (u svakom smislu) na celu nasih reprezentacija, pa smo sutjeli.
Ja stvarno skoro ni jednu reprezentaciju sem kosarkaske ne pratim, a o damira mulaomerovica nije bilo goreg selektora
Mensur Bajramovic, Sabit Hadzic... Zna se u kojem smislu. Poceo si pisati nebuloze vec.
da ne spominjemo da sa markovicem nismo ni otisli na evropsko...
hajde kada me vucete za jezik
mensur je uvodio reprezentaciju na EP kada je bio drugi format
sabe je imao pobjeda na EP koliko i slavni aco
a neno je igrao bez mujezinovica koji ga je izradio, a kasnije kada je igrao baraz nije mu se odazvao mirza (eto vidjeli smo kako je ivanovic prošao bez mirze), a očigledno svi zaboravljaju kakav je bio format kvalifikacija
a inače ja sam se najviše odnosio na moralne vrijednosti, odnosno na totalni manjak istih kod damira mulaomerovića, koji kada je prihvatio poziciju dao izjavo kako će mu čast biti vodi reprezentacuju zemlje u kojoj je rodžen a ne DOMOVINE!!!
fuj koja smo mi stoka
KK Bosna - EL: 1979, Yu NC: 1978, 1980, 1983, Yu Cup: 1978, 1984, B&H NC: 1999, 2005, '06, '08, B&H Cup: 2005, '09, '10