FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

fukaratz
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la fukaratz » 28 jun 2016, 14:42

solinas nisu svi jevreji cionisti odnosno nisu svi radikalni :!: ima tu finog i miroljubivog naroda, a zidova takodjer ima u Tuzli :!: ne treba generalizovati :kafa: velika vecina nacije je s.upacka ali opet necu zvizdati njihovoj himni :thumbup:
Sloboda Tuzla

Biban25
Kontakt:

Post Postao/la Biban25 » 28 jun 2016, 14:43

Nadajmo se da je organizacija meča unutar i izvan stadiona na nivou da se izbjegnu provokacije sa malim Palestinskim zastavama koje se dijele prije svakog meča protiv Izraelskih ekipa (ispred koševa davno, BP i Mejdan). Također bez petardi, baklji, vatrometa pa i navijanja poput Auf Wiedersehen .... Sve osim navijanja se moze sredit sa pravim obezbjeđenjem.

Idemo u Zenicu i na terenu pokazati svoje najbolje lice!
1-0 Karić će biti taman za uzvratni meč.

NAJGORA_BAGRA
Kontakt:

Post Postao/la NAJGORA_BAGRA » 28 jun 2016, 14:46

Je li iko gledao Beitar ? Da napise bilo kakve informacije o njima i njihovoj igri.

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 28 jun 2016, 14:47

haman ce prenos biti na ESPN-u, koliko sam mogao shvatit', ovi iz Beitara se potrudili da svojim navijacima omoguce gledanje.. mozda i nisam dobro skontao, ali cisto sumjam

tako da bi trebalo biti nekog streama, ako niti jedna nasa TV ne bude prenosila, pa cak ni ako klub ne dozvoli portalu da radi stream :salut:

Skver
Kontakt:

Post Postao/la Skver » 28 jun 2016, 15:01

Tuzlak04 je napisao/la:. . ima li šta za sezonske oko vremena prodaje . . . .Ili ih boli kuurac koliko će se prodati, . . . . impresioniran sam koliko se naši trude da nas što više odjeebu. Neki bi pod noge donosili, ali ovi . ..

. . . utakmica uskoro počinje a vjerujem da 99 % Tuzlaka nema pojma o tome .Toliko o našim . ..
Nemoj .ba biti toliko negativan....nema potrebe....ljudi obavjestavaju....
🔴⚫️

Beduin
Kontakt:

Post Postao/la Beduin » 28 jun 2016, 15:04

Sariel je napisao/la:jel razumijete da je to ksenofobija i rasizam?
to su pogrdni nazivi i vrijedanje citave nacije.
ako niste znali sad znate.
a pricate o ispadima navijaca i sramocenju.
plus jel vi majke vam ga mislite da su svi navijaci slobode muslimani,da i medju nama nema zidova?
manite se toga na vrijeme.
Popisam se na njih i na one pletenice im i minijaturne kapice. Poserem im se na demokratiju i ravnopravnost. Dobar futCi je samo mrtav futCi.

Ovozemaljsko zlo ne mozes voliti i postovati, ali eto da ne generalizujem (jer uvijek bude nekih izroda), na 98% njih se pokenjam i sve ono sto je njihovo.

Idemo mi prekosutra bodriti nase manekene, kako god zavrsili nasi su i nemamo boljeg. FK Sloboda do groba.
Zadnja izmjena: Beduin, dana/u 28 jun 2016, 15:09, ukupno mijenjano 1 put.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.

075 ❤

Gifron
Kontakt:

Post Postao/la Gifron » 28 jun 2016, 15:08

Chinaglia je napisao/la:haman ce prenos biti na ESPN-u, koliko sam mogao shvatit', ovi iz Beitara se potrudili da svojim navijacima omoguce gledanje.. mozda i nisam dobro skontao, ali cisto sumjam

tako da bi trebalo biti nekog streama, ako niti jedna nasa TV ne bude prenosila, pa cak ni ako klub ne dozvoli portalu da radi stream :salut:
Evo malo saltam ovaj njihov FB page, izgleda da ce Izraelski ESPN otkupiti prava za utakmicu

I uzvrat je izgleda u 18:45
Zadnja izmjena: Gifron, dana/u 28 jun 2016, 15:12, ukupno mijenjano 1 put.
Jedan grad, jedna ljubav!

Beduin
Kontakt:

Post Postao/la Beduin » 28 jun 2016, 15:10

Gifron je napisao/la:
Chinaglia je napisao/la:haman ce prenos biti na ESPN-u, koliko sam mogao shvatit', ovi iz Beitara se potrudili da svojim navijacima omoguce gledanje.. mozda i nisam dobro skontao, ali cisto sumjam

Evo malo saltam ovaj njihov FB page, izgleda da ce Izraelski ESPN otkupiti prava za utakmicu
U tom slucaju Slobodi idu pare ili neki vecinski procenat? A nije da se ESPN-u ne mogu uzeti pare.

075 ❤

solinas
Kontakt:

Post Postao/la solinas » 28 jun 2016, 15:13

fukaratz je napisao/la:solinas nisu svi jevreji cionisti odnosno nisu svi radikalni :!: ima tu finog i miroljubivog naroda, a zidova takodjer ima u Tuzli :!: ne treba generalizovati :kafa: velika vecina nacije je s.upacka ali opet necu zvizdati njihovoj himni :thumbup:
Brate opet odosmo daleko radi pojedinih moralista .
Rekao sam da trebamo izbjegavati bilo kakav incident i tuce ili bilo sta sa njima jer ce UEFA da nas odere.
Zasticeni su ko polarni medvjedi.
Upravo sam i rekao da trebamo izbjegavati budalastinje.
A to sto ih ne podnosim je moje licno misljenje i uvjek cu napisati ci. .futi..
Uvjek se napravi bespotrebna rasprava jer je sariel izvukao iz kontesta neke stvari koje nemaju veze sa utakmicom.
Naravno da ne zelim incidente i stetu svom klubu.
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".

"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.

Tuzlak04
Kontakt:

Post Postao/la Tuzlak04 » 28 jun 2016, 15:13

Skver je napisao/la:
Tuzlak04 je napisao/la:. . ima li šta za sezonske oko vremena prodaje . . . .Ili ih boli kuurac koliko će se prodati, . . . . impresioniran sam koliko se naši trude da nas što više odjeebu. Neki bi pod noge donosili, ali ovi . ..

. . . utakmica uskoro počinje a vjerujem da 99 % Tuzlaka nema pojma o tome .Toliko o našim . ..
Nemoj .ba biti toliko negativan....nema potrebe....ljudi obavjestavaju....
. .ili je do mene ili ja i dalje ne vidim neko fleksibilnije vrijeme prodaje sezonaca. Problem mi je kupovina od 10 do 14 h . .

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 28 jun 2016, 15:15

Mene boli qrac i za Palestinu i za Izrael, a podjednako i za Arape i za Jevreje dole. Pola Arapa su isti kao Izraelci tj izraelski i USA saveznici.
Saka Arapa zivi u super situaciji jer imaju resurse, gotive se maksimalno na grbaci ostalih stotine miliona Arapa.

Egipat su u ratu razvalili i Egipat je onda za dio teritorija priznao Izrael, a okrenuo ledja Palestini i Libanonu. Ista stvar i za Jemen koji ih priznaje.
U Saudijskoj Arabiji vladaju serijatski zakoni, ali njih niko ne dira. Dok u Arapske Emirate mogu sa pasosima. Bahrein, Arabija, Katar, Emirati i takva qovna unose i nemire sa nekim svojim stajalistima, a u biti su izraelski saveznici jer ih boli qrac za ostalima.

Znaci ako mrzite Izrael i njihov narod onda mrzite i Egipat, Jemen, Emirate, Katar, Bahrein i Saudijsku Arabiju podjednako.

Al bitno je da neki od nas u BIH iznose Nacisticke stavove prije utakmice protiv Izraelskog kluba. Ne znam koji qrac onda navijate za Slobodu, idite organizujte se dignite Zmaj od Bosne i navijajte za njega. Jer takvi 1940-1945 sigurno nisu simpatizirali Slobodu jer je Slobodi svaki covjek isti bio, bez obzira na vjeru i naciju. Bitno je bilo samo da je radnicki covjek i protivnik fasizma.
Zadnja izmjena: tuzlak1987, dana/u 28 jun 2016, 15:19, ukupno mijenjano 2 puta.

Gifron
Kontakt:

Post Postao/la Gifron » 28 jun 2016, 15:16

Beduin je napisao/la:
Gifron je napisao/la:

U tom slucaju Slobodi idu pare ili neki vecinski procenat? A nije da se ESPN-u ne mogu uzeti pare.
Sve pare od TV prava idu nama koliko sam ja upoznat.
Izraelci su vec obezbjedili prenos uzvratnog meca, tu pise da je u 19:45 po njihovom, znaci 18:45 po nasem vremenu uzvrat.
Jedan grad, jedna ljubav!

Skver
Kontakt:

Post Postao/la Skver » 28 jun 2016, 15:19

Tuzlak04 je napisao/la:
. .ili je do mene ili ja i dalje ne vidim neko fleksibilnije vrijeme prodaje sezonaca. Problem mi je kupovina od 10 do 14 h . .
Vjerovatno ce momci iz UG Sloboda kao i proslo ljeto organizovati prodajni stand u centru grada, ili mozes nekoga poslati da ti kupi sezonsku.....
🔴⚫️

Thranduil
Kontakt:

Post Postao/la Thranduil » 28 jun 2016, 15:23

Tuzlak04 je napisao/la:
Polako, tek kreće prodaja sezonskih ulaznica. Bit će organizovani i štandovi kao prošle godine, gdje će se i večernjim satima moći kupiti. Na kraju krajeva sezonska će se moći uzeti i na stadionu prije prve utakmice a i u naredna 2-3 kola.
Ako ti se baš toliko žuri, daj lovu nekome i nek ti ode uzeti.

Beduin
Kontakt:

Post Postao/la Beduin » 28 jun 2016, 15:26

Tuzlak - a zasto moram gotiviti jevreje? Zato sto ih ne mogu smisliti nuzno sam protiv Slobode i na strani arapa? I ti druze nekad imas nesuvisle prenose, izgleda i tebi forum previse oduzima vremena. :D

Uvijek cu mrziti jevreje, prezirati ih, pisati se na njih, sto ne znaci da cu brijati na Palestinsku zastavu i ciljano stetiti voljenom klubu. Razmisljajte malo o onome sto planirate napisati na forumu. Pa bolan, poprilican broj vas ovdje je psovao nas glavni grad i zelio mu najgore, da izgori, da umru stanovnici Sarajeva i trilion drugih gluposti koje se ovdje izvaljuju, ishitreno ili ne.

075 ❤

Sariel
Kontakt:

Post Postao/la Sariel » 28 jun 2016, 15:30

nista ja iz konteksta nisam izvukao.nego tuzno i zalosno!
i tek ti stavovi nemaju mejsta na ovoj temi.
tuzno i zalosno drugovi moji.

Pan
Kontakt:

Post Postao/la Pan » 28 jun 2016, 15:41

sto sekretar fukara proziva azmira na fb...zalosno je ovo sto rade

HankMoody
Kontakt:

Post Postao/la HankMoody » 28 jun 2016, 15:42

Sariel je napisao/la:mani generalizacije.
jedan sovinizam i nacionalizam ne opravdava drugi.
naravno da treba postovat sve ljude i nacije. uostalom nas klub igra fudbalsku utakmicu protiv kluba iz druge drzave.nista vise nista manje.
idemo u zesci OT.
Prizivaju Hitlera i kompaniju i sprdaju se s milionskim žrtvama jednog naroda, to je smiješno i kul, ali ako neko spomene naše žrtve, to ide drvlje i kamenje. Naučimo se poštovati svačiji žrtvu i cijeniti svačiji život, ma ko on bio.
1992, 2006, 2009, 2011, 2015

wobly92
Kontakt:

Post Postao/la wobly92 » 28 jun 2016, 15:43

tuzlak1987 je napisao/la: U Saudijskoj Arabiji vladaju serijatski zakoni, ali njih niko ne dira. Dok u Arapske Emirate mogu sa pasosima.
Prvo ode i ti predaleko u off topic s onolikim postom. Drugo, u malom dijelu si u pravu, a u velikom ne. Treće za ovo što sam izdvojio pitaj i Beduina reći će ti jel vidio ijednog chifuta tamo i mogu li ući i vidjet ćeš kakav ćeš odgovor dobit. Čim pokažu chifutski pasoš ovi ih odmah šalju nazad, nema ući u UAE.
A četvrto, sumnjam da će biti toga jer boli Fukare briga za Palestinom, kao što si i rekao ima tu svakakvih momaka, svih vjera, i ne vjerujem da će se petljat s time.
Mada kakve su se glupe kazne pravile i kakvi ispadi, ovo je jedini koji bi im i opravdao (ali šteta je ogromna) jer ne znam šta UEFA glumi, nek se gone sa ovim cionistima zajedno, Palestina je država i uvijek će je bit i treba ih podržavat u svakom mogućem smislu zbog onoga što se nad tim narodom čini dok svijet nijemo posmatra, a one chifute psovat i tjerat na svakom koraku :!:
Treba napomenut da je Celtic zbog navijača koji su dizali Palestinske zastave dobio $30.000 kazne.
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 28 jun 2016, 16:01

wobly92 je napisao/la:
tuzlak1987 je napisao/la: U Saudijskoj Arabiji vladaju serijatski zakoni, ali njih niko ne dira. Dok u Arapske Emirate mogu sa pasosima.
Prvo ode i ti predaleko u off topic s onolikim postom. Drugo, u malom dijelu si u pravu, a u velikom ne. Treće za ovo što sam izdvojio pitaj i Beduina reći će ti jel vidio ijednog chifuta tamo i mogu li ući i vidjet ćeš kakav ćeš odgovor dobit. Čim pokažu chifutski pasoš ovi ih odmah šalju nazad, nema ući u UAE.
A četvrto, sumnjam da će biti toga jer boli Fukare briga za Palestinom, kao što si i rekao ima tu svakakvih momaka, svih vjera, i ne vjerujem da će se petljat s time.
Mada kakve su se glupe kazne pravile i kakvi ispadi, ovo je jedini koji bi im i opravdao (ali šteta je ogromna) jer ne znam šta UEFA glumi, nek se gone sa ovim cionistima zajedno, Palestina je država i uvijek će je bit i treba ih podržavat u svakom mogućem smislu zbog onoga što se nad tim narodom čini dok svijet nijemo posmatra, a one chifute psovat i tjerat na svakom koraku :!:
Treba napomenut da je Celtic zbog navijača koji su dizali Palestinske zastave dobio $30.000 kazne.
Mene boli briga dole za te sve redom. Sami su sebi skrojili takvu situaciju jer kolabriraju. Saudijska, UAE, Katar, Egipat i jos neke zemlje ce ti reci sve najgore o njima i zabraniti im sve sto mogu zabraniti ali je sve to stvar dogovora. Tako da ako oni ne zele sebi da pomognu ne mogu im pomoci neki mali Bosanci sigurno jer dio arapskog svijeta je nasao sebi dobru situaciju i sada uz pomoc Izraela i USA samo stvara nerede u ovim siromasnim arapskim zemljama.

Da ti kazem prije ce Arabija, Egipat, UAE, Karar, Bahrein, Jordan i takvi zaratiti sa Iranom, Irakom i takvima nego sa Izraelom. Veca je opasnost da ce Arap na Arapa udariti. Sve je to maskiranje trenutne situacije i dio politickih i ekonomskih igrica.

Izrael je u takvom okruzenju mozes misliti gdje ih "svi mrze i svi zele da uniste" (okruzeni sa 300 miliona Arapa) dosao do toga da je top10 ekonomskih i vojnih sila. I da je najrazvijenija drzava u pravljenju dronova koji su najmodernije naoruzanje. Klasican dogovor i trgovanje gdje su svi rupetine i zabiti osim Izraela i arapskih sveznica koje se grade. (americke pupet states)

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.