Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Nemoj .ba biti toliko negativan....nema potrebe....ljudi obavjestavaju....Tuzlak04 je napisao/la:. . ima li šta za sezonske oko vremena prodaje . . . .Ili ih boli kuurac koliko će se prodati, . . . . impresioniran sam koliko se naši trude da nas što više odjeebu. Neki bi pod noge donosili, ali ovi . ..
. . . utakmica uskoro počinje a vjerujem da 99 % Tuzlaka nema pojma o tome .Toliko o našim . ..
Popisam se na njih i na one pletenice im i minijaturne kapice. Poserem im se na demokratiju i ravnopravnost. Dobar futCi je samo mrtav futCi.Sariel je napisao/la:jel razumijete da je to ksenofobija i rasizam?
to su pogrdni nazivi i vrijedanje citave nacije.
ako niste znali sad znate.
a pricate o ispadima navijaca i sramocenju.
plus jel vi majke vam ga mislite da su svi navijaci slobode muslimani,da i medju nama nema zidova?
manite se toga na vrijeme.
Evo malo saltam ovaj njihov FB page, izgleda da ce Izraelski ESPN otkupiti prava za utakmicuChinaglia je napisao/la:haman ce prenos biti na ESPN-u, koliko sam mogao shvatit', ovi iz Beitara se potrudili da svojim navijacima omoguce gledanje.. mozda i nisam dobro skontao, ali cisto sumjam
tako da bi trebalo biti nekog streama, ako niti jedna nasa TV ne bude prenosila, pa cak ni ako klub ne dozvoli portalu da radi stream
U tom slucaju Slobodi idu pare ili neki vecinski procenat? A nije da se ESPN-u ne mogu uzeti pare.Gifron je napisao/la:Evo malo saltam ovaj njihov FB page, izgleda da ce Izraelski ESPN otkupiti prava za utakmicuChinaglia je napisao/la:haman ce prenos biti na ESPN-u, koliko sam mogao shvatit', ovi iz Beitara se potrudili da svojim navijacima omoguce gledanje.. mozda i nisam dobro skontao, ali cisto sumjam
tako da bi trebalo biti nekog streama, ako niti jedna nasa TV ne bude prenosila, pa cak ni ako klub ne dozvoli portalu da radi stream
Brate opet odosmo daleko radi pojedinih moralista .fukaratz je napisao/la:solinas nisu svi jevreji cionisti odnosno nisu svi radikalniima tu finog i miroljubivog naroda, a zidova takodjer ima u Tuzli
ne treba generalizovati
velika vecina nacije je s.upacka ali opet necu zvizdati njihovoj himni
. .ili je do mene ili ja i dalje ne vidim neko fleksibilnije vrijeme prodaje sezonaca. Problem mi je kupovina od 10 do 14 h . .Skver je napisao/la:Nemoj .ba biti toliko negativan....nema potrebe....ljudi obavjestavaju....Tuzlak04 je napisao/la:. . ima li šta za sezonske oko vremena prodaje . . . .Ili ih boli kuurac koliko će se prodati, . . . . impresioniran sam koliko se naši trude da nas što više odjeebu. Neki bi pod noge donosili, ali ovi . ..
. . . utakmica uskoro počinje a vjerujem da 99 % Tuzlaka nema pojma o tome .Toliko o našim . ..
Sve pare od TV prava idu nama koliko sam ja upoznat.Beduin je napisao/la:U tom slucaju Slobodi idu pare ili neki vecinski procenat? A nije da se ESPN-u ne mogu uzeti pare.Gifron je napisao/la:Evo malo saltam ovaj njihov FB page, izgleda da ce Izraelski ESPN otkupiti prava za utakmicuChinaglia je napisao/la:haman ce prenos biti na ESPN-u, koliko sam mogao shvatit', ovi iz Beitara se potrudili da svojim navijacima omoguce gledanje.. mozda i nisam dobro skontao, ali cisto sumjam
Vjerovatno ce momci iz UG Sloboda kao i proslo ljeto organizovati prodajni stand u centru grada, ili mozes nekoga poslati da ti kupi sezonsku.....Tuzlak04 je napisao/la:
. .ili je do mene ili ja i dalje ne vidim neko fleksibilnije vrijeme prodaje sezonaca. Problem mi je kupovina od 10 do 14 h . .
Polako, tek kreće prodaja sezonskih ulaznica. Bit će organizovani i štandovi kao prošle godine, gdje će se i večernjim satima moći kupiti. Na kraju krajeva sezonska će se moći uzeti i na stadionu prije prve utakmice a i u naredna 2-3 kola.Tuzlak04 je napisao/la:
. .ili je do mene ili ja i dalje ne vidim neko fleksibilnije vrijeme prodaje sezonaca. Problem mi je kupovina od 10 do 14 h . .
Prizivaju Hitlera i kompaniju i sprdaju se s milionskim žrtvama jednog naroda, to je smiješno i kul, ali ako neko spomene naše žrtve, to ide drvlje i kamenje. Naučimo se poštovati svačiji žrtvu i cijeniti svačiji život, ma ko on bio.Sariel je napisao/la:mani generalizacije.
jedan sovinizam i nacionalizam ne opravdava drugi.
naravno da treba postovat sve ljude i nacije. uostalom nas klub igra fudbalsku utakmicu protiv kluba iz druge drzave.nista vise nista manje.
idemo u zesci OT.
Prvo ode i ti predaleko u off topic s onolikim postom. Drugo, u malom dijelu si u pravu, a u velikom ne. Treće za ovo što sam izdvojio pitaj i Beduina reći će ti jel vidio ijednog chifuta tamo i mogu li ući i vidjet ćeš kakav ćeš odgovor dobit. Čim pokažu chifutski pasoš ovi ih odmah šalju nazad, nema ući u UAE.tuzlak1987 je napisao/la: U Saudijskoj Arabiji vladaju serijatski zakoni, ali njih niko ne dira. Dok u Arapske Emirate mogu sa pasosima.
Mene boli briga dole za te sve redom. Sami su sebi skrojili takvu situaciju jer kolabriraju. Saudijska, UAE, Katar, Egipat i jos neke zemlje ce ti reci sve najgore o njima i zabraniti im sve sto mogu zabraniti ali je sve to stvar dogovora. Tako da ako oni ne zele sebi da pomognu ne mogu im pomoci neki mali Bosanci sigurno jer dio arapskog svijeta je nasao sebi dobru situaciju i sada uz pomoc Izraela i USA samo stvara nerede u ovim siromasnim arapskim zemljama.wobly92 je napisao/la:Prvo ode i ti predaleko u off topic s onolikim postom. Drugo, u malom dijelu si u pravu, a u velikom ne. Treće za ovo što sam izdvojio pitaj i Beduina reći će ti jel vidio ijednog chifuta tamo i mogu li ući i vidjet ćeš kakav ćeš odgovor dobit. Čim pokažu chifutski pasoš ovi ih odmah šalju nazad, nema ući u UAE.tuzlak1987 je napisao/la: U Saudijskoj Arabiji vladaju serijatski zakoni, ali njih niko ne dira. Dok u Arapske Emirate mogu sa pasosima.
A četvrto, sumnjam da će biti toga jer boli Fukare briga za Palestinom, kao što si i rekao ima tu svakakvih momaka, svih vjera, i ne vjerujem da će se petljat s time.
Mada kakve su se glupe kazne pravile i kakvi ispadi, ovo je jedini koji bi im i opravdao (ali šteta je ogromna) jer ne znam šta UEFA glumi, nek se gone sa ovim cionistima zajedno, Palestina je država i uvijek će je bit i treba ih podržavat u svakom mogućem smislu zbog onoga što se nad tim narodom čini dok svijet nijemo posmatra, a one chifute psovat i tjerat na svakom koraku![]()
Treba napomenut da je Celtic zbog navijača koji su dizali Palestinske zastave dobio $30.000 kazne.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.