Uganuce clanka, nista ozbiljnije, dan-dva pauze.Omerbavarac je napisao/la:Sta je sa Comana, imal kakvog habera, izasao je pred kraj zbog povrede?
FC Bayern München - Arhiva postova
Moderatori/ce: Monolog,ribery,_dreamer_,hammers,geronimo
Re: FC Bayern München
DiMarzio (iako i on ima fula u zadnje vrijeme):
Bayern Munich is getting closer to signing Palmeiras' Gabriel Jesus, the striker born in 1997 is also being pursued by Barcelona, while Juventus is behind in the race.
Nakon sinoćnje utakmice Cope valjda će prestati sa prizivanjem Higuaina u FCB.
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
1974---1975---1976---2001---2013---2020
- Bayern@heart
- Kontakt:
Higuain čovjek zvani promašaj nevjerovatnoo kako kiksa 100% šanse u dresu Argentine. Dalkeo mu kuća bila od Minhena
Sve se vise spominje rastanak sa Benatiom i njegov odlazak u Juve za otrpilike 18m (na rate). To znaci da cemo ganjati nekog stopera, vjerovatno ovog Kulibalija iz Napolija.
- Centre forward
- Kontakt:
Ode nam Meho. Ozb se piše za Kulibalija. Jel' ga ko gled'o kakav je ?
PS: Ljudi, šta je sa Comanom, jel' on otkupljen ?
PS: Ljudi, šta je sa Comanom, jel' on otkupljen ?
05.09.1995 ♥
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
Nije, a kako sam prije negdje citao jos nece razmatrati njegov ugovor, tek tamo negdje na zimu.Centre forward je napisao/la: PS: Ljudi, šta je sa Comanom, jel' on otkupljen ?
- BavaracZenica
- Kontakt:
Sto prije otkupit ugovor Comanov, momcina je sudjena Bayernu, a Benatia se bas nije snasao kod nas, ma da bi volio da ostane u Bayernu, ali ak mora ici neka ide 
FC Bayern !!!!!
Zar se Corluka jos spominje 
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
Benatiu nam posaljete i jos nekih 15miliona za Comana
Usput vam dolazi Corluka
i svi sretni i zadovoljni 
Max Allegri
http://www.vecernji.hr/euro-2016-hrvats ... ju-1095265R32 je napisao/la:Pisaj Corluku, vodi ga seb kuci
- luca toni 9
- Kontakt:
Higuain ko da ima viska kila, tako tromo izgleda.
Coman je ionako na 2 sezone potpisao posudbu, nema razloga za zurbu.
Ako Mehdi ode, Corluka bi bio idealan, jer ne bi trazio da igra u prvoj, a odlican je back-up. Plus, nije skup.
Sta ima za Götzea? Jel' neko 'nasjeo' i dao cca. 25 mil za njega???
Gesendet von iPhone mit Tapatalk
Coman je ionako na 2 sezone potpisao posudbu, nema razloga za zurbu.
Ako Mehdi ode, Corluka bi bio idealan, jer ne bi trazio da igra u prvoj, a odlican je back-up. Plus, nije skup.
Sta ima za Götzea? Jel' neko 'nasjeo' i dao cca. 25 mil za njega???
Gesendet von iPhone mit Tapatalk
Oliver Kahn: "Toni je jedan od najboljih napadača koji je igrao u Bayernu. On je lukavac i takvih kao što je on nema puno. U kaznenom prostoru osjeća se kao kod kuće, uvijek je na pravom mjestu i odlično iskorištava prilike."
- Omerbavarac
- Kontakt:
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Prva sa Werderom 26.08., odmah da zasjednemo na prvo mjesto i do kraja tu ostanemo. Dobar raspored, s pocetka lagano, malo se oko sredine zakuha i onda na kraju, kad bude trebalo, buranija.

Re: RE: Re: FC Bayern München
Mozemo vam samo poslat Mehdia za Dybalu i to kada odlucimo da nam je isti potreban.Mig_Mig je napisao/la:Benatiu nam posaljete i jos nekih 15miliona za ComanaUsput vam dolazi Corluka
i svi sretni i zadovoljni
Ja se iskreno nadam da je Bayern zavrsio transfer rok, jer svaki novi transfer ce vuci prodaju nekog igraca.
Mnogi bi se zeljeli rijesiti Gotzea i Thiaga, dok ja iskreno mislim da nema puno boljih igraca od Thiaga na njegovoj poziciji.
Sent from my LG-D855 using Tapatalk
Stern des Südens
Ja bih samo predložio ako je moguće da se smakne ova anketa te eventualno postavi nova, tipa očekivanja u novoj sezoni ili kojeg igrača bi htjeli dovesti 
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Stavite anketu da li ce Carlo presisati Pepa ili ne u ovom trogodisnjem mandatu?
Šta god, samo da se smakne ova vezana za Pepa jer je on odavno gotova pričamuamerc je napisao/la:Stavite anketu da li ce Carlo presisati Pepa ili ne u ovom trogodisnjem mandatu?
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.