FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

Blueboy1
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Blueboy1 » 28 jun 2016, 07:50

@starigrad
2002. godine, u toku SP-a u Japanu i Južnoj Koreji, ljetovao sam u kući do njegove, a kod njega su bili neki moji poznanici. Kroz priču s njima saznao sam da im je dao smještaj baš ispod cijene u to vrijeme. Par godina kasnije kod njega su bili također neki momci koje poznajem, tako da priča nije lupanje, kako kaže ovaj stručnjak ispod.
E sad, da li još uvijek ima objekat tamo, to ne znam.

samoplavi
Kontakt:

Post Postao/la samoplavi » 28 jun 2016, 09:34

TikTak je napisao/la:Mahalska je. U vise lokala veceras se prica da je doslo malo do razmimoilazenja stavova u celnistvu kluba. Navodno da se pojedincima ne dopada to sto Misimovic vlada kao autokrata. Navodno se sprema novo raspisivanje konkursa za trenere u omladinskim selekcijama. Malo me brinu i ove slike s Kupresa, Misimovic, Cenan i Dejo sami na tribinama? Ako moze neko od upucenijih reci ima li istine u ovome.
Mahale je bilo i bice. Mahala se svasta samo ne treba to uzimati za ozbiljno.

plavousrcu
Kontakt:

Post Postao/la plavousrcu » 28 jun 2016, 09:44

Ne trebaju u Upravi mnogo razmisljati. Treba nam jos igraca i to po mogucnosti igraca koji mogu napraviti prevagu. Izdvojiti 100.000 eura koliko trazi Jahic i potpisati ga vec danas.

djedovic01
Kontakt:

Post Postao/la djedovic01 » 28 jun 2016, 10:14

TikTak je napisao/la:Mahalska je. U vise lokala veceras se prica da je doslo malo do razmimoilazenja stavova u celnistvu kluba. Navodno da se pojedincima ne dopada to sto Misimovic vlada kao autokrata. Navodno se sprema novo raspisivanje konkursa za trenere u omladinskim selekcijama. Malo me brinu i ove slike s Kupresa, Misimovic, Cenan i Dejo sami na tribinama? Ako moze neko od upucenijih reci ima li istine u ovome.
Miske je rekao i na skupstini da ce biti potpuni remont omladinskog pogona. To znaci da ce biti raspisan konurs za svakog trenera omladinskog pogona. Imam Ljesnika koji je dugo godina bio glavni u omladinskom pogonu Maribora, Kostic je vodio mlade selekcije Slovenije, tako da se radi i sa njihovim preporukama. Govorio je da i do sad u Omladinskom pogonu clanarine su se na ruke davale i nije se nista vodilo u knjigama i pisalo. Zato realno je ocekivati remont tog segmenta, jer imamo vjerovatno 2 jaka covjeka sto se tice toga i svaka njihova sugestija i pomoc ce dobro doci da dignemo omladinski pogon na veci nivo.
Mi imamo talenat ali nema tog sistema, igramo mahalski(mislim na djecu) . Vidjeli smo kako Maribor igra, skolski, nemaju oni ni vecu bazu igraca niti talentiranije igrace ali imaju striktan sistem i time su sve nadoknadili. Sami dokaz je to da pogledamo gdje je Maribor bio prije, a gdje je sad. Samo red, rad i disciplina.
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge."

amazon
Kontakt:

Post Postao/la amazon » 28 jun 2016, 10:24

Sjebat ce nam LJesnjak i ovaj levat ovo malo djece sto imam :facepalm: oni da su sta valjali radili bi u Mariboru ili Sloveniji, ne bi dosli ovdje sigurno. Ja u svesku pisem dvije utakmice, dva poraza, nula golova. Da sacekamo još utakmica.
Kazu dajte bice tribina,ko da je gotovo sve.Pa nece pobjedjivati sve ako napravimo tribinu,kamo srece da smo to znali ranije,vjerovatno bi ljudi do sad napravili.

djedovic01
Kontakt:

Post Postao/la djedovic01 » 28 jun 2016, 11:08

Ja sam gori sto ista pokusavam objasniti. LP
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge."

samoplavi
Kontakt:

Post Postao/la samoplavi » 28 jun 2016, 11:20

djedovic01 je napisao/la:Ja sam gori sto ista pokusavam objasniti. LP
Sta je covjek slagao. Mi ko panjevi nekakvi. Pusimo pricu o Lesnjaku i Kosticu tvorcima jakog Maribora i mega giga trenercinama za omladinske selekcije. I jos se uzima Maribor kod branjenja stavova. Covjek ti napise da je nemoguce porediti nas i Maribor jer tamo imas Zahovica, kod nas Nikolica. I ti se naljutio :).

djedovic01
Kontakt:

Post Postao/la djedovic01 » 28 jun 2016, 11:29

Ne znam da li imate dovoljno godina da vidite gdje je Maribor bio prije rata a gdje je sad. Zahovic je zaduzen za sportski segment, prvenstveno 1. tima. Ja govorim o djeci, i govorim o jacini Mariborove akademije. Oni nit imaju vecu bazu igraca niti imaju talenta kao mi, a gdje su oni, naravno bolji su od nas. Zbog cega? Zato sto strucni ljudi rade taj posao, zato sto sve radi po nekom planu i programu. Ovoj djeci pored velikog talenta treba i ruka koja ce ih necemu nauciti, gdje bi nam tad kraj bio.

MAribor je prije rata bio daleko iza Zelje i tad se moglo reci, gdje ces porediti MAribor i Zelju, sad je situacija obrnuta. Radi cega je tako, pa to sam objasnio vec. Ako zelis napredovati, moras gledati bolje, jace i pokusati raditi slicno njima.

Ako je mala stvar biti Glavni u omladinskom pogonu Maribora 7-8 godina onda OK. Ostaviti cemo ovako, da nam djeca donose clanarinu na ruke, otac dodje i kaze treneru evo ti mali prilog da moj mali igra. Bacit cemo im loptu i nek ganjaju, necemo raditi na izbrusavanju tog talenta..
"Pusimo pricu o Lesnjaku i Kosticu tvorcima jakog Maribora" ovo ne znam ko je rekao, ali nemoj izmisljati da bi naveo vodu na svoj mlin. Ova recenica nema smisla i nit sam je ja ikada izrekao.
A ovo sto kazes da su trenercine za omladinske selekcije, pa ako covjek sa Slovenijom koja je duplo manja od nas ode na prvestvo gdje nastupa 8 ekipa, i to 2 puta, meni bgm govori nesto o njemu.

Klasicno razmisljanje malogradjanstva.

briga
Kontakt:

Post Postao/la briga » 28 jun 2016, 11:53

Dotakao si se ti glavnog problema pojedinaca ovdje da ih en nabrajam a to je NEMA VISE NISTA NA RUKE.
Jednom ŽELJEZNIČAR, uvijek ŽELJEZNIČAR. To je tako

zeljoooooooooo

Post Postao/la zeljoooooooooo » 28 jun 2016, 13:09

:bow:
Damek je napisao/la:
Alleenn je napisao/la:
krajina87 je napisao/la:Sponzor FK Željezničar, kompanija Megamix, podržala je projekat “Izgradimo istočnu tribinu” sa uplatom od 10.000 KM.
Forumasi i pljuvaci Misimovica na aparatima

... :thumbup:

Alleenn
Kontakt:

Post Postao/la Alleenn » 28 jun 2016, 13:18

plavousrcu je napisao/la:Ne trebaju u Upravi mnogo razmisljati. Treba nam jos igraca i to po mogucnosti igraca koji mogu napraviti prevagu. Izdvojiti 100.000 eura koliko trazi Jahic i potpisati ga vec danas.
Jahicu nije zapelo oko para nego oko duzine ugovora

zeljoooooooooo

Post Postao/la zeljoooooooooo » 28 jun 2016, 13:22

samoplavi je napisao/la:
Alleenn je napisao/la:Znaci ne mogu da vjerujem. On po pripremnoj utakmici zna ko ode a ko ostaje. Bravo strucnjak sto nisi poslao papire kad se birao trener mozda bi uspio
Ko govori o tome ko ide ko ostaje. Memija nije u nekim planovima Kostica. Slovenac ga vidi kao rezervu Sinisi. Molim te procitaj post prije nego sto pokusas ispasti pametan.
Čuj nije u planovima? Može ga Kostić vidjeti i kao vodonošu na pripremama, ali ako se Memija izbori za mjesto, igrat će.

Što je to teško skontati?

zeljoooooooooo

Post Postao/la zeljoooooooooo » 28 jun 2016, 13:33

samoplavi je napisao/la:**** ti zivot na sta smo mi spali. Momak iz Kaknja uz duzno postovanje Mladosti dolazi nas tjesiti. Ako kazes da je zabrinjavajuce odmah svi lete da te uvjere da nije. Izgubimo od Olimpica i Mladosti i nije zabrinjavajuce. Jok, ne mora znaciti da cemo biti ovako losi u sezoni i siguran sam da necemo, ali ovo je zabrinjavajuce. Spinovali ili ne.
Nije tješiti, već objektivno ukazati na neke stvari, jer čovjek "sa strane" vidi da ovdje nema veze sa logikom da pojedini plaču, kukaju i tjeraju sve nakon 200 minuta pripremnih utakmica.

amazon
Kontakt:

Post Postao/la amazon » 28 jun 2016, 14:52

Ne znam kakav vi imate problem oko toga da ljudi misle da ovo ne valja i nije dobro. Ne vidim vasu poentu da se vi pravite pametni i da nesto dokazujete. Sve ce dokazati teren u narednom periodu i ne znam zasto se vi brinite oko toga. Sigurne ste da je ovo sve dobro, da je Ljesnjak dobar za omladince, da je Kostic extra, znaci u derbiju cjepamo pitice, ostalo cemo sve poderati i nemojte se vi opterecivati ako mi to radimo. Najbolje mjerilo su rezultate, bilo da je pripremna ili trening utakmica. Cinjenica popusio dvije tekme, a tu price umorni, prodajite u kuci bliznjima.
Kazu dajte bice tribina,ko da je gotovo sve.Pa nece pobjedjivati sve ako napravimo tribinu,kamo srece da smo to znali ranije,vjerovatno bi ljudi do sad napravili.

Alipasino
Kontakt:

Post Postao/la Alipasino » 28 jun 2016, 16:46

Divi nam skauta Mubere mi moje.Posaljite sablju da UCI Slovence kako CE skakat na Planici.Ovo sto se radi je ravno kriminalu.

losmik
Kontakt:

Post Postao/la losmik » 28 jun 2016, 16:54

jel misliš da si zanimljiv ili?

krajina87
Kontakt:

Post Postao/la krajina87 » 28 jun 2016, 17:06

A sta se radi ?

lizalo
Kontakt:

Post Postao/la lizalo » 28 jun 2016, 17:41

Ovaj covjek je neunistiv. Pa kad si toliko pametan i strucan sto se nisi prijavio na konkurs za trenera.

Kako ti ba ne dosadi da se sam sa sobom raspravljas. Shvati vec jednom mi VOLIMO ZELJU i ti sa svojim komentarima samo jos vise povecavas i ucvrscujes nasu ljubav.

Da si neki strucnjak kao sto se predstavljas radio bi nesto u zivotu, neko bi te zaposlio a ne bi po cijeli dan sjedio za kompjuterom, drko k.urac i sam sebi repliciro

MocMahale444

Post Postao/la MocMahale444 » 28 jun 2016, 17:51

Alipasino je napisao/la:Divi nam skauta Mubere mi moje.Posaljite sablju da UCI Slovence kako CE skakat na Planici.Ovo sto se radi je ravno kriminalu.
Sta se radi da je ravno kriminalu?
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️

samoplavi
Kontakt:

Post Postao/la samoplavi » 28 jun 2016, 21:05

amazon je napisao/la:Ne znam kakav vi imate problem oko toga da ljudi misle da ovo ne valja i nije dobro. Ne vidim vasu poentu da se vi pravite pametni i da nesto dokazujete. Sve ce dokazati teren u narednom periodu i ne znam zasto se vi brinite oko toga. Sigurne ste da je ovo sve dobro, da je Ljesnjak dobar za omladince, da je Kostic extra, znaci u derbiju cjepamo pitice, ostalo cemo sve poderati i nemojte se vi opterecivati ako mi to radimo. Najbolje mjerilo su rezultate, bilo da je pripremna ili trening utakmica. Cinjenica popusio dvije tekme, a tu price umorni, prodajite u kuci bliznjima.
Oni su ko fol navijaci, a mi pljuvaci. Samo slijepac ne vidi da smo u kurcu totalnom. Spinuje se o pripremnim utakmicama, a mi ne mozemo gola dati prosjecnim ekipama. Ljesnjak se predstavlja ko majstor za omladimski pogon, a nigdje igraca kojeg je on 'napravio'. U vrhu kluba vec imamo opoziciju slabo glasnu koja ce jacati ukoliko mister sedam posto i Dejo ublehas nastave po svom. Puknut cemo ko balon ako pitice ne dobijemo i sve ce izaci na povrsinu sto se gura pod tepih. Ovo je alarmantno, a vi spinujte.

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: avalPacidoroP, Pablo11, perodeformero i 35 gostiju.