Uspjeli su.Centre forward je napisao/la:No da se vratimo na temu, red je da Englezi poslije grupne faze ka Westminsteru ponesu barem 0, jer su se iz Brazila vratili sa negativnom gol razlikom.
Fudbalska Reprezentacija Engleske
Moderatori/ce: Monolog,ribery,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
- Centre forward
- Kontakt:
Re: Fudbalska Reprezentacija Engleske
05.09.1995 ♥
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
Nevjerovatno kakva sramota, ali tako im i treba kad daju svakom da vodi reprezentaciju.
Jašta, Hart je kriv 
Hart je kriv što je Harry Kane bio jedan od najgorih napadača na kompletnom EURU.
Hart je kriv što se Alli pogubio i što je donosio više štete nego koristi
Hart je kriv što Rose i Walker ne mogu čuvat dvije zavezane ovce a jedan pod njih prema naprijed ne može probiti ni maloljetnicu
Jack Wilshere i Joe Hart su krivi, spalite ih. To je moja konačna odluka
Hart je kriv što je Harry Kane bio jedan od najgorih napadača na kompletnom EURU.
Hart je kriv što Rose i Walker ne mogu čuvat dvije zavezane ovce a jedan pod njih prema naprijed ne može probiti ni maloljetnicu
A.F.C. Bournemouth!
Okej, ovo prelazi granice normalerambo16 je napisao/la:Jašta, Hart je kriv
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
Ne znam kako su došli na ideju da Kane izvodi prekide, uspješnost 0.01%. Najjači mi je bio pokušaj slobodnjaka sa 40m. 
1974---1975---1976---2001---2013---2020
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:

Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Totenhem zaokružio fenomenalnu sezonu ispadanjem od Islanda
Kane se utripo da je debeli Ronaldo a lopte nije pošteno primio na citavom prvenstvu,.
Bekovi imaju samo fizikalije al ne bi ni Lahm sa Sterlingom puno toga iskombinovao,koji propalitet od igraca..
Hart ocajan,jedan od najzaslužniji za ovo ispadanje od Islanda,bez obzira na ocajnu igru Totenhema kao ekipe da je on bio na nivou vjerovatno bi isprosili prolaz,.
Sredina tragikomedija,protok lopte kriminalno spor,sve se svodilo na Rooneya i neki njegov pas ka naprijed,Wilsherea uveo da dodaje lopte istom i trckara po terenu bez nekog veceg utjecaja na igru,istina imao je onu odlicnu asistenciju za Kanea koji sa pet metara glavom puca u golmana,bitno da je Arsenalu skoro iz kornera zabio golcinu bem ga flopava,.
Kane se utripo da je debeli Ronaldo a lopte nije pošteno primio na citavom prvenstvu,.
Bekovi imaju samo fizikalije al ne bi ni Lahm sa Sterlingom puno toga iskombinovao,koji propalitet od igraca..
Hart ocajan,jedan od najzaslužniji za ovo ispadanje od Islanda,bez obzira na ocajnu igru Totenhema kao ekipe da je on bio na nivou vjerovatno bi isprosili prolaz,.
Sredina tragikomedija,protok lopte kriminalno spor,sve se svodilo na Rooneya i neki njegov pas ka naprijed,Wilsherea uveo da dodaje lopte istom i trckara po terenu bez nekog veceg utjecaja na igru,istina imao je onu odlicnu asistenciju za Kanea koji sa pet metara glavom puca u golmana,bitno da je Arsenalu skoro iz kornera zabio golcinu bem ga flopava,.
Kažu Sterling skuplji od cijelog Islanda( repke naravno
)
Ovaj lik je najveća podvala u historiji fudbala
Ovaj lik je najveća podvala u historiji fudbala
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
Daj Klinsmanna.
Covjek ima ogromnog iskustva na mjestu selektora, vazi za strasnog motivatora, takticki dobro priprema ekipu itd. Nije sada neki top strucnjak, ali onak je dosta napredovao.
Znamo da je onda u vatru gurnuo Lahma, Bastiana, Podolskog itd.
Covjek ima ogromnog iskustva na mjestu selektora, vazi za strasnog motivatora, takticki dobro priprema ekipu itd. Nije sada neki top strucnjak, ali onak je dosta napredovao.
Znamo da je onda u vatru gurnuo Lahma, Bastiana, Podolskog itd.
A smooth sea never made a skilled sailor.
Onog Klinsmanna kojeg je Lahm pos.rao do grla kao nesposobnog?Asteriks je napisao/la:Daj Klinsmanna.
Govorim o njemackoj repki iz 2006. Ona epizodu iz Baye ne bih previse analizirao, jednostavno zelio mnogo za kratak period.
Mozda jos onak na prvu Martin O'Neil od realnih meta (naravno da bi pristao na bogovsku platu).
Msm da od Padrewa za naredni ciklus nista, mozda nekad u buducnosti.
Mozda jos onak na prvu Martin O'Neil od realnih meta (naravno da bi pristao na bogovsku platu).
Msm da od Padrewa za naredni ciklus nista, mozda nekad u buducnosti.
A smooth sea never made a skilled sailor.
- SlevinKelevra
- Kontakt:
Samo je jedan krivac- Roy Hodgson! Isto kao i Del Bosque... Cak i prosjecan 'pratitelj' fudbala zna da Cesc trenutno ne spada ni medju 10 najboljih spansih veznjaka, on pocinje svaku tekmu. Juanfran ofanzivno limitiran bek igra cetiri utakmice u ekipi koja ima 70% posjeda lopte, i gdje bek igra 30 metara od protivnickog gola. Igranje ta dva igraca, koji su btw. odigrali onako kako je svako i mislio da ce odigrati- nidje veze, oslabilo je ekipu za 20-30%. Ono sto je najtuznije u svemu je sto su oba ova igraca imala fantasticne zamjene na klupi- Koke, Thiago /Bellerin, Azpi...
Ista situacija i kod engleza. Clyne pokida protiv slovackog bunkera, jednostavno nerjesiva enigma i pravo osvjezenje umjesto mrtvog Walkera- nagrada 0 minuta, Walker ne moze da ustopa loptu. Wilshere na Euru upisuje vise minuta nego za cijelu proslu sezonu?! Kako je to uopste moguce?! Kako je moguce da 1.90 metara visoki napadac uzasno izvodi kornere i prekide cijeli turnir? Mislim, to mora biti odluka trenera. U fudbalu sitnice odlucuju tekme, a to je posebno izrazeno na ovom nivou. Ja sam, recimo, siguran da reprezentacija kao sto je Engleska povede pet kuhara samo da bi igraci jeli ono sto im najvise odgovara za ovo vrijeme i slicno. I pazi se na takve sitnice, a Kane izvodi kornere... Ma, daj.
Sada se prica o precjenjenosti i sl., i mozda ima istine u tome, ali istina je da ova reprezentacija Engleske mora biti kandidat za samu zavrsnicu, i da rutinski uzmu Island. Samo da nadju nekog covjeka za klupu, a da nije totalni idiot.
Ista situacija i kod engleza. Clyne pokida protiv slovackog bunkera, jednostavno nerjesiva enigma i pravo osvjezenje umjesto mrtvog Walkera- nagrada 0 minuta, Walker ne moze da ustopa loptu. Wilshere na Euru upisuje vise minuta nego za cijelu proslu sezonu?! Kako je to uopste moguce?! Kako je moguce da 1.90 metara visoki napadac uzasno izvodi kornere i prekide cijeli turnir? Mislim, to mora biti odluka trenera. U fudbalu sitnice odlucuju tekme, a to je posebno izrazeno na ovom nivou. Ja sam, recimo, siguran da reprezentacija kao sto je Engleska povede pet kuhara samo da bi igraci jeli ono sto im najvise odgovara za ovo vrijeme i slicno. I pazi se na takve sitnice, a Kane izvodi kornere... Ma, daj.
Sada se prica o precjenjenosti i sl., i mozda ima istine u tome, ali istina je da ova reprezentacija Engleske mora biti kandidat za samu zavrsnicu, i da rutinski uzmu Island. Samo da nadju nekog covjeka za klupu, a da nije totalni idiot.
http://sportsport.ba/ino_fudbal/roy-hod ... man/198768Sada već bivši engleski selektor Roy Hodgson nije mnogo čekao na prve ponude. Kako pišu britanski mediji, Hodgson se nalazi na meti nekoliko klubova iz Kine, koji bi rado željeli vidjeti ovog 68-godišnjeg stručnjaka. "Mnogo kineskih klubova želi angažovati trenere svjetske klase, a jedan od njih je i Roy Hodgson. On je tip trenera koji bi se sjajno uklopio u kineski fudbal", rekao je Eric Gao, izvršni direktor kineske Super lige, koji tvrdi da su velike šanse da Hodgson zaista završi u Kini. Podsjetimo, Roy Hodgson je sinoć podnio ostavku na mjesto engleskog selektora nakon što je sa svojom selekcijom doživio šokantnu eliminaciju od Islanda u osmini finala Evropskog prvenstva.
Kina zove trenera svjeske klase
Koliko je igrača Spursa ostalo u završnici? Ima li neko taj podatak?
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
Bilo ih je 10 neki dan. Od tada nisam pratio višetopnik1 je napisao/la:Koliko je igrača Spursa ostalo u završnici? Ima li neko taj podatak?
A.F.C. Bournemouth!
Imaju momci odličnu sezonu iza sebe, zaslužili su to.rambo16 je napisao/la:Bilo ih je 10 neki dan. Od tada nisam pratio višetopnik1 je napisao/la:Koliko je igrača Spursa ostalo u završnici? Ima li neko taj podatak?
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
- JoseeMourinho
- Kontakt:
Chelsea - 2/6
Man Utd - 5/9
Arsenal - 4/6
Lpool - 5/10
Man City - 3/6
Tottenham - 4/9
ako sam dobro sracuno, moguce i da sam kojeg fulio
igraci u 1/4 finala EP
i koliko ih je bilo u 1/8 
Man Utd - 5/9
Arsenal - 4/6
Lpool - 5/10
Man City - 3/6
Tottenham - 4/9
ako sam dobro sracuno, moguce i da sam kojeg fulio
Čujem da je Hodgson obilazio znamenitosti Pariza dok je Island izbacivao Austriju. Sve mi smrdi na aroganciju. Ali u globalu nikom nije jasno šta je lik zapravo htio. Kada pobijediš jednu Njemačku s jednim igračima i jednom formacijom, onda se nameće zaključak da je to nešto što fercera. Jok, hajmo mijenjat sve. Onda kad već vidi da nešto ne ide, on to forsira. Sve je već rečeno, nema se šta dodati. Žao mi je što ne viđoh Barkleyja koji minut, kao i Forstera na golu. Na klupi je još bio i Stones, a popivoda nije ni išao. Mali Rushford je jednom spasio Man U u CL, unio je nešto i protiv Islanda ali je imao malo vremena. Vardyju je baš bilo stalo, vidjelo se.
I oni što su počeli su bili bolji, kod rez. 1-1 baš sjedim i razmišljam kao da im repka igra protiv Luton Towna ili sl., znači jasna razlika u kvaliteti. Ali džaba sve... I taj jedan uvališe iz penala, a prilike su mahom bile lak plijen za golmana Islanda. Ja još ne mogu da vjerujem da su ispali.
I oni što su počeli su bili bolji, kod rez. 1-1 baš sjedim i razmišljam kao da im repka igra protiv Luton Towna ili sl., znači jasna razlika u kvaliteti. Ali džaba sve... I taj jedan uvališe iz penala, a prilike su mahom bile lak plijen za golmana Islanda. Ja još ne mogu da vjerujem da su ispali.
Lole, taman se ludilo raščisti / taman smo nadomak smisla / evo ih sledeći falšisti dok si rek'o piksla
-
BigBigBang
- Kontakt:
Smijesni su ovi sto kritikuju Harrya Kanea kao on je kriv sto su ispali, covjek je imao dvije dobre sezone iza sebe jednom prvi, jednom drugi strijleac lige dakle ocekivanja od njega su sa pravom bila velika, ispade sad on napadacka bukva jer je bio da es razumijemo kriminalan na euru. Ali izuzmemo li Diera svi ostali su bili kriminalni, stoperi, bekovi, krila vezni, golman je takodjer bio rupa nevidjena dakle od 23 igraca los nije bio Dier i oni sto nisu zaigrali nikako ostalo sve ocaj.
DAkle prije svega i pljuvanja engelskih igraca koji su isto zasluzili treba okriviti vodstvo FA i naravno ublehu koju su postavili tu i jos je drzali da upropasti dva ciklusa svjetsko i euro. Englezi imaju potencijal sigurno kad bi imali pravog trenera ima ovde dobrih igraca iako ima i dosta teskih flopova koji bi se morali potjerati.
I mene samo zanima kako je moguce da je nekada WC napadac Rooney ovako unisten i pretvoren u loseg veznjaka, koji genije stoji iza toga? Oke znam da je kod Fergija svasta igrao ali sjecam se i kad ga je Fergie povlacio on je bio tu poluspic, krilni napadac tu blizu gola a ovo sad je kuknjava
DAkle prije svega i pljuvanja engelskih igraca koji su isto zasluzili treba okriviti vodstvo FA i naravno ublehu koju su postavili tu i jos je drzali da upropasti dva ciklusa svjetsko i euro. Englezi imaju potencijal sigurno kad bi imali pravog trenera ima ovde dobrih igraca iako ima i dosta teskih flopova koji bi se morali potjerati.
I mene samo zanima kako je moguce da je nekada WC napadac Rooney ovako unisten i pretvoren u loseg veznjaka, koji genije stoji iza toga? Oke znam da je kod Fergija svasta igrao ali sjecam se i kad ga je Fergie povlacio on je bio tu poluspic, krilni napadac tu blizu gola a ovo sad je kuknjava
VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!