Nisam ni sumnjao da ćemo od tebe dobiti ovu konstataciju.Claus je napisao/la:Dr. sci. Antonio Conte. Najbolji italijanski stručnjak uz Don Carla i hladno u top 5 evropskih trenera.

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
Nisam ni sumnjao da ćemo od tebe dobiti ovu konstataciju.Claus je napisao/la:Dr. sci. Antonio Conte. Najbolji italijanski stručnjak uz Don Carla i hladno u top 5 evropskih trenera.
Šta da ti kažem, neko zna cijeniti velikog stručnjaka, a neko ga u zadnje vrijeme non-stop hejta.Pogba je napisao/la:Nisam ni sumnjao da ćemo od tebe dobiti ovu konstataciju.Claus je napisao/la:Dr. sci. Antonio Conte. Najbolji italijanski stručnjak uz Don Carla i hladno u top 5 evropskih trenera.Inače je treći po vrijednosti italijanski trener, iza Maxa i Ancellotia. Interesantno je recimo da se nije dalo reći da je među top trenerima dok smo ga mi hvalili kada je vodio Juve, ali sada da.
ma svaka akcija je preslikana,tacno znas gdje ce ici lopta kad je ima bilo koji igrac..dijagonalne poprecne lopte kroz sredinu, duge lopte na stranu, krizanja i pete napadaca itd itd..samo sto se ovaj stil lako procita nakon odredjenog vremena, ali za turnirski stil je odlican..i sto nema jasan plan "b" kad ovaj pocetni plan ne idePostao/la Sissoko » 27 jun 2016, 20:39
Juventini, je li vas ona akcija kod izlaska Edera pred De Geu kad spanski golman skide zicer, podsjetila na Juve iz prve godine Contea?
Preslikana igra, najljepsi Juve koji sam gledao je bio taj.
Ma nemoj ih brate, nek uživajuSiamoNoi je napisao/la:Op,op.SiamoNoi je napisao/la:Italija uzima prvo mjesto ispred Belgije,a nakon grupne fazi trenutni žestoki kritičari se majmunišu po forumu pričama o velikoj Italiji koju se nikad ne smije otpisati.
To sam i ja oduvijek tvrdio.ultrasstyle_tz je napisao/la:De Siljo da je prije 2 godine otisao u Juve moguce da bi ostvario veci dio svog potencijala
isto to vazi i za Ranokiju za kojeg nazalost vise nema spasa, dok za De Silja ovaj prelazni rok predstavlja posljednju nadu
Ovo je sve ikadPogba je napisao/la:
Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 3 gosta.