FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Ne znam kakav je ovaj Kitanovic, ali znam da mu je menadzer smecar obicni. Gura igrace po Ceskoj, a marka mu ko tepsija. Znam par igraca koje je zajebao i koji su se vratili, pritom na probi su sami sebe finansirali. O daljim "prevarama" ne bi ovim putem pricao.
Ne bi da unosim negativu, samo kazem kako stoje stvari
grohotom se smijem
Pjevam ti iz duše kad svi ostali šute, poklanjam ti vječnost, ne samo minute..
šta misliš na koliko će potpisati ? 2? 2,5? ili 3 godine???shaman7 je napisao/la:Ne znam kakav je ovaj Kitanovic, ali znam da mu je menadzer smecar obicni. Gura igrace po Ceskoj, a marka mu ko tepsija. Znam par igraca koje je zajebao i koji su se vratili, pritom na probi su sami sebe finansirali. O daljim "prevarama" ne bi ovim putem pricao.
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
- f0rest1946
- Kontakt:
Ja mislim na 5 godina da ce dobit ugovor odma i platu 15 milja, PA MORAJU DOCI IGRACI NA PROBU JBTDenchiNL je napisao/la:šta misliš na koliko će potpisati ? 2? 2,5? ili 3 godine???shaman7 je napisao/la:Ne znam kakav je ovaj Kitanovic, ali znam da mu je menadzer smecar obicni. Gura igrace po Ceskoj, a marka mu ko tepsija. Znam par igraca koje je zajebao i koji su se vratili, pritom na probi su sami sebe finansirali. O daljim "prevarama" ne bi ovim putem pricao.
![]()
A znaju vec svi kako to ide .... od 1 do 90min. grizes damu i molis Boga da damo go ili da ga ne primimoSabinho je napisao/la:Sad nam ne preostaje nista drugo osim da se nerviramo.DBR1987 je napisao/la:Predpostavljam da je ovo kompletirana ekipa FK Sarajeva ... mislim da je Aleksandar K. Centralni vezni kojeg smo cekali... mislim da je to to za ovaj prelazni rok...
Momci sretno vam ....![]()
Protivnik je nebitan jer to je nas stil igre ....
Samo nek se bore i nek se zalazu na terenu nece im niko zamjerit ako neznaju ...samo se to trazi .... i aBd
Ne mogu, brate, ja igrati za novac i slušati kako trebam igrati. Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu samo u Sarajevu igrati.
Leon Benko
Leon Benko
i Kramar je bio na probif0rest1946 je napisao/la:Ja mislim na 5 godina da ce dobit ugovor odma i platu 15 milja, PA MORAJU DOCI IGRACI NA PROBU JBTDenchiNL je napisao/la:
šta misliš na koliko će potpisati ? 2? 2,5? ili 3 godine???
![]()
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
E moj forest Gumpe
- BosnianKingdom
- Kontakt:
Bitno je da vi znate ko je kome menadžer,kakvi su menadžeri u duši, koliko imaju koristi i kolika je plata igraču,ostalo manje bitno..
Sabrine mi moje!
Jel to taj vezni kapitalac u pm 
Opusteno drugovi, imamo najjaci igracki kadar, odlicnog trenera i naravno Najbolju financijsku situaciju u klubu!
U meni gori zelja sva..
U meni gori zelja sva..
Auuu, ma ovi bas rijesili da poprave dojam, ima da ove sezone sve posamaramo.
Dvorac u polju il' naziv zanata, više se voli grad od sindikata.
Mjesto gdje živiš, mjesto rođenja više se voli od zaposlenja.
Mjesto gdje živiš, mjesto rođenja više se voli od zaposlenja.
Nisu opet nagomilali igraca
Na a.
Svaki koji jedosao,od kitanovica, novakovica, cetkovica, balica je vrijedno skautiran sirom rumunije i albanije u onom vremenu od mjesec dana slobodnih kad se cekala skupstina. Tad nasi vodeci ljudi kluba nisu isli na more i zrtvovali su sebe za klub, ko zna koji put.
Zato ocekujem ove sezone potpunu dominaciju. Ta ce zrinjski..il tek mladost..
Na a.
Svaki koji jedosao,od kitanovica, novakovica, cetkovica, balica je vrijedno skautiran sirom rumunije i albanije u onom vremenu od mjesec dana slobodnih kad se cekala skupstina. Tad nasi vodeci ljudi kluba nisu isli na more i zrtvovali su sebe za klub, ko zna koji put.
Zato ocekujem ove sezone potpunu dominaciju. Ta ce zrinjski..il tek mladost..
Eto klase stopera. Al kod kona:)
Jos vije utakmice prije polaska za Sloveniju, ne znam protivnike. 
Molimo Boga i Kostica da stavi Jahica (35) na stranu Duljevica

A novakovic ce da zaustavlja cijelu navalu komsinicaMemara je napisao/la:Molimo Boga i Kostica da stavi Jahica (35) na stranu Duljevica![]()
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
we want you to stay, we want you to stay, leon benko, we want you to stay
Trenutno korisnika/ca: AuroraBorealis, Burberry46, Napapijri i 38 gostiju.