FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
Ljudi gdje je mido sa štandom sad nema ga na korzu
Preselio pred BPxeksor je napisao/la:Ljudi gdje je mido sa štandom sad nema ga na korzu

Zlatan Nalić sin tuzlanski
Ko je ono ovde upucen u mladje selekcije???Vidi neki dan u prolazu da i oni igraju Europu,znal neko vise o tome...kad,gdje i ko su protivnici???
Il sam nesto pogresno vidio...
Il sam nesto pogresno vidio...
Zlatan Nalić sin tuzlanski
- Beduin
- Kontakt:
A brate, sta je kostalo Azmira obezbjediti 500 karti za navijacku skupinu i tako svoj dio odraditi, cist i pred Bogom i pred narodom, a i obavio bi svoju "duznost" prema navijacima. To hoce li Fukare autobusima, kombijima, autima ili stopom, to zaboli Azmira. A kako sam shvatio iz onog pisma Fukara oni mu zamjeraju sto im nije obezbjedio karte za Jug (pretpostavljam po onoj cijeni od 4KM) pa da ulaze direktno na kapiju, a ne da prvo ganjaju karte u redovima, i to ne znaju ni ima li karti i hoce li "nestati").solinas je napisao/la:Da mi hoce ko objasniti kakve veze imaju Karte sa prevozom.
Mogao si obezbijediti 10 buseva (primjer)pa svejedno covjece dobio karte u Tuzli ili Zenici.
Stvar je u tome sto nisu obezbijedili prevoz (Ne kazem da nisu htjeli ali)i onda kao po narudzbi bacaju odgovornost na klub (Azmira ).
Ne treba nam ovo pred novu sezonu i stvarno je sramota.
Prebacuju krivicu jer nemaju petlju priznati javnost i da nisu bili u stanju obezbijediti prevoz.
Napadaju po fcb kako nemamo pravo komentarisat kao nismo upuceni pa Evo objasnite da i mi smrtnici razumijemo.
Mada i ta prica njihova kako bi imali uvid ko je uzeo kartu i koliko ih ide kao grupa (ako ovdje dobiju karte) pada u vodu jer karte za Jug mozes kupiti u Zenici tako da se opet nece imati pravi uvid koliko je ljudi na Jugu i koliko navija.
Ali nebitno, idemo mi bodriti nase igrace i pogurati klub kupovinom karte.

Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Jasno je sve i tebi,i meni ali yebi ga.Beduin je napisao/la:A brate, sta je kostalo Azmira obezbjediti 500 karti za navijacku skupinu i tako svoj dio odraditi, cist i pred Bogom i pred narodom, a i obavio bi svoju "duznost" prema navijacima. To hoce li Fukare autobusima, kombijima, autima ili stopom, to zaboli Azmira. A kako sam shvatio iz onog pisma Fukara oni mu zamjeraju sto im nije obezbjedio karte za Jug (pretpostavljam po onoj cijeni od 4KM) pa da ulaze direktno na kapiju, a ne da prvo ganjaju karte u redovima, i to ne znaju ni ima li karti i hoce li "nestati").solinas je napisao/la:Da mi hoce ko objasniti kakve veze imaju Karte sa prevozom.
Mogao si obezbijediti 10 buseva (primjer)pa svejedno covjece dobio karte u Tuzli ili Zenici.
Stvar je u tome sto nisu obezbijedili prevoz (Ne kazem da nisu htjeli ali)i onda kao po narudzbi bacaju odgovornost na klub (Azmira ).
Prebacuju krivicu jer nemaju petlju priznati javnost i da nisu bili u stanju obezbijediti prevoz.
Napadaju po fcb kako nemamo pravo komentarisat kao nismo upuceni pa Evo objasnite da i mi smrtnici razumijemo.
Mada i ta prica njihova kako bi imali uvid ko je uzeo kartu i koliko ih ide kao grupa (ako ovdje dobiju karte) pada u vodu jer karte za Jug mozes kupiti u Zenici tako da se opet nece imati pravi uvid koliko je ljudi na Jugu i koliko navija.
Sve je ovo moglo drugacije.
Nista idemo uzivati u Slobodi pa nek traje koliko traje.
Valjda se dozovu i Azmir,a pogotovo ovi drugi.
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
Ti drug mjesas babe i zabe . Narod palestine nema veze s bogatim naftasima iz Saudije,UAE,Kuwaita itd. koji su saveznici sa svima samo da njih niko ne dira to i najveca budala moze skontat al doce i oni na red sigurno . Dosta o ovoj temi ovdje je tema Fk Slobodatuzlak1987 je napisao/la:Mene boli briga dole za te sve redom. Sami su sebi skrojili takvu situaciju jer kolabriraju. Saudijska, UAE, Katar, Egipat i jos neke zemlje ce ti reci sve najgore o njima i zabraniti im sve sto mogu zabraniti ali je sve to stvar dogovora. Tako da ako oni ne zele sebi da pomognu ne mogu im pomoci neki mali Bosanci sigurno jer dio arapskog svijeta je nasao sebi dobru situaciju i sada uz pomoc Izraela i USA samo stvara nerede u ovim siromasnim arapskim zemljama.wobly92 je napisao/la:Prvo ode i ti predaleko u off topic s onolikim postom. Drugo, u malom dijelu si u pravu, a u velikom ne. Treće za ovo što sam izdvojio pitaj i Beduina reći će ti jel vidio ijednog chifuta tamo i mogu li ući i vidjet ćeš kakav ćeš odgovor dobit. Čim pokažu chifutski pasoš ovi ih odmah šalju nazad, nema ući u UAE.tuzlak1987 je napisao/la: U Saudijskoj Arabiji vladaju serijatski zakoni, ali njih niko ne dira. Dok u Arapske Emirate mogu sa pasosima.
A četvrto, sumnjam da će biti toga jer boli Fukare briga za Palestinom, kao što si i rekao ima tu svakakvih momaka, svih vjera, i ne vjerujem da će se petljat s time.
Mada kakve su se glupe kazne pravile i kakvi ispadi, ovo je jedini koji bi im i opravdao (ali šteta je ogromna) jer ne znam šta UEFA glumi, nek se gone sa ovim cionistima zajedno, Palestina je država i uvijek će je bit i treba ih podržavat u svakom mogućem smislu zbog onoga što se nad tim narodom čini dok svijet nijemo posmatra, a one chifute psovat i tjerat na svakom koraku![]()
Treba napomenut da je Celtic zbog navijača koji su dizali Palestinske zastave dobio $30.000 kazne.
Da ti kazem prije ce Arabija, Egipat, UAE, Karar, Bahrein, Jordan i takvi zaratiti sa Iranom, Irakom i takvima nego sa Izraelom. Veca je opasnost da ce Arap na Arapa udariti. Sve je to maskiranje trenutne situacije i dio politickih i ekonomskih igrica.
Izrael je u takvom okruzenju mozes misliti gdje ih "svi mrze i svi zele da uniste" (okruzeni sa 300 miliona Arapa) dosao do toga da je top10 ekonomskih i vojnih sila. I da je najrazvijenija drzava u pravljenju dronova koji su najmodernije naoruzanje. Klasican dogovor i trgovanje gdje su svi rupetine i zabiti osim Izraela i arapskih sveznica koje se grade. (americke pupet states)

Zasluzili su nema sta..Beduin je napisao/la:A brate, sta je kostalo Azmira obezbjediti 500 karti za navijacku skupinu i tako svoj dio odraditi, cist i pred Bogom i pred narodom, a i obavio bi svoju "duznost" prema navijacima. To hoce li Fukare autobusima, kombijima, autima ili stopom, to zaboli Azmira. A kako sam shvatio iz onog pisma Fukara oni mu zamjeraju sto im nije obezbjedio karte za Jug (pretpostavljam po onoj cijeni od 4KM) pa da ulaze direktno na kapiju, a ne da prvo ganjaju karte u redovima, i to ne znaju ni ima li karti i hoce li "nestati").solinas je napisao/la:Da mi hoce ko objasniti kakve veze imaju Karte sa prevozom.
Kostali su ga papreno,zna se to..
Azmir je u situaciji da ne moli,ode li on,ode sve ...
-
- Kontakt:
Mlad sudija, 27god, sudi allsvensku 3 god, ove godine tek posao fifa sudija, sudio mladim repkamaNKMramor je napisao/la:Referee: Glenn Nyberg (SWE)
Assistant referee 1: Stefan Hallberg (SWE)
Assistant referee 2: Joakim Amri Nilsson (SWE)
Fourth official: Bojan Pandžić (SWE)
UEFA Delegate: Jean Paul Mievis (BEL)
UEFA Referee observer: Gaetano De Gabriele (MLT)
Dvojac koji će nas ukopat' ako se budemo pravili veće budale nego što jesmo.
Vrlo moguce da mu je to prva EL tekma
Bit ce fer definitivno
U cilju mu je da dobro sudi radi karijere
Komentar od prijatelja koji prati Svedsku ligu pa reko da podjelim sa ostalim.
ma ljudi no sikiriki, danas je prodaja karata bila odlicna kod Mide
bit ce nas dosta na istoku i zapadu kako god okrenes
dosta ljudi ce uzimati karte i u Zenici 

Sloboda Tuzla
Kakav problem postoji?
[/quote]
Necemo se pravit englezima
A nije forum mjesto a ni fejsbuk da se to rjesava.
Iskreno razocaran sam potezom i jednih i drugih.ne treba nam ovo.
meni je ic na utakmice kako god.sto kaze pozitiva nadam se da ce na dobro.samo sloboda niko niko...[/quote]
Pa ne pravim se, znam samo da u zadnje 2 godine covjek daje sve od sebe za klub, a svakih par mjeseci se nesto ovako desava. I niko nema pojma zasto se desava
Evo ja imam pitanje za ove sto su informisani, kako se neko moze ljutiti na Azmira radi karte ako taj isti nije mogao da organizuje prevoz za sve navijace koji su clanovi?
Evo vidim Azmir je sada kao kriv jer se nije sve organizovalo na vrijeme. Pa ljudi sta bi bilo da je Azmir obezbjedio karte ovdje, kako bi onda tih 500 navijaca doslo do Zenice?
Kakav spisak imas praviti ako nisi organizovao prevoz. Ako ides neorganizovano svako se sam za sebe snalazi.
Da se sjetimo svih afera:
1. Desi se problem u grupi Manijaci, mup Sarajevskog kantona i uprava Zeljeznicara zatraze da za taj derbi ne bude navijaca Slobode sto nasa uprava ispostuje jer bi svako to ispostovao. Dodju Fukare ljute protiv cini mi se Radnika ili uglavnom neke ekipe sa kojom je Sloboda igrala prije Zelje na Tusnju i poubacivaju baklje u teren.
2. Na utakmici protiv Drine, na tribinama maksimalno 50 navijaca koji navijaju. Navijanje prestaje na poluvremenu i medjusobno se potuku. Nakon utakmice i poraza igraci ne odu pozdraviti navijace. Navijaci dodju Azmiru i Azmira napadaju jer je on krivac. Narednu utakmicu ih dolazi 300 i ljute se, gdje je bilo tih ostalih 250 protiv Drine? I zasto su scenu napravili pred finale kupa i pokvarili atmosferu. Dolazi se na Tusanj protiv Radnika baklje na terenu, dolazi se u Bijeljinu baklje na terenu.
3.Jesenji dio sezone 2015/15. Losi rezultati, navijaci psuju Vugdalica i tjeraju ga iz kluba. A za Azmira govore da je seljak i da je dosao da privatizuje Slobodu. Zadnje kolo protiv Obarske Sloboda neocekivano gubi 2:0, pri tom rezultatu navijaci silaze na teren i dolaze na zapad i na istok kako bi uletili na teren i prekinuli utakmicu. Na kraju Sloboda pobjedjuje 3:2 i svi povlace rijec protiv Azmira.
4.Sloboda igra Evropu. Navijaci imaju 1 mjesec dana da obezbjede prevoz. O prevozu nema niti rijeci sve 5 dana do utakmice kada objavljuju ono sto su objavili jucer. Danas govore da je Azmir kriv sto nije obezbjedio karte i da je to razlog sto se ne ide organizovano te da se ne moze organizovati sve za 24 sata. Sada pitam gdje su busevi koje su obezbjedili? Ako se pokaze 10 buseva za 500 navijaca onda je Azmir kriv ali ocito niko prevoza nije mogao da obezbjedi za mjesec dana prije Evrope od kada se sezona zavrsila.
Kako to da u grupi ne postoji niko ko bi za ovaj mjesec dana ili od januara napravio bilo kakvu kritiku za Imamovica i opstinu koji su krivi sto Sloboda ne igra u Tuzli. Kako se to moze desiti? Niko tog covjeka ne spominje, a direktan je krivac i sve je poslo od njega. I sada se vec zna da naredne godine Sloboda nece igrati u Tuzli. Svi ce govoriti iz grupe "ebes Evropu ako nije u Tuzli", a napad se nece vrsiti na Imamovica.
Ako se sve ovako izdesavalo, opcina je trebala da pomogne navijacima da odu u Zenicu organizovano jer ovo sto rade ljudi iz vrha kluba je odlicno.
I tako Faraon zavrsi na tribinama, a da Azmir dodje na tribine napalo bi ga 100 ljudi sa raznoraznim pitanjima i trazilo odgovore.
Eto meni nije jasno sta to Azmir radi da ga se svako malo napada. Neka nadje neko pravilnik i utvrdi sta su obaveze predsjednika kluba, sta su obaveze sekretara i direktora. Jednostavno me zanima odakle se crpi sva ta negativna energija prema Azmiru , a takve energije nema na mnogo krupnijim stvarima prema direktnim krivcima za ovu situaciju oko Evrope? Zasto kada pitas mozes dobiti samo odgovor : nisi dublje upucen u probleme. Kakve probleme, ovo su ocito problemi sa samim sobom.[/quote]
Svaka cast drug imao sam strpljenja procitat sve do kraja i slazem se u potpunosti. Ja mislim da ovdje ima i politike sve mi smrdi na to i jasminova obecanja i sutnja navijaca prema faraonu i plus pojava faraona zadnjih par utakmica na sjeveru gdje su svi bili sokirani njegovom pojavom. Ko je pametan imalo mogao je skontat razlog njegove pojave na sjeveru cak je poveo i fotografa sa sobom da napravi fotke sto je objavljeno kasnije na par portala . Uvijek je bilo zloupotrebe navijaca od strane politike a nadam se da to nece kod nas uzet maha i puna podrska za Azmira bez njega igrali bi kantonalnu ligu realno ili bi se ugasili ko dita. Ne zaboravimo da je imamovic kriv i za unistavanje KK Sloboda Dita i smatram da ga treba kaznit na ovim izborima zbog svih lazi, prevara i obmana u ovim godinama. Naravno svi u Nicaze [/color]

Necemo se pravit englezima

A nije forum mjesto a ni fejsbuk da se to rjesava.
Iskreno razocaran sam potezom i jednih i drugih.ne treba nam ovo.
meni je ic na utakmice kako god.sto kaze pozitiva nadam se da ce na dobro.samo sloboda niko niko...[/quote]
Pa ne pravim se, znam samo da u zadnje 2 godine covjek daje sve od sebe za klub, a svakih par mjeseci se nesto ovako desava. I niko nema pojma zasto se desava

Evo ja imam pitanje za ove sto su informisani, kako se neko moze ljutiti na Azmira radi karte ako taj isti nije mogao da organizuje prevoz za sve navijace koji su clanovi?
Evo vidim Azmir je sada kao kriv jer se nije sve organizovalo na vrijeme. Pa ljudi sta bi bilo da je Azmir obezbjedio karte ovdje, kako bi onda tih 500 navijaca doslo do Zenice?
Kakav spisak imas praviti ako nisi organizovao prevoz. Ako ides neorganizovano svako se sam za sebe snalazi.
Da se sjetimo svih afera:
1. Desi se problem u grupi Manijaci, mup Sarajevskog kantona i uprava Zeljeznicara zatraze da za taj derbi ne bude navijaca Slobode sto nasa uprava ispostuje jer bi svako to ispostovao. Dodju Fukare ljute protiv cini mi se Radnika ili uglavnom neke ekipe sa kojom je Sloboda igrala prije Zelje na Tusnju i poubacivaju baklje u teren.
2. Na utakmici protiv Drine, na tribinama maksimalno 50 navijaca koji navijaju. Navijanje prestaje na poluvremenu i medjusobno se potuku. Nakon utakmice i poraza igraci ne odu pozdraviti navijace. Navijaci dodju Azmiru i Azmira napadaju jer je on krivac. Narednu utakmicu ih dolazi 300 i ljute se, gdje je bilo tih ostalih 250 protiv Drine? I zasto su scenu napravili pred finale kupa i pokvarili atmosferu. Dolazi se na Tusanj protiv Radnika baklje na terenu, dolazi se u Bijeljinu baklje na terenu.
3.Jesenji dio sezone 2015/15. Losi rezultati, navijaci psuju Vugdalica i tjeraju ga iz kluba. A za Azmira govore da je seljak i da je dosao da privatizuje Slobodu. Zadnje kolo protiv Obarske Sloboda neocekivano gubi 2:0, pri tom rezultatu navijaci silaze na teren i dolaze na zapad i na istok kako bi uletili na teren i prekinuli utakmicu. Na kraju Sloboda pobjedjuje 3:2 i svi povlace rijec protiv Azmira.
4.Sloboda igra Evropu. Navijaci imaju 1 mjesec dana da obezbjede prevoz. O prevozu nema niti rijeci sve 5 dana do utakmice kada objavljuju ono sto su objavili jucer. Danas govore da je Azmir kriv sto nije obezbjedio karte i da je to razlog sto se ne ide organizovano te da se ne moze organizovati sve za 24 sata. Sada pitam gdje su busevi koje su obezbjedili? Ako se pokaze 10 buseva za 500 navijaca onda je Azmir kriv ali ocito niko prevoza nije mogao da obezbjedi za mjesec dana prije Evrope od kada se sezona zavrsila.
Kako to da u grupi ne postoji niko ko bi za ovaj mjesec dana ili od januara napravio bilo kakvu kritiku za Imamovica i opstinu koji su krivi sto Sloboda ne igra u Tuzli. Kako se to moze desiti? Niko tog covjeka ne spominje, a direktan je krivac i sve je poslo od njega. I sada se vec zna da naredne godine Sloboda nece igrati u Tuzli. Svi ce govoriti iz grupe "ebes Evropu ako nije u Tuzli", a napad se nece vrsiti na Imamovica.
Ako se sve ovako izdesavalo, opcina je trebala da pomogne navijacima da odu u Zenicu organizovano jer ovo sto rade ljudi iz vrha kluba je odlicno.
I tako Faraon zavrsi na tribinama, a da Azmir dodje na tribine napalo bi ga 100 ljudi sa raznoraznim pitanjima i trazilo odgovore.
Eto meni nije jasno sta to Azmir radi da ga se svako malo napada. Neka nadje neko pravilnik i utvrdi sta su obaveze predsjednika kluba, sta su obaveze sekretara i direktora. Jednostavno me zanima odakle se crpi sva ta negativna energija prema Azmiru , a takve energije nema na mnogo krupnijim stvarima prema direktnim krivcima za ovu situaciju oko Evrope? Zasto kada pitas mozes dobiti samo odgovor : nisi dublje upucen u probleme. Kakve probleme, ovo su ocito problemi sa samim sobom.[/quote]

Onaj ko je blizak grupi zna zasto se ovo desava nazalost.
Znam te glumce jer mi smo kaskaderi.
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
-
- Kontakt:
Izaberi kakvog sa PDF od Sarajeva, jer oni prate Slobodu i Fukare bolje od vecine Tuzlaka hahah.aleksandar_veliki je napisao/la:Momci zamolio bih vas da u ovih par dana se dogovorite i predlozite nekog za moderatora na temi. Nekoh dobrog forumasa koji je cesto ovdje i za kojeg mislite da ce savjesno obavljati ssvoj posao. Dogvorite se pa mi bacite na pp. Hvala.
Dužnost predsjednika kluba nisu navijači niti u jednom smislu, njegova ili tačnije dobra volja uprave kluba je što je izašla u susret UG Fukare (moram ovo razdvojiti jer svi koji vole Slobodu su navijači Slobode ali nisu pripadnici Fukara) i dala im jeftinije ulaznice i još dio novca od tih ulaznica. Također dobra volja je što pošalju ulaznice u UG Fukare da oni to tamo prodaju. To niti je pod moranjem niti koji vrag, čak šta više uprava je ovim činom napravila nepravdu drugim navijačima koji za isto mjesto na tribini plaćaju veću cijenu karte.
Šta je uprava kluba dobila zauzvrat, dobila je hiljade maraka kazne koje će Azmir morati platiti i opet on nevalja.
Osoba koja traži bilo kakve ustupke i ličnu korist da bi bila navijala za svoj klub nije NAVIJAČ nego interesdžija.
Znači cijena karte ista za sve, Fukare skupe lovu u svom udruženju, pošalju jednog da ode na mjesto gdje se već prodaju ulaznice taj uzme ulaznice i podjeli u udruženju. Dođi na tribinu navijaj ili jedi košpe ili šta god već želiš samo bez stvari koje su zabranjenje (baklje,pirotehnika,neprimjereno navijanje...) Čist račun duga ljubav.
PS: Azmir je jedini lik koji je došao u Slobodu i nije uzeo ni marke nego daje svoje novce za klub. Vraće milionske dugove koje su napravile prethodne uprave uz aminovanje općinske uprave. Napravio je roster tima kakvog poslije rata nismo nikada imali. Napravio je rezultat kakvog nismo imali (igranje pretkola EL, zahebite onaj Intertoto kup). Da ne pričamo o tome da je čovjek bukvalno izvukao ključ iz brave vrata koja su trebala da se zatvore i da se FK Sloboda ugasi.
Sve što je rekao ispunio je i više od toga, uradio bi još više kad bi mu Grad to omogućio (mislim na stadion).
Šta je uprava kluba dobila zauzvrat, dobila je hiljade maraka kazne koje će Azmir morati platiti i opet on nevalja.
Osoba koja traži bilo kakve ustupke i ličnu korist da bi bila navijala za svoj klub nije NAVIJAČ nego interesdžija.
Znači cijena karte ista za sve, Fukare skupe lovu u svom udruženju, pošalju jednog da ode na mjesto gdje se već prodaju ulaznice taj uzme ulaznice i podjeli u udruženju. Dođi na tribinu navijaj ili jedi košpe ili šta god već želiš samo bez stvari koje su zabranjenje (baklje,pirotehnika,neprimjereno navijanje...) Čist račun duga ljubav.
PS: Azmir je jedini lik koji je došao u Slobodu i nije uzeo ni marke nego daje svoje novce za klub. Vraće milionske dugove koje su napravile prethodne uprave uz aminovanje općinske uprave. Napravio je roster tima kakvog poslije rata nismo nikada imali. Napravio je rezultat kakvog nismo imali (igranje pretkola EL, zahebite onaj Intertoto kup). Da ne pričamo o tome da je čovjek bukvalno izvukao ključ iz brave vrata koja su trebala da se zatvore i da se FK Sloboda ugasi.
Sve što je rekao ispunio je i više od toga, uradio bi još više kad bi mu Grad to omogućio (mislim na stadion).
Evo gazde.aleksandar_veliki je napisao/la:Momci zamolio bih vas da u ovih par dana se dogovorite i predlozite nekog za moderatora na temi. Nekoh dobrog forumasa koji je cesto ovdje i za kojeg mislite da ce savjesno obavljati ssvoj posao. Dogvorite se pa mi bacite na pp. Hvala.

Zukanović, kralj cijena za PL BiH na TM!
Evo ja, prestaću čak i Führera iz Miladija prozivati.aleksandar_veliki je napisao/la:Momci zamolio bih vas da u ovih par dana se dogovorite i predlozite nekog za moderatora na temi. Nekoh dobrog forumasa koji je cesto ovdje i za kojeg mislite da ce savjesno obavljati ssvoj posao. Dogvorite se pa mi bacite na pp. Hvala.

1992, 2006, 2009, 2011, 2015
+1Thranduil je napisao/la:Dužnost predsjednika kluba nisu navijači niti u jednom smislu, njegova ili tačnije dobra volja uprave kluba je što je izašla u susret UG Fukare (moram ovo razdvojiti jer svi koji vole Slobodu su navijači Slobode ali nisu pripadnici Fukara) i dala im jeftinije ulaznice i još dio novca od tih ulaznica. Također dobra volja je što pošalju ulaznice u UG Fukare da oni to tamo prodaju. To niti je pod moranjem niti koji vrag, čak šta više uprava je ovim činom napravila nepravdu drugim navijačima koji za isto mjesto na tribini plaćaju veću cijenu karte.

- Beduin
- Kontakt:
Evo ja se prijavljujem kao bivsi moderator BIHNET foruma.aleksandar_veliki je napisao/la:Momci zamolio bih vas da u ovih par dana se dogovorite i predlozite nekog za moderatora na temi. Nekoh dobrog forumasa koji je cesto ovdje i za kojeg mislite da ce savjesno obavljati ssvoj posao. Dogvorite se pa mi bacite na pp. Hvala.

Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
fukaratz je napisao/la:ma ljudi no sikiriki, danas je prodaja karata bila odlicna kod Midebit ce nas dosta na istoku i zapadu kako god okrenes
dosta ljudi ce uzimati karte i u Zenici
Ovo je dobra vijest u ovom svom crnilu i losoj atmosferi koja se bespotrebno stvarala

Mehmedagic, da li je spreman za utakmicu? Aco izvini na offu, valjda neces brisati 

Nad tobom sunce najljepše sja
Forumaš? Čista diskriminacija prema osobama suprotnog spola

The ones who love your dark are the only light you'll ever need.
Trenutno korisnika/ca: Doktorinho i 8 gostiju.