Reprezentativci (fudbal)
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
Re: Sanel Jahic - Aris Thessaloniki FC
odličan igrač! definitivno će imati mjesto u reprezentaciji, pa čak i među prvih 11. Prednost je što može igrati na više pozicija u zadnjoj liniji, odličan u skok igri, postiže golove
- FK Sarajevo
- Kontakt:
njega ciro mora vratiti u reprezentaciju
Mi smo divovi svako nam je plijen nas je cijeli svijet u bordo obojen
Jedna si jedina,moja domovina.
Jedna si jedina,BOSNA I HERCEGOVINA!!!
Jedna si jedina,moja domovina.
Jedna si jedina,BOSNA I HERCEGOVINA!!!
Slažem se zaista da Jahić-a treba vratiti u reprezentaciju, radi se o odličnom igraču koji bi mogao riješti naš glavni problem zvani odbarana, a veliki plus je što veoma dobro igrati i ostale pozicije.
bruka je bilo sto ovaj igrac nije imao mjesta u 18, Jaha je kalibar za prvu postavu, u zelji igrao, lijevog, desnog beka, stopera, poceo kao zadnji vezni, kod amara igrao kao ofanzivni vezni, da bi na kraju zavrsio u samoj spici napada.
po meni je najbolji kao desni bek, za klasu iznad dzemice
po meni je najbolji kao desni bek, za klasu iznad dzemice
Cuva Bog Zelju svog!
mene interesuje kakav je od na lijevom boku, da ne gubimo salihovica bezveze na njemu.
a za desni nema sanse, moze bit kakav hoce dzemica i kada je najgori mora da igra tamo
a za desni nema sanse, moze bit kakav hoce dzemica i kada je najgori mora da igra tamo

Jaha moze igrati i lijevog beka, gledao sam ga u Arisu par utakmica je igrao i lijevog beka kad je on bio povrijedjen, tako da sigurno imamo soluciju i za tu stranu, on moze igrati i lijevom i desnom nogom isto..on je jedan veliku plus za nasu odbranu..
Kad skontam nesto pametnije napisat cu
Moje misljenje je da bi Jahic trebao igrati lijevog beka i to da igra u prvoj postavi, znamo da je Salihovic igrao tu poziciju u reprezentaciji i onda bi dobili dva igraca, znaci Jahic bi igrao lijevog beka a samimtim bi Salihovic igrao u veznom redu, na lijevoj strani.
SANEL JAHIC posjeduje kvalitet da igra u reprezentaciji
SANEL JAHIC posjeduje kvalitet da igra u reprezentaciji
Zeljeznicar, Juventus, BiH, Italija, Salihamidzic, Del Piero, Ibisevic
Dok sunce sja, dok disem ja, voljet cu vas ja
Vedad Ibisevic-veliki igrac-veliki covijek-veliki golgeter
Dok sunce sja, dok disem ja, voljet cu vas ja
Vedad Ibisevic-veliki igrac-veliki covijek-veliki golgeter
sanel jahić u Arisu i igra lijevog beka a i stopera! igro je i zadnjeg veznog
LUDILOOO LUDILOOOOO SVE JEE POLUDILOOOOOO
-
- Kontakt:
ovdje se nagadza gdjece i na kojoj poziciji jahic igrati a ciro ga jos nije ni pozvo,navodno je izjavio da ce ga zvati ali netreba ciri svaku vjerovati jer on cesto nesto kaze a od tog nema nista ali ako ga pozove to ce biti veliki plus za nasu odbranu
Editovao, razlog je nebitan.
Zadnja izmjena: Neutral, dana/u 23 avg 2013, 18:17, ukupno mijenjano 1 put.
Imam ga ja na facebooku u prijateljima stalno pricam sa njim i on se sam javlja ponekad pravo je dobar i kao covjek
u svakom slucaju u prvih 11 treba da zaigra.

mB!
Ma ne smije se Ciro vise zezati, nakon Rijeke je i njegov pjescani sat poceo da istice. Dosta je Ciro lutao, mislim da ce se sad vratiti provjerenim igracima i sto je najbitnije igracima koji nesto predstavljaju u svojim klubovima, a Jaha to svakako jeste.bh fanatik je napisao/la:ovdje se nagadza gdjece i na kojoj poziciji jahic igrati a ciro ga jos nije ni pozvo,navodno je izjavio da ce ga zvati ali netreba ciri svaku vjerovati jer on cesto nesto kaze a od tog nema nista ali ako ga pozove to ce biti veliki plus za nasu odbranu
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- ZELJO DO GROBA
- Kontakt:
imam ga i ja na facebooku...hehehMukiol je napisao/la:Imam ga ja na facebooku u prijateljima stalno pricam sa njim i on se sam javlja ponekad pravo je dobar i kao covjek![]()
"Pobjednik nije uvijek dobar kao što ni gubitnik nije uvijek loš. U sportu postoji mnoštvo stvari koje nemaju veze s pobjeđivanjem i gubljenjem." - Pep Guardiola
Meho Kodro
Mes Que Un Club
Meho Kodro
Mes Que Un Club
Dobar je Jahic, al mislim da se od njeg previse ocekuje
sanel je za berberovica izmislio fudbal...onu tarabu treba za sva vremena odstranit iz repke...**** ga pjana da ga ****...zasto mislite da su stoperi toliki rpoblem...spahic radeljic(igra lik standardno u bundesu) jahic damjanovic dajte ba...nije to toliko lose samo je problem sho dzemo berberovic vazda igra a tu nam je najveca supljina...od njega su bolji i pandza i vranjes a o sanelu da negovorimo...
- Nerko_Juventino
- Kontakt:
Re: Zlatan Muslimovic
E vala svasta ces cut na ovom forumu. Mi bosanci smo inace poznati da brzo zaboravljamo neke stvari pa me ovo ne cudi. Ovo je postalo ko god zabije gol-dva najbolji je nas napadac,cccc, eto i Stilic zabija redovno - sad ce bit da je on najbolji bh napadac, stvarno smijesno. Svaka cast E.D na prethodnom postu
BE A JUVE FAN OR PRAY THAT YOUR TEAM WINS!!!!!!!!
Re: Adnan Mravac
ljudi evo pricam ja sa Adnanom na facebooku i pozelio mu da bude u pocetnom sastavu za belgiju ako spahic ne bude mogao...kaze da se nada...nije covjek k'o sajo da kaze ciro od mene i i spahica nema bolje..
Re: Zlatan Muslimovic
Dzeko I Vedo su poprilicno razliciti. Dzeko je vrlo fizicki korpulentan igrac. Tesko ga je oboriti sa nogu I jos teze zaustaviti I uvijek je najvisi u skoku. Zbog toga je vanserijski I ima relativno malo povrijeda. Ibisevic malo lici na balerinu ali je madjionicar sa loptom. Vedo ima 6 culo da se nadje na pravom mjestu u pravo vrijeme sto je zapravo vrlo slicno stilu koji ima I Muslimovic. Kao I vecina nasih reprezentativaca problem mu je fizicka kondicija u smislu da je kao I vecina osjetljiv na povrede. I jedan i drugi se savrseno uklapaju sa Dzekom dok bi kombinacija Muslimovic-Ibisevic po meni bila uvijek pogubna
Trenutno korisnika/ca: sirBobbyMoore i 20 gostiju.