FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

SlobodaTuzla1919
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la SlobodaTuzla1919 » 29 jun 2016, 00:52

Joj kolikomse off topica napisa u samo jednom danu :facepalm:

Hajmo se sada skoncentrisati na tekmu :salut: Fukare ako hoce da se ljute, nek' se ljute, dosta ih je vise, a sto se tice ciffuta ko njih yebe :salut:

Ocekujem tesku i tvrdu tekmu, gdje ce Gogo i Ordaga izdominirat' svojim individualnim kvalitetama... Nadam se da ce Zeba igrati kao sto se ocekuje od njega i da ce Karic zabiti gol :thumbup: steta sto ce Piric biti na golu pored Bobica i Erica, ali hajd' , samo jako Tuzlanski :salut: :salut:

Piric
Efendic- Merzic, Dzidic- Kostic
Ordagic, Stjepanovic
Veselinovic- Zeba- Govedarica
Karic

Sloboda- Beitar 2-0 Karić i Govedarica :bih: :bih:
pinoglavi je napisao/la:Mehmedagic, da li je spreman za utakmicu? Aco izvini na offu, valjda neces brisati :salut:
Izgleda da nece biti spreman za utakmicu u Zenici :(
samo naprijed, samo naprijed, samo hrabro bori se, naša pjesma nek' te nosi, sve do nove pobjede!

pompom
Kontakt:

Post Postao/la pompom » 29 jun 2016, 00:54

Aerials je napisao/la:Forumaš? Čista diskriminacija prema osobama suprotnog spola :kafa:
:mrgreen:
Ako moj prijedlog za moda
Osoba suprotnog spola,
zlajci ili
mramor :kafa:
Živinice izdat neće!!!
Azmir Husić!!!
Azmir Husić jedan je od nas!!!
BOJKOT!

SlobodaTuzla1919
Kontakt:

Post Postao/la SlobodaTuzla1919 » 29 jun 2016, 00:57

aleksandar_veliki je napisao/la:Momci zamolio bih vas da u ovih par dana se dogovorite i predlozite nekog za moderatora na temi. Nekoh dobrog forumasa koji je cesto ovdje i za kojeg mislite da ce savjesno obavljati ssvoj posao. Dogvorite se pa mi bacite na pp. Hvala.
sloboda72 10b
joksimovic 7b
samo naprijed, samo naprijed, samo hrabro bori se, naša pjesma nek' te nosi, sve do nove pobjede!

Mustafa10
Kontakt:

Post Postao/la Mustafa10 » 29 jun 2016, 01:27

Uzeo sam kartu ima 3 il 4 dana al kako se blizi utakmica sve vise me neka euforija hvata za razliku od prvog dana, a vidim malo su se i mediji ukljucili ovih zadnjih dan dva tako da se jos rezultat poklopi bit ce top sve :) :opaopa:

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 29 jun 2016, 01:29

fukaratz je napisao/la:ma ljudi no sikiriki, danas je prodaja karata bila odlicna kod Mide :!: bit ce nas dosta na istoku i zapadu kako god okrenes :kafa: dosta ljudi ce uzimati karte i u Zenici :wave:
Pa sta je sa Juga ? Kao što gledam tamo.neće biti 200 ljudi..nikakve euforije ničeg kad igras u Zenici **** ovako evropu ali **** dobro je i ovo :)
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

HElo
Kontakt:

Post Postao/la HElo » 29 jun 2016, 01:31

Hebes evropu kad je moras igrati 130 km daleko od svog stadiona jos na radni dan :(

RZ88Adnan
Kontakt:

Post Postao/la RZ88Adnan » 29 jun 2016, 01:49

Koliko vi mislite brojku na Bilinom,vidim neko napisa 5 hiljada..
The name Čelik means "Steel" in Bosnian and it symbolizes the strength and power of the club and the city since Zenica is an industrial city well known in this part of Europe.

DoeTz
Kontakt:

Post Postao/la DoeTz » 29 jun 2016, 02:04

RZ88Adnan je napisao/la:Koliko vi mislite brojku na Bilinom,vidim neko napisa 5 hiljada..
Daj boze i to da bude :mrgreen: Fakat je ogroman gubital sto se ne igra u Tuzli.
Znam te glumce jer mi smo kaskaderi.

Sloboda Tuzla !

⚒ WHU ! COYI !

AFCA !

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 29 jun 2016, 02:14

Karicu bolan, sta pricas jebt :mrgreen:

samirr
Kontakt:

Post Postao/la samirr » 29 jun 2016, 02:16

Chinaglia je napisao/la:Karicu bolan, sta pricas jebt :mrgreen:
U inat hejterima pocinje u napadu u cetvrtak !
Zukanović, kralj cijena za PL BiH na TM!

pinoglavi
Kontakt:

Post Postao/la pinoglavi » 29 jun 2016, 02:45

Zaboli nas qurac i za Izrael i Palestinu, zelimo i u drugom pretkolu cuti nasu himnu! :bih:
Ovo bi trebao biti stav svih onih koji dodju u Zenicu... a i inace bi ovo trebao biti stav a ne samo za vrijeme tekme, ali eto
Nad tobom sunce najljepše sja

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 29 jun 2016, 02:50

islamofobu

HankMoody
Kontakt:

Post Postao/la HankMoody » 29 jun 2016, 03:05

pinoglavi je napisao/la:Zaboli nas qurac i za Izrael i Palestinu, zelimo i u drugom pretkolu cuti nasu himnu! :bih:
Ovo bi trebao biti stav svih onih koji dodju u Zenicu... a i inace bi ovo trebao biti stav a ne samo za vrijeme tekme, ali eto
Nešto ne znam da se u evropskim klupskim takmičenjima intoniraju državne himne. :mrgreen:
1992, 2006, 2009, 2011, 2015

samirr
Kontakt:

Post Postao/la samirr » 29 jun 2016, 05:38

Svidja mi se ovaj prijedlog Ace za moderatora, nadam se da ce te me ispoštovati, svi sa ove teme. Ja cu se konacno uozbiljiti i necu vise visiti na PL prepucavanja.

marseille_unique
Kontakt:

Post Postao/la marseille_unique » 29 jun 2016, 07:29

Mozda bi najbolje bilo da ja budem taj moderator, jer ja sam i zapoceo temu, unmartu mjesecu 2008, ili bolje kad razmislim nije to za mene, ja sam nervozan i ne volim nepravdu Sarajlija koji su se ponasali uvijek bahato, kojima i kada sam to pokusavao objasniti ukinuli su mi racun starim username, pa sam morao ovaj novi da otvorim, zato se ne vidi moj prvi post na ovoj temi sa starim Marseille username, ali vidi se na prvim stranicama kako su me drugi forumasi citirali, ne vezano, ne vjerujem da bi ja mogao biti objektivan i suzdrzan, previse sam Tuzlak i Slobodas za to...,
Bolje nam je vako bez tog davola zvanog moderator, jer ako si moderator moras odmah da ga sisas svima

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Nikad ne zaboravite da su Ljiljani nasa prava zastava, i da nam je Jedna si Jedina himna.
Ucinimo sve da se nametnuta zastava i himna ne nalaze na tribinama i u javnosti.
Tuzlanski_Malisa

Komunista
Kontakt:

Post Postao/la Komunista » 29 jun 2016, 07:36

marseille_unique je napisao/la:Mozda bi najbolje bilo da ja budem taj moderator, jer ja sam i zapoceo temu, unmartu mjesecu 2008, ili bolje kad razmislim nije to za mene, ja sam nervozan i ne volim nepravdu Sarajlija koji su se ponasali uvijek bahato, kojima i kada sam to pokusavao objasniti ukinuli su mi racun starim username, pa sam morao ovaj novi da otvorim, zato se ne vidi moj prvi post na ovoj temi sa starim Marseille username, ali vidi se na prvim stranicama kako su me drugi forumasi citirali, ne vezano, ne vjerujem da bi ja mogao biti objektivan i suzdrzan, previse sam Tuzlak i Slobodas za to...,
Bolje nam je vako bez tog davola zvanog moderator, jer ako si moderator moras odmah da ga sisas svima

Ma mene za moderatora, sve cu na goli otok da saljem, da se vratite kao komunisti svi, kao prevaspitani dobri ljudi :rol: :tralala:
Ekipa je sve uzbudjenija zbog tekme, izgleda da ce dosta ljudi na zapad, taman da se osjecamo kao kod kuće na toj strani svijeta, makar i na tudjem stadionu :)
Rođen da budem Tuzlak, rođen da budem prvak. #InatTuzlanski i grobar Slobode po Solinasu aka Krlezi

samirr
Kontakt:

Post Postao/la samirr » 29 jun 2016, 07:37

marseille_unique je napisao/la:Mozda bi najbolje bilo da ja budem taj moderator, jer ja sam i zapoceo temu, unmartu mjesecu 2008, ili bolje kad razmislim nije to za mene, ja sam nervozan i ne volim nepravdu Sarajlija koji su se ponasali uvijek bahato, kojima i kada sam to pokusavao objasniti ukinuli su mi racun starim username, pa sam morao ovaj novi da otvorim, zato se ne vidi moj prvi post na ovoj temi sa starim Marseille username, ali vidi se na prvim stranicama kako su me drugi forumasi citirali, ne vezano, ne vjerujem da bi ja mogao biti objektivan i suzdrzan, previse sam Tuzlak i Slobodas za to...,

Ja sam realan, suzdrzan, poštujem administraciju. Svaki put kad sam bio banovan i kad su mi rekli šta ne smijem raditi nisam radio.

Edit:
Chingalia bi više pisao o Slobodi, nego o Laciju, Solinaš više ne bi psovao, Franto bi pisao samo o Sportu..
Prestao bi prozivati Aerials, prepustio bi je Doe-u !
Zadnja izmjena: samirr, dana/u 29 jun 2016, 07:47, ukupno mijenjano 2 puta.

marseille_unique
Kontakt:

Post Postao/la marseille_unique » 29 jun 2016, 07:38

samirr je napisao/la:

Ja sam realan, suzdrzan, poštujem administraciju. Svaki put kad sam bio banovan i kad su mi rekli šta ne smijem raditi nisam radio.
E jbg onda si da ne kazem sta

Nikad ne zaboravite da su Ljiljani nasa prava zastava, i da nam je Jedna si Jedina himna.
Ucinimo sve da se nametnuta zastava i himna ne nalaze na tribinama i u javnosti.
Tuzlanski_Malisa

Sariel
Kontakt:

Post Postao/la Sariel » 29 jun 2016, 07:41

Pravi rezimski...
Ja jagme za moda :damn:

marseille_unique
Kontakt:

Post Postao/la marseille_unique » 29 jun 2016, 07:44

Sariel je napisao/la:Pravi rezimski...
Ja jagme za moda :damn:
Ja ne bih ni da mi placas

Tuzlanski_Malisa

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.