Sve za moderatoraSariel je napisao/la:Pravi rezimski...
Ja jagme za moda

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Sve za moderatoraSariel je napisao/la:Pravi rezimski...
Ja jagme za moda
Bit ce brate grupe bez brige ima nas koji volimo Slobodu i tu smo zbog Slobode a ne zbog ljudi sa ograde.Sariel je napisao/la:Znaci i zvanicno nema org. Odlaska.
Tuga brate.![]()
Nista idem sam na jug.
Hoce li jos ko na jug?
pa zar nije Ibric rekao da ce Lazevski imati pravo nastupa, a Faticu nedostaje ispisnica iz Malzije?solinas je napisao/la:Upitan nastup Mehidica i Zeca,Lazevski i Fatic,Mehmedagic najvjerovatnije nece nastupiti.
U samom startu fale nam 5 igraca.
Jesmo peh ybg.
Dati sve od sebe pa sta bude.
Hajde nek tako bude sve u vezi utakmice, a da utakmica bude kao po lojuSariel je napisao/la:u vezi ove utakmice sve nekako naopako i nizbrdo...
Ma znam da nema himne, bitna je poentaHankMoody je napisao/la:Nešto ne znam da se u evropskim klupskim takmičenjima intoniraju državne himne.pinoglavi je napisao/la:Zaboli nas qurac i za Izrael i Palestinu, zelimo i u drugom pretkolu cuti nasu himnu!![]()
Neznam eto,na portalima pise da nece nastupiti.slana_krv je napisao/la:pa zar nije Ibric rekao da ce Lazevski imati pravo nastupa, a Faticu nedostaje ispisnica iz Malzije?solinas je napisao/la:Upitan nastup Mehidica i Zeca,Lazevski i Fatic,Mehmedagic najvjerovatnije nece nastupiti.
U samom startu fale nam 5 igraca.
Jesmo peh ybg.
Dati sve od sebe pa sta bude.
Evo ja, ionako sam lagan na banovimaaleksandar_veliki je napisao/la:Momci zamolio bih vas da u ovih par dana se dogovorite i predlozite nekog za moderatora na temi. Nekoh dobrog forumasa koji je cesto ovdje i za kojeg mislite da ce savjesno obavljati ssvoj posao. Dogvorite se pa mi bacite na pp. Hvala.
Nemos ti, navijas za Knickse [emoji14]NYKnicks Fan je napisao/la:Evo ja, ionako sam lagan na banovimaaleksandar_veliki je napisao/la:Momci zamolio bih vas da u ovih par dana se dogovorite i predlozite nekog za moderatora na temi. Nekoh dobrog forumasa koji je cesto ovdje i za kojeg mislite da ce savjesno obavljati ssvoj posao. Dogvorite se pa mi bacite na pp. Hvala.![]()
Hoces ban momak?Rimes87 je napisao/la:Nemos ti, navijas za Knickse [emoji14]NYKnicks Fan je napisao/la:Evo ja, ionako sam lagan na banovimaaleksandar_veliki je napisao/la:Momci zamolio bih vas da u ovih par dana se dogovorite i predlozite nekog za moderatora na temi. Nekoh dobrog forumasa koji je cesto ovdje i za kojeg mislite da ce savjesno obavljati ssvoj posao. Dogvorite se pa mi bacite na pp. Hvala.![]()
Sent from my D6603 using Tapatalk
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.