PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Re: PL prepucavanja
POĆERAJ JOGE
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Svaka cast, normalno da sam navijao za Zelju protiv Ferencvaroša (ako treba tiket kao dokaz ) i za Sarajevo protiv Leha, a kad dodje liga nek budu iza Slobode nemam ništa protiv!MocMahale444 je napisao/la:Ja mislio ovdje se raja zeza a oni ozbiljni da su im drazi chi.fu.ti nego kozoHebi![]()
Meni nije, tad jedino simpatisem Slobodu. Kad je u pitanju liga kao I protiv ostalih ko ih šiša. Mosa ljoŽe!
Zukanović, kralj cijena za PL BiH na TM!
Opet oni navalili na himnu
De imal neko srca da im kaze?

De imal neko srca da im kaze?

pinoglavi je napisao/la:Zaboli nas qurac i za Izrael i Palestinu, zelimo i u drugom pretkolu cuti nasu himnu!![]()
Kakav šok će uslijediti prije početka utakmice kad ne bude himni
Ono svi stoje syebani i pitaju jedni druge "a đe je himna, što smo onda vježbali zadnjih mjesec dana"?

ako te ne prozivam, onda te gotivim
- MocMahale444
Jašta, normala je to nego malo vas furaju. Siguran sam da dosta raje ce biti uz Slobodu i Azu kamikazu.samirr je napisao/la:Svaka cast, normalno da sam navijao za Zelju protiv Ferencvaroša (ako treba tiket kao dokaz ) i za Sarajevo protiv Leha, a kad dodje liga nek budu iza Slobode nemam ništa protiv!MocMahale444 je napisao/la:Ja mislio ovdje se raja zeza a oni ozbiljni da su im drazi chi.fu.ti nego kozoHebi![]()
Meni nije, tad jedino simpatisem Slobodu. Kad je u pitanju liga kao I protiv ostalih ko ih šiša. Mosa ljoŽe!
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
- TobeYarabi
- Kontakt:
ne lazi muha. svi smo uz ****MocMahale444 je napisao/la:Jašta, normala je to nego malo vas furaju. Siguran sam da dosta raje ce biti uz Slobodu i Azu kamikazu.samirr je napisao/la:Svaka cast, normalno da sam navijao za Zelju protiv Ferencvaroša (ako treba tiket kao dokaz ) i za Sarajevo protiv Leha, a kad dodje liga nek budu iza Slobode nemam ništa protiv!MocMahale444 je napisao/la:Ja mislio ovdje se raja zeza a oni ozbiljni da su im drazi chi.fu.ti nego kozoHebi![]()

- MocMahale444
Nisam vala hljeba mi, nema sanse. Ti bušiš od one Tuzlanke pišalo I opet podržavaš chi.fu.teTobeYarabi je napisao/la:ne lazi muha. svi smo uz ****

- TobeYarabi
- Kontakt:
hocemo li u cetvrtak na BP?MocMahale444 je napisao/la:Nisam vala hljeba mi, nema sanse. Ti bušiš od one Tuzlanke pišalo I opet podržavaš chi.fu.teTobeYarabi je napisao/la:ne lazi muha. svi smo uz ****
malo tekbirati, baciti koju baklju i to

- MocMahale444
Prije ili poslije himne?TobeYarabi je napisao/la:hocemo li u cetvrtak na BP?MocMahale444 je napisao/la:Nisam vala hljeba mi, nema sanse. Ti bušiš od one Tuzlanke pišalo I opet podržavaš chi.fu.teTobeYarabi je napisao/la:ne lazi muha. svi smo uz ****
malo tekbirati, baciti koju baklju i to
- TobeYarabi
- Kontakt:
MocMahale444 je napisao/la: Prije ili poslije himne?

normalno da su ti drazi cif.uti jer ti si stanovnik europskog jerusalemaAzaKamikaza je napisao/la:Čak su mi i ćif.uti draži od koza i radioaktivnih mungosa

Sa juga pjesma cuje se
sve se trese ori se
CELIK sampion CELIK sampion
sada pjeva se
cuje se pjesma robova
viori nasa zastava
crno crvena boja najdraza
svih zenicana
SAMO CELIK
sve se trese ori se
CELIK sampion CELIK sampion
sada pjeva se
cuje se pjesma robova
viori nasa zastava
crno crvena boja najdraza
svih zenicana
SAMO CELIK
Mislim da je cisto preseravanje navijati za Beitar protiv Slobode ili bilo kojeg drugog kluba iz Bosne i Hercegovine. Ma kako se neko osjecao on igra i predstavlju moju jedinu domovinu i ja mu u tom predstavljanju zelim svu srecu ovog svijeta! Sretno svima...PS U KOST
IZ KRVAVE ZEMLJE BOSANSKE CVATU ZLATNI LJILJANI , GRBAVICE MAJKO NASA BRANIT CETE SINOVI!
THE MANIACS 1987 SARAJEVO
- JohnCleese
- Kontakt:
Najnormalnija stvar je sto sutra navijate za Beitar, ipak je Azmir prod'o finale da vas izradi. Tako da vase simpatisanje Slobode predstavljao bi neviđen mazohizam stanovnika Sarajeva.
Nije problem u slijepim vođama, problem je u slijepim sljedbenicima.
Svabo je to...
Svabo je to...
Mene nije Azmir izradio , mene su izradili igraci Slobode u polufinalu. Koji vam je ku.rac vise svaka druga spominjete grad Sarajevo i stanovnike Sarajeva? Daleko od tog da vas volim , ali vas vala ne spominjem i ako spominjem govorim iskljucivo Slobodu ili klub...**** komplexJohnCleese je napisao/la:Najnormalnija stvar je sto sutra navijate za Beitar, ipak je Azmir prod'o finale da vas izradi. Tako da vase simpatisanje Slobode predstavljao bi neviđen mazohizam stanovnika Sarajeva.
IZ KRVAVE ZEMLJE BOSANSKE CVATU ZLATNI LJILJANI , GRBAVICE MAJKO NASA BRANIT CETE SINOVI!
O kakvom kompleksu pricas kada je 80 posto teme pljuvanje Slobode Tuzle Azmira,Tuzlaka...Merhaba je napisao/la:Mene nije Azmir izradio , mene su izradili igraci Slobode u polufinalu. Koji vam je ku.rac vise svaka druga spominjete grad Sarajevo i stanovnike Sarajeva? Daleko od tog da vas volim , ali vas vala ne spominjem i ako spominjem govorim iskljucivo Slobodu ili klub...**** komplexJohnCleese je napisao/la:Najnormalnija stvar je sto sutra navijate za Beitar, ipak je Azmir prod'o finale da vas izradi. Tako da vase simpatisanje Slobode predstavljao bi neviđen mazohizam stanovnika Sarajeva.
Ko koga tu spominje onda,vise se pise i pljuje po Slobodi nego sto se pise po maticnim temama.
Ko tu onda ima kompleks.
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
Mrze me i pljuju jer sam tu, RODJEN U SARAJVUsolinas je napisao/la:O kakvom kompleksu pricas kada je 80 posto teme pljuvanje Slobode Tuzle Azmira,Tuzlaka...Merhaba je napisao/la:Mene nije Azmir izradio , mene su izradili igraci Slobode u polufinalu. Koji vam je ku.rac vise svaka druga spominjete grad Sarajevo i stanovnike Sarajeva? Daleko od tog da vas volim , ali vas vala ne spominjem i ako spominjem govorim iskljucivo Slobodu ili klub...**** komplexJohnCleese je napisao/la:Najnormalnija stvar je sto sutra navijate za Beitar, ipak je Azmir prod'o finale da vas izradi. Tako da vase simpatisanje Slobode predstavljao bi neviđen mazohizam stanovnika Sarajeva.
Ko koga tu spominje onda,vise se pise i pljuje po Slobodi nego sto se pise po maticnim temama.
Ko tu onda ima kompleks.

- JohnCleese
- Kontakt:
Kazem stanovnika ciljano, jer je Azmir svojim ponasanje i prodavanjem uskratio Evropu timovima iz oba dijela Sarajeva ( plavom i bordo) 
..ali upravu si opet. Bunis s razlogom sto generalizujem sve Sarajlije i stavljam vas u isti kos. Kad tek oko 6-7% ukupnog broja Sarajlija navija za neki od Sar. klubova, malo veci broj se aktivira dva puta godinje na derbijima. Ipak su vase navijacke baze raja sa prebivalistem u Konjicu,po Krajini, Foči, Tutinu i Sjenici.

..ali upravu si opet. Bunis s razlogom sto generalizujem sve Sarajlije i stavljam vas u isti kos. Kad tek oko 6-7% ukupnog broja Sarajlija navija za neki od Sar. klubova, malo veci broj se aktivira dva puta godinje na derbijima. Ipak su vase navijacke baze raja sa prebivalistem u Konjicu,po Krajini, Foči, Tutinu i Sjenici.
Svabo je to...
Svabo je to...
Naravno , kao najtrofjeni klub Bosne i Hercegovine logicno je da imamo fijale iz raznih gradova. Zaboravio si dodati mozda i najace fijale ,a to su bas one iz Tuzlanskog kantona ( Lukavac , Gracanica , Zivinice , Banovici itd )
- JohnCleese
- Kontakt:
Takav pluralizam je za svaku pohvalu, ali to je samo fasada iz vana. Ustvari na njih gledate ko na ciganiju obicnu, pred Tusnjom dodje do razvrstavanja na navijace iz Sarajeva sa prvenstvom prolaza i na nizu klasu iz TK kojoj je ulaz zabranjen
Svabo je to...
Svabo je to...
Igraj Beitar, igraj i pobjedi, zaa vaaaama ce ostati neredi!! Nek vas podrze braca iz BL, kako ste se onda lizali na temi sa njima!! Samo kontra Sarajevu(gradu), pa makar i sa Lesinarima! 

Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], Bing [Bot], MostarReds22, svemalim1 i 14 gostiju.