Utakmice klubova iz BiH na TV-u
- PitarBordo
- Kontakt:
Re: Utakmice klubova iz BiH na TV-u
Postoji Moja Web TV pretplata, dobiješ taj kanal i sve Arene... 15 KM mjesečno, a 30 KM tri mjeseca (bilo prije, ne znam sad cijene).
Svejedno najveća utakmica mora ići na javnom servisu. Kao što @SSlevinKelevra reče dostupnija Zvezda - Partizan nego FKS - FKŽ. Smiješan nam je generalni sponzor, a niko od medija neće da to uzme i prozove. Plaše se svi.
Svejedno najveća utakmica mora ići na javnom servisu. Kao što @SSlevinKelevra reče dostupnija Zvezda - Partizan nego FKS - FKŽ. Smiješan nam je generalni sponzor, a niko od medija neće da to uzme i prozove. Plaše se svi.
Samo Saraj'vo.
- PitarBordo
- Kontakt:
Imaš to upravo. Ovde: https://www.bhtelecom.ba/webtv.html#vivaILchelik je napisao/la:Da bar hoce ovi sa Moja tv uvesti opciju da oni koji nisu na moja tv mogu gledati utakmicu naravno uz odredjenu naknadu. npr. placanje putem kartice, kreditom sa mobitela itd
Platiš karticom i gledaš sve arene, taj MojaTV kanal itd itd... mada nije to rješenje!!! Neke utakmice moraju biti dostupne u cijeloj državi a ne samo preko jednog servisa.
Samo Saraj'vo.
- ElCartel11
- Kontakt:
Ako su vec tako ''pametni'' i prenose samo 4 utakmice svako kolo, neka onda budu u tim utakmicama uvjek ekipe kao sto su Sarajevo, Željezničar, Sloboda, Zrinjski i Široki. A ne da prenose Krupa-Mladost gdje na stadionu nece biti vise od 500 raje, a na TV ekranima ce jih gledati samo uza porodica i prijatelji.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
-
vivaILchelik
- Kontakt:
Ma znam za to, govorim samo za utakmicu, platim da gledam utakmicu a ne da placam kompletan paketPitarBordo je napisao/la:Imaš to upravo. Ovde: https://www.bhtelecom.ba/webtv.html#vivaILchelik je napisao/la:Da bar hoce ovi sa Moja tv uvesti opciju da oni koji nisu na moja tv mogu gledati utakmicu naravno uz odredjenu naknadu. npr. placanje putem kartice, kreditom sa mobitela itd
Platiš karticom i gledaš sve arene, taj MojaTV kanal itd itd... mada nije to rješenje!!! Neke utakmice moraju biti dostupne u cijeloj državi a ne samo preko jednog servisa.
¤ ¤ 1970/1971; 1971/1972 -Prvak MitEuropa Kupa;
¤ ¤ 1975-Prvi u grupi Intertoto kupa;
¤ ¤ 1994/1995; 1995/1996; 1996/1997 - Sampioni BiH;
¤ ¤ 1994/1995; 1995/1996 - Osvajaci kupa BiH
- PitarBordo
- Kontakt:
Pa uplatiš na 3 mjesec i gledaš cijelu polusezonu... Mada i da imaju i to - i dalje derbi recimo mora biti svima dostupan.vivaILchelik je napisao/la:Ma znam za to, govorim samo za utakmicu, platim da gledam utakmicu a ne da placam kompletan paketPitarBordo je napisao/la:Imaš to upravo. Ovde: https://www.bhtelecom.ba/webtv.html#vivaILchelik je napisao/la:Da bar hoce ovi sa Moja tv uvesti opciju da oni koji nisu na moja tv mogu gledati utakmicu naravno uz odredjenu naknadu. npr. placanje putem kartice, kreditom sa mobitela itd
Samo Saraj'vo.
-
vivaILchelik
- Kontakt:
Pa uplatiš na 3 mjesec i gledaš cijelu polusezonu... Mada i da imaju i to - i dalje derbi recimo mora biti svima dostupan.[/quote]PitarBordo je napisao/la:Ma znam za to, govorim samo za utakmicu, platim da gledam utakmicu a ne da placam kompletan paketvivaILchelik je napisao/la:Imaš to upravo. Ovde: https://www.bhtelecom.ba/webtv.html#PitarBordo je napisao/la:quote="vivaILchelik"]Da bar hoce ovi sa Moja tv uvesti opciju da oni koji nisu na moja tv mogu gledati utakmicu naravno uz odredjenu naknadu. npr. placanje putem kartice, kreditom sa mobitela itd
sto bih placao kompletan paket kad mogu npr platiti da gledam samo utakmicu celika kad ga prenose na moja tv.nemam viska para da placam cca 60KM tri mjeseca... Hvala Bogu imam pristupne podatke mojoj tv od jarana, napunim sebi kredit, megabajte, napravim hotspot i gledam normalno utakmicu koju hocu
¤ ¤ 1970/1971; 1971/1972 -Prvak MitEuropa Kupa;
- PitarBordo
- Kontakt:
Ako već imaš pristupne podatke, probaj skinuti ovaj program i logovati se na računaru 
The ones who love your dark are the only light you'll ever need.
Pa naravno da sponzor gleda da izvuče neku korist iz sponzorisanja. Ne vidim problem, platili a za uzvrat dobili ekskluzivni sadržaj da obogate ponudu i eventualno privuku pretplatnike.SlevinKelevra je napisao/la:Dakle, u posljednjih nekoliko sezona Zvezda- Partizan je bio lakse dostupan prosjecnom bh TV gledaocu nego nas derbi. Bravo generalni sponzoru, bravo!![]()
![]()
Sramota da najveći derbi u državi ide na moja tv, ane na državnom servisu. **** i sponzora i sve, bolje i da nisu sponzori lige........
- SlevinKelevra
- Kontakt:
Nek izvuku korist tako sto ce nalijepiti svoj logo svuda po Grbavici i na nasim ekranima, a nek puste narod da gleda utakmicu. Ovakvim potezima sebi samo prave los publicitet...Edol je napisao/la:Pa naravno da sponzor gleda da izvuče neku korist iz sponzorisanja. Ne vidim problem, platili a za uzvrat dobili ekskluzivni sadržaj da obogate ponudu i eventualno privuku pretplatnike.SlevinKelevra je napisao/la:Dakle, u posljednjih nekoliko sezona Zvezda- Partizan je bio lakse dostupan prosjecnom bh TV gledaocu nego nas derbi. Bravo generalni sponzoru, bravo!![]()
![]()
Bas bi volio vidjeti brojke koliko ljudi ustvari gleda tekmu preko Moja TV, koliko ih pokusava naci neki stream na netu, a koliko ih je osudjeno da tekmu prate preko ttx-a.
Jeli tko ima cijeli raspored za polusezonu koga koje kolo prenose tj.gdje se to objavljuje ?
104-77 , da je malo nije malo , da je puno pa puno je , da je previše pa i nije previše .
- PitarBordo
- Kontakt:
U većini slučajeva to se od kola dola tek sazna. Mada recimo gostujuće tekme FK Sarajeva gotovo sve će prenositi Moja TV 100%.kksiroki je napisao/la:Jeli tko ima cijeli raspored za polusezonu koga koje kolo prenose tj.gdje se to objavljuje ?
Samo Saraj'vo.
Previse napumpavate derbi zeljo - sarajevo.. hvala bogu gradski vam je derbi pa lagano mogu fanovi obje ekipe gledati uzivo (druga je prica dinamo - hajduk razliciti gradovi).. tako da nije ni bitno ko prenosi ni uopste da li se prenosi na tv.
šuplja ti pričaFliX je napisao/la:Previse napumpavate derbi zeljo - sarajevo.. hvala bogu gradski vam je derbi pa lagano mogu fanovi obje ekipe gledati uzivo (druga je prica dinamo - hajduk razliciti gradovi).. tako da nije ni bitno ko prenosi ni uopste da li se prenosi na tv.
Belmine to je jedna obicna utakmica bar za mene (predopostavljam jos bar 75% navijaca ostalih klubova) a realno je da bi se trebala emitovati na drzavnoj TV. Dakle, nije tolika zal koliko se predstavlja vec jedan lapsus drzave na koje smo navikli. Navijaci ce biti na stadionu...BelminM23 je napisao/la:šuplja ti pričaFliX je napisao/la:Previse napumpavate derbi zeljo - sarajevo.. hvala bogu gradski vam je derbi pa lagano mogu fanovi obje ekipe gledati uzivo (druga je prica dinamo - hajduk razliciti gradovi).. tako da nije ni bitno ko prenosi ni uopste da li se prenosi na tv.
Zadnja izmjena: KenoRob, dana/u 29 jun 2016, 19:20, ukupno mijenjano 1 put.
BHT stoka bezobraznaaSlevinKelevra je napisao/la:Nek izvuku korist tako sto ce nalijepiti svoj logo svuda po Grbavici i na nasim ekranima, a nek puste narod da gleda utakmicu. Ovakvim potezima sebi samo prave los publicitet...Edol je napisao/la:Pa naravno da sponzor gleda da izvuče neku korist iz sponzorisanja. Ne vidim problem, platili a za uzvrat dobili ekskluzivni sadržaj da obogate ponudu i eventualno privuku pretplatnike.SlevinKelevra je napisao/la:Dakle, u posljednjih nekoliko sezona Zvezda- Partizan je bio lakse dostupan prosjecnom bh TV gledaocu nego nas derbi. Bravo generalni sponzoru, bravo!![]()
![]()
Bas bi volio vidjeti brojke koliko ljudi ustvari gleda tekmu preko Moja TV, koliko ih pokusava naci neki stream na netu, a koliko ih je osudjeno da tekmu prate preko ttx-a.
Ja cu biti sijed, ja cu biti star al' voljet cu i tad Zeljeznicar.
Zenicu, Tuzlu, Mostar zaboli za derbi, ali imaš ova mjesta koji svoj klub nemaju ni u prvoj entitetskoj, pa uglavnom navijaju za ta dva kluba
Poštovao bi ja to što moja tv radi, da je dostupna u cijeloj nam državi, ovdje kod sebe da mogu priključiti to, priključio bi, i ne bi kukao, ali šta je tu je

Poštovao bi ja to što moja tv radi, da je dostupna u cijeloj nam državi, ovdje kod sebe da mogu priključiti to, priključio bi, i ne bi kukao, ali šta je tu je
- PitarBordo
- Kontakt:
Zvezda - Partizan u istom gradu pa je dostupnija ta utakmica ovdje nego naš najveći derbi. Čuj iz istog su grada klubovi pa ne treba kukati. Ljudi ovdje se radi o najvećem sportskom susretu u državi, sviđalo se to vama ili ne - zarad promocije sporta i fudbala prije svega to mora da ide na javni servis. A da ne pričamo o bazi navijača ova dva kluba koji možda jedini imaju u cijeloj državi zastupljenost. Nije možda, nego sigurno.
Samo Saraj'vo.
Pa ne igra Bosna pa da se tu dize euforija, igrate svoj derbi i to je to. Nemam nista protiv, ali kazem da se napumpava stvar.. Ima vjerovatno raje po Bihacu, Bugojnu, Sanskom Mostu, Kalesiji sto navijaju za Sarajevo ili Zelju, ali je daleko vise iz tih sredina da navijaju za Real, Barsu, Bayern itd..