RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA
- Probisvjet
- Kontakt:
Re: RSD Velež Mostar
ribo, ako bude kakvih pomaka pisi. Jbg. bas suhva gledati vas na pdf cvajtare. Hajde zaletite se i nazad u PL. Pozdrav i podrska za Velez.
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
- pravnik1981
- Kontakt:
- pravnik1981
- Kontakt:
To je ispod casti nasim futavcima iz upraveScout1921 je napisao/la:Zasto ne dovedete najbolje iz Čapljine,Turbine,Igmana i ostalih klubova u okolini.Ko prati te klubove zna da ima materijala,plus Mostar,moze se fina ekipa napraviti.Tako su vam dolazili i Salihamidzic,Halilhodzic,Hebibovic i jos dosta njih.Uz dobrog trenera bi napredovali i mladi igraci zeljni dokazivanja.I među studentima koji dođu u Mostar bude fudbalera,ali odu od kuce i kane se,ne kosta nista napraviti neku probu.Velez je veliko ime i mislim da bi ovi navedeni vise ginuli na terenu da se dokazu nego neki polovni igraci koji samo o parama razmisljaju
lezVe do bagro
Upratio sinoc kad su ga radili. Drama. Dolina Grka vazda puna armije bilapravnik1981 je napisao/la:
Probisvjet hocu brato. Ziv i zdrav bio
- bugojanac1234
- Kontakt:
Koje uprave ?dzelllo je napisao/la:To je ispod casti nasim futavcima iz upraveScout1921 je napisao/la:Zasto ne dovedete najbolje iz Čapljine,Turbine,Igmana i ostalih klubova u okolini.Ko prati te klubove zna da ima materijala,plus Mostar,moze se fina ekipa napraviti.Tako su vam dolazili i Salihamidzic,Halilhodzic,Hebibovic i jos dosta njih.Uz dobrog trenera bi napredovali i mladi igraci zeljni dokazivanja.I među studentima koji dođu u Mostar bude fudbalera,ali odu od kuce i kane se,ne kosta nista napraviti neku probu.Velez je veliko ime i mislim da bi ovi navedeni vise ginuli na terenu da se dokazu nego neki polovni igraci koji samo o parama razmisljaju
One sto se javlja samo kad njima odgovara,a do tad su "dali ostavke"jos od septembrabugojanac1234 je napisao/la:Koje uprave ?dzelllo je napisao/la:To je ispod casti nasim futavcima iz upraveScout1921 je napisao/la:Zasto ne dovedete najbolje iz Čapljine,Turbine,Igmana i ostalih klubova u okolini.Ko prati te klubove zna da ima materijala,plus Mostar,moze se fina ekipa napraviti.Tako su vam dolazili i Salihamidzic,Halilhodzic,Hebibovic i jos dosta njih.Uz dobrog trenera bi napredovali i mladi igraci zeljni dokazivanja.I među studentima koji dođu u Mostar bude fudbalera,ali odu od kuce i kane se,ne kosta nista napraviti neku probu.Velez je veliko ime i mislim da bi ovi navedeni vise ginuli na terenu da se dokazu nego neki polovni igraci koji samo o parama razmisljaju
lezVe do bagro
Ne vjerujem da je Velez ovdje
Na stranu prepucavanja i ostalo. Ekspresan povratak zelim, a prije toga da se obracunate s onima sto ga unistavaju godinama 
- SamoTravnik
- Kontakt:
Sa vama igramo prvo kolo, derbi kola haha. 
-
GracanicaAA
- Moderator
- Kontakt:
Derbi kola je u Gracanici.SamoTravnik je napisao/la:Sa vama igramo prvo kolo, derbi kola haha.
GracanicaAA je napisao/la:Derbi kola je u Gracanici.SamoTravnik je napisao/la:Sa vama igramo prvo kolo, derbi kola haha.
A koji ste vi iz Gracanice molit cu lijepo ?
MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA !
-
GracanicaAA
- Moderator
- Kontakt:
Kad budete dolazili u 3.kolu vidit cemo.ANTIFA ! je napisao/la:GracanicaAA je napisao/la:Derbi kola je u Gracanici.SamoTravnik je napisao/la:Sa vama igramo prvo kolo, derbi kola haha.
A koji ste vi iz Gracanice molit cu lijepo ?![]()
Bujrum!!
Brato po cemu haj samo objasni. Travnik toliko godina premijerligas a Bratsvo vazda drugoligas bilo. Velez medju ti najveca bh kluba a Zvijezda (svaka cast meni jako drag klub) vec godinu drugoligas i sa par godina PL. Haj samo objasni po cemu si ti to ustanovio da je derbi prvo kolo u Gracanici. Ono zayeban sam pravo volim prosipat levate ali cu se suzdrzati i biti kultura da cujem od tebe kako si to zakljucioGracanicaAA je napisao/la:Derbi kola je u Gracanici.SamoTravnik je napisao/la:Sa vama igramo prvo kolo, derbi kola haha.
- SamoTravnik
- Kontakt:
Misli na utakmicu Bratstvo - Budućnost i realno smijesno je da smatra da to bude derbi kola pored Travnika i Veleza.Cocaine je napisao/la:Brato po cemu haj samo objasni. Travnik toliko godina premijerligas a Bratsvo vazda drugoligas bilo. Velez medju ti najveca bh kluba a Zvijezda (svaka cast meni jako drag klub) vec godinu drugoligas i sa par godina PL. Haj samo objasni po cemu si ti to ustanovio da je derbi prvo kolo u Gracanici. Ono zayeban sam pravo volim prosipat levate ali cu se suzdrzati i biti kultura da cujem od tebe kako si to zakljucioGracanicaAA je napisao/la:Derbi kola je u Gracanici.SamoTravnik je napisao/la:Sa vama igramo prvo kolo, derbi kola haha.
Bratstvo-Buducnost? Uuuuuuu e izvini onda je u pravu ja se zayebao 
pozzz derbi ekipama
Zadnja izmjena: NjonjoVam, dana/u 08 jul 2016, 16:53, ukupno mijenjano 1 put.
DRŽAVA TUZLA!!
Njonjo nick ti prilici pravoNjonjoVam je napisao/la:bratstvo-Budučnost je fakat derbi kola!
Vrapčićani raspali nikako ne mogu igrat derbi kola jer je to sada raspala ekipa
Hebo vas GOŠK u pakas
i ovo Vam!!!Cocaine je napisao/la:Njonjo nick ti prilici pravoNjonjoVam je napisao/la:bratstvo-Budučnost je fakat derbi kola!
Hebo vas GOŠK u pakas
DRŽAVA TUZLA!!
Staragarda aka taksista romske klijentele haj brisi sa tim laznim profilom nemoj da te blamiram po forumu. Nemoj izigrat moju dobrotuNjonjoVam je napisao/la:i ovo Vam!!!Cocaine je napisao/la:Njonjo nick ti prilici pravoNjonjoVam je napisao/la:bratstvo-Budučnost je fakat derbi kola!
Hebo vas GOŠK u pakas![]()
Seljacino molio bih te da ne prosipas seljačke fazone na našem pdf. Hvala
Samo igraj ti i ne predaj se, pjesmom cu te bodriti...
FORZA VELEŽ!
FORZA VELEŽ!
Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 1 gost.