Vise hools nego ultra.zlo87 je napisao/la:![]()
??????
PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Re: PL prepucavanja
Znam te glumce jer mi smo kaskaderi.
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
To je bio blef, koji nije prosao kod Ace..MocMahale444 je napisao/la:Cujem places po drugim malim temama kako neces ovdje pisati ako ti se da pravo da budes mod, je li to istina ili laz sto je napisao Jole?
Zukanović, kralj cijena za PL BiH na TM!
Samke je pravi džematlija i ko ga bude zadirkivao, imat će posla sa čitavim Odjelom za fatmirizaciju.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
U petak sam na Dzumi u Kralj Fahd.High je napisao/la:Samke je pravi džematlija i ko ga bude zadirkivao, imat će posla sa čitavim Odjelom za fatmirizaciju.
- MocMahale444
U tom grmu lezi zecsamirr je napisao/la:To je bio blef, koji nije prosao kod Ace..MocMahale444 je napisao/la:Cujem places po drugim malim temama kako neces ovdje pisati ako ti se da pravo da budes mod, je li to istina ili laz sto je napisao Jole?

Svako malo neko napise idem vise necu da pisem na temi PL prepucavanja pa se brze vrati nego sto ode.
Malo jeste tema opala i postala teret nije furka ali bice bolje.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
Ja sam stavio onog naseg moda na ignore, ja ga ne priznajem, jer je nametnuti moderator.
Samire ako mene ko bude napastvovo molim te banuj to.
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
Ok.Besic je napisao/la:Samire ako mene ko bude napastvovo molim te banuj to.
- AzaKamikaza
- Kontakt:
A šta si ti muftija ovde?wobly92 je napisao/la:Jarane...ti ako ovako postiš, samo džaba gladuješ...Uči, čitaj, pa ćeš skontat nekad šta ti pričam...Iako je na ovoj debilnoj temi, to ti je savjet iskren ma koliko sumnjao u to.AzaKamikaza je napisao/la:Djeste feniksi![]()
![]()
Oj presjede mi iftar
Sad nastavite.
Šta je problem momčino?
Šta sam se ogriješio?
Forza Beitar

Željezničar iz metropole!
Sarajevska jalija,za svog Želju navija!
- MocMahale444
Sta smo mi Bogu skrivili pa se nalazimo na ovoj zloglasnoj temi. Posebna stoka, izabrane budale 

1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
- TobeYarabi
- Kontakt:
pravda za samirra!!!
Hvala vam, fanovi moji.TobeYarabi je napisao/la:pravda za samirra!!!
- TobeYarabi
- Kontakt:
samirr je napisao/la:Hvala vam, fanovi moji.TobeYarabi je napisao/la:pravda za samirra!!!

TobeYarabi je napisao/la:samirr je napisao/la:Hvala vam, fanovi moji.TobeYarabi je napisao/la:pravda za samirra!!!![]()
![]()
Stvarno si zasluzo da te postave za moderatora, titam

- AzaKamikaza
- Kontakt:
Danas je došao taj dan braćo!
Feniks će pasti u komu,Azi će silikoni popucat,a Fufare će briznuti u plač koji će se čuti do metropole!
0:6
Forza Beitar
Feniks će pasti u komu,Azi će silikoni popucat,a Fufare će briznuti u plač koji će se čuti do metropole!
Forza Beitar

Ovo on protiv uroka ne zamjerite mu.AzaKamikaza je napisao/la:Danas je došao taj dan braćo!
Forza Beitar

Our hearts, our souls, are shallow empty holes
We sing this anthem for us all
We're so fucked up
Oh god we're so alone
Just close your eyes and sing along
We're so fucked up
Oh god we're so alone
- AzaKamikaza
- Kontakt:
Danas ne postim,da se ne omrsim gledajući famozno ''kandžijanje''od strane ćif.utaRikimaru je napisao/la:Ovo on protiv uroka ne zamjerite mu.AzaKamikaza je napisao/la:Danas je došao taj dan braćo!
Forza Beitarposle iftara

[*]
Uz danasnju pobjedu fk sisoja pobjedjuje i fk kamata, fk fening, fk jupoldzije itd.
Kako on lijepo protiv uroka govori pa to je milo za procitat.AzaKamikaza je napisao/la:Danas ne postim,da se ne omrsim gledajući famozno ''kandžijanje''od strane ćif.utaRikimaru je napisao/la:Ovo on protiv uroka ne zamjerite mu.AzaKamikaza je napisao/la:Danas je došao taj dan braćo!
Forza Beitarposle iftara
Uz danasnju pobjedu fk sisoja pobjedjuje i fk kamata, fk fening, fk jupoldzije itd.
Our hearts, our souls, are shallow empty holes
We're so fucked up
Oh god we're so alone
We're so fucked up
Oh god we're so alone
- TobeYarabi
- Kontakt:
smrt fasizmu, sloboda beitaru
- Probisvjet
- Kontakt:
Nemoj ba pricati! Ovu temu sam otvorio da bude nesto kao komuna-azil. Svako rezi i hoce da ujeda al' nemere kroz ekran.MocMahale444 je napisao/la:Sta smo mi Bogu skrivili pa se nalazimo na ovoj zloglasnoj temi. Posebna stoka, izabrane budale

Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.