NK Zvijezda Gradačac
Re: NK Zvijezda Gradačac
Ramica smo pustili u gosk.misljenja sam da se on morao zadržati.gosk ističe kandidaturu za prvo mjesto i to rade kvalitetno šute a dovode provjerene igrače.
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
Imal ko da će ostat? **** Mici te se od kluba doveli ste nas do dna yebem vam sve. Iduće sezone grčevita borba za ostanak. Kakva naša djeca i ku rac. I ono što je moglo igrati naše djece ste razje bali(Faza,Seoba i Brkić). Marš iz kluba GO vna pokvarena nije vam to carevina.
-
- Kontakt:
Ma to se znalo cim su dobili pare od jelavica,a i nama bi biko dobro,skupit koju marku pradat koju utakmicu,serbu obavezno prodat pa sledece godineuz par sponzora napast pl.astra1922 je napisao/la:Ramica smo pustili u gosk.misljenja sam da se on morao zadržati.gosk ističe kandidaturu za prvo mjesto i to rade kvalitetno šute a dovode provjerene igrače.
Puno je otislo para u ovoj borbi sa jajcem,ove sezone valja dugove vratit,,tu dosta bodova gubimo,tako da sigurno nema ambicija za pl.tako da svi koji se nadate nekim pojacanjima,vjeruj da ima bolje u mionici,modrici,samcu itd.
ZVIJEZDA SIJA VJECNO !!!!
Ove godine Velež ulazi u PL pa kad bi imao najlošiju ekipu. Naša Zvijezda će u ovoj godini vratiti dugove, završiti u gornjem dijelu tabele i ako bogda u onoj tamo sezoni napasti PL. Treba da budete svjesni toga a ne (pojedinci ) laprdati i kaljati ime našeg kluba pogotovo ti Čombe. Samo mi je krivo što dosta naše djece kojima se ponudi ugovor, ucjenjuju kao da su neke mega zvijezde ili bogzna šta a po čaršiji pričaju kako ih niko u Zvijezdi neće.
Uz zvijezdu smo mi pojedini Bili i u drugoj ligi sjever i u federalci i u PL i opet će mo ali MI biti uz našu Zvijezdu ma u bilo kojo ligi da igrala. Razumiješ me Čombe, e ti to nećeš nikada shvatiti jer si mentalno ograničen.
Uz zvijezdu smo mi pojedini Bili i u drugoj ligi sjever i u federalci i u PL i opet će mo ali MI biti uz našu Zvijezdu ma u bilo kojo ligi da igrala. Razumiješ me Čombe, e ti to nećeš nikada shvatiti jer si mentalno ograničen.
Imam informaciju da vam Zvonimir Pavlović dolazi za golmana. Je li neko još čuo šta ?
-
- Kontakt:
Velez kako sam čuo dobija lovu od vlade Federacije a nije rekla kazala
-
- Kontakt:
Pavlović na meti zvijezde golman
A rudar čim ima treneru nuditi platu 4000-5000 ima nesto u tome
A rudar čim ima treneru nuditi platu 4000-5000 ima nesto u tome
- DevilsAdvocate
- Kontakt:
Steta za Mekica i Ramica, dva velika potencijala, ali ni jedan niti drugi nisu bili standardni u prosloj sezoni, vjerovatno je i to bio jedan od razloga sto nisu htijeli produziti saradnju i ove sezone
'I was young, I was survivin' the times. Waitin' for my moment, I was destined to shine..'
- DevilsAdvocate
- Kontakt:
S obzirom da im je Nedim trener, nece oni vidjeti ni P od Premijr lige dzaba im sve xDastra1922 je napisao/la:Ramica smo pustili u gosk.misljenja sam da se on morao zadržati.gosk ističe kandidaturu za prvo mjesto i to rade kvalitetno šute a dovode provjerene igrače.
'I was young, I was survivin' the times. Waitin' for my moment, I was destined to shine..'
-
- Kontakt:
Isanovic ode u orasje
Uvjek može biti gore od goreg
i zato glavu gore
bori se za svoje
i uvjek budi čovjek
i zato glavu gore
bori se za svoje
i uvjek budi čovjek
-
- Kontakt:
Niko nije lud da igra za 4oo km plus premije po ucinku,svi bi oni 2ooo km i da se setaju po gradu....nedžad je napisao/la:Isanovic ode u orasje
Vjerovatno ga je skaut orašja gledao na onoj utakmici kad su nas dobili pa ga dovelinedžad je napisao/la:Isanovic ode u orasje

per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
Imal ko da će ostat. Gov na miče se od kluba. Gori ste od Muste Pestalica nayebem vam se najmilijih. Za 3 godine ste nas doveli do dna.
- theboss_RD07
- Kontakt:
Jesi glup.combe je napisao/la:Imal ko da će ostat. Gov na miče se od kluba. Gori ste od Muste Pestalica nayebem vam se najmilijih. Za 3 godine ste nas doveli do dna.
⭐
-
- Kontakt:
Jesi combe frajwr nema govora skini masku pa psuj. Drugi nigdje isan ne ide jos sutra ima pregovore u klubu. Drugo hamza radi svoj poso odlicno kad bi napisao skim se pregovara nebi vjerovali. Igraci se sami nude. Do sada su ugovore obecali produzit abid, islamagic, sava, dolazi vjerovatno moranjkic sponinje se i golman iz mladosti. I jedno veliko pojacanje iz Zelje.
Ovo su sitnice samo da ne pljujete upravu koja je obezbjedila pare za takmicarsku sezonu i budzet nista manji nego prosle godine.
Ovo su sitnice samo da ne pljujete upravu koja je obezbjedila pare za takmicarsku sezonu i budzet nista manji nego prosle godine.
-
- Kontakt:
gdje ce serba i brkicreddragon001 je napisao/la:Jesi combe frajwr nema govora skini masku pa psuj. Drugi nigdje isan ne ide jos sutra ima pregovore u klubu. Drugo hamza radi svoj poso odlicno kad bi napisao skim se pregovara nebi vjerovali. Igraci se sami nude. Do sada su ugovore obecali produzit abid, islamagic, sava, dolazi vjerovatno moranjkic sponinje se i golman iz mladosti. I jedno veliko pojacanje iz Zelje.
Mene od svih na forumu ti najviše iznenađuješ. Za tebe bar mislim da se kolko tolko razumiješ u fudbal gledaš ga od malena, pratiš Zvijezdu, na neki način si blizu kluba. I onda dođeš i kažeš da je ovo dobro, koji je tebi k u r ac. Pa do prije 3-4 mjeseca si govorio da su Feja i Hamza glavni krivci ako bude rezultatskog neuspjeha(to si govorio na polusezoni) a sad govoriš kako Hamza radio odličan posao. Koji posao pa mi smo u zadnju godinu promjenili 30 igrača i opet nam sad svi odoše, nije valjda da ni jedan nevalja(jer ako ne valja onda je struka debelo pogriješila, jer nije moguće da su se kod svakog za je bali i da ne valja) ili je u pitanju ono drugo da kod nas ne valja situacija u klubu pa igrači sami dižu sidro.reddragon001 je napisao/la:Jesi combe frajwr nema govora skini masku pa psuj. Drugi nigdje isan ne ide jos sutra ima pregovore u klubu. Drugo hamza radi svoj poso odlicno kad bi napisao skim se pregovara nebi vjerovali. Igraci se sami nude. Do sada su ugovore obecali produzit abid, islamagic, sava, dolazi vjerovatno moranjkic sponinje se i golman iz mladosti. I jedno veliko pojacanje iz Zelje.
Piska bolan pa mi smo za 3 sezone došli u situaciju da će mo se boriti za ostanak u 1 federalnoj ili u najboljem slučaju tavoriti u sredini iste.
Ti mi pričaš o nekim pojačanjima golmanu Pavloviću koji je bio u Mladosti i nije branio utakmice. Jaski Moranjki(koji hajdi makar na iskustvo može pomoći ovoj ekipi).
Dođu i pričaju da će se dati prilika "našoj" djeci, kojoj jedina četvorica uz Doljančića koji su izašli zadnjih godina da mogu igrati na tom nivou ti ih puštaš da odu, rdom: Faću, Šerbu, Brkića i Isana.
Halo ljudi ko tu koga više yebe, jestel vi normalni.
Još nešto da dodam, nije problem ispast kao što smo mi ispali iz premier, nije problem ni ne uć šo mi isto nismo uspjeli. Ali problem je konstantan pad, to je zabrinjavajuće. Nigdje nepiše da mi moramo igrati najjači rang, ali oni su ovim potezima i konstantnim padom kluba većini ljudi ubili ljubav za Zvijezdom za to je dole sve manje ljudi.
Većina će reć ima nas koji će mo uvijek gledati slažem se i ja sam jedan od njih nije mi bitan ni rang, ni kvalitet tima, da li je kiša, sunce ili snijeg, ništa nije važno ja ću biti tu. Ali nas je takvih 100-150. A fudbal se igra radi publike. I niko me ne može ubjedit da nije moglo bolje. Klubova i sada ima koji imaju manji bužet nego naš a igraju Premier ligu, samo je bitno postavit prave ljude na prava mjesta.
Najlakši primjer iz prošle sezone kod nas je bila golmanska pozicija, ruku u vatru smijem stavit da Hinović nije ništa bolji golman od Brkića. Ali njega je neko doveo i on je nečiji igrač(a svi znamo čiji je bio). Hinović da je brao 1.300,00 KM sa stanom i hranom to je 15.600,00 za godinu za šta ni zašta. Onda taj isti Hinović na kraju sezone ode ali napraviš sr anje da i Brkić vremenom postane ne zadovoljan pa i onm ode. Takav je primjer bio i sa Faćom, dovedeš ku rč eve palčeve, Mišane i šta napraviš da i Faća ode.
Da se razumijemo ja prvi nisam pobornik da igraju samo naša djeca jer znamo gdje smo bili kada su oni igrali ali isto tako nisam ni pobornik svih stranaca. Igrači sa strane jesu dobri ako su prevaga, pa nek ih je i 10-15 ako mi nemmo boljih. Ali ako na klupi sjede Brkić i Faća a igraju Mišan i Hinović i njih dvojica za godinu odnesu 30-35 hiljada onda je to yebeno.
Većina će reć ima nas koji će mo uvijek gledati slažem se i ja sam jedan od njih nije mi bitan ni rang, ni kvalitet tima, da li je kiša, sunce ili snijeg, ništa nije važno ja ću biti tu. Ali nas je takvih 100-150. A fudbal se igra radi publike. I niko me ne može ubjedit da nije moglo bolje. Klubova i sada ima koji imaju manji bužet nego naš a igraju Premier ligu, samo je bitno postavit prave ljude na prava mjesta.
Najlakši primjer iz prošle sezone kod nas je bila golmanska pozicija, ruku u vatru smijem stavit da Hinović nije ništa bolji golman od Brkića. Ali njega je neko doveo i on je nečiji igrač(a svi znamo čiji je bio). Hinović da je brao 1.300,00 KM sa stanom i hranom to je 15.600,00 za godinu za šta ni zašta. Onda taj isti Hinović na kraju sezone ode ali napraviš sr anje da i Brkić vremenom postane ne zadovoljan pa i onm ode. Takav je primjer bio i sa Faćom, dovedeš ku rč eve palčeve, Mišane i šta napraviš da i Faća ode.
Da se razumijemo ja prvi nisam pobornik da igraju samo naša djeca jer znamo gdje smo bili kada su oni igrali ali isto tako nisam ni pobornik svih stranaca. Igrači sa strane jesu dobri ako su prevaga, pa nek ih je i 10-15 ako mi nemmo boljih. Ali ako na klupi sjede Brkić i Faća a igraju Mišan i Hinović i njih dvojica za godinu odnesu 30-35 hiljada onda je to yebeno.
-
- Kontakt:
Combe lovu u ruke i predsjedbik.budi ne mozes od govana pitu pravit.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.