Hvala na infou.Skoro ista ekipa koja je lani igrala u kvalifikacijama za europa ligu.Izgubili ste od Sturma 2:1 li ste dobro odigrali drugo poluvrijeme gore.Mogli biste ovu Olimpiju proc.Koliko vidim imaju mladu i neiskusnu ekipu sto se europe tice.Galion je napisao/la:Raskinuti su ugovori sa Velizom, Lisboom i Martinovićem. Karoglanu istekla posudba, a Hrgović traži inozemni angažman, a ako ne nađe ostaje kod nas. Od ovih igrača je prošlu sezonu standardan bio samo Hrgović, ali i na njemu se vidilo da nema baš više previše želje za igranjem, tako da po meni nismo ništa izgubili. Došli su Weitzer i Roskam i bilo je govora o Zakariću, za njeg nisam siguran.
NK Široki Brijeg
-
mujoisuljo
- Kontakt:
Re: NK Široki Brijeg
.....ravno u srce, puca ko Semir Tuce ! ! !
Galion je napisao/la:Raskinuti su ugovori sa Velizom, Lisboom i Martinovićem. Karoglanu istekla posudba, a Hrgović traži inozemni angažman, a ako ne nađe ostaje kod nas. Od ovih igrača je prošlu sezonu standardan bio samo Hrgović, ali i na njemu se vidilo da nema baš više previše želje za igranjem, tako da po meni nismo ništa izgubili. Došli su Weitzer i Roskam i bilo je govora o Zakariću, za njeg nisam siguran.
Hrgović je u Grčkoj završio
btw. dosta slaba igra večeras..mora i može to bolje..
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG
Kakva je bila utakmica večeras i kao ti izgleda Zrinjski? Sretno vam protiv Olimpije,a i nama će trebati protiv Tobola. Uz par pojačanja u oba kluba opet očekujem borbu za sami vrh tablice, a drugi kad plate račune neka nastave pričati o velikoj prošlosti bez i jednog trofeja.

- ŠB_Fidelis
- Kontakt:
Meni je Zrinjski bolje prosao u toj utakmici, vjerujem da ce se sloziti vecina onih koji su bili na utakmici, dobra utakmica za Zrinjski, za nas i ne bas toliko, mada moram reci da nisam bio u stanju gledati cijelu utakmicu, ali eto sudim bar po drugom poluvremenu. Klasicna prijateljska, nekakva isprobavanja, daleko predefanzivan Široki za moj ukus (to on ne moze igrati, i gotovo, ako ce takav koncept igre biti nemamo sta traziti, nemamo igrace koji ce se braniti, to mora biti dominacija u sredini i pritisak), al ponovno dobra izvedba nasih mladih rezervnih igraca, i tako...Marin je napisao/la:Kakva je bila utakmica večeras i kao ti izgleda Zrinjski? Sretno vam protiv Olimpije,a i nama će trebati protiv Tobola. Uz par pojačanja u oba kluba opet očekujem borbu za sami vrh tablice, a drugi kad plate račune neka nastave pričati o velikoj prošlosti bez i jednog trofeja.![]()
...Život za Široki...
Onaj mali Glavina mi djeluje bolje od Ivankovica!
Utakmica je bila solidna a najbolji potezi su akcija SUSIC ,Zizovic i Dragicevic i stativa iz mrtvog ugla onog brazilca sto desni bok igra.
Sto vam je sa Zakaricem?
Sto Istuk tuce sljivu poslje tekme?
Utakmica je bila solidna a najbolji potezi su akcija SUSIC ,Zizovic i Dragicevic i stativa iz mrtvog ugla onog brazilca sto desni bok igra.
Sto vam je sa Zakaricem?
HSK Zrinjski Mostar
Siroki los protiv Zrinskog koji je drugo poluvrijeme igrao sa juniorima.Mislim da u narednom prvenstvu, niti jedni ni drugi nemaju razloga za optimizam, a jedina im je utjeha da su gotovo sve ekipe u ligi losije nego prosle godine, i sto ce sama liga biti nekvalitetnija nego prosle sezone.Zrinski u iducoj sezoni vise ce se bazirati na mlade igrace,dok Siroki na potrosene igrace tipa Peraice,Hrkaca,Topica itd
prva dvojica ce sveukupno odigrati 7 minuta 
siroki ce se bazirat na Peraici, Hrkaću i Topiću??capelo111 je napisao/la:Siroki los protiv Zrinskog koji je drugo poluvrijeme igrao sa juniorima.Mislim da u narednom prvenstvu, niti jedni ni drugi nemaju razloga za optimizam, a jedina im je utjeha da su gotovo sve ekipe u ligi losije nego prosle godine, i sto ce sama liga biti nekvalitetnija nego prosle sezone.Zrinski u iducoj sezoni vise ce se bazirati na mlade igrace,dok Siroki na potrosene igrace tipa Peraice,Hrkaca,Topica itd
ti ko da si s marsa pao...
inace, jucer se moglo vidjte da se Topić preselio na klupu...gdje mu je i mjesto..
a inace, smara me defanzivna taktika Ištuka...
- ŠB_Fidelis
- Kontakt:
Pusti bolan capela, nije napravio normalan post otkad je tu.
Hrkac i Peraica. TOPIC.
Ma, to sam i ja bas govorio kevine, covjek racuna da ima Chelsea type team pa da igra nekakvu kvazi-presing takticku igru s defanzivnom postavom i brzom kontrom, a Široki, odgovorno tvrdim, nikakve sanse protiv bilo koga u ligi nema, niti ima takve igrace, niti se s tim renomeom uopce smije bazirati na takvu jednu taktiku. Ali, dozvat cemo mi njega pameti. E da mi je biti trener jednu sezonu...
Ma, to sam i ja bas govorio kevine, covjek racuna da ima Chelsea type team pa da igra nekakvu kvazi-presing takticku igru s defanzivnom postavom i brzom kontrom, a Široki, odgovorno tvrdim, nikakve sanse protiv bilo koga u ligi nema, niti ima takve igrace, niti se s tim renomeom uopce smije bazirati na takvu jednu taktiku. Ali, dozvat cemo mi njega pameti. E da mi je biti trener jednu sezonu...
...Život za Široki...
Jure Glavina (ako misliš na njega) je bio predprošle sezone najbolji igrač u Prvoj ligi FBiH i stvarno je čudno kako nije dobio više minutaže u Širokom, jest da Široki ima dosta kvalitetnih igrača ali trebali su i tom momku dati više šansi za dokazivanje, mislim da je on 1989 godišteBabilon je napisao/la:Onaj mali Glavina mi djeluje bolje od Ivankovica!
Sto vam je sa Zakaricem?
dobivao je priliku ali onda je imao nekakvu ozljedu pa je dugo izbivao..sony_91 je napisao/la:Jure Glavina (ako misliš na njega) je bio predprošle sezone najbolji igrač u Prvoj ligi FBiH i stvarno je čudno kako nije dobio više minutaže u Širokom, jest da Široki ima dosta kvalitetnih igrača ali trebali su i tom momku dati više šansi za dokazivanje, mislim da je on 1989 godišteBabilon je napisao/la:Onaj mali Glavina mi djeluje bolje od Ivankovica!
Sto vam je sa Zakaricem?
Ti sine nisi dobar !capelo111 je napisao/la:Siroki los protiv Zrinskog koji je drugo poluvrijeme igrao sa juniorima.Mislim da u narednom prvenstvu, niti jedni ni drugi nemaju razloga za optimizam, a jedina im je utjeha da su gotovo sve ekipe u ligi losije nego prosle godine, i sto ce sama liga biti nekvalitetnija nego prosle sezone.Zrinski u iducoj sezoni vise ce se bazirati na mlade igrace,dok Siroki na potrosene igrace tipa Peraice,Hrkaca,Topica itd
dal možda zna ko koliko je od ŠB pa do Ljubljane prebližno km.. 
Ljubim Olimpijo zeleno-belo in za njo tole pesem glasno pojemo pomeni nam use in za njo borimo se in nje nam ne more uzeti prav nihče!! 19 OLIMPIJA LJUBLJANA 88
oko 570 kmCRC_LJ je napisao/la:dal možda zna ko koliko je od ŠB pa do Ljubljane prebližno km..
znači brate 10 sati vožnjee nas čeka do Širokogmagic je napisao/la:oko 570 kmCRC_LJ je napisao/la:dal možda zna ko koliko je od ŠB pa do Ljubljane prebližno km..
hvala na info
Ljubim Olimpijo zeleno-belo in za njo tole pesem glasno pojemo pomeni nam use in za njo borimo se in nje nam ne more uzeti prav nihče!! 19 OLIMPIJA LJUBLJANA 88
Sva trojica dolazite?CRC_LJ je napisao/la:znači brate 10 sati vožnjee nas čeka do Širokogmagic je napisao/la:oko 570 kmCRC_LJ je napisao/la:dal možda zna ko koliko je od ŠB pa do Ljubljane prebližno km..![]()
hvala na info
Inače, imate od Ljubljane do Zagreba i od Zagreba do Zagvozda autoput...
Sva trojica dolazite?
Inače, imate od Ljubljane do Zagreba i od Zagreba do Zagvozda autoput...[/quote]
ma neee kamo sreče da nas dodje trojica..mislim da ču doči samo ja
..
Inače, imate od Ljubljane do Zagreba i od Zagreba do Zagvozda autoput...[/quote]
ma neee kamo sreče da nas dodje trojica..mislim da ču doči samo ja
- Emir_ZENICA
- Kontakt:
- ŠB_Fidelis
- Kontakt:
Pa, i nije mi neki trofej.
Al dobro, makar disciplina na nivou. Doduse, radije bi ja agresivniju ekipu, da grize na terenu, naravno u granicama normale. Al cestitke momcima svejedno.
...Život za Široki...
Trenutno korisnika/ca: LondonBlues, mavi, Nane17, perodeformero, prisonbreak, Vanja8 i 33 gosta.