samo da kazem da niko nije ovako dominirao na jednom omladinskom turniru, pa ni pomenuti saric i rubio...govorim o individualnom ucinku...imat 34 p. u prosjeku je strasno ma protiv koga da se igra. mali Musa ima strasne scorerske instinkte...i tu mu jedan doncic ne moze opepelit...nema te stvari koju Musa ne moze izvest
dusebriznici ce jedva docekat da podvuku kako ga je pons zaustavio....nije njega zaustavio jedan igrac nego po dvojica-trojica franucza koja su mu stalno bila u dresu, znajuci da su ostali bezopasni....ali i pored toga ohrabruje broj izborenih bacanja. da je igrao sikiras, bilo bi mu puno lakse. naravno da ce mu biti tesko protiv atletskih zvijeri u nba (mada ih na SG nema toliko puno, padaju mi na pamet jedino butler, klay i middleton...mozda jos poneko. generalno je dvojka vrlo deficitarna pozicija u nba sto se tice extra klase, sto samo ide u prilog Musinim dionicama.ja ga vidim samo kao SG u nba..osim ako ne naraste) ali i sam Musa je daleko od fizicki definiranog proizvoda...tek je ovo ljeto poceo malo nabacivat misica..... zato treba pricekat...sto bude fizicki jaci to ce bolje zavrsavat pod kontaktom na svakom levelu i bice mu lakse u svakom pogledu...a trenutno nema potrebe za forsirat teretanu, to ide postepeno....pa i kad bude draftovan za dvije ili tri godine, imace 6 mjeseci do pocetka sezone, sasvim dovoljno da ga napucaju za prilagodbu
sto se tice desnog ulaza...ne znam zasto ne radi roling kad krene na lijevi ulaz, pa onda lagano okrene svog branica na 2-3 metra do kosa i baci floatercic....elem,zar iko sumnja da ce ambiciozna osoba i hard radnik poput njega zanemarit rad na tom segmentu i bilo kojem drugom koji treba popravit?

james harden zivi od lijevog ulaza...iako svi ZNAJU da ce ici lijevo, on svejedno zavrsava. najlakse je reci procitan Harden
zavrsna rijec...ohladite se malo od posmatranja mikroskopom jednog 17-godisnjaka i gledanja u grah.... pustite da se razvija i uzivajte.....ako mozete...a znam da mnogi ne mogu, zulja ih ovako dominantan bosnjo