Najviše mi žao što ćemo ispasti od ekipe koja nije bolja od nas....al naši se prepali svoje sjenke se boje ....s loptom ne znaju šta ceSuljo20002 je napisao/la:Piric,Ordagic,Dzidic![]()
Ostali
FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
Niko,niko samo Sloboda !!!!
- Suljo20002
- Kontakt:
Meni nikako ne ide u glavu kako onaj Zeba korner izvodi u pm ...BiHpl je napisao/la:Najviše mi žao što ćemo ispasti od ekipe koja nije bolja od nas....al naši se prepali svoje sjenke se boje ....s loptom ne znaju šta ceSuljo20002 je napisao/la:Piric,Ordagic,Dzidic![]()
Ostali
Opšte diskusije.argentarium80 je napisao/la:.

- tuzlak1987
- Kontakt:
Aktivan rezultat, nismo se osramotili u prvoj utakmici nakon dugo vremena.
Evidentno je da nema tu kvaliteta previse, jos dosta igraca je odsutno bilo. Pa i Husref forsira mrtvog Govedaricu 77 minuta. Ovi ljudi imaju bas skupe igrace u napadu, vidilo je se koliko su opasni u par navrata.
Evidentno je da nema tu kvaliteta previse, jos dosta igraca je odsutno bilo. Pa i Husref forsira mrtvog Govedaricu 77 minuta. Ovi ljudi imaju bas skupe igrace u napadu, vidilo je se koliko su opasni u par navrata.
Dzidic sam igra odbranu ali bukvalno svaka mu cast i tesko nama ako ce nam igra zavisiti od uhljupa mehidica i govedarice.
nije ovo loše toliko bilo, samo da ih dole ne ubiju njihova atmosfera i klima.
The ones who love your dark are the only light you'll ever need.
Aaaa koja igracina Dzidic. Generalno su svi 20' minuta igrali za q. Kasnije svaka cast. Prva utakmica u sezoni, sparno vrijeme i tesko noge, super je ovo ispalo na kraju
Jedan grad, jedna ljubav!
Govedarica i Mehidic su nula cista... ne razumijem zasto je Veseli bio na klupi
Dzidic je do sad najbolje pojacanje, lik je zvijer...pokrivao je obe stoperske pozicije..
Kostica sto prije vratit na stopera jer on nije za lijevog beka, zato se i gubio. Efendic i Piric takodjer odlicni.
Ostatak katastrofa mada bih izdvojio Karica koji je onako solidan bio ali danas nije imao s kim igrat.
Ovo smo trebali glat dobit al jbg, sta je tu je idemo dalje.

Dzidic je do sad najbolje pojacanje, lik je zvijer...pokrivao je obe stoperske pozicije..
Kostica sto prije vratit na stopera jer on nije za lijevog beka, zato se i gubio. Efendic i Piric takodjer odlicni.
Ostatak katastrofa mada bih izdvojio Karica koji je onako solidan bio ali danas nije imao s kim igrat.
Ovo smo trebali glat dobit al jbg, sta je tu je idemo dalje.
Znam te glumce jer mi smo kaskaderi.
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
ja vjerujeem u prolaz dalje ovo su teske noge vidi se prva utakmica ako se vrate zec i mehmedagic i zna li neko ako dobije papire fatic ili lezavski dali moze se jedan prijaviti od njih
Tako je majstore sada se izraelci moraju otvoriti a tu je sansa za Veselinovica,Ordagica,i Karica.aleksandar_veliki je napisao/la:Dobar rezultat. Nisam gledao utakmicu ali nula bez primljenog gola je obecavajuca.
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
- tuzlak1987
- Kontakt:
Mene samo brine ovo proturanje lopti iza ledja nase odbrane, jednostavno su ona krila brza i sreca pa nismo primili gola.. To nekako pokusati korigirati u uzvratu
- OsmanhodzicBuco
- Kontakt:
Dobro ste izgurali danas ibogami... Samo ono u 51. minuti je bio gol lopta prešla liniju 100%, sreća ne viđe sudija.
Nisam nezadovoljan, imali smo dobre prilike da postignemo gol, šteta što nismo uspjeli. Najveća briga su lopte iza leđa naše zadnje linije i na tome se mora poraditi, mada ako ćemo iskreno, dok smo bili svježi, nijedna nije prošla. Nadam se da ćemo u uzvratu na raspolaganju imati Lazevskog i Zeca, te da će Veselinović početi umjesto mongoloida Mehidića. Mislim da je ona lopta ušla, sreća pa sudije nisu vidjele.
1992, 2006, 2009, 2011, 2015
- Marsal
- Kontakt:
Sad sam sa utakmice. Svaka cast Tuzlacima, dosta vas je doslo. Organizacija kriminalna, utakmica krenula pred kapijama jos stotine ljudi ali otom-potom.
Igrali ste bojazljivo, Zeba u sredini zatvoren i odmah nema igre, prodorno krilo nemate. Igrac sa brojem 23 ja msm Mehidic je citavu utakmicu bio igrac manje, lijevo krilo isto lose ali dosta pomago odbrani. Tek kad je Veselinovic usao proigrali ste. Moj generalni utisak je da su Izraelci za koplje jaci tim. Ono sto isto frapiralo jeste da vasi igraci veci za glavu a niste forsirali prekide. Korner a oni se dodaju. Husref totalno podbacio.
Dzida klasa za sebe na terenu, niko nista mu ne moze. Lijep fudbalski ambijent ave u svemu i dobra atmosfera. Sretno u nastavku.
p.s. onaj udarac precka je bio gol koliko sam vidio sa Zapada, imali ste malo i srece xD
Igrali ste bojazljivo, Zeba u sredini zatvoren i odmah nema igre, prodorno krilo nemate. Igrac sa brojem 23 ja msm Mehidic je citavu utakmicu bio igrac manje, lijevo krilo isto lose ali dosta pomago odbrani. Tek kad je Veselinovic usao proigrali ste. Moj generalni utisak je da su Izraelci za koplje jaci tim. Ono sto isto frapiralo jeste da vasi igraci veci za glavu a niste forsirali prekide. Korner a oni se dodaju. Husref totalno podbacio.
Dzida klasa za sebe na terenu, niko nista mu ne moze. Lijep fudbalski ambijent ave u svemu i dobra atmosfera. Sretno u nastavku.
p.s. onaj udarac precka je bio gol koliko sam vidio sa Zapada, imali ste malo i srece xD
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
I oni se nas prepali i mi njih. Džidić je jbna igračina. Lopte su prolazile iza odbrane jer Kostić igra beka jbg. Šteta stvarno što nismo u punom sastavu ušli u meč. Posjeta odlična, a Piriju prodati do revanša, dok još skauti misle da je dobar
Idemo se potući i dole, jesu oni nešto jači ali nisu nedodirljivi. I njima će biti ista klima kao i nama, a imati će dosta veći pritisak pogotovo jer nemaju neki pozitivan rezultat iz ovog meča, možemo to iskoristiti.

Idemo se potući i dole, jesu oni nešto jači ali nisu nedodirljivi. I njima će biti ista klima kao i nama, a imati će dosta veći pritisak pogotovo jer nemaju neki pozitivan rezultat iz ovog meča, možemo to iskoristiti.
Nad tobom sunce najljepše sja
Onaj žućo nam je najviše problema pravio. I ja mislim da je ona lopta prešla gol liniju, i imali smo izgleda malo i sreće tu.
Dal' je Veselog ostavio kao džokera sa klupe, i zašto ga nije ranije ubacio nikako ne mogu da skontam. Mehidić i Efendić nikad nisu mogli skupa tamo po desnoj strani, Damir jednostavno nije taj nivo koji nam treba trenutno niti će ikada biti bolji od ovog što je sad. Još ne mogu da vjerujem da je dobio šansu i odigrao skoro svih 90 minuta.
Govedarica nije ništa puno uradio također ali nije ni mogao jer nije imao podršku beka, naravno da se tu Kostiću ništa ne može prigovorit, solidno je odradio ono što se tražilo od njega.
Džidić zvijer, Merzić nek mu se zahvali što je i dobar dio njegovog posla odradio. Zbog Samira sam i mislio da ćemo primit najmanje jedan gol, tako da nije ovo toliko loše.
Karić mrcina, koliko je jak čovjek...
Zeba i Ordaga ni toplo ni hladno, ali natrčali su se jer bilo je dosta idefanzivnih zadataka za sve. Čini mi se da je ovdje sve bilo podređeno tome da ne primimo gol prije svega, a naprijed šta se uradi...
Solidno za prvu utakmicu u Evropi i aktivan rezultat, oni će morati napasti u uzvratu tako da sigurno možemo nešto uradit na kontre. Mišljenja sam da bi nam jedan gol 80% donio i prolaz. Tu se naravno podrazumijeva da se Mehmedagić oporavi, a volio bih i Zeca vidjeti, ne bi mogao gore odigrati umjesto Mehidića sigurno.
Dal' je Veselog ostavio kao džokera sa klupe, i zašto ga nije ranije ubacio nikako ne mogu da skontam. Mehidić i Efendić nikad nisu mogli skupa tamo po desnoj strani, Damir jednostavno nije taj nivo koji nam treba trenutno niti će ikada biti bolji od ovog što je sad. Još ne mogu da vjerujem da je dobio šansu i odigrao skoro svih 90 minuta.
Govedarica nije ništa puno uradio također ali nije ni mogao jer nije imao podršku beka, naravno da se tu Kostiću ništa ne može prigovorit, solidno je odradio ono što se tražilo od njega.
Džidić zvijer, Merzić nek mu se zahvali što je i dobar dio njegovog posla odradio. Zbog Samira sam i mislio da ćemo primit najmanje jedan gol, tako da nije ovo toliko loše.
Karić mrcina, koliko je jak čovjek...
Zeba i Ordaga ni toplo ni hladno, ali natrčali su se jer bilo je dosta idefanzivnih zadataka za sve. Čini mi se da je ovdje sve bilo podređeno tome da ne primimo gol prije svega, a naprijed šta se uradi...
Solidno za prvu utakmicu u Evropi i aktivan rezultat, oni će morati napasti u uzvratu tako da sigurno možemo nešto uradit na kontre. Mišljenja sam da bi nam jedan gol 80% donio i prolaz. Tu se naravno podrazumijeva da se Mehmedagić oporavi, a volio bih i Zeca vidjeti, ne bi mogao gore odigrati umjesto Mehidića sigurno.
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
- Omerbavarac
- Kontakt:
Itekako sam zadovoljan prikazanim danas iako se ne mogu oteti dojmu da smo malo jace napali da bi postigli taj zeljeni gol, no sta je tu je.
Jedan od glavnih ciljeva je ostvaren a to je da se ne primi gol a s obzirom da smo bili u deficitu nekoliko vrlo vaznih igraca, sve ovo se moze smatrati vrlo pozitivnim ishodom.
Beitar nije neka Bog zna ekipa, imaju nekoliko dobrih pojedinaca ali nista posebno. Lijevi bek im je poprilicno tanka karika, barem prema onome sto sam ja primijetio i da smo tamo imali nekoga agilnijeg od Mehidica, vjerujem da bi se i ta strana dosta puta probila.
Efendic je izrastao u vrlo kvalitetnog beka, dosta je napredovao i razumljivo je zasto ga Husref toliko forsira.
Ordagic i Piric su takodjer odradili sjajan posao, dok Zeba nije mogao puno napraviti jer su pored njega uvijek dva igraca bila.
S povratkom nekih igraca imamo pravo da se nadamo iznenadjenju, da, iznenadjenju jer smo mi jos uvijek autsajderi.
Jedan od glavnih ciljeva je ostvaren a to je da se ne primi gol a s obzirom da smo bili u deficitu nekoliko vrlo vaznih igraca, sve ovo se moze smatrati vrlo pozitivnim ishodom.
Beitar nije neka Bog zna ekipa, imaju nekoliko dobrih pojedinaca ali nista posebno. Lijevi bek im je poprilicno tanka karika, barem prema onome sto sam ja primijetio i da smo tamo imali nekoga agilnijeg od Mehidica, vjerujem da bi se i ta strana dosta puta probila.
Efendic je izrastao u vrlo kvalitetnog beka, dosta je napredovao i razumljivo je zasto ga Husref toliko forsira.
Ordagic i Piric su takodjer odradili sjajan posao, dok Zeba nije mogao puno napraviti jer su pored njega uvijek dva igraca bila.
S povratkom nekih igraca imamo pravo da se nadamo iznenadjenju, da, iznenadjenju jer smo mi jos uvijek autsajderi.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
A šteta zbog izostanaka, nemamo lijeve strane zato jer je Kostić na beku, nemamo desne strane s Mehidićem na krilu, loš stoperski par jer je Merzić nije za stopera (sreća pa je Džidić igračina), a u sredini nismo navikli igrati sa 3 igrača tako da je ova formacija ustvari nova za Zebu, Stjepanovića i Ordagića. S obzirom na ovo, lijepo izgleda ovih 0-0.
Nad tobom sunce najljepše sja
- Omerbavarac
- Kontakt:
Zaboravio sam spomenuti Dzidica, koji je po meni ponio epitet igraca utakmice iako ne znam ko je zvanicno dobio tu titulu.
Odgovorno tvrdim da Sloboda nije imala stopera takvog kvaliteta zadnjih 15 godina.
Odgovorno tvrdim da Sloboda nije imala stopera takvog kvaliteta zadnjih 15 godina.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.