BiH klubovi u UEFA takmičenjima 2016/17
Moderatori/ce: insider,Monolog,ribery,_dreamer_
Re: BiH klubovi u UEFA takmičenjima 2016/17
Od kako nema Zelje i Sarajeva u Evropi nismo upisali nijedan poraz

- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Ljudino, mozda zato sto je prvo pretkolo EL?KenoRob je napisao/la:Od kako nema Zelje i Sarajeva u Evropi nismo upisali nijedan poraz![]()
![]()
![]()
![]()
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
MortemHz je napisao/la:Ljudino, mozda zato sto je prvo pretkolo EL?KenoRob je napisao/la:Od kako nema Zelje i Sarajeva u Evropi nismo upisali nijedan poraz![]()
![]()
![]()
![]()
Visca el Barça! /// Volim te Željo!
Mislis da ce te dobiti ove smradove u Jerusalemu, i da ce Siroki proci dalje, te da ce Zrinjski proci Legiju, jedino Radnik ako uradi sta eto citiraj me poslije uzvrata....s4mke1987 je napisao/la:Za tvoju informaciju igraju se 2 utakmiceIceplayer je napisao/la:Rekao sam ja jos prosle sedmice, svi ispadamo u prvom kolu.
Nazalost se moramo pomiriti da igramo najlosiji fudbal u europi...
Napredak u bh fudbalu je ocigledan !MortemHz je napisao/la:Ljudino, mozda zato sto je prvo pretkolo EL?KenoRob je napisao/la:Od kako nema Zelje i Sarajeva u Evropi nismo upisali nijedan poraz![]()
![]()
![]()
![]()
Mi prolazimo dalje ako tamo bude 1:1 ne treba pobjedaIceplayer je napisao/la:Mislis da ce te dobiti ove smradove u Jerusalemu, i da ce Siroki proci dalje, te da ce Zrinjski proci Legiju, jedino Radnik ako uradi sta eto citiraj me poslije uzvrata....s4mke1987 je napisao/la:Za tvoju informaciju igraju se 2 utakmiceIceplayer je napisao/la:Rekao sam ja jos prosle sedmice, svi ispadamo u prvom kolu.
ABd pa bude 1:1 ali vidjet ces....
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Pa ovo ce biti najlosija godina za BH predstavnike ikada. Nemojte misliti da ja sad nekoga vrijeđam ovim molim vas ali cim nema Zeljeznicara i Sarajeva situacija je potpuno drugacija, sto zbog koeficijenta sto zbog atmosfere i ostaloga. Ja i dalje dajem Sirokom najvece sanse ovdje, stvarno im je los protivnik a mogu to lagano nadoknaditi u Malti. Ne bi se mogao pomiriti sa cinjenicom da ce nam sva 4 predstavnika ispasti odmah, pa to se nije nikad desilo.Iceplayer je napisao/la:Mislis da ce te dobiti ove smradove u Jerusalemu, i da ce Siroki proci dalje, te da ce Zrinjski proci Legiju, jedino Radnik ako uradi sta eto citiraj me poslije uzvrata....s4mke1987 je napisao/la:Za tvoju informaciju igraju se 2 utakmiceIceplayer je napisao/la:Rekao sam ja jos prosle sedmice, svi ispadamo u prvom kolu.
Realno zadovoljan sam, sloboda odlicna jedino onog crnju na krilu zatvoriti kako i bice extra.
Siroki slabo ali eto 1:1 daje neku nadu al vidjecemo.
Radnik svaka cast, moglo je hladno biti 0:2 ali nema veze.
Ugl svi su u igri pa vidjecemo za sedam dana ko ce proci dalje
Siroki slabo ali eto 1:1 daje neku nadu al vidjecemo.
Radnik svaka cast, moglo je hladno biti 0:2 ali nema veze.
Ugl svi su u igri pa vidjecemo za sedam dana ko ce proci dalje
Ma proći će barem Radnik, imaju dobar rezultat pred uzvrat. Ne vjerujem nešto u prolaz Širokog jer su primili gol i to kod kuće.
The ones who love your dark are the only light you'll ever need.
Čestitke svim bh. klubovima i svaka čast za Maltežane.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
- tuzlak1987
- Kontakt:
Ma jasno je meni da bi Sarajevo i Zeljeznicar prosli dalje, imaju neki koeficijent, imaju osposobljene domace terene. Imaju rulju za ovakve utakmice.
Ali sami su sebi krivi sto nisu izborili plasman dalje.
Po meni je najoptimalnije kada bi igrali Evropu Zeljo,Sloboda,Sarajevo,Celik i Zrinjski. Ali neki imaju svoje probleme i pored svih prednosti koje posjeduju.
Mi bi bolje odigrali sigurno da je na Tusnju se igralo i da imamo administraciju jacu pa da nam se ne desava slucaj Fatic i Lazevski. Ali sta je tu je, ko nije izborio Evropu sam je sebi kriv.
Nadam se da cemo i mi konacno nekada srediti taj stadion i jos neke sitnice i onda sam uvjeren da bi imali dobru podlogu da prodjemo prvo i drugo pretkolo i pokusamo iznenaditi u trecem. Ali za sada je ovako i hvala Zenicanima na gostoprimljivosti.
Dobili bi Beitar da nemamo te djecije bolesti, ali ne moze se nama uskratiti Evropa kada prosle sezone Zeljo i Sarajevo nisu bile bolje ekipe. Prva je godina, naredne cemo biti bolji..
Isto treba uzeti u obzir da smo tvrdu ekipu izvukli, ovi su definitivno prevazisli prvo pretkolo. Da prodju u drugo ne bi losije prosli nego sto su protiv Slobode kada bi igrali protiv Kiprana. A Sloboda ako ih prodje ne bi imala tezi zadatak protiv Kiprana vec podjednak..
Po meni je najoptimalnije kada bi igrali Evropu Zeljo,Sloboda,Sarajevo,Celik i Zrinjski. Ali neki imaju svoje probleme i pored svih prednosti koje posjeduju.
Mi bi bolje odigrali sigurno da je na Tusnju se igralo i da imamo administraciju jacu pa da nam se ne desava slucaj Fatic i Lazevski. Ali sta je tu je, ko nije izborio Evropu sam je sebi kriv.
Nadam se da cemo i mi konacno nekada srediti taj stadion i jos neke sitnice i onda sam uvjeren da bi imali dobru podlogu da prodjemo prvo i drugo pretkolo i pokusamo iznenaditi u trecem. Ali za sada je ovako i hvala Zenicanima na gostoprimljivosti.
Dobili bi Beitar da nemamo te djecije bolesti, ali ne moze se nama uskratiti Evropa kada prosle sezone Zeljo i Sarajevo nisu bile bolje ekipe. Prva je godina, naredne cemo biti bolji..
Isto treba uzeti u obzir da smo tvrdu ekipu izvukli, ovi su definitivno prevazisli prvo pretkolo. Da prodju u drugo ne bi losije prosli nego sto su protiv Slobode kada bi igrali protiv Kiprana. A Sloboda ako ih prodje ne bi imala tezi zadatak protiv Kiprana vec podjednak..
Zadnja izmjena: tuzlak1987, dana/u 30 jun 2016, 21:48, ukupno mijenjano 1 put.
- Osttribine
- Kontakt:
Rece navijac kluba koji u svojoj istoriji ima slovom i brojem NULA nastupa u kupu UEFA/EL ili kupu/LŠKenoRob je napisao/la:Od kako nema Zelje i Sarajeva u Evropi nismo upisali nijedan poraz![]()
![]()
![]()
![]()
Sem toga ovo je prvo pretkolo EL, a pogledaj ko najvise bodova donosi u ovim pretkolima za nasu drzavu
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Pa to, sam si kriv sto nisi izborio nastup u Europi i to je to.tuzlak1987 je napisao/la:Ma jasno je meni da bi Sarajevo i Zeljeznicar prosli dalje, imaju neki koeficijent, imaju osposobljene domace terene. Imaju rulju za ovakve utakmice.
Svidilo se to kome ili ne, jedini pravi predstavnici koji su ovoj drzavi donosili bodove u evropi dolaze iz Sarajeva. Slazem se sa ovim Tuzlakom, niko ne moze uskratiti pravo sadasnjim klubovima koji nas predstavljaju da ove godine igraju u europi. Najzalivija stvar mi je sto Sloboda i Radnik nece biti domacini na svojim stadionima, jer bi sanse za prolaz bile daleko vece. Kad osposobe stadione, Europa ce se igrati u seheru 
Biti srcem vezan, u tome leži snaga..
Pa ovo ce biti najlosija godina za BH predstavnike ikada. Nemojte misliti da ja sad nekoga vrijeđam ovim molim vas ali cim nema Zeljeznicara i Sarajeva situacija je potpuno drugacija, sto zbog koeficijenta sto zbog atmosfere i ostaloga. Ja i dalje dajem Sirokom najvece sanse ovdje, stvarno im je los protivnik a mogu to lagano nadoknaditi u Malti. Ne bi se mogao pomiriti sa cinjenicom da ce nam sva 4 predstavnika ispasti odmah, pa to se nije nikad desilo.MortemHz je napisao/la:
Mislis da ce te dobiti ove smradove u Jerusalemu, i da ce Siroki proci dalje, te da ce Zrinjski proci Legiju, jedino Radnik ako uradi sta eto citiraj me poslije uzvrata....
A ščim ćemo brate mili proć?
Nabili koeficijent,a znali su se obrukati takodjer momacki.Ali bitno je omalozavati druge,u tome im nema premca.
Radniku svaka cast,izvukli su pozitivan rezultat protiv jakog protivnika i to u gostima.
Ako misle uraditi bilo sta bugari moraju napasti a misljenja sam da ce im celo u tom slucaju ocitati lekciju iz nogometne taktike ubiti ce ih Radnik kontrama.
Siroki je podbacio u prvoj utakmici ali dvije lose utakmice im se nemogu ponoviti protiv ovih amatera preiskusni su i mislim da ipak prolaze dalje.
Husref je imao velikih problema sa sastavom fakticki igrao bez lijevog beka,s obzirom na okolnosti i izostanke (Zec, Mehmedagic,Fatic,Lazevski,)takticki je postavio jako dobro .
Nismo primili gol na "domacem"terenu i sada je u uzvratu sve moguce.
Vjerujem da ce izraelci navaliti svim silama a to je velika sansa za kontru.
Bitno je izdrzati pritisak prvih 15-20 minuta.
Ukoliko se prikljuci u uzvratu Mehmedagic i Lazevski,bicemo jos jaci prema nazad.
Sve je svima otvoreno,sretno u revansima.
Pohvalio bi posjetu u Zenici oko 5000 ljudi,sigurno 2500-3000 tuzlaka.
Hvala svim zenicanima na podrsci.
Radniku svaka cast,izvukli su pozitivan rezultat protiv jakog protivnika i to u gostima.
Ako misle uraditi bilo sta bugari moraju napasti a misljenja sam da ce im celo u tom slucaju ocitati lekciju iz nogometne taktike ubiti ce ih Radnik kontrama.
Siroki je podbacio u prvoj utakmici ali dvije lose utakmice im se nemogu ponoviti protiv ovih amatera preiskusni su i mislim da ipak prolaze dalje.
Husref je imao velikih problema sa sastavom fakticki igrao bez lijevog beka,s obzirom na okolnosti i izostanke (Zec, Mehmedagic,Fatic,Lazevski,)takticki je postavio jako dobro .
Nismo primili gol na "domacem"terenu i sada je u uzvratu sve moguce.
Vjerujem da ce izraelci navaliti svim silama a to je velika sansa za kontru.
Bitno je izdrzati pritisak prvih 15-20 minuta.
Ukoliko se prikljuci u uzvratu Mehmedagic i Lazevski,bicemo jos jaci prema nazad.
Sve je svima otvoreno,sretno u revansima.
Pohvalio bi posjetu u Zenici oko 5000 ljudi,sigurno 2500-3000 tuzlaka.
Hvala svim zenicanima na podrsci.
Zadnja izmjena: solinas, dana/u 30 jun 2016, 22:03, ukupno mijenjano 1 put.
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
Dobar Radnik, Beroe nista posebno. Ocekujem prolazak Radnika, utakmica u Bijeljini ce, nadam se, biti slicna onoj iz finala kupa protiv Slobode.
Ocekivao sam da ce se Siroki patiti s ovima, pa me ovaj rezultat ne iznenađuje previse. Bice gusto u revansu. Sanse su 50-50
Sloboda nema sansi u Izraelu i ovi ce ih ispratiti s najmanje 2 razlike.
Koliko smo nakupili drzavnog koeficijenta s ova tri remija ?
Ocekivao sam da ce se Siroki patiti s ovima, pa me ovaj rezultat ne iznenađuje previse. Bice gusto u revansu. Sanse su 50-50
Sloboda nema sansi u Izraelu i ovi ce ih ispratiti s najmanje 2 razlike.
Koliko smo nakupili drzavnog koeficijenta s ova tri remija ?
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
A ščim ćemo brate mili proć?[/quote]sb1996 je napisao/la:Pa ovo ce biti najlosija godina za BH predstavnike ikada. Nemojte misliti da ja sad nekoga vrijeđam ovim molim vas ali cim nema Zeljeznicara i Sarajeva situacija je potpuno drugacija, sto zbog koeficijenta sto zbog atmosfere i ostaloga. Ja i dalje dajem Sirokom najvece sanse ovdje, stvarno im je los protivnik a mogu to lagano nadoknaditi u Malti. Ne bi se mogao pomiriti sa cinjenicom da ce nam sva 4 predstavnika ispasti odmah, pa to se nije nikad desilo.MortemHz je napisao/la:
Mislis da ce te dobiti ove smradove u Jerusalemu, i da ce Siroki proci dalje, te da ce Zrinjski proci Legiju, jedino Radnik ako uradi sta eto citiraj me poslije uzvrata....
Fulio si citat totalno, mislit ce ljudi da sam ja ono gore napisao
Vjerujem da će Radnik i Široki proći dalje, Sloboda ako izdrži početni pritisak u Jeruzalemu imat će neke šanse.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.