U svakom slucaju, znatno jaci bi bili nego prosle sezone.
2016/17 NBA Pre-season
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: 2016/17 NBA Off-season
Evo sad OKC zeli i Horforda, ali bi morali Kantera i Singlera se rijesit vjerovatno. Ne znam najtacniju cap situaciju 
Philly vs Everybody
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
sta je gore, Singlerov ugovor ili frizuraClutch je napisao/la:Evo sad OKC zeli i Horforda, ali bi morali Kantera i Singlera se rijesit vjerovatno. Ne znam najtacniju cap situaciju
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
- tuzlak1987
- Kontakt:
Zasto ce se rijesiti Kantera, pa on je njihova buducnost i buduci nosioc 
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Da,morali bi trejdovati tu dvojicu,ali isto tako se kaze da niko ne bi uzeo Singlerov ugovor bez npr. pika prve runde koji OKC ne smije trejdovati prije 2020.Takodje,pojavila se informacija da je sva prica ustvari samo mamac Horfordovog staba kako bi dobio i 5-tu godinu od ATL.
Yesmiki_92 je napisao/la:sta je gore, Singlerov ugovor ili frizuraClutch je napisao/la:Evo sad OKC zeli i Horforda, ali bi morali Kantera i Singlera se rijesit vjerovatno. Ne znam najtacniju cap situaciju
Philly vs Everybody
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
- adriano_leite
- Kontakt:
Meni je ovo realno da se desi. Tj. da upare Adamsa i Horforda a da sutnu Ersana, Kantera, Singlera i neke druge igrace i potpisuju veterane. Mislim da to i jest bio bit trejda Ibake, da se otvori prostor. Oladipo je solidan igrac i dosta precijenjen po mom misljenju, ali ako je drug Durantov onda je bolje uciniti Duranta sretnim. Cini mi se da Ersan ima jos godinu ugovora i ne bi trebao biti problem trejdati ga za neki pick. Ako budu pametno odradili posao, itekako dobar tim mogu imati.Clutch je napisao/la:Evo sad OKC zeli i Horforda, ali bi morali Kantera i Singlera se rijesit vjerovatno. Ne znam najtacniju cap situaciju
CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND
Mes Que Un Club!
Mi smo Horde Zla sa Sjevera...
Mes Que Un Club!
Pa s obzirom da je Presti jedan od inteligentnijih GM-a u ligi, vjerujem da ce napraviti pravu stvar ukoliko se ukaze prilika. Nije tako jednostavno se rijesit Singlera, a ni Kantera, ali nije nemoguce. Vidjet cemo, volio bih da se dogodi.
Philly vs Everybody
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
- tuzlak1987
- Kontakt:
Ako se rijese Kantera svaka im cast, on je nesto kao bijeli Monroe, samo cak i losiji bloker na identicnom ugovoru 
- adriano_leite
- Kontakt:
Ma brate gledajuci kakvi igraci ce dobijati silne novce zbog CBA, onda se isplati uzeti Kantera za 16ak miliona (3 sezone cini mi se). Za Noahov les ce neko dati 18 miliona a Kanter je mlad centar koji ima prostora za napredak. Singler je po meni nikakav igrac ali njegova 3 4 miliona dobijaju igraci koji su jos gori od njega. Pogotovo ce dobijati sada taj novac kada je porastao salary cap. Svakako slijedi zanimljiv period.Clutch je napisao/la:Pa s obzirom da je Presti jedan od inteligentnijih GM-a u ligi, vjerujem da ce napraviti pravu stvar ukoliko se ukaze prilika. Nije tako jednostavno se rijesit Singlera, a ni Kantera, ali nije nemoguce. Vidjet cemo, volio bih da se dogodi.
Mes Que Un Club!
Mes Que Un Club!
Kanter je jedan od najboljih ofanzivnih centara u ligi i jedan od najboljih skakaca a jos je mlad i moze dovesti odbranu na barem pristojnu razinu
daleko je on od kloca
daleko je on od kloca
Eh da je Hinkie tu, uzeli bi mi Singlerov ugovor bez problema za 2-3 buduca picka prve runde 
Philly vs Everybody
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
- tuzlak1987
- Kontakt:
Nije kloc ali ima teske mane, moze ga dosta igraca natrpati ..miki_92 je napisao/la:Kanter je jedan od najboljih ofanzivnih centara u ligi i jedan od najboljih skakaca a jos je mlad i moze dovesti odbranu na barem pristojnu razinu
daleko je on od kloca
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
adriano_leite je napisao/la:Ma brate gledajuci kakvi igraci ce dobijati silne novce zbog CBA, onda se isplati uzeti Kantera za 16ak miliona (3 sezone cini mi se). Za Noahov les ce neko dati 18 miliona a Kanter je mlad centar koji ima prostora za napredak. Singler je po meni nikakav igrac ali njegova 3 4 miliona dobijaju igraci koji su jos gori od njega. Pogotovo ce dobijati sada taj novac kada je porastao salary cap. Svakako slijedi zanimljiv period.Clutch je napisao/la:Pa s obzirom da je Presti jedan od inteligentnijih GM-a u ligi, vjerujem da ce napraviti pravu stvar ukoliko se ukaze prilika. Nije tako jednostavno se rijesit Singlera, a ni Kantera, ali nije nemoguce. Vidjet cemo, volio bih da se dogodi.
Can't stress enough that contracts under the new TV $ should be viewed as a % against the cap compared to actual $ figure.
Sto se tice Ilyasove kojeg si pomenuo u ranije postu,Presti je vec izjavio da ga zele zadrzati.
- adriano_leite
- Kontakt:
Dzaba brate procenat ako Tristan (nije tekmu propustio od dolaska u ligu) ima manji ugovor od Joakimovog lesa (ako bude pocetna 18 miliona). Cak je i Irvingu to pocetna cifra cini mi se. Ne moze se ne porediti, jer ce ljudi traziti brzobrazne iznose.NEZALAGANJE je napisao/la:adriano_leite je napisao/la:Ma brate gledajuci kakvi igraci ce dobijati silne novce zbog CBA, onda se isplati uzeti Kantera za 16ak miliona (3 sezone cini mi se). Za Noahov les ce neko dati 18 miliona a Kanter je mlad centar koji ima prostora za napredak. Singler je po meni nikakav igrac ali njegova 3 4 miliona dobijaju igraci koji su jos gori od njega. Pogotovo ce dobijati sada taj novac kada je porastao salary cap. Svakako slijedi zanimljiv period.Clutch je napisao/la:Pa s obzirom da je Presti jedan od inteligentnijih GM-a u ligi, vjerujem da ce napraviti pravu stvar ukoliko se ukaze prilika. Nije tako jednostavno se rijesit Singlera, a ni Kantera, ali nije nemoguce. Vidjet cemo, volio bih da se dogodi.
Can't stress enough that contracts under the new TV $ should be viewed as a % against the cap compared to actual $ figure.![]()
Sto se tice Ilyasove kojeg si pomenuo u ranije postu,Presti je vec izjavio da ga zele zadrzati.
Mes Que Un Club!
Mes Que Un Club!
- IlCapitano
- Kontakt:
****: As 12:01 AM nears, free agent Hassan Whiteside's focus is centered on Miami and Dallas. Decision could come quickly on July 1.
★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★
Dallas nesto pokusava, napravit neku ekipu, samo ne rebuilding, ponudit ce max Hassanu koji ce ih na kraju odbiti, Parsonsa ce najvjerovatnije pustiti ne daju max ugovor koji ne zasluzuje, a spominju se sastanci sa Conleyom i BatumomIlCapitano je napisao/la:****: As 12:01 AM nears, free agent Hassan Whiteside's focus is centered on Miami and Dallas. Decision could come quickly on July 1.
Garavi Zeko M-84, Sultan M-84, Plavi Princ T-55, T-55, Transporter BVP-80
[Lowe] In search of the next DeMarre Carrol (annual under-the-radar free agent list)
http://espn.go.com/nba/story/_/id/16623 ... ig-bargain
http://espn.go.com/nba/story/_/id/16623 ... ig-bargain
-
Nerminovic
- Kontakt:
Knicks
Noah
Mislio da se Knicks uozbiljio, rekao jos kad bi doveli mozda Hibberta eto fine ekipcne...kad ono Noah, covjek koji ima smijesniji izbacaj od Shaqa sa slobodnog bacanja
Noah
Mislio da se Knicks uozbiljio, rekao jos kad bi doveli mozda Hibberta eto fine ekipcne...kad ono Noah, covjek koji ima smijesniji izbacaj od Shaqa sa slobodnog bacanja
Champions of SportSport League 2017
BackSpace United
BackSpace United
Re: RE: Re: 2016/17 NBA Off-season
Kakav crni Hibbert frajer ne zna hodatiNerminovic je napisao/la:Knicks![]()
Noah![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.