BiH klubovi u UEFA takmičenjima 2016/17

Moderatori/ce: insider,Monolog,ribery,_dreamer_

sb1996
Kontakt:

Re: BiH klubovi u UEFA takmičenjima 2016/17

Post Postao/la sb1996 » 30 jun 2016, 22:11

MortemHz je napisao/la:
sb1996 je napisao/la:
MortemHz je napisao/la:
Mislis da ce te dobiti ove smradove u Jerusalemu, i da ce Siroki proci dalje, te da ce Zrinjski proci Legiju, jedino Radnik ako uradi sta eto citiraj me poslije uzvrata....
Pa ovo ce biti najlosija godina za BH predstavnike ikada. Nemojte misliti da ja sad nekoga vrijeđam ovim molim vas ali cim nema Zeljeznicara i Sarajeva situacija je potpuno drugacija, sto zbog koeficijenta sto zbog atmosfere i ostaloga. Ja i dalje dajem Sirokom najvece sanse ovdje, stvarno im je los protivnik a mogu to lagano nadoknaditi u Malti. Ne bi se mogao pomiriti sa cinjenicom da ce nam sva 4 predstavnika ispasti odmah, pa to se nije nikad desilo. :(
A ščim ćemo brate mili proć?
Fulio si citat totalno, mislit ce ljudi da sam ja ono gore napisao :D ja mislim da hocete, ono su bas amateri druze. Samo uci agresivno i to je to.[/quote]

Ma j**e me ovo što se ne može više od 3 poruke citirat a još sam na mobu... Ako Crnov ne probudi se i taj novi Barić ne uradi nešto nema nam spasa... Svaka čast Sesaru na današnjoj igri i Barabanu...

katarakta

Post Postao/la katarakta » 30 jun 2016, 22:19

Sto se omalovazavaju Maltezni. Ljudi izbacili West Ham prosle godine :)
Niko, niko, samo Sloboda

Edol
Kontakt:

Post Postao/la Edol » 30 jun 2016, 22:19

Rule_hz je napisao/la:eto tako to biva kad nema u evropi FK SARAJEVA I FK ZELJEZNICAR!!!
Misliš na to što se ne gubi se od izraelskih klubova sa po pet razlike?

narodniheroj
Kontakt:

Post Postao/la narodniheroj » 30 jun 2016, 22:27

Manje-više uspješan nastup BH klubova danas.Radnik, dakako najprijatnije iznenađenje, Sloboda sasvim ok a Široki možda sekundu podbacio, ali ko ih prati ozbiljnije u poslijednje vrijeme jasno mu je da oni polahko ali sigurno silaze sa scene, nažalost.

hskzmostar
Kontakt:

Post Postao/la hskzmostar » 30 jun 2016, 22:30

Edol je napisao/la:
Rule_hz je napisao/la:eto tako to biva kad nema u evropi FK SARAJEVA I FK ZELJEZNICAR!!!
Misliš na to što se ne gubi se od izraelskih klubova sa po pet razlike?
:lol:
2005,2009,2014,2016,2017,2018 Sampioni !
Jeb..vehlikane koji imaju manje titula nego Pero Stojkic

KenoRob
Kontakt:

Post Postao/la KenoRob » 30 jun 2016, 22:40

Osttribine je napisao/la:
KenoRob je napisao/la:Od kako nema Zelje i Sarajeva u Evropi nismo upisali nijedan poraz :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju:

:bih:
Rece navijac kluba koji u svojoj istoriji ima slovom i brojem NULA nastupa u kupu UEFA/EL ili kupu/LŠ :urnebes:
Sem toga ovo je prvo pretkolo EL, a pogledaj ko najvise bodova donosi u ovim pretkolima za nasu drzavu :kafa:
Kad iznosis sve cinjenice reci fino i klub koji je 3 puta zaredom bio prvak jedne jedine suverene BiH ali mu se nije dalo da igra Evropu; 2 puta osvajac kupa BiH i 2 puta osvajac superkupa BiH. Igrala se Evropa prije i poslije rata ova poslije rata nije za neku pohvalu ali se igralo. Sarajevski klubovi a sad i ovi zapadnohercegovacki su se uvijek gurali vise od hendikepiranog Celika kojeg su bagra pokrali. Znaci najmanje smo krivi mi "navijaci". Reci sve fino brate.

Ja se vise malo salim na vas racun ali moras priznati da vam je ovo neigranje Evrope udarilo malo u glavu. Fakat se primjeti taj gnjev u vasoj prici ko da se bogom dati da harate nekim fudbalom
Zadnja izmjena: KenoRob, dana/u 30 jun 2016, 22:43, ukupno mijenjano 1 put.

KLIS
Kontakt:

Post Postao/la KLIS » 30 jun 2016, 22:41

Čini mi se da navijači Sarajeva mnogo teže podnose neigranje u Evropi od nas, navijača Želje.

samocelik
Kontakt:

Post Postao/la samocelik » 30 jun 2016, 23:00

Bio sam na utakmici danas i moj neki sud je sledeći. Gosti kao da su jučer iz teretane izašli. Nakon 15. minute drugog dijela padaju, te grčevi te umor te daj vode te ovo te ono. Što se Slobode tiće napadala je ali poput neke dosadne baje, ispitivala kuda može kuda ne. Bockala pipkala. Ranjivi su nazad pogotovo kad Izraelci trče kontre i polukontre. Da ne bi Džide da galami postavi i odradi posao ehh. Piric također solidan. Ima i njegove zasluge za 0 0 (i ako gosti su dali pogodak ali niko baš niko nije reagovo kao da je gol). Zeba majstor zanata, sa Karom fenomenalan tandem. Ordagić odličan igrač ali usro se ko kakva pizda. Gol u gostima mjenja mnogo toga. Sretno Slobodo.
Godinama su te topili, ali ostao si jak kao Čelik!

Osttribine
Kontakt:

Post Postao/la Osttribine » 30 jun 2016, 23:05

KenoRob je napisao/la:
KenoRob je napisao/la:Od kako nema Zelje i Sarajeva u Evropi nismo upisali nijedan poraz :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju:

:bih:
Rece navijac kluba koji u svojoj istoriji ima slovom i brojem NULA nastupa u kupu UEFA/EL ili kupu/LŠ :urnebes:
Sem toga ovo je prvo pretkolo EL, a pogledaj ko najvise bodova donosi u ovim pretkolima za nasu drzavu :kafa:
Kad iznosis sve cinjenice reci fino i klub koji je 3 puta zaredom bio prvak jedne jedine suverene BiH ali mu se nije dalo da igra Evropu; 2 puta osvajac kupa BiH i 2 puta osvajac superkupa BiH. Igrala se Evropa prije i poslije rata ova poslije rata nije za neku pohvalu ali se igralo. Sarajevski klubovi a sad i ovi zapadnohercegovacki su se uvijek gurali vise od hendikepiranog Celika kojeg su bagra pokrali. Znaci najmanje smo krivi mi "navijaci". Reci sve fino brate.

Ja se vise malo salim na vas racun ali moras priznati da vam je ovo neigranje Evrope udarilo malo u glavu. Fakat se primjeti taj gnjev u vasoj prici ko da se bogom dati da harate nekim fudbalom
Sto se tice ne nastupanja u evropi u ovoj sezoni za sarajevske klubove pa nije nam prvi put, ne znam po cemu vidis gnjev, ovo je vise zezancija sa navijacima Slobode koji eto kao nama sukaju sto ove godine nismo u evropi, a oni do danas imali samo jedan nastup u 97 godina postojanja. Sto se tice te Celikove ratne titule reci fino za ovu mladju raju koja ne zna da se ta prva sezona u Zenici igrala dok je pola Bosne gorilo jos, tako da je o toj tituli smijesno pricati. Doduse jeste i naredne dvije godine osvojili dvije titule i kupove, ali takodje nepriznate od strane UEFA iz razloga sto su se prvenstva istovremeno igrala i u HB i RS, tako da nasi predstavnici nisu ni mogli igrati evropska natjecanja, a onda dolazi play off itd to svi znamo. Poenta moje replike na tvoj prvi post je ta da vi navijaci Celika nemate argumenata prozivati sarajevske klubove za nastupe istih u evro takmicenjima, jer vi kao sto rekoh evropu niste nikad ni igrali (intertoto i mitropa kupovi nemaju tu tezinu), a Bgm u kakvoj ste sad situaciji daj Boze da cete i PL igrati. I nemojte uvijek pricu okretati kako su se neki klubovi gurali ili ne, pa vi vise dusmana u vasem klubu imate nego u savezima ili ostalim PL klubovima.

pinoglavi
Kontakt:

Post Postao/la pinoglavi » 30 jun 2016, 23:21

Osttribine je napisao/la: Sto se tice ne nastupanja u evropi u ovoj sezoni za sarajevske klubove pa nije nam prvi put, ne znam po cemu vidis gnjev, ovo je vise zezancija sa navijacima Slobode koji eto kao nama sukaju sto ove godine nismo u evropi, a oni do danas imali samo jedan nastup u 97 godina postojanja.
Jasno se vidi da vam je svima Sloboda u svakom drugom postu, tako da tu priču zaobidji. Ne znam šta su se neki uzjebali, niste u Europi i gotovo, ima naredna godina.
Čestitke Radniku, vjerujem da će proći dalje, a i Široki ima šanse iako imaju nepovoljan rezultat, sa srećom i jednim i drugim.
Nad tobom sunce najljepše sja

fukaratz
Kontakt:

Post Postao/la fukaratz » 30 jun 2016, 23:36

samocelik je napisao/la:Ma malo uletili među fukare uspostavili red na Jugu. Dosta raje na tribinama ali iz Zenice.
citam postove i prvi mi zapade za oci, ne znam da li se zayebavas ili ne ali raje iz zenice je bilo u tragovima na stadionu :( ja sam ocekivao po vasim pricama (raja se zazelila fudbala) da ce to biti nekakvog svijeta.......ali vas druze osim na sredini istoka (robijasi) nije nigdje bilo :salut:
Sloboda Tuzla

Muerte
Kontakt:

Post Postao/la Muerte » 30 jun 2016, 23:45

Covjek bi rekao da su ih razvalili, a ono 0:0 i 1:1

Osttribine
Kontakt:

Post Postao/la Osttribine » 30 jun 2016, 23:52

pinoglavi je napisao/la:
Osttribine je napisao/la: Sto se tice ne nastupanja u evropi u ovoj sezoni za sarajevske klubove pa nije nam prvi put, ne znam po cemu vidis gnjev, ovo je vise zezancija sa navijacima Slobode koji eto kao nama sukaju sto ove godine nismo u evropi, a oni do danas imali samo jedan nastup u 97 godina postojanja.
Jasno se vidi da vam je svima Sloboda u svakom drugom postu, tako da tu priču zaobidji. Ne znam šta su se neki uzjebali, niste u Europi i gotovo, ima naredna godina.
Čestitke Radniku, vjerujem da će proći dalje, a i Široki ima šanse iako imaju nepovoljan rezultat, sa srećom i jednim i drugim.
Ja ne znam kako ne mozete da skontate da nije problem sto mi sarajevski klubovi ne nastupamo u evropi, kao sto rekoh nije nam prvi put, nego sto nam vi navijaci Slobode kao sukate za to, a sami imate evo sa danasnjim dva nastupa u kupu Uefa do danas u 97 godina postojanja, nema logike kao i to da te navijac Celika proziva zbog ne nastupanja u Evropi. Da je bilo blamaza sarajevskih klubova u evropi jeste, ali bilo je i uspjeha, na kraju krajeva ta dva kluba najvise bodova donesu u evropi, pa bilo to nekom pravo ili ne, ali to su cinjenice.

pinoglavi
Kontakt:

Post Postao/la pinoglavi » 30 jun 2016, 23:54

Osttribine je napisao/la: Ja ne znam kako ne mozete da skontate da nije problem sto mi sarajevski klubovi ne nastupamo u evropi, kao sto rekoh nije nam prvi put, nego sto nam vi navijaci Slobode kao sukate za to, a sami imate evo sa danasnjim dva nastupa u kupu Uefa do danas u 97 godina postojanja, nema logike kao i to da te navijac Celika proziva zbog ne nastupanja u Evropi. Da je bilo blamaza sarajevskih klubova u evropi jeste, ali bilo je i uspjeha, na kraju krajeva ta dva kluba najvise bodova donesu u evropi, pa bilo to nekom pravo ili ne, ali to su cinjenice.
Upravo za to ''šukanje'' i pišem jer ste sa komentarima znatno više vi opterećeni Slobodom nego mi vama. To su činjenice. Pozdrav.

Osttribine
Kontakt:

Post Postao/la Osttribine » 30 jun 2016, 23:57

pinoglavi je napisao/la:
Osttribine je napisao/la: Ja ne znam kako ne mozete da skontate da nije problem sto mi sarajevski klubovi ne nastupamo u evropi, kao sto rekoh nije nam prvi put, nego sto nam vi navijaci Slobode kao sukate za to, a sami imate evo sa danasnjim dva nastupa u kupu Uefa do danas u 97 godina postojanja, nema logike kao i to da te navijac Celika proziva zbog ne nastupanja u Evropi. Da je bilo blamaza sarajevskih klubova u evropi jeste, ali bilo je i uspjeha, na kraju krajeva ta dva kluba najvise bodova donesu u evropi, pa bilo to nekom pravo ili ne, ali to su cinjenice.
Upravo za to ''šukanje'' i pišem jer ste sa komentarima znatno više vi opterećeni Slobodom nego mi vama. To su činjenice. Pozdrav.
Samo jos reci da imamo kompleks od Slobode i neka ide sve u krasni :D

pinoglavi
Kontakt:

Post Postao/la pinoglavi » 30 jun 2016, 23:58

Osttribine je napisao/la: Samo jos reci da imamo kompleks od Slobode i neka ide sve u krasni :D
Uopšte to nisam napisao, ako povremeno pročitaš teme na ovom pdfu znaš na šta mislim. Da ne idemo više u off.

Muerte
Kontakt:

Post Postao/la Muerte » 30 jun 2016, 23:59

pinoglavi je napisao/la:
Samo jos reci da imamo kompleks od Slobode i neka ide sve u krasni :D
Imamo. Teski kompleksasi :D

Osttribine
Kontakt:

Post Postao/la Osttribine » 01 jul 2016, 00:00

pinoglavi je napisao/la:
Osttribine je napisao/la: Samo jos reci da imamo kompleks od Slobode i neka ide sve u krasni :D
Uopšte to nisam napisao, ako povremeno pročitaš teme na ovom pdfu znaš na šta mislim. Da ne idemo više u off.
Bgm bare-bare je to i mi i vi, ali hajde kao sto kazes da ne idemo vise u off :D

hurem
Kontakt:

Post Postao/la hurem » 01 jul 2016, 00:28

Nisam gledao tekme ali ovako na prvu moram priznati da sam zadovoljan rezultatima...remi Slobode i pogotovo Radnika u gostima su vrlodobri rezultati...ocekivalo se da Siroki ipak pobijedi, no sta je tu je.

Sloboda - sve dok bude drzala nulu u Izraelu i trazila svoju sansu na kontre imamo se cemu i nadati...ako prvi prime gol ja cu se usuditi i reci da su im sanse da izjednace na gostujucem terenu u vrh glave 5%.

Radnik - steta sto nisu postigli gol danas, ovako se vrlo lahko moze zakomplicirati situacija u slucaju da gosti povedu, a tada bi Radnik morao postici 2 gola sto bi bilo izuzetno tesko...ipak nekako vjerujem da su oni blizi prolazu i to najvise zahvaljujuci celavom na klupi.

Siroki - domacin ce braniti nulu na svom terenu koja ga vodi u 2.pretkolo...s dr.strane, ipak su Sirokobrijezani kvalitetniji koliko toliko i imaju sasvim realne sanse za prolaz bez obzira na primljen gol na svom terenu.

Dakle, nadam se prolazu Sirokog i Radnika, a Slobodi ce biti izuzetno tesko - samo ih Husref moze spasiti :D

samocelik
Kontakt:

Post Postao/la samocelik » 01 jul 2016, 00:30

fukaratz je napisao/la:
samocelik je napisao/la:Ma malo uletili među fukare uspostavili red na Jugu. Dosta raje na tribinama ali iz Zenice.
citam postove i prvi mi zapade za oci, ne znam da li se zayebavas ili ne ali raje iz zenice je bilo u tragovima na stadionu :( ja sam ocekivao po vasim pricama (raja se zazelila fudbala) da ce to biti nekakvog svijeta.......ali vas druze osim na sredini istoka (robijasi) nije nigdje bilo :salut:
Nemoj brate zezati. Više od pola zapada je bilo zeničke raje. Istok do juga isto tako. Ustvari bilo je nekako pola pola reko bih. Nekih 6 milja na stadionu i fino je bilo vidjeti Bilino onako kako i treba samo da bude, crno crveno.
Godinama su te topili, ali ostao si jak kao Čelik!

Odgovori

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.