joker90 je napisao/la:Auuu! E zamisli kakav moras peksin biti da Cifu.te pokrades i zajebes!

joker90 je napisao/la:Auuu! E zamisli kakav moras peksin biti da Cifu.te pokrades i zajebes!
TobeYarabi je napisao/la:jel istina da su chifuti kad su dosli u zenicu, okrenuli one kapice i koristili ih kao maske
TobeYarabi je napisao/la:jel istina da su chifuti kad su dosli u zenicu, okrenuli one kapice i koristili ih kao maske
To neka pjesma, nesto?dzelllo je napisao/la:Mala mi iz Tuzle bratoMocMahale444 je napisao/la:Grijesis, nego jel ti paša navijas za Velez ili Slobodu? U zadnje vrijeme nesto si blizak njima.dzelllo je napisao/la:Vise se prati Sloboda u seheru od Man.Uniteda
Trazena si roba u gradurasavoje je napisao/la:Ne masi, slomit cu ti ruku.MocMahale444 je napisao/la:
Kako se ovo promasio od brata talibancaTobeYarabi je napisao/la:jel istina da su chifuti kad su dosli u zenicu, okrenuli one kapice i koristili ih kao maske
okupaj se, mozda ti neko i pristaviRizahLegenda je napisao/la:Od hiljadu fazona, jedan dobar. Mozda.
Ali to i dalje ne sprijecava horde zlih manijaka da nastave sa pisanjem, jer oni jedni drugima stavljaju smajlije tipa![]()
, kao dobar fazon de i ti meni stavi kad ja budem pisao, jer treba ohrabriti hendikepirane stand up komicare.
Znaci stavljate jedni drugima tj. pristavljateTobeYarabi je napisao/la:okupaj se, mozda ti neko i pristaviRizahLegenda je napisao/la:Od hiljadu fazona, jedan dobar. Mozda.
Ali to i dalje ne sprijecava horde zlih manijaka da nastave sa pisanjem, jer oni jedni drugima stavljaju smajlije tipa![]()
, kao dobar fazon de i ti meni stavi kad ja budem pisao, jer treba ohrabriti hendikepirane stand up komicare.
zagadjujes ovu lijepu temu sa svojim glupim pokusajima da budes smijesan. uspjesan si u tome ko slobodanka u svojoj stogodisnjoj istoriji. hajd sad odleprsajRizahLegenda je napisao/la:Znaci stavljate jedni drugima tj. pristavljateTobeYarabi je napisao/la:okupaj se, mozda ti neko i pristaviRizahLegenda je napisao/la:Od hiljadu fazona, jedan dobar. Mozda.
Joj pekpim, upao u stupicu
Mustafa10 je napisao/la:Kako su igrali seljo i tanajevo jucer nisam nesto stigo upratit znal neko ???![]()
Zavuce ga Dzelllo, pitari i manijaci u sokudzelllo je napisao/la:Vise se prati Sloboda u seheru od Man.Uniteda
Lacoste pauzira heftu.Lakoste je napisao/la:staragarda je napisao/la:Sestre i braćo Slobodasi,Fukare i svi oni kojima je starac iz Rudarske 2 na srcu...Sutra je veliki dan za našu SLOBODU... BUDIMO PRAVI,BUDIMO SLOBODASI.... Sutra svi naši putevi vode u čelični grad... Ponesite vjeru,nadu i ponos sa sobom....Puno puta su nas lomili al nikad do kraja... Digli smo se poput Feniksa... MI nismo gubili nadu u bolje sutra....a bolje sutra je SUTRA....SRETNO NAM I SRCE NA TEREN...ZA KLUB, ZA GRAD, ZA DRZAVU![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Starac![]()
fenix![]()
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], jurisicduska i 54 gosta.