Naravno prometnija je od tomesolinas je napisao/la:Jel u zivotu jos ona kafana u batvi sa lijeve strane
Cim skrenes u batvu 100 metara lijevo preko puta radnje.

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Naravno prometnija je od tomesolinas je napisao/la:Jel u zivotu jos ona kafana u batvi sa lijeve strane
Cim skrenes u batvu 100 metara lijevo preko puta radnje.
Ma neko poludio pa to napisaoSlobodaTuzla1919 je napisao/la:Je li onaj stand Mide jos uvijek na istom mjestu ili ga je negdje pomjerio? Neko je pisao da ga je pomjerio, pa ako jest, gdje?
Gifron je napisao/la:Ma neko poludio pa to napisaoSlobodaTuzla1919 je napisao/la:Je li onaj stand Mide jos uvijek na istom mjestu ili ga je negdje pomjerio? Neko je pisao da ga je pomjerio, pa ako jest, gdje?
Javi mu se u komentarima da saznam i tvoj profilDoeTz je napisao/la:@Salt baci i meni kakve parove za bejzol i tako to kao sto si Giggsu
Pa vidis da sam komentarisao vecpompom je napisao/la:Javi mu se u komentarima da saznam i tvoj profilDoeTz je napisao/la:@Salt baci i meni kakve parove za bejzol i tako to kao sto si Giggsu![]()
zaboravio sam dodati "na fb" xdDoeTz je napisao/la:Pa vidis da sam komentarisao vecpompom je napisao/la:Javi mu se u komentarima da saznam i tvoj profilDoeTz je napisao/la:@Salt baci i meni kakve parove za bejzol i tako to kao sto si Giggsu![]()
Pa to ti i govorimpompom je napisao/la: zaboravio sam dodati "na fb" xd
Mislim da možeš čitav dan od 7-21h, sa izuzetkom kad je trening fudbalera Slobode. Mada je sinoć narod trčao i dok je trening trajao.Aerials je napisao/la:zna li neko od kad se može ući na stadion popodne?
Nemoj ti mene držat puno za riječ za tih 7,,ali popodne možeš kad želiš, osim kad je trening.Aerials je napisao/la:Znam da je bilo od 7, mislila sam da su šta mijenjali. Hvala
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.