Miro ima onakvu eksplozivnost u ovim godinama, sta reci osim da Jogi nije pogrijesio sto se drzi provjerene robe.

Moderator/ica: admin
Veliki misliocu i poznavaocu fudbala, nema ofsajda kada golman ispuca loptu.Chologol je napisao/la:Aj sto su oni njima dali gol iz ofsajda al sto im ponistise cist gol. **** li ti sudija mrtve kosti!
ja sam neutralan sto se ove utakmice tice, ali ako smatrate da se ovako treba osvetiti za taj gol iz 66-te, onda su vasi pogledi prema fudbali stvarno...bolje da ne komentarisemgeronimo je napisao/la:yes, yesroy_makaay je napisao/la:Osveta za Wembley
sve se vraća,sve se plaća![]()
Njemacka ubjedljivo bolja ekipa, nastave li ovako, pobjeda nece doci u pitanje.
ma neznam cemu tolika zalopojka za njima..**** ih ako sa ovakvim igracima se guze s nekim slovencima,alzircima i slicnim ekipama i nisu nii za sto..jedan igrac repke engleske vrijedi kao citav sastav jedne koreje na prvenstvu..i ako nemogu uvaliti 3 gola nekoj ekipi i uvijek moraju sa nekim teorijama zavjere onda stvarno i nisu zasluzili..steve-o je napisao/la:da da sve se vracaa englezi uvijek budu osteceni, sp 98', ep 04', sp 06' etc etc
Suti bolan, i ja sam neutralan19TM87 je napisao/la: ja sam neutralan sto se ove utakmice tice, ali ako smatrate da se ovako treba osvetiti za taj gol iz 66-te, onda su vasi pogledi prema fudbali stvarno...bolje da ne komentarisem
A Englezi su ljepotani.Od Shreka do King Konga.silenT. je napisao/la:Okrenut će ovo Englezi....nadam se da neće ovi smradovi od švaba proć.... baš me svaki njihov igrač na terenu iritira... toliko su nekakvi ružni i ljigavi da je to nemoguće... od turčina ozila, preko poljaka klosea.. pa podolski, muller i švajnštager.... neznam koji je gori
E radi takvih ljepotana u drugom halbzeitu navijam za Svabe.silenT. je napisao/la:Okrenut će ovo Englezi....nadam se da neće ovi smradovi od švaba proć.... baš me svaki njihov igrač na terenu iritira... toliko su nekakvi ružni i ljigavi da je to nemoguće... od turčina ozila, preko poljaka klosea.. pa podolski, muller i švajnštager.... neznam koji je gori
Tako je Ibro, ovaj Don moze u peMziju." $ % je napisao/la:)
$ &!
? % ", " " ? " ?, па $ ".....![]()
![]()
stranac je najbolji sudija na turniru do sad.armin je napisao/la:Sve sudije koje nisu iz Evrope treba izbaciti sa ovog prvenstva!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.