Samo da to ne bude od nasdscile je napisao/la: Sad mi vec nije ni toliko nerealno da Howard dobije 30 miliona.
2016/17 NBA Pre-season
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Re: 2016/17 NBA Off-season
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Ne vjerujem da je Ainge bas toliko pukao.rio_Ferdy88 je napisao/la:Samo da to ne bude od nasdscile je napisao/la: Sad mi vec nije ni toliko nerealno da Howard dobije 30 miliona.
rio_Ferdy88 je napisao/la:Samo da to ne bude od nasdscile je napisao/la: Sad mi vec nije ni toliko nerealno da Howard dobije 30 miliona.
Celtics Favored To Land Dwight Howard

"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
- tuzlak1987
- Kontakt:
Treba biti neprivlacan ovo ljeto 
Jos nista pametno do sada
Lakersi

Kent Bazemore je apsolutni pobjednik ljeta i prije nego zvanicno potpise ugovor.
Frajer u 26 godini spletom okolnosti postade starter u dobroj ekipi,odigra solidnu sezonu(svoju najbolju ikad),iako u playoffu sa 36% iz igre pokaza da je to vec preveliko za njega.Kae lowe da nije vise 16 mil. po godini vec da bi moglo biti 19,20 mil. po godini.Harden ide na sastanak kako bi privolio faking kent bazemora?
i momak koji danas slavi 27 godina samo ceka od koga bu dobio 80,90 miliona.
Znaci prosjecan igrac kakvih ima dosta koji u najboljim godinama(i najboljoj godini)je stavljao 36% iz igre u playoffu i vrlo moguce da nece ponovit vise tako dobru godinu , ce dobit vrlo moguce 20 mil. po sezoni.
RIP ekipa koja bude potrosila takve pare na njega.U kini i evropi za par miliona vjerovatno mozes iskopati boljeg igraca.
DeRozen,Batum,Hassan sa svojim ugovorima ce biti jos zlatni za Bazemore,Howarde i druge.
Frajer u 26 godini spletom okolnosti postade starter u dobroj ekipi,odigra solidnu sezonu(svoju najbolju ikad),iako u playoffu sa 36% iz igre pokaza da je to vec preveliko za njega.Kae lowe da nije vise 16 mil. po godini vec da bi moglo biti 19,20 mil. po godini.Harden ide na sastanak kako bi privolio faking kent bazemora?
Znaci prosjecan igrac kakvih ima dosta koji u najboljim godinama(i najboljoj godini)je stavljao 36% iz igre u playoffu i vrlo moguce da nece ponovit vise tako dobru godinu , ce dobit vrlo moguce 20 mil. po sezoni.
RIP ekipa koja bude potrosila takve pare na njega.U kini i evropi za par miliona vjerovatno mozes iskopati boljeg igraca.
DeRozen,Batum,Hassan sa svojim ugovorima ce biti jos zlatni za Bazemore,Howarde i druge.
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Opet komentari o novcu.Iznenadjuju me od ljudi koji prate ligu i koji su stalno na forumu.Prije nego bilo ciju platu prokomentarisete,imajete na umu 2 stvari:1.Izracunajte je procentualno u odnosu na cap,pa ako i tada bude nerealna "kolutajte" ocima i 2.cap raste i naredne godine.Ono sto je sada "skupo" izgledace normalno vec iduce godine.Tako je bilo i prethodne sezone.
Meni nije problem sto se pojedincima sa ovakvim capom daju tolike pare(ljudi i njihovi agenti sposobni a para ima),vec mi je problem sto se max.(ma kakav on bio) daje bilo kome i sto su GMovi lijeni,pa za talenat koji se moze naci za 10mil,oni daju 16,18,20 itd.To je do glupih fransiza odnosno ljudi koji ih vode....
Meni nije problem sto se pojedincima sa ovakvim capom daju tolike pare(ljudi i njihovi agenti sposobni a para ima),vec mi je problem sto se max.(ma kakav on bio) daje bilo kome i sto su GMovi lijeni,pa za talenat koji se moze naci za 10mil,oni daju 16,18,20 itd.To je do glupih fransiza odnosno ljudi koji ih vode....
Pa mislim De Rozen,Beal,Batum(mada precjenjen)ugovori su bili ocekivani.
Al Mozgov,Kent i slicni ce biti uzas.
S kim su se to Lakersi takmicili pa ponudili 16 mil. ? nek su ga zeljeli iz nekog razloga al bas ga nisu mogli za 10 mil. privolit u LA?!
Ne znam da je bilo ko nazvao Mozgova tu noc sem Lakersa,sumnjam barem.
Al Mozgov,Kent i slicni ce biti uzas.
S kim su se to Lakersi takmicili pa ponudili 16 mil. ? nek su ga zeljeli iz nekog razloga al bas ga nisu mogli za 10 mil. privolit u LA?!
Ne znam da je bilo ko nazvao Mozgova tu noc sem Lakersa,sumnjam barem.
- IlCapitano
- Kontakt:
IlCapitano je napisao/la:
Zamolio bih da svi ovo sebi isprintaju i zalijepe negdje kod monitora da izbjegnemo poslije svakog potpisanog ugovora upise sa 365 smajlija i podsmjeha "Zašto toliki ugovor?!?!?!"
★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★
- tuzlak1987
- Kontakt:
Konta to svako ali Mozgov po starom nije zasluzio 12-13 miliona nego 3-4 miliona manje ..
Tj po novom bi njemu ugovo bio realan 11 miliona, a ne 16-17 u narednim godinama.
Tj po novom bi njemu ugovo bio realan 11 miliona, a ne 16-17 u narednim godinama.
- IlCapitano
- Kontakt:
Ma Mozgov jeste malo preplaćen, ali ima ovih koji se čude Batumu, Bealu, DeRozanu itd., a i oni su uzeli malo manje nego što su mogli sa full maxom.tuzlak1987 je napisao/la:Konta to svako ali Mozgov po starom nije zasluzio 12-13 miliona nego 3-4 miliona manje ..
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Koliko je to manje uzeo DeRozan,ako se prica o 139+mil??Za Beala ne vidim da je uzeo ista manje...
Ostaje Haso u Heat-u. 
Još KD-a nekako navesti , pa da guštamo.
Još KD-a nekako navesti , pa da guštamo.
VELEŽ MOSTAR 1922 !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
- IlCapitano
- Kontakt:

Za Beala si u pravu, ali po ovome DeRozan se kvalifikuje za 7-9 godina staža i mogao je po tome uzeti 150 miliona.
ja procita jutros da je njegov max 153MNEZALAGANJE je napisao/la:Koliko je to manje uzeo DeRozan,ako se prica o 139+mil??Za Beala ne vidim da je uzeo ista manje...
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
Kaže @Epi prije par dana da će Lakersi za 4 sezone biti contenderi.
Očekujem da ih vodi 34godišnji Mozgov sa 18 milja koje bude primao.
Doduše i dalje bolji ugovor od onog što se spominje za Knickse i Noahu.
DDR uzeo manji ugovor nego što zaslužuje. Beal malo preplaćen, ali sve je to normalno.
Doduše i dalje bolji ugovor od onog što se spominje za Knickse i Noahu.
DDR uzeo manji ugovor nego što zaslužuje. Beal malo preplaćen, ali sve je to normalno.
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin
EVAN FOURNIER !!!dscile je napisao/la:Mozemo napraviti anketu, tipa najdebilniji potez u FA.
1. Noah = 18 miliona
2. Mozgov = 16 miliona
3. Beal = 25 miliona
Samo sacekati jos par dana
ozy je napisao/la:EVAN FOURNIER !!!dscile je napisao/la:Mozemo napraviti anketu, tipa najdebilniji potez u FA.
1. Noah = 18 miliona
2. Mozgov = 16 miliona
3. Beal = 25 miliona
Samo sacekati jos par dana
Wojo se probudio.Free agent guard Jeremy Lin is nearing a multi-year deal with the Brooklyn Nets, league **** tell @TheVertical.
36 mil/3 godine
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Da,to nisam ni bio siguran ,pa mi ti i @ilcapitano odgovoriste.miki_92 je napisao/la:ja procita jutros da je njegov max 153MNEZALAGANJE je napisao/la:Koliko je to manje uzeo DeRozan,ako se prica o 139+mil??Za Beala ne vidim da je uzeo ista manje...
Trenutno korisnika/ca: Majestic-12 [Bot] i 1 gost.