2016/17 NBA Pre-season
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
- IlCapitano
- Kontakt:
Re: 2016/17 NBA Off-season
Indiana is nearing a deal with free agent center Al Jefferson, league **** tells @TheVertical.
★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★
Kevin Durant meeting with the Warriors is still going on. Been talking with each other for two-plus hours.
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
Ja zaista vjerujem da ti ne znas citati ili nesto slicno. I dalje mislim da je Simmons najbolji potencijal koji se pojavio jos od LeBrona (neracunajuci Embiida kojeg ne zelim ocjenjivati na osnovu windmilla protiv stolica) i samim tim bolji potencijal od Ingrama ALI njegov put do najboljeg igraca svijeta je uslovnjen jednom ogromnom stvari; SUTEM KOJEG NEMA, BUKVALNO NEMA. Ja vjerujem da ce dodat sut jer mi je nezamislivo da takav all rounder dopusti sebi nesto tako. Da smo imali prvi pick, ja bih licno birao Simmonsa jer moze donijet nesto nevjerovatno. Da li to znaci da je Ingram k.a.r.i.n.a ? Ne. Ingram takodjer ima zastrasujuc potencijal ali Simmons ima vise. Jedino sto se moze donekle reci je da je Ingram nekako sigurniji pick jer on da milimetra ne napreduje sa ovom duzinom i sutem te masom kojom ce sigurno dobiti moze biti odlican rotacijski igrac. Simmons ako ostane ovako bez suta Bog zna na sta ce to licit.
Ako ce Embiid postati ono sto se najavljuje, od Sixersa nema niko bolju buducnost. Ako ce se Embiid nastaviti ovako povrijedjivati, od Sixersa mi imamo bolju buducnost. Vrlo jasno.
Ako ce Embiid postati ono sto se najavljuje, od Sixersa nema niko bolju buducnost. Ako ce se Embiid nastaviti ovako povrijedjivati, od Sixersa mi imamo bolju buducnost. Vrlo jasno.
- IlCapitano
- Kontakt:
Al Jefferson and the Indiana Pacers are close to verbally agreeing on a three-year, $30 million deal, according to league ****
- adriano_leite
- Kontakt:
Indiana radi prestrasan posao ovaj mjesec. 10 miliona po sezoni (u sezoni kad les Noaha vrijedi 18) za Big Ala je smijesno. Moci ce igrati 4 s Turnerom sto je uvijek trebao i igrati (nesto slicno kao i Horford sto je trebao biti 4).IlCapitano je napisao/la:Al Jefferson and the Indiana Pacers are close to verbally agreeing on a three-year, $30 million deal, according to league ****
@epidauruse, itekako znam citati ali pises gluposti brate dragi. Kod tebe je sve ako. Ako ovo ako ono, TRENUTNO, SADA, OVOG MOMENTA, Sixersi imaju vise potencijala od vas, a o Minny da i ne pricamo, tacka.
CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND
Mes Que Un Club!
Mi smo Horde Zla sa Sjevera...
Mes Que Un Club!
Mi smo Horde Zla sa Sjevera...
Cini mi se da sam citao da oni planiraju i Mahinima vratit jel tako?IlCapitano je napisao/la:Al Jefferson and the Indiana Pacers are close to verbally agreeing on a three-year, $30 million deal, according to league ****
Uz Georega na nekom MVP nivou (kojeg ocekuju i kojeg smo vidjeli u playoffu) jako lijepu ekipu su mu sastavili.
Philly vs Everybody
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
****: Al Jefferson agrees to three-year, $30 million deal with Pacers. @WojVerticalNBA report on @TheVertical. https://t.co/K9lwKnaiU1
Indiana Pacers cap situation. Pacers will need to release some FA holds for Al Jefferson. https://t.co/4bn8QyP8qR
Indiana Pacers cap situation. Pacers will need to release some FA holds for Al Jefferson. https://t.co/4bn8QyP8qR
Velež, Chelsea FC, LA Lakers, Scuderia Ferrari
Bradley Beal has agreed to a five-year, $128M-plus max contract to stay with the Wizards, agent Mark Bartelstein tells @TheVertical.
Velež, Chelsea FC, LA Lakers, Scuderia Ferrari
[Hannibal Buress] Al Jefferson's agent must not have any access to twitter or sports news. #mozgov
Philly vs Everybody
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
- BuffonGigi
- Kontakt:
J...m ti zivot, Al Jefferson koji je za Mozgova Kareem Abdul Jabbar, dobije skoro duplo manje para i godinu kraci ugovor. Ne vjerujem...
Allegri mozda nema igru, ali zato ima uzasne rezultate ;)
Jos se ceka Kej Di samo.
Indiana pravi finu ekipicu u ovom FA za PGa.
Indiana pravi finu ekipicu u ovom FA za PGa.
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
- IlCapitano
- Kontakt:
NBA announced free agent O.J. Mayo has been dismissed & disqualified from the NBA for violating terms of the NBA/NBPA Anti-Drug Program.
kd ide kod stepha
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sent from my iPhone using Tapatalk
- BernardBarnjak
- Kontakt:
Zatisje pred buru.
Bernard Barnjak, igrac Sarajeva koji je presao u Hajduk kasnih 80-tih, a u FK Sarajevu bio pravo popularan, ljubimac navijaca.
- tuzlak1987
- Kontakt:
IlCapitano je napisao/la:NBA announced free agent O.J. Mayo has been dismissed & disqualified from the NBA for violating terms of the NBA/NBPA Anti-Drug Program.

- NEZALAGANJE
- Kontakt:
So according to that last tweet from my pal @MarcJSpears, your most current estimate on the DeMar DeRozan deal is five years, $145 million.
Toliko o tome da je dao neki znacajniji popust.
Toliko o tome da je dao neki znacajniji popust.
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
AP ****: 76ers agree to terms with Jerryd Bayless on 3 year, $27M deal.Solidan posao PHI.
e glupanatuzlak1987 je napisao/la:IlCapitano je napisao/la:NBA announced free agent O.J. Mayo has been dismissed & disqualified from the NBA for violating terms of the NBA/NBPA Anti-Drug Program.
- tuzlak1987
- Kontakt:
Dobar Bayless za Simmonsa ko stvoren, nece imati loptu u rukama, a dobro puca trice jer je PG koji je vise SG..
Boston ce ponuditi Horfordu maksimalu. 4 godine 113 miliona.
Laknulo mi je.. barem nije Howard.
Laknulo mi je.. barem nije Howard.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.