NK Zvijezda Gradačac

combe
Kontakt:

Re: NK Zvijezda Gradačac

Post Postao/la combe » 01 jul 2016, 12:04

reddragon001 je napisao/la:Combe lovu u ruke i predsjedbik.budi ne mozes od govana pitu pravit.
Ti si Piska puko ko treger pa ti sam sebe ubijaš. Post prije si naveo da je budžet kao i prošle godine a pred početak prošle sezone si pričao o cifri između 700.000 i 800.000 pa čak i većoj. Onda kažeš da neznamo sa kojima se sad sve igračima pregovara kako su to ekstra pojačanja. I na kraju kažeš ne može se pita od govana pravit. Ti si kralj, de makar sebe u nešto ubjedi pa onda ostale.

theboss_RD07
Kontakt:

Post Postao/la theboss_RD07 » 01 jul 2016, 12:17

Kad je prozivka i koga misle prozvat? :urnebes:

astra1922
Kontakt:

Post Postao/la astra1922 » 01 jul 2016, 12:24

Prozivka je u nedjelju u 17 sati.tako bi trebalo biti
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac

Nova sezona nova nafaka

crvenobijeli
Kontakt:

Post Postao/la crvenobijeli » 01 jul 2016, 12:53

combe je napisao/la:
reddragon001 je napisao/la:Combe lovu u ruke i predsjedbik.budi ne mozes od govana pitu pravit.
Ti si Piska puko ko treger pa ti sam sebe ubijaš. Post prije si naveo da je budžet kao i prošle godine a pred početak prošle sezone si pričao o cifri između 700.000 i 800.000 pa čak i većoj. Onda kažeš da neznamo sa kojima se sad sve igračima pregovara kako su to ekstra pojačanja. I na kraju kažeš ne može se pita od govana pravit. Ti si kralj, de makar sebe u nešto ubjedi pa onda ostale.
tebi combe nevalja uprava,ti hoces smjenu,prvi potez ka tome je da uzmes pare i da odes u klub...mani se laprdanja
ZVIJEZDA SIJA VJECNO !!!!

combe
Kontakt:

Post Postao/la combe » 01 jul 2016, 13:07

Prestaću "laprdat" čim mi neko od vas bojovnika kaže zašto ste vi tražili smjenu prethodne uprave, koja je po svemu bila bolja od ove. Za njihovo vrijeme je bilo bolje od rezultata, infrastrukture, ekipe pa da dalje ne nabrajam. Vi ste čak javno bojkotovali tražili promjene, izražavali nezadovoljstvo, yebavali pojedinim članovima od do. I to je uredu. A ja kad nešto kažem to nije uredu.
Kažete krali su muljali, ali oni su muljali sa parama koje su oni namicali na raznorazne načine a ne se kitili tuđim perjem. Koje od sadašnjih članova dao nešto za Zvijezdu osim Novalića(Mirse i Fadila). Sadašnja gamad ni ulaznicu ne plati. Morate isto shvatiti da ni podrška opštine nije nikada bila kao ove godine i te pare su sjebali.
Tako kako ste vi imali nešto protiv prethodnih ja isto imam protiv ovih dok mi neko de dadne činjenice koje ja vama dajem od je bi te.
Ako vas boli istina koju pišem i činjenice koje iznosim, ne morate ni čitati ni komentarisati. Ali isto tako sam siguran da i na ovom forumu ima ljudi koji razmišljaju normalno i koji situaciju gledaju onakvom kakva ona zaista jest.

theboss_RD07
Kontakt:

Post Postao/la theboss_RD07 » 01 jul 2016, 13:26

Dodji na utakmicu i u lice reci ljudima da su gamad, a ne tu provodit citav dan na forumu i srat po svemu i svacemu, smecaru jedan

ili budi pametan ko sto samo mislis da jesi i napravi ti neke promjene u klubu, pa onda dijeli takve nazive ljudima jer si bolji od njih i jer su to zasluzili.

Dotad se pokrij po usima i ocima i ne seri vise, klosaru

astra1922
Kontakt:

Post Postao/la astra1922 » 01 jul 2016, 13:54

Ja molim da se combe oba Nika banuju.mislim da će se svi složiti sa mnom.
Combe spadalo jedno kad smo izbili na prvo mjesto nigdje te nije bilo.a javio si se odma kada smo pokradeni.trener je otišao i on snosi najveću krivicu.ovi ljudi u upravi su iskusniji za jednu sezonu i vjerujem da će ove biti bolje.ja imam pravo da se opet nadam da ćemo ući a i ako ne uđemo treba zahvaliti svima koji su na bilo koji način pomogli klub i što su nam omogućili da barem budemo u vrhu.

Ti combe misliš da zvijezda mora biti uvijek u vrhu da mora funkcionirati bez greške da moramo završiti stadion da moramo prodati igrače u inostranstvo čovječe ovo je bosna ako ti nepase sta se hvatas za zvijezdu idi prati barcelonu i njezinu upravu.

Zvijezda je naš klub i većini je drago da smo makar i u ovoj ligi .taman je nama ovdje svi znamo gdje smo bili godinama
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac

Nova sezona nova nafaka

combe
Kontakt:

Post Postao/la combe » 01 jul 2016, 14:34

Vi bi odma banovali čim vama ne paše. Čim vam neko kaže istinu ne valja. Tri puta pitam jedno te isto pitanje i niko ne daje odgovor jel valjalo kada ste vi napadali bivšu upravu , yebavali ljudima iz uprave mater na stadionu u loži gdje su mogli slušati i gosti ekipa koje su igrale protiv Zvijezde. JJJJJJJJJJEEEEEELLLLLL to bilo uredu, ali ne vi ste tada imali opravdanje, bez obzira što smo bili kolko-tolko stabilan premierligaš, što se gradio stadion, što su nam dolazile reprezentacije, VAMA TO NIJE BILO DOVOLJNO NALAZILI STE RAZLOG DA BLATITE TE LJUDE i sebi opravdanje za to što ste radili jer je to vama bio ćef. A sada kad neko nešto kaže odma to nevalja, ne voli Zvijezdu. Pa jeste li vi tada volili klub kada ste pričali protiv pojedinih ljudi??????

crvenobijeli
Kontakt:

Post Postao/la crvenobijeli » 01 jul 2016, 14:57

combe je napisao/la:Vi bi odma banovali čim vama ne paše. Čim vam neko kaže istinu ne valja. Tri puta pitam jedno te isto pitanje i niko ne daje odgovor jel valjalo kada ste vi napadali bivšu upravu , yebavali ljudima iz uprave mater na stadionu u loži gdje su mogli slušati i gosti ekipa koje su igrale protiv Zvijezde. JJJJJJJJJJEEEEEELLLLLL to bilo uredu, ali ne vi ste tada imali opravdanje, bez obzira što smo bili kolko-tolko stabilan premierligaš, što se gradio stadion, što su nam dolazile reprezentacije, VAMA TO NIJE BILO DOVOLJNO NALAZILI STE RAZLOG DA BLATITE TE LJUDE i sebi opravdanje za to što ste radili jer je to vama bio ćef. A sada kad neko nešto kaže odma to nevalja, ne voli Zvijezdu. Pa jeste li vi tada volili klub kada ste pričali protiv pojedinih ljudi??????
Ev da ti ja kazem je_bo te nurdo i mustafa u supak a i ti njih...
ZVIJEZDA SIJA VJECNO !!!!

DevilsAdvocate
Kontakt:

Post Postao/la DevilsAdvocate » 01 jul 2016, 15:28

VI se jos zamarate ovim debilom combetom ? Ja sam ga stavio na ignore, tako da mi njegovi postovi vise ne kvare ovaj pdf, moze pisati do sutra ove svoje velicanstvene umotvorine :kafa:
'I was young, I was survivin' the times. Waitin' for my moment, I was destined to shine..'

reddragon001
Kontakt:

Post Postao/la reddragon001 » 01 jul 2016, 15:48

Jel znas koliko su ti tvoji puleni ostavili duga 700 000km samo poreznoj, suki 60k i tako dalje uprava ova na celu sa ovim ljudima je vratila prosle sezone 200 000km. Sto su ostavili ti, pa taj isti nurdo kojeg dizes u zvijezde doso je po najvecoj zimi iscupao pec za grijanje itd. Svaka cast ali od ovih ljudi koji su uzeli Zvijezdu kad je najteze boljih nemamo. Ko god misli da moze bolje 10 000km/godisnji nivo i bujrum u upravu. Samo ove godine je budzet oko 400 000 osiguran plus ako dodje sta sa strane ne nadano. Prema tome igraci koji idu su sve neki levati koji nisu ni igrali ili su se precjenili.

combe
Kontakt:

Post Postao/la combe » 01 jul 2016, 17:49

Pa te igrače koji su otisli si ti do prije dva mjeseca dizao u visine i govorio kako su sudije krive sto oni nisu premijerliga. A sad ti ne valjaju. Moraš se preparat. Postavit Šarana za predsjednika i Kikica Sada za potpredsjednika nebi ni Tramosnica. To su ljudi koji cijeli život žive na tuđoj grbači toliko su sposobni. Kažeš budžet 400 000 obezbjeđen. A prije toga govoriš isti kao prošle godine.A za prošlogodišnji si govorio da je oko 700 000. Momče pa ti imas problem da sam sebe ubjeđivati u neke stvari. Prije par dana si govorio da će ponovo bit borba za prvaka sada kada se ovo desilo kada su skoro svi igrači napustili klub ti opet nešto baljezgas. Hajro sad opet opletite po meni i zatvorite oči pred trenutnom situacijom u i oko kluba. Dobro su vam isprali mozak.

batigol777
Kontakt:

Post Postao/la batigol777 » 01 jul 2016, 18:11

Tesko da valja i ona i ova uprava akoo se kao mjerilo uspjeha gleda rezulat ili ispunjavanje nekakvih ciljeva.
Mislim da se dosta stvari postavilo nerealno da se napravilo puno gresaka prilikom dovodjenja igraca da se zakasnilo sa smjenom trenera da su se forsirali pojedni igraci bez osnova.Misan Duvnjak Hinovic ... I na kraju krajeva nijr se smjelo dopustiti da se odluka o ulasku rjesava zadnje kolo.
Neko ko upravlja klubom kome je dato to povjerenje treba da snosi posljedice od onih koji obezbijede te pare. Sport je nauka biznis i nas dok neuzmu neki skolovani ljudi nema tu napretka.
Po meni nasa uprava ima nekoliko ljudi koji su zalutali u sport ima i onih koje treba pohvaliti. Ja licno negotivim Turbica Kikica Sadana i jos par persona.mislim da ti ljudi nisu sposobni zasukati rukave i naprqviti posla. Mozda grijesim al tako mislim.
Sto sr tice ove sezone ja licno neocekujem puno al ipak se nadam.
Neobra se bostan,dok sljive ne popadaju.

theboss_RD07
Kontakt:

Post Postao/la theboss_RD07 » 01 jul 2016, 19:20

combe je napisao/la:Pa te igrače koji su otisli si ti do prije dva mjeseca dizao u visine i govorio kako su sudije krive sto oni nisu premijerliga. A sad ti ne valjaju. Moraš se preparat. Postavit Šarana za predsjednika i Kikica Sada za potpredsjednika nebi ni Tramosnica. To su ljudi koji cijeli život žive na tuđoj grbači toliko su sposobni. Kažeš budžet 400 000 obezbjeđen. A prije toga govoriš isti kao prošle godine.A za prošlogodišnji si govorio da je oko 700 000. Momče pa ti imas problem da sam sebe ubjeđivati u neke stvari. Prije par dana si govorio da će ponovo bit borba za prvaka sada kada se ovo desilo kada su skoro svi igrači napustili klub ti opet nešto baljezgas. Hajro sad opet opletite po meni i zatvorite oči pred trenutnom situacijom u i oko kluba. Dobro su vam isprali mozak.
Nije nama niko isprao mozak, vec mi nismo glupi ko ti da vjerujemo u svakakve price i ocekujemo carolije.
Ti se nerviras zbog piskinih 'informacija', a vamo to niko uopste i ne gleda.

Ja znam da su iz kluba najavili vracanje dugova, opstanak u ligi i ulaganje u omladinski pogon kao glavne ciljeve za sljedecu sezonu. I ja se time vodim i ne nerviram se zbog nekakvih informacija da je budzet ovoliki, pa onoliki.. Da ce doc ovaj, onaj. Znam sta je cilj i ja sam zadovoljan dok god se ne bude padalo ispod tog cilja. To je neki minimum koji mene moze zadovoljit, ostalo sve je neprihvatljivo.

Isto tako su prosle godine postavili cilj ulazak u PL. I jesu se borili do zadnjeg kola. Nije se dalo.. Boze moj.. I sta sad?
Ove je cilj opstanak, i ja razumijem zasto. Ako cilj bude ostvaren, meni vise ne treba.

A ti sto imas mozak velicine jedne tipke na tastaturi, i lijepis se na svakakve gluposti koje ti neko prisapne.. To je stvarno tvoj problem, ne nas..

reddragon001
Kontakt:

Post Postao/la reddragon001 » 01 jul 2016, 20:12

combe je napisao/la:Pa te igrače koji su otisli si ti do prije dva mjeseca dizao u visine i govorio kako su sudije krive sto oni nisu premijerliga. A sad ti ne valjaju. Moraš se preparat. Postavit Šarana za predsjednika i Kikica Sada za potpredsjednika nebi ni Tramosnica. To su ljudi koji cijeli život žive na tuđoj grbači toliko su sposobni. Kažeš budžet 400 000 obezbjeđen. A prije toga govoriš isti kao prošle godine.A za prošlogodišnji si govorio da je oko 700 000. Momče pa ti imas problem da sam sebe ubjeđivati u neke stvari. Prije par dana si govorio da će ponovo bit borba za prvaka sada kada se ovo desilo kada su skoro svi igrači napustili klub ti opet nešto baljezgas. Hajro sad opet opletite po meni i zatvorite oči pred trenutnom situacijom u i oko kluba. Dobro su vam isprali mozak.
pa usljo dodji ti u klub ti si najbolji covjek izgleda na svijetu. joj al me nerviras.... sve znas najpametniji si pa fukaro otiso si u njemacku sve su ti bajate informacije. Uostalom ba nemam ti se sta pravdati, jednostavno nema para previse da se baca kao prosle godine jer je mirso novalic istupio kad god je zaskripalo on bi vadio ove godine se prostiremo koliko je jorgan dug. A ti jedi ****... Combe prosle godine 200 000km duga vraceno plus 400 000km kliko ti to dodje??? prosle godine je potroseno tacno oko 600 000km, ako vec hoces da znas. Da je nama bogdom Kikic Said predsjednik to je najsposobniji covjek u upravi covjek koji daje svoje pare licno, plus naso je 20 000km od jedne firme prosle godine. Prema tome ko god misli da moze bolje bujrum eto bila je skupstina pa pojedinim prosijacima bilo zao dat 100km da prisustvuju na istoj.,

combe
Kontakt:

Post Postao/la combe » 01 jul 2016, 20:45

reddragon001 je napisao/la:
pa usljo dodji ti u klub ti si najbolji covjek izgleda na svijetu. joj al me nerviras.... sve znas najpametniji si pa fukaro otiso si u njemacku sve su ti bajate informacije. Uostalom ba nemam ti se sta pravdati, jednostavno nema para previse da se baca kao prosle godine jer je mirso novalic istupio kad god je zaskripalo on bi vadio ove godine se prostiremo koliko je jorgan dug. A ti jedi ****... Combe prosle godine 200 000km duga vraceno plus 400 000km kliko ti to dodje??? prosle godine je potroseno tacno oko 600 000km, ako vec hoces da znas. Da je nama bogdom Kikic Said predsjednik to je najsposobniji covjek u upravi covjek koji daje svoje pare licno, plus naso je 20 000km od jedne firme prosle godine. Prema tome ko god misli da moze bolje bujrum eto bila je skupstina pa pojedinim prosijacima bilo zao dat 100km da prisustvuju na istoj.,
Glupsone kakva Njemacka kakvo šta, evo me u svojoj carsiji sdtam. Ocigledno si me zamjenio sa nekim. A informacija imam puno više nego što misloš. A vi ovce paste što vam serviraju kako ne može bolje. Kako je normalno da naša djeca idu u Radnik koji je prošlu sezonu izborio evropu sa budžetom manjim od našeg.Nek vam prodaju da je mlijeko crno. ŠTA ĆEŠ DOK JE TRAVE BIĆE I OVACA. A za tebe Piskolizac jedna informacija taj tvoj Said je toliko sposoban da je dobio nogar gdje god je radio. Da ne pricamo šta je radio kada je prvi put bio u Zvijezdi. Uostalom šta reć za čovjeka koji u rođenoj čaršiji sam hoda.

combe
Kontakt:

Post Postao/la combe » 01 jul 2016, 20:54

theboss_RD07 je napisao/la:
Nije nama niko isprao mozak, vec mi nismo glupi ko ti da vjerujemo u svakakve price i ocekujemo carolije.
Ti se nerviras zbog piskinih 'informacija', a vamo to niko uopste i ne gleda.

Ja znam da su iz kluba najavili vracanje dugova, opstanak u ligi i ulaganje u omladinski pogon kao glavne ciljeve za sljedecu sezonu. I ja se time vodim i ne nerviram se zbog nekakvih informacija da je budzet ovoliki, pa onoliki.. Da ce doc ovaj, onaj. Znam sta je cilj i ja sam zadovoljan dok god se ne bude padalo ispod tog cilja. To je neki minimum koji mene moze zadovoljit, ostalo sve je neprihvatljivo.

Isto tako su prosle godine postavili cilj ulazak u PL. I jesu se borili do zadnjeg kola. Nije se dalo.. Boze moj.. I sta sad?
Ove je cilj opstanak, i ja razumijem zasto. Ako cilj bude ostvaren, meni vise ne treba.

A ti sto imas mozak velicine jedne tipke na tastaturi, i lijepis se na svakakve gluposti koje ti neko prisapne.. To je stvarno tvoj problem, ne nas..
Mi druže ocigledno ne čitamo isto pismo. Yebeš Pisku oni iz uprave su na zvanicnom obracanju rekli ako se ukaže prilika boriće se za ulazak. Kada sam ja tad rekao da je to između redaka borba za ostanak svi ste osuli paljbu na mene. A ti sad isti dođeš i kažeš da je cilj opstanak.

reddragon001
Kontakt:

Post Postao/la reddragon001 » 01 jul 2016, 21:07

Sve u svemu kako god ti si ba kukavica i licemjer koji je vani to sam siguran 100%. Lahko je palamudit pa kad imas takve argumente daj reci nam ko je tajanstveni combe... da smijes....

theboss_RD07
Kontakt:

Post Postao/la theboss_RD07 » 01 jul 2016, 21:36

Niko te ne napada zbog toga sto si reko da je borba opstanak. Ljudi te napadaju jer si primitivna seljacina, koja dolazi ovdje da vrijedja narod, govori kako su ljudi sveli Zvijezdu na niske grane itd.
O cemu pricas? Mi svi znamo da je cilj opstanak u ligi. I ako razumijes razliku nije borba za opstanak vec opstanak u ligi. To je cilj.
Opstanak moze da znaci 2. mjesto a moze biti i 12. mjesto ;)

combe
Kontakt:

Post Postao/la combe » 01 jul 2016, 21:57

theboss_RD07 je napisao/la:Niko te ne napada zbog toga sto si reko da je borba opstanak. Ljudi te napadaju jer si primitivna seljacina, koja dolazi ovdje da vrijedja narod, govori kako su ljudi sveli Zvijezdu na niske grane itd.
O cemu pricas? Mi svi znamo da je cilj opstanak u ligi. I ako razumijes razliku nije borba za opstanak vec opstanak u ligi. To je cilj.
Opstanak moze da znaci 2. mjesto a moze biti i 12. mjesto ;)
Bojim se ja da oni taj svoj cilj ne ostvare. Jer sadašnja uprava nijedan cilj nije ostvarila. Pretprošle sezona je bio cilj ostanak u premijer nije ostvaren, prošle cilj ulazak opet nije ostvaren. Nadam se da će im biti treća sreća i da će sad ostvarit cilj valjda im i to neće bit velik zalogaj. A simpatični su sposobni ljudi sebi uvjek postavljaju visoke ciljeve a ovi naši konstantno spuštaju ljestvicu. A ja taman mislio da su i oni "sposobni". De mi jos samo odgovori ako sam ja primitivna seljacima kao što ti kažeš, šta ste onda bili vi kada ste prethodnoj upravi javno yebavali sve redom. Vi ste sigurno imali opravdanje.

Odgovori

Natrag na “Niže lige”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.