1/8 - Njemačka-Engleska

11. juni - 11. juli

Moderator/ica: admin

Ko prolazi?

Njemacka
86
59%
Engleska
60
41%

Ukupno glasova: 146

Cartman
Kontakt:

Re: 1/8 - Njemačka-Engleska

Post Postao/la Cartman » 27 jun 2010, 17:53

Navijo sam za Englesku, i gol Lamparda jest mogo promjenit sve, ali cinjenica je da sa ih njemci razbili u drugom poluvremenu i Engleska je pokazala da ima previse limitiranih igraca. Gerrard, Lampard i Rooney su nesto probali u drugom, ali ne mogu sami. Jedan Milner, Barry ili Defoe nemaju sta trazit u ovakvim utakmicama. A ono sto je Ozil uradio Barryu kod 4. gola je smjesno. Pa lik je sporiji od Muratovica.

Cestitke Njemackoj na prolazu. Mislio sam da ne mogu do titule jer im fali iskustva, ali Boga mi vise nisam bas siguran.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

Mourinhokilledbarca
Kontakt:

Post Postao/la Mourinhokilledbarca » 27 jun 2010, 17:54

19TM87 je napisao/la:svaka cast njemackoj, zasluzeno ce proci, mada ipak mislim da je kljucni momenat bio ne priznat gol engleza i sad bi vjerovatno bio rezultat 2-2
zavrsilo bi 3_2 za Njemce sigurnojer se njemci ama bas nikad ne daju do kraja..to se moze vidjeti iz drugih utakmica ;)
1946

bayernovac
Kontakt:

Post Postao/la bayernovac » 27 jun 2010, 17:54

Deutschland
Deutschland
Deutschland

Thomas Muller tor machine
zwei Mullers Gerd und Thomas ein Team FC Bayern Munchen

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 27 jun 2010, 17:54

:lol: :lol: :lol: :lol:
Englezi rastavljeni na proste faktore. :lol: :lol: :lol:
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

Chologol
Kontakt:

Post Postao/la Chologol » 27 jun 2010, 17:56

Eto vozdra za vijeke vjekova, ima par normalnih ljudi s kojim mogu diskutovati ostalo sve djecurlija.
Rey de la furia española...

demir44
Kontakt:

Post Postao/la demir44 » 27 jun 2010, 17:56

Meni najsmjesnije kad onaj komentator kaze da je na SP 1964 Geoffu Hurstu priznat nepostojeci gol,te da im se sad sve vraca,a zna se da je to jedna od najvecih nepoznanica svjetskih prvenstava,jer tad nije bilo kao sad kamera iz svih uglova...
Rotor Volgograd...

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 27 jun 2010, 17:57

Ozil prekuco Engleze :mrgreen:
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

bayernovac
Kontakt:

Post Postao/la bayernovac » 27 jun 2010, 17:58

demir44 je napisao/la:Meni najsmjesnije kad onaj komentator kaze da je na SP 1964 Geoffu Hurstu priznat nepostojeci gol,te da im se sad sve vraca,a zna se da je to jedna od najvecih nepoznanica svjetskih prvenstava,jer tad nije bilo kao sad kamera iz svih uglova...
Je li to sudije sa sobom sad nose kamere
zwei Mullers Gerd und Thomas ein Team FC Bayern Munchen

Bečki Kongres
Kontakt:

Post Postao/la Bečki Kongres » 27 jun 2010, 17:58

Dobro, sudija je oštetio kod gola Lamparda, ali Engleska u drugom poluvremenu nije imala niti jednu jedinu akciju. Imali su slobodnjak Lamparda koji je pogodio prečku, te poslije kod rezultata 4-1, onaj šut Gerrarda i to je to. Mislio sam da će ući u drugo poluvrijeme da ubiju Nijemce, no ništa od toga.

Glavni krivac = CAPELLO!!!

Ne znam kako nije shvatio da ovako ne ide. Tri utakmice u grupi nisu ništa pokazali sa ovakvom postavkom na terenu, a on to isto radi u osmini finala(naravno, opet iste izmjene Heskey, Cole i SWP). Jednostavno, cijelo SP je sramotno za Englesku, sada se mogu vratiti kući, gdje im je i mjesto. Više su pokazali Australci od njih, a da ne govorim o ostalim ekipama koje su se plasirale u osminu finala.

Btw, ubijeđen sam da bi Agbonlahor, Ashley Young i Walcott bili bolji izbor od Heskeya, SWP-a i uzmite bilo koga od onih što su na klupi. :D

Rooney je na ovom prvenstvu neprepoznatljiv, što zbog nedostatka lopti(krivci Gerrard i Lampard), što zbog povrede, a zbog loše forme(ne mogu da vjerujem da nije zabio za repku u posljednjih 9 utakmica). Sve u svemu, loša Engleska, Njemačka je zasluženo prošla i to je to.

Nadam se odličnom meču u četvrtfinalu sa Argentincima.

@Chologol

Vozdra, nećeš nikome nedostajati ako odeš, vjeruj mi. ;)

Dabar
Kontakt:

Post Postao/la Dabar » 27 jun 2010, 17:59

Zaslužena pobjeda njemaca,ali kako ovaj makaay i još neki mogu govorit osveta za 66,pa tada se nije znalo jeli lopta prešla crtu,a ovo sad iz aviona se vidi jbt-e...ovo je krađa žešća

Genghis
Kontakt:

Post Postao/la Genghis » 27 jun 2010, 17:59

KAKVA PLJACKA, NAJVECA PLJACKA U HISTORIJI SPORTA !!! OCIGLEDNO JE DA SU SVABE POTPLATILI OVO DNO OD SUDIJE, BAS ME ZANIMA STA CE MAFIfA RECI U VEZI OVE PLJACKE. ALI VELIKA ARGENTINA CE OSVETITI PRAVDU I PODERAT CE NJEMCE JEDNO 5-0. :!: :!: :!: :!:
★ 32 SCUDETTI ★ VINTI SUL CAMPO ★

Juventus (32) ★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★
Sebastian Vettel (4) ¤ ¤ ¤ ¤
Jose Mourinho (7+4+1+2) + * # + ★ + + * + + * ★ * +

bavarian_bk
Kontakt:

Post Postao/la bavarian_bk » 27 jun 2010, 18:00

Nosioci igre Njemacke -igraci Bayerna :D

geronimo
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la geronimo » 27 jun 2010, 18:00

hammers je napisao/la:slika

Come on England :P
Za malo da potrefis rezultat. :D `ajde hammersu glavu gore, bice bolje...kaze narod stari. :mrgreen:

Meni ne silazi osmijeh sa lica. :D
ALLES MÜLLER ODER WAS
Vom Jäger zum Gejagten

suntu jeu
Kontakt:

Post Postao/la suntu jeu » 27 jun 2010, 18:00

Genghis je napisao/la:KAKVA PLJACKA, NAJVECA PLJACKA U HISTORIJI SPORTA !!! OCIGLEDNO JE DA SU SVABE POTPLATILI OVO DNO OD SUDIJE, BAS ME ZANIMA STA CE MAFIfA RECI U VEZI OVE PLJACKE. ALI VELIKA ARGENTINA CE OSVETITI PRAVDU I PODERAT CE NJEMCE JEDNO 5-0. :!: :!: :!: :!:
Da, eto upiši 4-2 i završena priča.

AYAN
Kontakt:

Post Postao/la AYAN » 27 jun 2010, 18:00

Prvi gol Njemaca čist ofside.

Poništen čist gol Englezima...

Ja sam možda i uživao u ekplozivnim kontrama Njemaca u drugom poluvremenu, ali kad znam o kakvoj se sudijskoj lakrdiji radi, sve to ispada tako glupo i jadno.
Kad su svi protiv tebe, ili si apsolutno u krivu, ili si apsolutno u pravu...
Željo i samo Željo...

FRANK RIBERY
Kontakt:

Post Postao/la FRANK RIBERY » 27 jun 2010, 18:01

Za one koji su bježali sa časova hemije mogli su danas da nadoknade izgubljeno.

Hemijska analiza je rastavljanje tvari na jednostavnije tvari ili u prevodu rastavljanje Engleza na proste faktore. :mrgreen:
Zadnja izmjena: FRANK RIBERY, dana/u 27 jun 2010, 18:02, ukupno mijenjano 2 puta.
Felix Magath: "Bayern je trenutno najbolji tim u Evropi. Barcelona je imala svoj dan, ali protiv Bayerna nemaju nikakve šanse. Bayern se ne boji Barcelone,".

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 27 jun 2010, 18:01

Genghis je napisao/la:KAKVA PLJACKA, NAJVECA PLJACKA U HISTORIJI SPORTA !!! OCIGLEDNO JE DA SU SVABE POTPLATILI OVO DNO OD SUDIJE, BAS ME ZANIMA STA CE MAFIfA RECI U VEZI OVE PLJACKE. ALI VELIKA ARGENTINA CE OSVETITI PRAVDU I PODERAT CE NJEMCE JEDNO 5-0. :!: :!: :!: :!:
Ta ce Argentina??? I oni ce veceras isprdit. :mrgreen: :mrgreen:
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

twingi
Kontakt:

Post Postao/la twingi » 27 jun 2010, 18:02

Chologol je napisao/la:Eto vozdra za vijeke vjekova, ima par normalnih ljudi s kojim mogu diskutovati ostalo sve djecurlija.
E steta za vijeke vijekova...
Naglabam...

Ne uklanjam dok Velid Spaho ne trepne kad prica!!!

Genghis
Kontakt:

Post Postao/la Genghis » 27 jun 2010, 18:02

suntu jeu je napisao/la:
Da, eto upiši 4-2 i završena priča.
Da je Engleskoj priznat cist gol , bilo bi jedno 5-2 za Engleze jer mizerni igrace kolijevke nacizma se nebi sastali sa loptom.
★ 32 SCUDETTI ★ VINTI SUL CAMPO ★

Juventus (32) ★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★
Sebastian Vettel (4) ¤ ¤ ¤ ¤
Jose Mourinho (7+4+1+2) + * # + ★ + + * + + * ★ * +

emir987
Kontakt:

Post Postao/la emir987 » 27 jun 2010, 18:02

svaka cast svabama sto su ocitali lekciju englezima. zanima me kako ce odigrati protiv igraca koji lete po terenu kao sto su messi, aguero, higuain, milito i kompanija. jedva cekam taj mec. jos da mi je vidjeti kako ce maradona postavit taktiku protiv pravog takticara yogija.
Optimista vjeruje da živimo u najboljem od svih mogućih svjetova. Pesimista se plaši da je to istina.

Zaključano

Natrag na “Svjetsko Prvenstvo: Južna Afrika 2010.”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.