O cemu se radi?samirr je napisao/la:Zašto mi niko nije javio da je bio napad na međunarodni fudbal - precijenjeni igraci ?
PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
- MocMahale444
Re: PL prepucavanja
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
- Evolution87
- Kontakt:
Izgleda neka tajna akcija bila.
Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
Pitaj High-a on je izdominirao.MocMahale444 je napisao/la:O cemu se radi?samirr je napisao/la:Zašto mi niko nije javio da je bio napad na međunarodni fudbal - precijenjeni igraci ?
Zukanović, kralj cijena za PL BiH na TM!
- RizahLegenda
- Kontakt:

Zadnja izmjena: RizahLegenda, dana/u 02 jul 2016, 01:58, ukupno mijenjano 1 put.
Rizah Meskovic o osvojenoj tituli Kupa prvoligasa 1971:"Pobjedili smo velike timove na putu do titule poput Hajduka i C.Zvezde. Sloboda je bila drugi klub od bh klubova koja je uzela titulu u Jugoslaviji. Ponosan sam na to"
- MocMahale444
Tvrdoglav knjizevniksamirr je napisao/la:Pitaj High-a on je izdominirao.MocMahale444 je napisao/la:O cemu se radi?samirr je napisao/la:Zašto mi niko nije javio da je bio napad na međunarodni fudbal - precijenjeni igraci ?

Meni vise dosadilo citati ovdje Aza Sisoje, amidza fening, kamatar 7%.
Sad ce derbi odma prvo kolo ko ce u avatar? High, Jole nece vec sam ga pitao prosli put valjda sablju dobro spijunirao, Riri on je stalno u banovicima. Ko ima jos Memiš zvani gdje bager ili Totti.
Povodom čega?Maticar je napisao/la:@High hoćemo li u avatar?

Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Dovoljni smo nas dvojica da to riješimo.

31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
- MocMahale444
Kamena s ramena ili bacanje pogleda u visHigh je napisao/la:Povodom čega?Maticar je napisao/la:@High hoćemo li u avatar?

- RizahLegenda
- Kontakt:
Totti ili GTA semaforMocMahale444 je napisao/la:Ko ima jos Memiš zvani gdje bager ili Totti.

Rizah Meskovic o osvojenoj tituli Kupa prvoligasa 1971:"Pobjedili smo velike timove na putu do titule poput Hajduka i C.Zvezde. Sloboda je bila drugi klub od bh klubova koja je uzela titulu u Jugoslaviji. Ponosan sam na to"
- MocMahale444
Gdje si Šeki dugo te nije biloRizahLegenda je napisao/la:Totti ili GTA semaforMocMahale444 je napisao/la:Ko ima jos Memiš zvani gdje bager ili Totti.Bitan kao semafor u GTA

Napisa frajer post na prosloj stranici, fol da provocira, niko nije obratio paznju, on editova post pa ga opet napisa na novoj!
Reklo bi se zeljan paznje..

Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Povratak Frante, dio - 16 !RizahLegenda je napisao/la:
Totti ili GTA semaforBitan kao semafor u GTA
Zukanović, kralj cijena za PL BiH na TM!
Povodom najvećeg praznika u Bošnjaka. Povodom derbija. :kahva:High je napisao/la:Povodom čega?Maticar je napisao/la:@High hoćemo li u avatar?
ako te ne prozivam, onda te gotivim
- TobeYarabi
- Kontakt:
joker90 je napisao/la:Napisa frajer post na prosloj stranici, fol da provocira, niko nije obratio paznju, on editova post pa ga opet napisa na novoj!Reklo bi se zeljan paznje..
Post je postao/la RizahLegenda, koji/a je na tvojoj listi ignoriranih.

- MocMahale444
Ako hoce kontra nas da pise mora pokazati malo postovanja, svi se mi zezamo I preko granice nekada ali onaj post za iftar mu je zloban bas.
Njemu njegovo necu mu vala soliti pamet neka pise sta hoce.
Njemu njegovo necu mu vala soliti pamet neka pise sta hoce.
Avatar mi je tu još od 2008., a tradicija je sakralizam!Maticar je napisao/la:Povodom najvećeg praznika u Bošnjaka. Povodom derbija. :kahva:High je napisao/la:Povodom čega?Maticar je napisao/la:@High hoćemo li u avatar?
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Znači ne smiješ...High je napisao/la: Avatar mi je tu još od 2008., a tradicija je sakralizam!

ako te ne prozivam, onda te gotivim

koe prvi