1/8 - Njemačka-Engleska
Moderator/ica: admin
Re: 1/8 - Njemačka-Engleska
Enlezi su imali citavo drugo poluvrijeme da isprave tu nepravdu oko poništenog gola i izjednace ,ali su ih švabe rastavili na proste faktore i još su englezi dobro prošli na kraju sa samo 4 gola u mreži.
"To govori da uopce nemamo sta raspravljati o spanskim klubovima jer one koje ti nazivas spanskim su u sustini engleski klubovi". - Paja
Znaci Rooney mora cekati svoje trece prvenstvo da bi se upisao u listu strijelaca. 

Vom Jäger zum Gejagten

Jest neko ''neurozan''

Sudijske lakrdije su cjelo takmicenje.
Tako da to niti je opravdanje niti olaksanje a vala niti iznenadjenje.
Njemacka je svjesno pobjedom nad Ganom isla na Engleze.
Valjda im laksi put,kao sto sam prije par dana i napisao.

Zadnja izmjena: harishp, dana/u 27 jun 2010, 18:05, ukupno mijenjano 1 put.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
nisam znao da je najjaci njemacki igrac ozil presao u bayernbavarian_bk je napisao/la:Nosioci igre Njemacke -igraci Bayerna

Optimista vjeruje da živimo u najboljem od svih mogućih svjetova. Pesimista se plaši da je to istina.
Gerrarda nema nigdje? Pa čovjek je bio najbolji njihov igrač na prvenstvu i ponajbolji i na ovoj tekmi.HOPLIT je napisao/la:Konačno smo dočekali jedan pravi derbi na ovom SP. Po meni švabe su jače i trebale bi ovo dobit. Lamparda (osim kod poništenog gola) i Gerrarda nema nigdje, njemačka sredina uistinu dominira. Englezima se puno pozna neigranje Ferdinanda a ispostavlja se da nemaju adekvatnu zamjenu. Cappelo mora hitno nešto mjenjati ako želi makar izjednačiti ovo. Vrijeme je za Joe Colea.
Ako se ova utakmica nastavi ovakvim tempom bojim se za život Staurta Piercea
P.S. Gol Lamparda ? Brutalno !
FK Pjetlovi
- Omerbavarac
- Kontakt:

Ko kaze da je bio gol laze!

ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
- reds_forever
- Kontakt:
Jako losa igra engleske...Zao mi je sto nisu prosli,ali generalno,bolje nisu ni zasluzili...haj i nekako ova utakmica,mozda bi bilo drugacije da je priznat gol lamparda,ali su i u prethodnim utakmicama bili jako slabi i nezainteresovani na terenu,sada im se to vratilo...Ja mislim da je capello trebao izbaciti barrya,lik je izgledao katastrofalno,odbrana suplja,jedini koji su nesto pokusavali bili su lampard,defoe,rooney i gerrard,ostalo sve 0
Zao mi je zbog ovih par igraca sto je engleska dozivjela ovakvo ponizenje,jer za neke od njih je ovo vjerovatno posljednje SP....
Njima fali kreativnosti,od ovakvog nacina igranja nema nista
Sto se tice sudija...iz dana u dan prave sve vise i sve gore greske...ja mislim da bi najbolje bilo kada bi imali jos jednog sudiju koji bi fino mogao pratiti ponovljeni snimak i onda se konsultovati sa ostalim...
Zao mi je zbog ovih par igraca sto je engleska dozivjela ovakvo ponizenje,jer za neke od njih je ovo vjerovatno posljednje SP....
Njima fali kreativnosti,od ovakvog nacina igranja nema nista
Sto se tice sudija...iz dana u dan prave sve vise i sve gore greske...ja mislim da bi najbolje bilo kada bi imali jos jednog sudiju koji bi fino mogao pratiti ponovljeni snimak i onda se konsultovati sa ostalim...
After all,there was no 'miracle' in Istanbul,there was just a man inspiring other men to victory,a man with whom..' You'll never walk alone '
"I wouldn't walk away. I'd fight to put it right next year because I'm not a quitter" - Daniel Agger
"I wouldn't walk away. I'd fight to put it right next year because I'm not a quitter" - Daniel Agger
A'l vi ser... gospodine, sta je pokradeno?Bolan ovakve Engleze polagahno bi smlatio i San Marino!Genghis je napisao/la:KAKVA PLJACKA, NAJVECA PLJACKA U HISTORIJI SPORTA !!! OCIGLEDNO JE DA SU SVABE POTPLATILI OVO DNO OD SUDIJE, BAS ME ZANIMA STA CE MAFIfA RECI U VEZI OVE PLJACKE. ALI VELIKA ARGENTINA CE OSVETITI PRAVDU I PODERAT CE NJEMCE JEDNO 5-0.![]()
![]()
![]()
- bayernovac
- Kontakt:
[youtube][/youtube]omerbavarac je napisao/la:
Ko kaze da je bio gol laze!![]()
![]()
Ma nije bio gol

Zadnja izmjena: bayernovac, dana/u 27 jun 2010, 18:11, ukupno mijenjano 1 put.
zwei Mullers Gerd und Thomas ein Team FC Bayern Munchen
A sto miler udari budalama plesku i to sa obje strane
@Genghis nastavi bubati da ce Njemacka ispasti, mozda pogodis do kraja prvenstva, a mozda ces morati nastaviti i na sljedecem

@Genghis nastavi bubati da ce Njemacka ispasti, mozda pogodis do kraja prvenstva, a mozda ces morati nastaviti i na sljedecem

- United Rule
- Kontakt:
England aufiderzen 

>--- There are hundreds of clubs in the world.....but One United....
<- KNVB -> World Cup 2010
Pa dobro, ne bi ni valjalo da svi dolaze iz Bavarske. Ali se mora priznati da su danas bili odlicni...Muller, Sweini, Klose...Lahm standardan i sve pohvale Friedrichu.emir987 je napisao/la:nisam znao da je najjaci njemacki igrac ozil presao u bayernbavarian_bk je napisao/la:Nosioci igre Njemacke -igraci Bayerna
Da Bayernu Ozil treba, vac bi se nasao na Isaru.
Vom Jäger zum Gejagten
Da je bilo 2:2 na poluvremenu, misliš li da bi kapelo ostavio njemcima onoliko prostora za kontranapade?drop je napisao/la:Enlezi su imali citavo drugo poluvrijeme da isprave tu nepravdu oko poništenog gola i izjednace ,ali su ih švabe rastavili na proste faktore i još su englezi dobro prošli na kraju sa samo 4 gola u mreži.
Budi malo realan.
A prvi gol njemaca je također bio čist ofside. Klose se aktivirao u igru iz čistog ofside-a.
Zadnja izmjena: AYAN, dana/u 27 jun 2010, 18:11, ukupno mijenjano 1 put.
Kad su svi protiv tebe, ili si apsolutno u krivu, ili si apsolutno u pravu...
Željo i samo Željo...
Željo i samo Željo...
Ma kakvi !!!omerbavarac je napisao/la:
Ko kaze da je bio gol laze!![]()
![]()

Ovo fotomontaža !
FK Pjetlovi
-
- Kontakt:
To fakat ne znate pravila, ili se zaje*avate?AYAN je napisao/la:Da je bilo 2:2 na poluvremenu, misliš li da bi kapelu ostavio njemcima onoliko prostora za kontranapade?drop je napisao/la:Enlezi su imali citavo drugo poluvrijeme da isprave tu nepravdu oko poništenog gola i izjednace ,ali su ih švabe rastavili na proste faktore i još su englezi dobro prošli na kraju sa samo 4 gola u mreži.
Budi malo realan.
A prvi gol njemaca je također bio čist ofside. Klose se aktivirao u igru iz čistog ofside-a.
Njihova sreća da ih je Njemačka pregazila sa samo 4-1 jer da su išli na Argentinu bojim se da bi popili dupli. 

- United Rule
- Kontakt:
Hahahahaaha a tek Brazil?Borkan je napisao/la:Njihova sreća da ih je Njemačka pregazila sa samo 4-1 jer da su išli na Argentinu bojim se da bi popili dupli.

>--- There are hundreds of clubs in the world.....but One United....
Zaslužena pobjeda Njemačke. Mislim da imaju potencial za dominaciju na svjetskoj i pogotvo europskoj sceni u narednim godinama. Odlična pas igra, solidna odbrana, fantastičan golman, brzina, snaga i umiječe, sve u svemu jedna kompletna ekipa.
Englezi katastrofalni! Gerrard i Lampard su polaku u zenitu kariere, Ashley cole je mrtvo tijelo, Rooney slab a i izgleda ko da mu je sve dosadilo. Ni osminu finala nisu zaslužili a to se danas jasno vidjelo.
Englezi katastrofalni! Gerrard i Lampard su polaku u zenitu kariere, Ashley cole je mrtvo tijelo, Rooney slab a i izgleda ko da mu je sve dosadilo. Ni osminu finala nisu zaslužili a to se danas jasno vidjelo.
Zadnja izmjena: HOPLIT, dana/u 27 jun 2010, 18:14, ukupno mijenjano 1 put.
YNWA!
Sta ce znati derlad od 10-ak godinaBečki Kongres je napisao/la:To fakat ne znate pravila, ili se zaje*avate?AYAN je napisao/la:Da je bilo 2:2 na poluvremenu, misliš li da bi kapelu ostavio njemcima onoliko prostora za kontranapade?drop je napisao/la:Enlezi su imali citavo drugo poluvrijeme da isprave tu nepravdu oko poništenog gola i izjednace ,ali su ih švabe rastavili na proste faktore i još su englezi dobro prošli na kraju sa samo 4 gola u mreži.
Budi malo realan.

- roy_makaay
- Kontakt:
Da,da Masoni su krivi za sve,čitav svijet je uroti protiv kraljice

Auf die Frage, wovor er Angst habe, sagte Mehmet Scholl einmal: "Vor Krieg und Oliver Kahn."
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.