vidis stvarno bullsima podhitno treba play, a ronda je trenutno najbolji dostupan, vidjet cemo koliko ce im izmustIlCapitano je napisao/la:K. C. Johnson: Mentioned Rondo as possible target this AM and Bulls indeed have had contact with last year's assists leader.
2016/17 NBA Pre-season
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
- JoseeeMourinho
- Kontakt:
Re: 2016/17 NBA Off-season
- branimir85
- Kontakt:
Ovo vcrs me podsjetilo na onu legendarnu situaciju kada je Glenn Robinson tražio od Herba Kohla,vlasnika Bucksa,ugovor od 100 milijuna,a ovaj mu je odgovorio "Daj ti meni 100 milijuna,a ja ti evo Buckse."

"S jednim milijunom dolara ili s pet, deset ili sto, opet možeš samo jednom dnevno ručati i večerati. "
Zayebavate me da su Pacersi dobili Ala za 10 miliona?
Drago mi je što Grizzliesi ne idu u rebuilding. Valjda Parsons bude konstantan tricaš. Svaka im čast na ovome što rade zadnjih godina.
Ne znam šta reći za Atlantu. Horford je trenutno jači igrač od Howarda, ali možda im Howard bude bolji uz Millsapa.
Colangelo.
Drago mi je što Grizzliesi ne idu u rebuilding. Valjda Parsons bude konstantan tricaš. Svaka im čast na ovome što rade zadnjih godina.
Ne znam šta reći za Atlantu. Horford je trenutno jači igrač od Howarda, ali možda im Howard bude bolji uz Millsapa.
Colangelo.
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin
- Donnie Darko
- Kontakt:
Samo pratite Wadea kako ide u Knickse, a Heat kao zamjenu dovodi Duranta.
Make it happen.Donnie Darko je napisao/la:Samo pratite Wadea kako ide u Knickse, a Heat kao zamjenu dovodi Duranta.
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin
tuzlak1987 je napisao/la:NEZALAGANJE je napisao/la:Eto sad Horfordu prilike da ostane i igra na PFu plus im Millsap moze ulaziti s klupe....Budala je ako ode...
Millsap moze biti starter u 28 od 30 ekipa sto bi na klupu, bolji je od oba trenutno
a mogu i sva trojica igrati po 30- tak minuta
- tuzlak1987
- Kontakt:
Mozda Wade zeli da zavrsi gdje je poceo, poceo je u Marquetteu u Bradley Centru, vole ga ljudi gore...
JJ u Jazerima, 2/22m.
Ako im ostane Goki, PO ucesnik 90 %.
Belmin6 je napisao/la:JJ u Jazerima, 2/22m.Ako im ostane Goki, PO ucesnik 90 %.
joe johnson?
dafilip13 je napisao/la:Belmin6 je napisao/la:JJ u Jazerima, 2/22m.Ako im ostane Goki, PO ucesnik 90 %.
joe johnson?
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
I nadam se da Horford nije tolika budala da ostaje igrati sa Howardom, bolje mu je u OKC ići KD-u i Russu, gdje isto može igrati 4, uz Adamsa na 5.Kevin Durant and the Los Angeles Clippers met for approximately four hours Friday night in the Hamptons, and **** close to the situation say Durant was "blown away" by the Clippers' presentation.
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
[Aldridge] Kent Bazemore takes four years, $70M, turning down four/$72M from Houston and the Lakers, to go back to the Hawks, per ****
Philly vs Everybody
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
Miami initially offered DWade $10M annually

"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
- BuffonGigi
- Kontakt:
Belmin6 je napisao/la:dafilip13 je napisao/la:Belmin6 je napisao/la:JJ u Jazerima, 2/22m.Ako im ostane Goki, PO ucesnik 90 %.
joe johnson?
Al ovaj lik namlati para u karijeri, treba da podigne spomenik Pringlesu, na stranu talent i sve...
Allegri mozda nema igru, ali zato ima uzasne rezultate ;)
Free agent Luol Deng has reached agreement on a four-year, $72 million deal with the Los Angeles Lakers, league **** tell The Vertical.
Šteta , ali ima Winslow u zamjeni za ovog momka.
Izgleda da nam Pat sprema KD-a.
Šteta , ali ima Winslow u zamjeni za ovog momka.
Izgleda da nam Pat sprema KD-a.
VELEŽ MOSTAR 1922 !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
KD is stayin.
plešu vještice trče vukovi
puške pucaju lete duhovi
svira tambura plešu vragovi
munje sijevaju cvatu makovi
puške pucaju lete duhovi
svira tambura plešu vragovi
munje sijevaju cvatu makovi
2016/17 NBA Off-season
Kd je lud ako ode u heat,jedino odlazak u gsw je upgrade u odnosu na okc
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sent from my iPhone using Tapatalk
18 miliona na 4 godine za Denga koji je u 32. godini i najbolji dani su iza njega. Ne nivo Mozgova, ali ni ovaj deal mi nije dobar za Lakerse.
Iako ce kao veteran dobro posluzit mladim deckima, prije svih Ingramu. Tako da ima i dobrih i losih strana.
Iako ce kao veteran dobro posluzit mladim deckima, prije svih Ingramu. Tako da ima i dobrih i losih strana.
Philly vs Everybody
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
-
Nerminovic
- Kontakt:
Conley najveci ugovor u NBA
cudo pa niko nista nije rekao, lik nikad nije bio izabran za All Star game niti ce ikad biti
Nemoj da psujem bzveze
Nemoj da psujem bzveze
Champions of SportSport League 2017
BackSpace United
BackSpace United
Dobro ovo za Luola je soidan ugovor, moze lijepo odigrati i 3 i smallball 4. Od Mozgova bolji 25 puta posao, i u svijetu u kojem Parsons ili Turner dobijaju ugovore kakve dobijaju, Deng vrijedi ove pare. Pravi profesionalac koji ce biti od koristi.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.