Chologol koliko si KM danas pobjedio na kladionici?

Kako ono, Nijemci ruzni i ljigava, ali bogami danas kao iz udzbenika pokazali Englezima kako se igra fudbal!
Sorry ljudi ali moram vas malo.

AUF WIEDERSEHEN ENGLAND!
Moderator/ica: admin
Kralju ja dobro znam pravila i vidio sam da je klose bio u ofside-u prilikom golmanovog ispucavanja lopte.Bečki Kongres je napisao/la:To fakat ne znate pravila, ili se zaje*avate?AYAN je napisao/la:Da je bilo 2:2 na poluvremenu, misliš li da bi kapelu ostavio njemcima onoliko prostora za kontranapade?drop je napisao/la:Enlezi su imali citavo drugo poluvrijeme da isprave tu nepravdu oko poništenog gola i izjednace ,ali su ih švabe rastavili na proste faktore i još su englezi dobro prošli na kraju sa samo 4 gola u mreži.
Budi malo realan.
A prvi gol njemaca je također bio čist ofside. Klose se aktivirao u igru iz čistog ofside-a.
Ako dobro znaš pravila, onda bi trebao znati da nema offside iz gol auta. Dakle, kada golman ispucava loptu, NEMA OFFSIDE-a.AYAN je napisao/la:
Kralju ja dobro znam pravila i vidio sam da je klose bio u ofside-u prilikom golmanovog ispucavanja lopte.
AYAN je napisao/la: Kralju ja dobro znam pravila i vidio sam da je klose bio u ofside-u prilikom golmanovog ispucavanja lopte.
Hajd sad ti meni onda objasni, zbog čega je režiser koristio grafički prikaz ofside-a, ukoliko za takvo nešto nije bilo potrebe na osnovu pravila?Bečki Kongres je napisao/la:Ako dobro znaš pravila, onda bi trebao znati da nema offside iz gol auta. Dakle, kada golman ispucava loptu, NEMA OFFSIDE-a.AYAN je napisao/la:
Kralju ja dobro znam pravila i vidio sam da je klose bio u ofside-u prilikom golmanovog ispucavanja lopte.
Hej, pa ljudi prikazuju dosta toga. Prikazivali su i šut Maria Gomeza koji je otišao preko gola. Da li to znači da je bio korner? Naravno da ne znači.AYAN je napisao/la: Hajd sad ti meni onda objasni, zbog čega je režiser koristio grafički prikaz ofside-a, ukoliko za takvo nešto nije bilo potrebe na osnovu pravila?
hahaha dobar dobarribery je napisao/la:Isnare dijete drago... Idi bolan upali playstation, PES-a, stavi na easy i deri svabe kolko oces.
Sasvim zasluzena pobjeda Njemaca. Zao mi je zbog nepriznatog gola, samo zbog mrlje koja ce ostati na ovoj velikoj pobjedi.
I da, Kristicu konjino ko da ti je kraljica nana, usi mi je probio kad ga zabise Englezi. Mogao se barem potrudit da bude malo manje ofiran.![]()
Da ne bi bilo prvi put da imaju neke prebacaje u toku prenosa reziseri i da ne znaju neka pravila.Kao npr.kada je Vela da gol svi su mislili da je ofsajd pa i Marjan sam,bilo je jos nekoliko slicnih situacija,zato to sto su davali snimak nema nikakve veze.Bečki Kongres je napisao/la:Hej, pa ljudi prikazuju dosta toga. Prikazivali su i šut Maria Gomeza koji je otišao preko gola. Da li to znači da je bio korner? Naravno da ne znači.AYAN je napisao/la: Hajd sad ti meni onda objasni, zbog čega je režiser koristio grafički prikaz ofside-a, ukoliko za takvo nešto nije bilo potrebe na osnovu pravila?
Naravno, postoji mogućnost da i režiser ne zna to pravilo(ne bi me čudilo, ipak je režiser, a ne fudbalski stručnjak), tako da...I veeeeeeliki Igor Kristić je ubijeđen da je gol neregularan. Mogu samo zamisliti kako će reagovati kada mu neko začepi usta. Moj savjet, pročitajte pravila o offside-u, ili čak pogledajte večerašnju emisiju na HRT2 u kojoj će gospodin Beusan govoriti o ovoj situaciji.
@Isnar
Dobro, Winston Churchille. Shvatili smo.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.