NebeskaSila96 je napisao/la:SlevinKelevra je napisao/la:NebeskaSila96 je napisao/la:Ovo se samo čekalo kad će se i u NBA početi kenjati sa parama kao u fudbalu. Ode definitivno i košarka u krasni qurac sa ovim.Još mi gore citat kako je ovo potez da se privuku igrači da što više treniraju košarku,da talenti ne idu u ostale sportove.kako to može dobro donjet ako se igrač odluči na košarku zbog novca a ne iz ljubavi ? To sigurno kvalitet donjet ne može.Smiješno !
Objasni mi kako ce igrac prije dospjeti u NBA ako igra kosarsku radi para nego iz ljubavi?

Pa to sam čitao kao da se NBA odlučila na ovaj potez da privlače talente na košarku da ne idu u druge sportove,jer je bilo tih talenata pa se odlučili za neki drugi sport.
Pa, cak i da jeste to razlog, gdje je problem? Evo, ako se neki megatalenat odlucuje izmedju dva sporta i ako se odluci za kosarku radi love, ja sam vise nego sretan jer cu ga gledati u sportu koji pratim. Mislim, nece njemu niko pokloniti ni nastup, ni uspjeh u NBA ligi. Bas svaki od igraca koje gledamo u NBA je veliki radnik, i puno su zrtvovali da budu gdje jesu. A, to, hoce li igrac primati 16 ili 19 miliona, vjeruj uopste me ne interesuje dok gledam tekmu.
Druga je stvar sto u ligi u svakom trenutku postoje na desetine preplacenih i podplacenih igraca, ali uvijek ih je bilo, u bilo kojem sportu. To nije nista neobicno.