BVB: Transferi i glasine

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers

KayserSose
Kontakt:

Re: BVB: Transferi i glasine

Post Postao/la KayserSose » 02 jul 2016, 20:15

Manite se ovoga, idemo sad navijati protiv Buyerna. :opaopa:
I believe in God, but the only man I am afraid of is Keyser Soze

FRANK RIBERY
Kontakt:

Post Postao/la FRANK RIBERY » 02 jul 2016, 20:18

KayserSose je napisao/la:Manite se ovoga, idemo sad navijati protiv Buyerna. :opaopa:

Jel opet dovis da igrac BAyerna slomi nogu ? :urnebes:
Felix Magath: "Bayern je trenutno najbolji tim u Evropi. Barcelona je imala svoj dan, ali protiv Bayerna nemaju nikakve šanse. Bayern se ne boji Barcelone,".

KayserSose
Kontakt:

Post Postao/la KayserSose » 02 jul 2016, 20:23

FRANK RIBERY je napisao/la:
KayserSose je napisao/la:Manite se ovoga, idemo sad navijati protiv Buyerna. :opaopa:

Zaboli me peniss za igrace Buyerna i sta ce s njima biti. :kafa:

FRANK RIBERY
Kontakt:

Post Postao/la FRANK RIBERY » 02 jul 2016, 20:30

KayserSose je napisao/la:
FRANK RIBERY je napisao/la:

Zaboli me peniss za igrace Buyerna i sta ce s njima biti. :kafa:
Kupi nesto za bolove.Mene dusa boli za igrace Borussije. :rol:
Felix Magath: "Bayern je trenutno najbolji tim u Evropi. Barcelona je imala svoj dan, ali protiv Bayerna nemaju nikakve šanse. Bayern se ne boji Barcelone,".

Desperado09
Kontakt:

Post Postao/la Desperado09 » 04 jul 2016, 15:48

BvB nudi 20, Vukovi hoće 40 za Schurrlea. Otprilike će se naći na 30 mil.

Ousmane7
Kontakt:

Post Postao/la Ousmane7 » 04 jul 2016, 16:19

Desperado09 je napisao/la:BvB nudi 20, Vukovi hoće 40 za Schurrlea. Otprilike će se naći na 30 mil.
ako je istina da nude 20 sumnjam da će se to tek tako u roku koji dan podignut za 10ak miljona,iskreno nebih volio schurrlea iako je dokazan igrač ali opet i ako dođe vjerujem da tuchel zna što radi...pjaca bellarabi draxler sve su to po meni bolji izbori ali sve ima svoje,draxler ko od stakla pjaca ipak još premlad ..schurrle se dokazao već u dosta navrata mislim da nebi bio toliko loš ka šta si govore jednostavno moj ukus bi bio draxler ili bellarabi

kraljttbvb
Kontakt:

Post Postao/la kraljttbvb » 04 jul 2016, 16:55

Sad je fakat previse dati 30 milki za Schurlea, ali za par sezona, kad BL dobije novi ugovor, bit ce bruku love u opticaju, te ce nastati takva inflacija da ce svaki polovnjak vrijediti 30-ak milki :thumbdown:

Kao sto sad klubovi iz PL daju ogromnu lovu za svakog ozbiljnijeg igraca, tako ce i u BL postati :crazy:
Florian Wirtz tells Sports Illustrated: “I'm lucky to have so many excellent clubs right on my doorstep and to now be able to play for one of the best clubs in Germany and Europe”.

Zdena04
Kontakt:

Post Postao/la Zdena04 » 04 jul 2016, 19:03

Šta vam je ba. Za koliko god da ga dovedu, "spustit" će se ta cifra i vi zadovoljni. Isto kao kod prodaje igrača, preko medija "procuri" veća cifra i vi zadovoljni. Onako, zdravo za gotovo se stvari uzimaju i svi zadovoljni.

adnan24
Kontakt:

Post Postao/la adnan24 » 04 jul 2016, 21:15

Previse si ljubomoran...ne valja ti to.

Zdena04
Kontakt:

Post Postao/la Zdena04 » 04 jul 2016, 21:45

Nije to moj ti Ado. Nerealno je biti zadovoljan sa odlascima Hummelsa, Gundogana i Armenca. Prevagu u tom "zadovoljstvu" čine neke cifre koje nisu zvanično potvrđene od klubova. Previše se vjeruje u medije i izjave Watzkea.
Ne mora se svim sredstvima parirati "dušmanima" koji ovdje kritikuju upravu sa argumentima koji i nisu argumenti.

adnan24
Kontakt:

Post Postao/la adnan24 » 04 jul 2016, 23:39

Vjeruje se u medije koji su se pokazali relevantnim...uostalom ne znam za ova 3 slucaja da je bilo nekih velikih razlika u ciframa.A s druge strane kome onda da vjerujemo,da nazovem Hummelsa da ga pitam za koliko je otisao :?

Zadovoljan odlaskom Matsa ne moze niko biti a za ovu dvojicu svejedno...meni je licno drago sto je Gundogan otisao a za Mikija se sa ovim novcem ne moze zaliti.Pokazalo se da su i mnogo bolji zamjenjivi.

A ti "dusmani" pljuju po upravi kad proda igrace zbog kojih su pljuvali istu kad su ih doveli :rol: ...tako ce biti i ovaj put.

KayserSose
Kontakt:

Post Postao/la KayserSose » 05 jul 2016, 13:08

Doći će Šurle 99%. Vjerovatno su sad klubovi u fazi usuglašavanja cijena, a žurbe nema pošto od njega nema ništa do početka kolovoza (čova je na odmoru). Bellarabija ne pušta Vize, Pjaca je preskup (navodno Napoli nudi 25m), a Draxlera vjerovatno ni ne zanimamo, tako da nam preostaje pomiriti se sa Tuchelovim miljenikom i nadati se da bude bolji nego kod Vučića. :pray:

Zinčenko završio kod Pepa. Onda je jasno zašto je i nama bio zaniljiv. :mrgreen:

Desperado09
Kontakt:

Post Postao/la Desperado09 » 07 jul 2016, 09:59

Subotić oslobodjen treninga zbog pregovora s novim klubom. Izgleda da njegov put vodi u Epl, a nama se smijesi dvocifrena odsteta. Sretno Nevene. Bilo je lijepo dok je trajalo.

KayserSose
Kontakt:

Post Postao/la KayserSose » 08 jul 2016, 13:25

Nisam baš zadovoljan ovim zvučnim imenima koja se povezuju s nama. Schurrle i Turan su u padu, Goetze je u teškoj banani, a Kova nekako plah. Hamšik je jasno nečija fikcija.

Što se tiče Subotića, navodno je uz Boro zainteresiran i Arsenal. Klopp bi pak navodno volio Kubu u Liverpoolu.

samir1909
Kontakt:

Post Postao/la samir1909 » 08 jul 2016, 14:56

KayserSose je napisao/la:Nisam baš zadovoljan ovim zvučnim imenima koja se povezuju s nama. Schurrle i Turan su u padu, Goetze je u teškoj banani, a Kova nekako plah. Hamšik je jasno nečija fikcija.

Što se tiče Subotića, navodno je uz Boro zainteresiran i Arsenal. Klopp bi pak navodno volio Kubu u Liverpoolu.
Nebi se slozio sa tobom Kovacic je vrhunski igrac,ipak se on kalio po Italiji i nosio one mesare na ledjima.
Koliko mogu procitati po forumima postoji mogucnost da od ove trojice dodju dvojica sto bi bilo idealno,imali bi onda bas respektabilan tim.

KayserSose
Kontakt:

Post Postao/la KayserSose » 08 jul 2016, 15:34

Ne znam, meni lik djeluje nedorečeno i plaho. Ali možda bi mu baš obiteljska atmosfera Dortmunda bila pravi okidač za ostvarivanje potencijala.

KayserSose
Kontakt:

Post Postao/la KayserSose » 11 jul 2016, 09:04

Navodno smo zainteresirani za Sissokoa iz Newcastlea. Meni se lik svidio u ovih par utakmica što je startao na Euru. Vjerovatno ne bi bio ni preskup pošto su Svrake ispale iz Prema. Doduše, sigurno će imati izdašnih ponuda iz Prema, ali mi nudimo puno više od novca i možda bi njegova želja za igranjem u top klubu presudila.

Desperado09
Kontakt:

Post Postao/la Desperado09 » 12 jul 2016, 12:45

Schurrle još u ovoj sedmici i BvBu kako prenosi Bild. Odšteta od 30-32 mil. Ajd da se i to konacno zavrsi i kompletira kadar bar sto se pojacanja tiče. Ostaje jos samo da vidimo ko odlazi.

Danas se i Merino priključio treninzima.

Ousmane7
Kontakt:

Post Postao/la Ousmane7 » 13 jul 2016, 00:26

Desperado09 je napisao/la:Schurrle još u ovoj sedmici i BvBu kako prenosi Bild. Odšteta od 30-32 mil. Ajd da se i to konacno zavrsi i kompletira kadar bar sto se pojacanja tiče. Ostaje jos samo da vidimo ko odlazi.

i nakon schurrlea vjerujem da bi trebali još jedno zvučno ime dovest...stoper najveći favorit imamo novca ljudi ne treba štedjeti

soccerfan
Kontakt:

Post Postao/la soccerfan » 13 jul 2016, 00:30

Ousmane7 je napisao/la:
Desperado09 je napisao/la:Schurrle još u ovoj sedmici i BvBu kako prenosi Bild. Odšteta od 30-32 mil. Ajd da se i to konacno zavrsi i kompletira kadar bar sto se pojacanja tiče. Ostaje jos samo da vidimo ko odlazi.

i nakon schurrlea vjerujem da bi trebali još jedno zvučno ime dovest...stoper najveći favorit imamo novca ljudi ne treba štedjeti
Pod hitno nam treba dobar stoper jos sad kad je Hummels otisao, po moranje je gotovo dovesti stopera.
I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....

Odgovori

Natrag na “BV Borussia Dortmund”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.