Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
Hvala na infuZoom088 je napisao/la:Dolazi vam Dzenan Mujagic iz Radnickog. Mlad igrac, jedan od boljih u Radnickom je bio. Moze igrati na pozicijama lijevog bocnog i veznog igraca. Zna Vojvoda sta radi.
Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
Hvala na lijepim zeljama..Dzeno i Moranjka su za ovu ligu veoma dobri igraci..Od svih odlazaka meni je jedino zao Besima i Pejica a ovi ostali su jako nadomjestivi i nijedan od njih nije pravio prevagu na terenu..Ne znam kakav ugovor ima onaj malac iz Gorazda,igra lijevo krilo mislim da je kod njih bio na posudbi iz Zeljeznicara,on i Abid bi pravili razliku na terenu u odnosu na ostale konkurente..Jos je rano govoriti o ovom prelaznom roku i na sta ce ovo ispasti ali ocigledno da Vojvodic ima neku svoju viziju kako treba ekipa da izgleda...Combe malo sabura covjece,cekaj da vidimo koga cemo sve dovesti pa onda napadaj..mi smo ove godine svima nepoznanica pa i samim sebi ali imam osjecaj da ovaj trazi same ratnike na terenu,mozda nece biti zvucna imena kao do sada ali po meni je i bolje tako.Ovi razvikani bivsi igraci Pl-e samo su uzimali novac a trud je izostajao..Iraola je napisao/la:Osim Džene najvjerovatnije vam stiže i Moranjkić, dobili ste odlične igrače koji su ostavljali srce na terenu. Iako je Moranjkić veliki borac nije mi žao koliko je Džene koji je dijete Radničkog i koji voli Radnički više nego sam sebe. Želim im svu sreću ovog svijeta protiv svih klubova u ovoj ligi osim protiv Radničkog a vama brz povratak u PL.
Ne pretjerujes,momak stvarno odskače u svim segmentima od ostalih igrača,ko ga je gledao zna o čemu se radi,koji god slijedeći klub ga uzme neće se pokajati,čak šta više dobio je itekako veliko pojačanje na toj poziciji..Momciluk je napisao/la:Dzeno je yebena igracina, taj momak ima potencijal za najvece stvari ali koliko god bio dobar tesko je isplivat iz ovog mulja kojeg zovemo fudbal u BiH.. Nadam se samo da se kod vas nece dugo zadrzat i da ce ga malo sreca posluzit da ode na malo veci nivo ili da bar s vama za dvije godine igra PL pa onda da ide dalje, nije jos kasno ima vremena da zaigra i na najvecem evropskom nivou.. I vama i Dzeni zelim sve najbolje u sljedecoj sezoni.. mislim da ne pretjerujem sto se tice njegovog kvaliteta, on je vec prije 2-3 godine bio igracina samo sto nije mogao vise napredovati u ovoj ligi a potencijal ima za najvece stvari budite sigurni
Nista jarane zamoli te koji su prije ulagali u klub kad je bolje bilo da se vrate i uloze. Ja sam uvijek bio za to ko je dole dobijo platu a nije odradio zacrtane ciljeve da se najuri i da se nevraca vise. E sad ako nesmetaju ti pojedinci onom ko je obezbijedio lovu za funkcionisanje kluba mi tu nemozemo nista jedino ovde pisat sta bi volili.combe je napisao/la:Hoćeš moć sutra na prozivci skupit 7-8 bez juniora. Imal ko na GO il će Savu stavit, yebiga on je najiskusniji može on to. De Piska kaže neće Isan u Orašje a momak vec dole Bitno je da su klub doveli do dna da nam se svi smiju i sprdaju se sa nama a oni po čaršiji u kafićima hlade jaja. Dobar dio ovih stručnjaka je tu bio kada smo i prvi put prije desetak godina dotakli dno i sad su ponovno tu da završe započeto.
Jedva čekam da se ugasis kad krene prvenstvo i kad vidiš da će ovo biti bolja sezona od prošle.combe je napisao/la:Hoćeš moć sutra na prozivci skupit 7-8 bez juniora. Imal ko na GO il će Savu stavit, yebiga on je najiskusniji može on to. De Piska kaže neće Isan u Orašje a momak vec dole Bitno je da su klub doveli do dna da nam se svi smiju i sprdaju se sa nama a oni po čaršiji u kafićima hlade jaja. Dobar dio ovih stručnjaka je tu bio kada smo i prvi put prije desetak godina dotakli dno i sad su ponovno tu da završe započeto.
Ako je iko ovdje mentalno zaosto i ogranicen si ti,kako ti nedotuzi laprdat,de reci konkretno sta bi ti vilio da de desi sa zvijezde i koga bi ti u upravu.combe je napisao/la:Samo se vi nadajte u nadi i kobila krepe. A normalan čovjek uvijek teži i želi bolje. U životu ako nemas ambicija možeš ga yebat. I koliko vam put moram reci da nemam veze sa Bekimom. Tražite da vas Bekim Bruce Lee počne sutat po čaršiji. Oni kad bi vama rekli da je normalno da sad ispadnemo i u 2 ligu sjever, vi bi rekli da je to uredu i da oni to rade za dobrobit kluba. To dovoljno govori o vama koliko ste mentalno ograničeni.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.