NK Zvijezda Gradačac

Zoom088
Kontakt:

Re: NK Zvijezda Gradačac

Post Postao/la Zoom088 » 01 jul 2016, 21:58

Dolazi vam Dzenan Mujagic iz Radnickog. Mlad igrac, jedan od boljih u Radnickom je bio. Moze igrati na pozicijama lijevog bocnog i veznog igraca. Zna Vojvoda sta radi ;).

Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
Sunce, behar, trešnje, kraj Neretve hlad
Slušam Mostar Sevdah, igram tavle sad
A u mojoj duši gori isti žar, za Rođene moje i Velež Mostar

crvenobijeli
Kontakt:

Post Postao/la crvenobijeli » 01 jul 2016, 22:59

Zoom088 je napisao/la:Dolazi vam Dzenan Mujagic iz Radnickog. Mlad igrac, jedan od boljih u Radnickom je bio. Moze igrati na pozicijama lijevog bocnog i veznog igraca. Zna Vojvoda sta radi ;).

Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
Hvala na infu :kafa:
ZVIJEZDA SIJA VJECNO !!!!

serim
Kontakt:

Post Postao/la serim » 01 jul 2016, 23:22

A u PM što si dosadan čombe više, idi ufati za kitu i dudlaj je hajvanu jedan, Znaš i sam da te nije bilo na forumu 4 mjeseca i ja sam baš postavio pitanje da nisi umro hebo ti mozak svoj. Kad ono nakon prvog poraza ti se javljaš.

Iraola
Kontakt:

Post Postao/la Iraola » 01 jul 2016, 23:32

Osim Džene najvjerovatnije vam stiže i Moranjkić, dobili ste odlične igrače koji su ostavljali srce na terenu. Iako je Moranjkić veliki borac nije mi žao koliko je Džene koji je dijete Radničkog i koji voli Radnički više nego sam sebe. Želim im svu sreću ovog svijeta protiv svih klubova u ovoj ligi osim protiv Radničkog a vama brz povratak u PL.
Niko kao Radnički Soda!!!!!!

agalo
Kontakt:

Post Postao/la agalo » 01 jul 2016, 23:35

dobili ste pojacanja u svakom smislu.sto se dzene tice fantazija,sto se moranke tice upoznati ste s njim.fantazija je i on

astra1922
Kontakt:

Post Postao/la astra1922 » 01 jul 2016, 23:53

Hvala komšije na lijepim željama.ja se nadam da će taj dzeno opravdati svoj dolazak a o jaski se nema sta pricat
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac

Nova sezona nova nafaka

zmaj348
Kontakt:

Post Postao/la zmaj348 » 01 jul 2016, 23:59

Iraola je napisao/la:Osim Džene najvjerovatnije vam stiže i Moranjkić, dobili ste odlične igrače koji su ostavljali srce na terenu. Iako je Moranjkić veliki borac nije mi žao koliko je Džene koji je dijete Radničkog i koji voli Radnički više nego sam sebe. Želim im svu sreću ovog svijeta protiv svih klubova u ovoj ligi osim protiv Radničkog a vama brz povratak u PL.
Hvala na lijepim zeljama..Dzeno i Moranjka su za ovu ligu veoma dobri igraci..Od svih odlazaka meni je jedino zao Besima i Pejica a ovi ostali su jako nadomjestivi i nijedan od njih nije pravio prevagu na terenu..Ne znam kakav ugovor ima onaj malac iz Gorazda,igra lijevo krilo mislim da je kod njih bio na posudbi iz Zeljeznicara,on i Abid bi pravili razliku na terenu u odnosu na ostale konkurente..Jos je rano govoriti o ovom prelaznom roku i na sta ce ovo ispasti ali ocigledno da Vojvodic ima neku svoju viziju kako treba ekipa da izgleda...Combe malo sabura covjece,cekaj da vidimo koga cemo sve dovesti pa onda napadaj..mi smo ove godine svima nepoznanica pa i samim sebi ali imam osjecaj da ovaj trazi same ratnike na terenu,mozda nece biti zvucna imena kao do sada ali po meni je i bolje tako.Ovi razvikani bivsi igraci Pl-e samo su uzimali novac a trud je izostajao..

Momciluk
Kontakt:

Post Postao/la Momciluk » 02 jul 2016, 00:07

Dzeno je yebena igracina, taj momak ima potencijal za najvece stvari ali koliko god bio dobar tesko je isplivat iz ovog mulja kojeg zovemo fudbal u BiH.. Nadam se samo da se kod vas nece dugo zadrzat i da ce ga malo sreca posluzit da ode na malo veci nivo ili da bar s vama za dvije godine igra PL pa onda da ide dalje, nije jos kasno ima vremena da zaigra i na najvecem evropskom nivou.. I vama i Dzeni zelim sve najbolje u sljedecoj sezoni.. mislim da ne pretjerujem sto se tice njegovog kvaliteta, on je vec prije 2-3 godine bio igracina samo sto nije mogao vise napredovati u ovoj ligi a potencijal ima za najvece stvari budite sigurni :thumbup:
This time next year we'll be millionaires.

Brigada89
Kontakt:

Post Postao/la Brigada89 » 02 jul 2016, 02:02

Momciluk je napisao/la:Dzeno je yebena igracina, taj momak ima potencijal za najvece stvari ali koliko god bio dobar tesko je isplivat iz ovog mulja kojeg zovemo fudbal u BiH.. Nadam se samo da se kod vas nece dugo zadrzat i da ce ga malo sreca posluzit da ode na malo veci nivo ili da bar s vama za dvije godine igra PL pa onda da ide dalje, nije jos kasno ima vremena da zaigra i na najvecem evropskom nivou.. I vama i Dzeni zelim sve najbolje u sljedecoj sezoni.. mislim da ne pretjerujem sto se tice njegovog kvaliteta, on je vec prije 2-3 godine bio igracina samo sto nije mogao vise napredovati u ovoj ligi a potencijal ima za najvece stvari budite sigurni :thumbup:
Ne pretjerujes,momak stvarno odskače u svim segmentima od ostalih igrača,ko ga je gledao zna o čemu se radi,koji god slijedeći klub ga uzme neće se pokajati,čak šta više dobio je itekako veliko pojačanje na toj poziciji..

zmajevac
Kontakt:

Post Postao/la zmajevac » 02 jul 2016, 09:44

Vi navalili na jadnog combeta, a ima lijeka za njega. Samo mu treba ponudit tri pozicije u klubu spor. direktor, sekretar il kakav trener i stvar rijesena, promijenice nik i sve najbolje onda o klubu. Pa zar dosad niste nikad propratili reakcije onih koji su dobili nogu evo i sada ko iscepi sa neke pozicije vidicete paljbe po klubu. To je tipicni gradacacki sindrom vole sebe u Zvijezdi, a ne Zvijezdu u sebi.

combe
Kontakt:

Post Postao/la combe » 02 jul 2016, 10:50

Hoćeš moć sutra na prozivci skupit 7-8 bez juniora. Imal ko na GO il će Savu stavit, yebiga on je najiskusniji može on to. De Piska kaže neće Isan u Orašje a momak vec dole Bitno je da su klub doveli do dna da nam se svi smiju i sprdaju se sa nama a oni po čaršiji u kafićima hlade jaja. Dobar dio ovih stručnjaka je tu bio kada smo i prvi put prije desetak godina dotakli dno i sad su ponovno tu da završe započeto.

zmajevac
Kontakt:

Post Postao/la zmajevac » 02 jul 2016, 11:06

combe je napisao/la:Hoćeš moć sutra na prozivci skupit 7-8 bez juniora. Imal ko na GO il će Savu stavit, yebiga on je najiskusniji može on to. De Piska kaže neće Isan u Orašje a momak vec dole Bitno je da su klub doveli do dna da nam se svi smiju i sprdaju se sa nama a oni po čaršiji u kafićima hlade jaja. Dobar dio ovih stručnjaka je tu bio kada smo i prvi put prije desetak godina dotakli dno i sad su ponovno tu da završe započeto.
Nista jarane zamoli te koji su prije ulagali u klub kad je bolje bilo da se vrate i uloze. Ja sam uvijek bio za to ko je dole dobijo platu a nije odradio zacrtane ciljeve da se najuri i da se nevraca vise. E sad ako nesmetaju ti pojedinci onom ko je obezbijedio lovu za funkcionisanje kluba mi tu nemozemo nista jedino ovde pisat sta bi volili.

astra1922
Kontakt:

Post Postao/la astra1922 » 02 jul 2016, 11:17

combe je napisao/la:Hoćeš moć sutra na prozivci skupit 7-8 bez juniora. Imal ko na GO il će Savu stavit, yebiga on je najiskusniji može on to. De Piska kaže neće Isan u Orašje a momak vec dole Bitno je da su klub doveli do dna da nam se svi smiju i sprdaju se sa nama a oni po čaršiji u kafićima hlade jaja. Dobar dio ovih stručnjaka je tu bio kada smo i prvi put prije desetak godina dotakli dno i sad su ponovno tu da završe započeto.
Jedva čekam da se ugasis kad krene prvenstvo i kad vidiš da će ovo biti bolja sezona od prošle.

Čovječe zar ti je bolest toliko uznapredovala pa si ne možeš pomoć.zvijezda nije ničije vlasništvo sta se sikiras toliko oko igračkog kadra oko uprave pa ne ide ti iz džepa.uzivaj bolan i nadaj se boljem.niko od nas nije qrcom makeo za klub a ovdje bi da upravljamo
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac

Nova sezona nova nafaka

Nah1d
Kontakt:

Post Postao/la Nah1d » 02 jul 2016, 13:12

Gospodine Čoliću , opusti se. Nismo ni mi ni zvijezda krivi za neke stvari. Batali nas tih priča. ;) Lijep pozdrav svima uživajte u ljetu i pustite neke stvari ljudima koji su na funkcijama. Mi smo sredina gdje po sezoni mozemo minimalno skupit 200 300 hiljada da igramo 1.ligu , ne raspadamo se , imamo trenera , imamo odredene igrace od.prosle sezone. Ovo sto je otislo i ja bi rastjerao , tim koji gubi se mjenja i to je to. Pl nas je kostao kakanj i visoko. Gotova prica idemo dalje.
Istok pjeva GRADU najljepsu BALADU! RD

combe
Kontakt:

Post Postao/la combe » 02 jul 2016, 17:57

Samo se vi nadajte u nadi i kobila krepe. A normalan čovjek uvijek teži i želi bolje. U životu ako nemas ambicija možeš ga yebat. I koliko vam put moram reci da nemam veze sa Bekimom. Tražite da vas Bekim Bruce Lee počne sutat po čaršiji. Oni kad bi vama rekli da je normalno da sad ispadnemo i u 2 ligu sjever, vi bi rekli da je to uredu i da oni to rade za dobrobit kluba. To dovoljno govori o vama koliko ste mentalno ograničeni.

crvenobijeli
Kontakt:

Post Postao/la crvenobijeli » 02 jul 2016, 18:07

combe je napisao/la:Samo se vi nadajte u nadi i kobila krepe. A normalan čovjek uvijek teži i želi bolje. U životu ako nemas ambicija možeš ga yebat. I koliko vam put moram reci da nemam veze sa Bekimom. Tražite da vas Bekim Bruce Lee počne sutat po čaršiji. Oni kad bi vama rekli da je normalno da sad ispadnemo i u 2 ligu sjever, vi bi rekli da je to uredu i da oni to rade za dobrobit kluba. To dovoljno govori o vama koliko ste mentalno ograničeni.
Ako je iko ovdje mentalno zaosto i ogranicen si ti,kako ti nedotuzi laprdat,de reci konkretno sta bi ti vilio da de desi sa zvijezde i koga bi ti u upravu.
ZVIJEZDA SIJA VJECNO !!!!

reddragon001
Kontakt:

Post Postao/la reddragon001 » 02 jul 2016, 19:02

10 000km i u upravu moze svako, lahko je palamudrit combe ba procaljen si. Radi po zivota si prespavo.

zmaj348
Kontakt:

Post Postao/la zmaj348 » 02 jul 2016, 20:42

Izgleda da bi Besim mogao u Slobodu..

fukara87
Kontakt:

Post Postao/la fukara87 » 02 jul 2016, 20:53

nadam se da ce taj Serbecic kako vec doci kod nas, 18 godina talenat je sigurno dok igra za reprezentaciju :) realna opcija mu je Sloboda jer mu je Gradacac blizu ...
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫

DevilsAdvocate
Kontakt:

Post Postao/la DevilsAdvocate » 02 jul 2016, 20:55

Za Serbu bolje neka ide, sigurno da ce u PL imati bolje uslove za razvoj, jos je rano za inostranstvo, igrat ce veliki broj utakmica protiv najboljih timova u BiH, dok to pak u ovoj vukojhebini od federalne nije slucaj niti blizu, moze mu samo neki mesar uhakat karijeru nekom povredom... Serba ima jos 2 god ugovora s nama tako da ce se Zvijezda tu dobro ugradit, sigurno cemo imati visok procenat od narednog transfera, a i odredjenu sumu odma na ruke, bas kao sa Ordagicem.

Prati li neko nase juniore, posto cemo se sad oslanjat na njih, ima li barem 2-3 pristojna igracica da uskoce umjesto ovih dizelasa sto su digli sidro?
'I was young, I was survivin' the times. Waitin' for my moment, I was destined to shine..'

Odgovori

Natrag na “Niže lige”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.