Moderator/ica: admin
Nail for Real je napisao/la:Nakon ovoga ja se ne bih oglasavao.drop je napisao/la:Evo šta je maloprije izjavio sam selektor Engleske Capello :
"Go jeste ponisten u vaznom trenutku, i sigurno je imao uticaja na daljnu igru. Ali nije bio presudan. Njemacka je bila bolji tim i mi smo igrali lose."
Upravu si, ovo im je najbolja utakmica do sada. Ali kolika je razlika u kvaliteti izmedju grupe C i grupe D pokazali su sinoc Ganci a danas NijemciDevil je napisao/la:Ali znate sta je najtragicnije,sto je ovo Englezima najbolja partija na turniru i primise 4 komada.![]()
Ne kontam, odakle si ti to izvukao, to nije tačno što si napisao.drop je napisao/la:Evo šta je maloprije izjavio sam selektor Engleske Capello :
"Go jeste ponisten u vaznom trenutku, i sigurno je imao uticaja na daljnu igru. Ali nije bio presudan. Njemacka je bila bolji tim i mi smo igrali lose."
Coach Fabio Capello said the referee's decision to rule out England's second 'goal' was the turning point during the 4-1 defeat by Germany at the World Cup.AYAN je napisao/la:Ne kontam, odakle si ti to izvukao, to nije tačno što si napisao.drop je napisao/la:Evo šta je maloprije izjavio sam selektor Engleske Capello :
evo ti link pa pročitaj šta je čovjek rekao.
http://sportsport.ba/mundijal2010p-38762.htm
Ma ja stvarno ne razumjem kako se bosanci mogu medjusobno vrijedjat radi utakmice Engleska-Njemacka. I ja simaptisem Englesku, ali ako izgube, ne sekiram se uopste. Cak sam danas uzivo u napadima Njemacke, jer drazi mi je lijep nogomet od Engleske.lejla je napisao/la:Previše ljudi previše stvari ovdje doživljava lično. Razumljivo je su jedni bijesni i ogorčeni, a da drugi likuju. Prošetaj ba, ne moraš na forumu liječiti očaj niti hraniti ego. Nakon par sati tema će biti još uvijek tu, a tebi um malo sposobniji napisati nešto o samoj utakmici.
Mišljenja sam da bi utakmica otišla u sasvim drugom smjeru da su Englezi izjednačili. Ali to sad već spada u neka nagađanja, šta je tu je. Engleska je lošom igrom u prvom i drugom kolu dovela sebe u poziciju da već u osmini finala igra sa jednom jakom selekcijom, što je Njemačka sigurno. Jedna je kvalitetna ekipa puna zvijezda morala ispasti već u ovoj fazi.
Nažalost, sudija je pokvario nešto što bi mogli smatrati odličnim mečom da se nije desila ta greška. E sad je tu jedan veći problem, problem uvođenja tehnike u suđenje, ali tom temom će se u narednim danima intenzivno baviti engleski mediji i javnost.
Ah,da. Čestitke Nijemcima. Baš se pitam hoće li ih koja će ih južnoamerička repka zaustavit.
ova tekma nema apsolutno nikakve veze sa kvalitetama liga to je smijesno...ispa Slovacka liga jaca od Italijanske_dreamer_ je napisao/la:toliko o Bundseligi i reprezentaciji Njemacke...
Pa razlika između Slovačke i Njemačke je u tome što reprezentativci Slovačke igraju u inostranstvu, dok su Nijemci svi u domaćem prvenstvu(baš kao i Englezi), tako da i stoji ova o Bundesligi.mighty_reds je napisao/la:ova tekma nema apsolutno nikakve veze sa kvalitetama liga to je smijesno...ispa Slovacka liga jaca od Italijanske_dreamer_ je napisao/la:toliko o Bundseligi i reprezentaciji Njemacke...
Mnogi su se identificirali sa navijačima pojedinih reprezentacija. A u tome prednjače reprezentacije prvenstveno Njemačke, a onda Engleske, Italije, Španije. Donekle to ima i veze sa klubovima koje mi simpatišemo u inostranstvu, a donekle i sa famoznom dijasporom, tetkom u Munchenu, ali i dijelom života provedenim u dotičnoj zemlji.Cartman je napisao/la:Ma ja stvarno ne razumjem kako se bosanci mogu medjusobno vrijedjat radi utakmice Engleska-Njemacka. I ja simaptisem Englesku, ali ako izgube, ne sekiram se uopste. Cak sam danas uzivo u napadima Njemacke, jer drazi mi je lijep nogomet od Engleske.lejla je napisao/la:Previše ljudi previše stvari ovdje doživljava lično. Razumljivo je su jedni bijesni i ogorčeni, a da drugi likuju. Prošetaj ba, ne moraš na forumu liječiti očaj niti hraniti ego. Nakon par sati tema će biti još uvijek tu, a tebi um malo sposobniji napisati nešto o samoj utakmici.
Mišljenja sam da bi utakmica otišla u sasvim drugom smjeru da su Englezi izjednačili. Ali to sad već spada u neka nagađanja, šta je tu je. Engleska je lošom igrom u prvom i drugom kolu dovela sebe u poziciju da već u osmini finala igra sa jednom jakom selekcijom, što je Njemačka sigurno. Jedna je kvalitetna ekipa puna zvijezda morala ispasti već u ovoj fazi.
Nažalost, sudija je pokvario nešto što bi mogli smatrati odličnim mečom da se nije desila ta greška. E sad je tu jedan veći problem, problem uvođenja tehnike u suđenje, ali tom temom će se u narednim danima intenzivno baviti engleski mediji i javnost.
Ah,da. Čestitke Nijemcima. Baš se pitam hoće li ih koja će ih južnoamerička repka zaustavit.
a vecina slovaka igra u bundes ligiBečki Kongres je napisao/la:Pa razlika između Slovačke i Njemačke je u tome što reprezentativci Slovačke igraju u inostranstvu, dok su Nijemci svi u domaćem prvenstvu(baš kao i Englezi), tako da i stoji ova o Bundesligi.mighty_reds je napisao/la:ova tekma nema apsolutno nikakve veze sa kvalitetama liga to je smijesno...ispa Slovacka liga jaca od Italijanske_dreamer_ je napisao/la:toliko o Bundseligi i reprezentaciji Njemacke...
Ovaj sto je poredio bundesligu i englesku ligu je naveo kako najjaci igraci iz te dvije lige igraju u reprezentacijama, dok najbolji slovacki igraci igraju u bundesligi i talijanskoj ligimighty_reds je napisao/la:ova tekma nema apsolutno nikakve veze sa kvalitetama liga to je smijesno...ispa Slovacka liga jaca od Italijanske_dreamer_ je napisao/la:toliko o Bundseligi i reprezentaciji Njemacke...
ima, naravno da ima!mighty_reds je napisao/la:ova tekma nema apsolutno nikakve veze sa kvalitetama liga to je smijesno...ispa Slovacka liga jaca od Italijanske_dreamer_ je napisao/la:toliko o Bundseligi i reprezentaciji Njemacke...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.